Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax voegt Europa League-debutant toe aan lijstje met tegenstanders

Laatste update:

Ajax maakte eerder al bekend Red Bull Salzburg te hebben gestrikt als oefenopponent tijdens het trainingskamp in het Oostenrijke Bramberg am Wildkogel en de Amsterdammers hebben ook een tweede tegenstander weten te vinden. Wolfsberger AC meldt dinsdag namelijk dat het over een kleine twee weken aan zal treden tegen de ploeg van trainer Erik ten Hag.

Ajax reist op 15 augustus af naar Oostenrijk voor een trainingskamp van een week. Het treffen met Wolfsberger zal plaatsvinden op dinsdag 18 augustus, om 18.00 uur in de avond. De verwachting is dat de in het plaatsje Saalfelden gespeelde wedstrijd niet toegankelijk zal zijn voor publiek.

Ajacieden trainen in voorbereiding op nieuw seizoen

Wolfsberger eindigde het afgelopen seizoen in de Oostenrijkse Bundesliga voor het tweede jaar op rij op de derde plek. Ook was er dit seizoen een eerste avontuur in de Europa League. In een groep met Istanbul Basaksehir, AS Roma en Borussia Mönchengladbach werd uiteindelijk vijf punten gepakt. Dit bleek echter niet genoeg om de knockout-fase van het toernooi te bereiken.

Ajax heeft nu vier oefenwedstrijden op het programma staan. RKC Waalwijk is op 8 augustus de eerste tegenstander en op 13 augustus volgt ook een duel met FC Utrecht. Na de wedstrijd tegen Wolfsberger wordt er in Oostenrijk op 22 augustus nog geoefend tegen Salzburg. Na terugkeer in Nederland staat er bovendien mogelijk nog een treffen met Hertha BSC op het programma. De aankondiging van deze wedstrijd is echter weer van de kanalen van die Alte Dame verdwenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja nu groepsimmuniteit vast wel bereikt is kunnen ze gewoon knallen. Dat die tegenstanders akkoord zijn met zo’n wedstrijd icm de kennis mbt ajax en corona zegt ook veel. Gewoon lekker voetballen, die spelers worden toch om de haverklap getest.

5 augustus 2020 om 15:20

waarom zouden ze er niet akkoord mee gaan, als die spelers 3 maanden geleden corona hebben gehad?

5 augustus 2020 om 15:42

Volgens mij heb je niet goed gelezen. Bij Ajax heeft een behoorlijk aantal mensen(13) antistoffen in het bloed. Die mensen hebben het dus al gehad, zijn niet besmettelijk en hebben weerstand opgebouwd. Overigens is Mike Verweij sensatie aan het kweken met zijn suggestieve kop "bom onder de Eredivisie", maar hij zegt zelf dat Ajax het mogelijk bij Getafe uit heeft opgelopen; dat was in februari..... Hoe dan ook, je wil juist omgaan met mensen of spelen tegen mensen die het al gehad hebben, lijkt mij.

Toch fijn dat Ajax de top van Oostenrijk heeft weten te strikken. Oefenwedstrijden zoals tegen RKC wordt toch al snel nogal saai aangezien de weerstand gewoon zo laag is. Geeft ook een veel beter beeld van de nieuwe spelers en ik kan echt niet wachten om die aan het werk te zien en welke spelers er zullen opstaan dit jaar ook benieuwd naar wat de nieuwe speelwijze wordt, eindelijk weer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren