Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax zorgt goed voor mij, al verwachten sommige mensen dat niet’

Laatste update:

Bij Ajax staat een aantal Denen onder contract en Markus Bay is misschien wel de minst bekende. De zeventienjarige middenvelder is herstellende van een liesblessure. Ondanks zijn blessureleed is hij positief over zijn toekomst bij de huidige nummer twee van de Eredivisie.

/

“Ajax is een club die goed voor mij heeft gezorgd, ook al heb ik niet veel gespeeld. De club vergeet je niet. Daar zijn sommige mensen weleens bang voor bij een grote club als Ajax”, aldus Bay tegen Dansk Fodbold Nyt. Bay, die in de zomer van 2013 werd aangetrokken door Ajax, denkt dat hij over twee maanden weer kan spelen.

“Ik heb een fysiotherapeut die met mij traint en hij kent mijn lichaam goed. Ik werk nu een jaar met hem. Ik krijg het idee dat men nog steeds geloof in mij heeft, ik wil laten zien dat zij gelijk hebben.” Van de zes Denen die onder contract staan bij Ajax, blijft Bay vooralsnog het meest onderbelicht. Waar Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Niki Zimling, Viktor Fischer en Lasse Schöne redelijke of behoorlijke naamsbekendheid hebben, is Bay er nog niet in geslaagd zichzelf te laten zien.

Denk je dat Markus Bay gaat doorbreken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je Deen ben en Frank de boer als trainer betekent het dat je sws kansen krijgt. dus ik zie wel perspectief voor deze jongen

3 februari 2015 om 18:42

Welle positie speelt die?

3 februari 2015 om 18:47

Op het middenveld, hij is van de zelfde leeftijdscategorie als Nouri en van de Beek en mocht eerder bij de A1 meedoen dan die twee.

Hij is zeventien, nogal logisch dat hij niet bekend is bij het grote publiek. Ken hem zelf ook alleen van naam dus ik weet niet of hij gaat doorbreken. Sowieso lastig te voorspellen op die leeftijd na een blessure.

3 februari 2015 om 18:19

Ik vond hem - zeker in het begin - altijd wel mooi spelen, goede techniek en lekker veel power alleen die lies maak ik me zorgen om.

3 februari 2015 om 19:15

😉ja idd en bekend als de naam van zimling word je ook niet heel vrolijk van

Ik heb hem zien spelen. Het is een nuttige speler maar niet bijzonder. Als 2de optie kun je er hem wel bij hebben maar Ajax zal toch kwaliteit moeten inkopen. Dit seizoen is verloren gezien het spel. Maar wil je het kunnen redden volgend seizoen dan moet je een goeie kopen op die positie.

ken deze hele speler niet. speelt ie bij jong ajax?

3 februari 2015 om 18:56

Volgens mij speelde hij vaak in de jeugd, in de A1 of B1 dacht ik.

Vond hem in het begin een goede en gedreven indruk maken. Heeft een mooie techniek, ziet het spel en kan het spel versnellen en vertragen op de juiste momenten. Helaas kwam toen die liesblessure. Nu heeft hij wel flinke concurrentie van met name Donny op het middenveld maar als Donny wordt doorgeschoven naar jong Ajax en Markus weer fit kan worden, dan zie ik alsnog een mooie toekomst voor hem weggelegd. Succes Markus!

Ziet er niet uit als zo'n lichtgewicht a la 80% van de jeugdopleding. Hopen dat zo'n jongen zijn lichaam niet teveel kuren blijven houden.

Tsja als je maar 1 topscout in scandinavie hebt zitten is het logisch dat er veel denen bij ajax spelen.
De scouting bij ajax is toch wel zeer zwak voor de grootste club van Nederland.

3 februari 2015 om 21:18

Toch veel spelers van Ajax 1 komen uit de jeugd.. Maar nee hoor, de scouts zijn ruk..

4 februari 2015 om 10:22

Scouting voor het eerste is ruk, voor de jeugd hebben we daarentegen prima scouts..

Ja natuurlijk AJAX zorgt HEEL goed voor de Denen.
Als je vermeer /Denswil/Ligeon etc heet moet je heel gauw weg.

3 februari 2015 om 21:19

Wat heeft het met Vermeer te maken? Die vertrok zelf naar Feijenoord..?

4 februari 2015 om 01:55

Haha ik heb het idee dat Hargle Ajax stiekem een tikkeltje racistisch probeert te noemen, maar zeg het gerust als ik het mis heb ;-)

4 februari 2015 om 16:55

Indien ik die gedachte had dan had ik het wel uitgesproken.
ik ben niet zoals enkele nepperts hier.
maar het is wel overduidelijk dat FdB en Ajax een voorkeur voor Scandinaviërs hebben.
men heeft geen geduld met andere waar Siggy en Moisander maar mogen blijven modderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren