Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-trainer Van 't Schip krijgt er broodnodige optie bij op de flanken

Laatste update:

Mika Godts bevindt zich in de laatste fase van zijn herstel, zo meldt Ajax Showtime donderdag. De achttienjarige buitenspeler stond langere tijd aan de kant met een hamstringblessure, maar traint inmiddels weer deels met de groep mee.

Godts liep de spierblessure aan het eind van 2023 op. In het duel tussen FC Den Bosch en Jong Ajax (3-3) wist hij nog de eindstand te bepalen, maar het zou zijn laatste wedstrijd in ongeveer tweeënhalf maand zijn.

"Godts traint nog niet honderd procent mee met de groep", zo schrijft het Amsterdamse fanmedium. "De partijvormen laat hij momenteel nog aan zich voorbij gaan."

Een rentree lijkt op handen in de komende weken. De terugkeer van Godts is goed nieuws voor trainer John van 't Schip, die op het moment niet over veel opties kan beschikken op de vleugels.

Eerder deze maand werd duidelijk dat aanvoerder Steven Bergwijn enkele weken aan de kant zal staan met een hamstringblessure. De Oranje-international had de kwetsuur opgelopen tijdens een training en is in de komende wedstrijden nog niet inzetbaar.

Van 't Schip koos in het verloren duel met sc Heerenveen (3-2) voor Carlos Forbs als de vervanger van Bergwijn. De Portugees maakte geen beste indruk als basisspeler en werd in de rust gewisseld voor Chuba Akpom.

Verder kan Van 't Schip op de positie linksbuiten ook nog kiezen voor Jaydon Banel. De negentienjarige aanvaller maakt zijn minuten voornamelijk bij Jong Ajax, maar hij heeft tot dusver ook vijf optredens in de hoofdmacht achter zijn naam.

Verdient Mika Godts een kans in het eerste van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hartstikke mooi nieuws, hele fijne buitenspeler. Hoop dat hij z'n kansen kan pakken!

15 februari 2024 om 16:25



Zou godtsverredomme goed nieuws zijn voor Ajax als hij zich ontpopt tot nieuwe smaakmaker!

Als Groningensupporter ben ik heel blij dat de ziekenboeg leegstroomt bij Ajax.
Groningen heeft al twee keer gespeeld tegen Jong Ajax en de concurrentie moet nog!

On: Godts is echt een goede speler. Ik zie hem volgend seizoen zijn definitieve doorbraak maken mits hij fit blijft. En anders een verhuur aan de subtop in de Eredivisie. Deze jonge topper moet minuten maken!

15 februari 2024 om 14:55

Jammer voor jou dat de spelers in Ajax 1 zo slecht zijn dat jong Ajax spelers vrijwel direct zullen doorstromen

15 februari 2024 om 22:24

Hahaha, touché!

15 februari 2024 om 15:15

Het scheelt ook ontzettend veel natuurlijk of je een jong ploeg op maandag of op vrijdag avond krijgt. Wij krijgen ze gelukkig op vrijdag nog dus moet wel goedkomen. ;-)

Geweldig nieuws! In potentie toch wel onze beste buitenspeler. In ieder geval er een die makkelijk z’n mannetje passeert. Kan echt niet wachten tot hij meer kansen krijgt.

15 februari 2024 om 15:22

Laten we rustig doen Ali. Bij Forbs dachten we ook dat we een jackpot hadden gewonnen.

15 februari 2024 om 15:39

Bij Forbs was goed zichtbaar dat hij hard kan rennen, maar niet zozeer een goede voetballer is. Ik ken in ieder geval geen Ajacieden die dachten met Forbs de jackpot binnen te hebben. Godts heeft daarentegen voor zijn blessure wel al af en toe laten zien dat het een talentvolle voetballer is.

15 februari 2024 om 15:40

Wie is we? Er zijn meer dan genoeg mensen die Godts hoger aanschreven dan Forbs.

15 februari 2024 om 23:11

Klopt met talenten weet je het nooit maar ik vond de aankoop Forbs sowieso vervelend omdat je kon invullen dat hij Godts in de weg zou lopen.

Godts is een hele goede speler en meer techniek in zijn kleine teen, dan Forbs in zijn hele lichaam.

Die kan alleen hard rennen: volgens mij is Forbs het neefje van Usain Bolt en gescout op de atletiekbaan 😂.

Wat hoop ik dat hij zijn kansen pakt. In potentie de beste buitenspeler van Ajax en past ook perfect bij de club qua type speler. Je ziet hoe belangrijk dat laatste eigenlijk ook is.

Kunnen we binnenkort hopelijk spelen met: Ramaj, Gooijer, Henderson, Kaplan, Hato, Mannsverk, Vd. Boomen, Hlynsson, Berghuis, Brobbey, Godts

(Ja ik wil Henderson wel centraal zien spelen. Nu verzorgt hij ook de opbouw van achteruit, waardoor het middenveld onbemand is. Ook kan hij koppend niet slechter zijn dan Sutalo)

15 februari 2024 om 16:28

Ik zou dat best eens willen zien, al zal Hato dat niet echt leuk vinden.

Vind het triest om aan te zien dit ajax van het schip niet goed genoeg en veel spelers ook niet gewoon kkd niveau, krijg hier tranen van in mijn ogen zo slecht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren