Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax treedt met negentienjarige Kotarski aan tegen Premier League-opponent

Laatste update:

Ajax oefent donderdag om 18.00 uur in de Saalfelden Arena tegen Watford en Dominik Kotarski krijgt de kans tegen de werkgever van onder meer Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar. Nadat Bruno Varela in de laatste oefenwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir negentig minuten onder lat stond, is het nu de beurt aan de negentienjarige Kroaat.

Erik ten Hag kiest verder achterin voor de Joël Veltman, Perr Schuurs, Daley Blind en Sergiño Dest. Bekende gezichten Lasse Schöne, die ten opzichte van de vorige wedstrijd Carel Eiting vervangt, en Donny van de Beek krijgen op het middenveld gezelschap van nieuwkomer Razvan Marin en ook voorin is er plek voor een aanwinst. Quincy Promes completeert de aanval namelijk die verder wordt gevormd door Dusan Tadic en Kasper Dolberg.

Watford is de tweede oefentegenstander van de Amsterdammers in Oostenrijk, nadat zondag al met 2-1 werd gewonnen van Basaksehir. Aankomende maandag wordt ’s middags door de reserves in Epe nog geoefend tegen OFI Kreta, terwijl ’s avonds voor de hoofdmacht een wedstrijd in het Olympisch Stadion van Amsterdam tegen Panathinaikos op het programma staat. PSV is zaterdag 27 juli de eerste officiële tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Opstelling Ajax: Kotarski; Veltman, Schuurs, Blind, Dest; Schöne, Marin, Van de Beek; Tadic, Dolberg, Promes.

Denk jij dat Ajax gaat winnen van Watford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben nog niet zo kapot van Kotarksi, zoals ik hem af en toe in Jong zie keepen is niet heel erg veelbelovend, maar Onana liep ook alleen maar te stuntelen. Kijk hoe goed hij zich heeft ontwikkeld. Verder een goeie opstelling, hoop vooral dat Dolberg en Promes wat laten zien.

18 juli 2019 om 17:08

Keepen bestaat voor 70% uit talent en voor 30% uit ervaring, dus Kotarski komt net kijken.

18 juli 2019 om 17:09

Dest is zich wel aan het manifesteren deze voorbereiding net als Schuurs! Verder een middenveld zoals ik hem inhet seizoen ook verwacht.

18 juli 2019 om 17:13

Schuurs en Dest maakt me op dit moment niet zo heel veel uit. Zijn voor de toekomst leuk, maar Dest zal zich eerst moeten focussen op het zijn van een stand-in van Nous. Schuurs zal ook nog wel niet zo heel veel kansen gaan krijgen als Alvarez/Mere aangetrokken worden. Voor Dolberg verwacht ik echter dat dit zijn laatste kans is, dus die moet echt wat gaan laten zien. Van Promes mag je ook wel wat verwachten aangezien hij gewoon 15 miljoen gekost heeft. Schuurs en Dest gewoon rustig brengen en niet voor de leeuwen gooien.

18 juli 2019 om 17:50

Ik vind Dest in alles talentvoller als rechtsback dan Nous. Maar inderdaad, hij moet 'm wel veroveren. Ik zie dat wel gebeuren, moet ik zeggen. Met Nous dan als stand-in voor het middenveld. Schuurs doet het erg goed en kan nog wel eens mensen gaan verbazen. Alvarez zal zich waarschijnlijk wel even moeten aanpassen aan alles en iedereen in Amsterdam, dus. En tja, Kotarski. Hoeveel hedendaagse keepers waren nou al foutloze geweldenaren rond hun 20e?

18 juli 2019 om 17:51

Hedendaagse topkeepers*

18 juli 2019 om 17:54

Ik schrijf Kotarski ook niet af hoor. We zullen zien wat er van komt. Ik zei ook al dat Onana ook van die rare fratsen had, maar kijk nu eens naar hem. Denk je echt dat Dest dit seizoen al een basisplek gaat veroveren? We hebben Veltman namelijk ook nog. Van Alvarez verwacht ik eigenlijk dat hij er meteen staat. Ik denk dat je dat wel mag verwachten van een aankoop van om en nabij de 15 miljoen euro. Al zie ik schuurs ook wel een aantal wedstrijden spelen in de Eredivisie. We gaan het zien.

18 juli 2019 om 17:27

Las de eerste zin van je post en dacht ook gelijk aan Onana. Wat hebben we die rare dingen zien doen in jong Ajax. Terwijl ik het nu jammer vindt dat het geen Nederlander is.

18 juli 2019 om 17:31

Het is zeker jammer dat Onana niet Nederlands is inderdaad. Al is Cillessen ook geen prutser (op penalty's na). Het grote voordeel van keepers is dat ze zeker wel tot een jaar of 35-36 op niveau kunnen keepen. Dus voorlopig zitten we goed. Ik hoop alleen wel dat er een keeper echt door gaat breken, zodat je op termijn ook een opvolger hebt voor Cillessen. Zelf hoop ik natuurlijk dat Dat Scherpen gaat zijn.

18 juli 2019 om 17:51

Kotarski heeft echt teveel inschattingsfouten en communicatieve fouten met verdediging. Heeft daarin tegen ook geregeld enorm goede reddingen, ik denk dat hij met wat ervaring voor hem en mogelijkheid om fatsoenlijk te communiceren (bij Jong Ajax lastig door vele mutaties achterin) hij minder gaat stuntelen. Maar hij is nog jong, mocht vorig seizoen nog voor de o19 spelen zelfs dan maak je nu eenmaal fouten. Zeker met uitkomen gaat hij wel eens de fout in, dat neem ik bij Jong Ajax zeker voor lief.

Pff ben bang dat die Magallan een Orejuela 2.0 wordt. Als Schuurs al een betere indruk maakt dan een aankoop van 8 a 9 miljoen.

18 juli 2019 om 17:22

Eerder een westerman

18 juli 2019 om 17:26

Nou was Schuurs ook geen pannekoek en was hij ook op zn 18e aanvoerder van Fortuna. Is gewoon een groot talent en in mijn ogen de opvolger van De Ligt. Dan kunnen we wel weer een dure Mexicaan halen, maar neem dan afscheid van Magallan.

18 juli 2019 om 17:42

Achja Overmars zal het wel voor elkaar krijgen om hem voor mininaal 5 miljoen te verkopen als het moet. Soms moet je een gok nemen en ze kunnen niet allemaal goed uit pakken.

Ben benieuwd naar deze schijnt een groot talent te zijn. Wordt bij Jong Ajax nog spannend Scherp en Kortarski daarnaast heb je nog die marokaanse jongen. Het is echt druk bij de keepers

18 juli 2019 om 17:48

El Maach bedoel je? Geen idee of hij nog bij Ajax zit eigenlijk, meen dat hij contract had dat afloopt deze zomer. Beer van een kerel maar heeft de pech dat er maar 1 doelman opgesteld kan worden, die gaat vast een leuke ploeg vinden mocht hij transfervrij zijn nu.

Bijzonder dat Scherpen zo weinig minuten krijgt deze voorbereiding. Zelfs met afwezigheid van eerste keeper Onana krijgen Varela en Kotarski de voorkeur. Dan laat ie het voorlopig schijnbaar niet zien op de trainingen.

18 juli 2019 om 17:52

De keeper spelen meestal een hele wedstrijd. De kans is groot dat Scherpen de volgende wedstrijd 90 min keept.

Hoe staat het eigenlijk met Nassroui?

18 juli 2019 om 17:39

Volgens krijgt hij langer rust ivm Afrika Cup

Schuurs en Dolberg zijn heel goed bezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren