Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax onthult uitshirt voor seizoen 2021/22 in wedstrijd tegen Feyenoord

Laatste update:

De spelers van Ajax dragen zondag in de wedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst het nieuwe uitshirt van volgend seizoen. Waar de kampioen van de Eredivisie dit seizoen speelde in een lichtblauw shirt met grijze tinten, draagt Ajax na de zomer een tenue met verticale zwarte en blauwe banen. De Klassieker is de op een na laatste uitwedstrijd die Ajax dit seizoen speelt. De ploeg van Erik ten Hag speelt nog tegen VVV-Venlo (thuis) en Vitesse (uit).

Het broekje dat Ajax draagt tegen Feyenoord, hoort niet bij het uittenue voor volgend seizoen. De Amsterdammers spelen zondag met een blauw broekje, maar treden volgend seizoen aan in een donker broekje in uitwedstrijden.

Vind je het nieuwe uitshirt van Ajax fraai?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar slaat dit op? Of speelt inter volgend jaar in de Eredivisie?

9 mei 2021 om 14:18

Lijkt meer op gremio wijsneus. Prachtig shirt overigens.

9 mei 2021 om 14:20

Gremio is een volledig andere kleur blauw, zonder het goud lijkt het inderdaad op Inter als je het mij vraagt

9 mei 2021 om 14:24

Prachtig shirt, is weer wat anders dan anders, net zoals het uitshirt van dit jaar.

9 mei 2021 om 14:27

Ik vind het wel meevallen hoor prachtig. Ik kon echt genieten van het uit shirt van dit jaar, maar volgend jaar vind ik dus totaal geen mooi shirt simpel design en geen mooie kleurencombinatie. De uitshirts van Ajax afgelopen jaren waren echt veel mooier dan het nieuwe uitshirt.

9 mei 2021 om 14:29

@koen Wat noem je hem eigenlijk een wijsneus? 95 procent van de mensen denkt aan Inter, niet aan Gremio. Als er iemand en wijsneus is, dan ben jij het wel.

9 mei 2021 om 14:43

En een prachtig shirt valt te betwisten. Smaken verschillen, ik ben geen fan

9 mei 2021 om 14:46

Inter speelt toch in het zwart-blauw, dit is donkerblauw en lichtblauw. Tuurlijk heeft het er op het eerste gezicht wel wat van weg, maar met die fijne lijntjes vind ik het meer op Gremio lijken inderdaad. Niet per se mijn smaak overigens, zal hem niet kopen. Zou mooi zijn als Ajax inderdaad met dat Marley style 3e tenue komt nog!

9 mei 2021 om 15:01

Maar een hele hoop fans zullen eerder op de hoogte zijn van het shirt van Inter dan van Gremîo. Al vind ik 'm daar ook meer op lijken.

9 mei 2021 om 15:09

Hondslelijk shirt. Ajax in strepen, hoe verzinnen ze het?

9 mei 2021 om 16:18

Er zijn ook een hele hoop fans op de hoogte van de wereldbekerwedstrijd tegen Gremio in '96 die link naar het shirt van Gremio eerder leggen dan naar het shirt van Inter.

9 mei 2021 om 17:53

Inderdaad, Club Brugge uit 10/11.

9 mei 2021 om 15:03

Inter Milan, Inter Miami, Inter Amsterdam

9 mei 2021 om 18:14

Je wilde zo graag als eerste reageren en dit was het beste wat je kon bedenken? Je vraagt je dan waarschijnlijk ook af waarom Stoke city al jaren in Eindhoven speelt en FC Nantes al die jaren zijn thuiswedstrijden in Den Haag speelt.

Gaat Ajax verhuizen naar Milaan? Want dat is de enige reden dat ik kan bedenken waarom Adidas met zo'n tenue komt.
Ik vind de kleuren zo apart gewoon.

Moet erg wennen aan die strepen, vond de gelekte versie mooier. Lijkt net een shirt van een andere club..

Mooi shirt - maar wel net Club of Inter

Opmerkelijke kleuren. Patroon past niet bij Ajax, maarbwil er wle aan wennen. Doet mij ook sterk denken aan Gremio

9 mei 2021 om 15:12

Hadden ze in 93/94 ook. Vind het persoonlijk wel een mooi shirt, al had ik liever een donkerblauw broekje en sokken gezien.

Wederom een mooi tenue, ben ook heel erg benieuwd naar de release van het derde tenue.

Ik vind 'm eerlijk gezegd lelijk en dat verbaast me eigenlijk. Doorgaans heeft Ajax toch best fraaie uittenues. Maar goed, er zullen ook vast mensen zijn die 'm wel mooi vinden. Het blijft een kwestie van smaak natuurlijk. Ik vind 't alleen niet bij Ajax passen, dit shirt.

9 mei 2021 om 14:40

Vind het niet per se een lelijk shirt alleen vind ik het geen uitshirt. Zodoende ook geen shirt wat ik met Ajax zou associëren.

Hier ben ik niet enthousiast over... strepen bevalt me niet direct en de kleuren ook niet.

9 mei 2021 om 14:29

Jij had natuurlijk weer dat standaard zwart met rood willen zien natuurlijk.
Ik ben blij dat ze weer wat nieuws hebben gedaan. Ik hou van afwisseling.

9 mei 2021 om 14:44

Waarom vul je voor mij in wat ik had willen zien? Rare reactie. En dan moet ik ook nog blij zijn dat ze wat nieuws hebben gedaan. Mag ik ook het shirt gewoon een keer lelijk vinden?

Vindt het geen lelijk shirt, maar het is niet echt een Ajax-shirt. Opzich jammer want de laatste jaren vond ik de uit-shirts van Ajax wel erg mooi en passend, dan valt deze een beetje tegen.

Niet mijn smaak, vind het ook niet echt een uitshirt. Dit zou het thuisshirt van Brugge bijv. kunnen zijn. Waarom niet gewoon thuis shirt kopieren in het zwart goud bijv?

9 mei 2021 om 18:24

Omdat ze dat dit jaar al hebben gedaan met het derde shirt?

Gremio Amsterdam? AFC Inter?

Ik vind hem mooi. Als ik hem zo zie niet maar nu zie ik de spelers er in lopen en denk ik ja....mooi.

Dat wordt weer een jaartje overslaan...

Ajax baalt van het verkopen van Noa Lang aan Club Brugge. Op deze manier is Lang toch nog een beetje in Amsterdam.

Het shirt lijkt op dat Van Inter, Club Brugge, Atalanta, Gremio.....vul maar in. Niet erg origineel dus. Niet lelijk, maar ook niet opvallend.

Broek is eigenlijk donkere blauw (te zien in de webshop van Ajax). Dat maakt het hele tenue een stuk mooier gelijk. Ik vind het een heel fraai shirt.

Next level lelijkheid. Dit lijkt wel een ode aan de late jaren '80/begin jaren '90 toen eigenlijk bijna alles onbeschrijfelijk lelijk was. Ik dacht dat de wereld daar qua smaak allang overheen gegroeid was, maar sinds een paar jaar doen de brillen en damesspijkerbroeken ook weer verdacht veel denken aan die tijd waarin ongegeneerde lelijkheid een soort statement was. Gefeliciteerd Ajax, nou kunnen we hier een heel jaar naar gaan kijken...

Doet me denken aan het uitshirt van 1994

Is maar een lelijk shirt, kleuren zijn nog wel ok maar die dunne banen is helemaal niets voor Ajax.

Mooi shirt, maar past totaal niet bij Ajax. Jammer.

Schitterend shirt, veel beter dan dat braaksel van een uitshirt van dit seizoen. Misschien niet het allerspannendste shirt, maar dat hoeft ook niet altijd.

Ik vind het een mooi shirt. Bob Marley tenue vind ik ook heel mooi bij Ajax. Vind het juist wel leuk wanneer merken iets nieuws proberen met het 2e of 3e shirt.

Club Brugge wordt door Ziggo gesponsord!

Vind het niet eens zo een lelijk shirt alleen het voelt niet des Ajax of zo

Het is niet eens zwart.. maar blauw met donkerblauw. Dus de hele vergelijking met club brugge of inter kan de prullenbak in.

Wat een verschrikkelijk lelijk shirt is dit. Past totaal niet bij Ajax... verkeerde kleuren en ook die strepen....

Vind het er heel standaard Adidas uitzien. Zal wel weer zo'n shirt zijn dat volgend jaar te koop is in vele soorten en maten voor elk amateur team in alle shops. Heb een beetje het idee dat Adidas dit heeft uitgezocht. Als je het een beetje Ajax zou doen zou je in ieder geval een brede baan donkerblauw of zwart in het midden doen. En dan dat derde shirt, dat is mooi en bedenk je eens hoeveel je ervan kan verkopen, zoveel Marley fans wereldwijd, zoveel sympathie van de Afrikaanse gemeenschap, zoveel connectie met Amsterdam. En dit gedrocht dat ze vandaag aanhaddem, dat doet helemaal niets!

10 mei 2021 om 00:15

@piranha Inderdaad. Adidas is echt een voorgekauwde productielijn die al hun verschillende designs gewoon bij de clubs af laat gaan. .

Kreeg Inter Milan vibes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren