Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax met Tottenham op de tribune voor toptalent uit Servië’

Laatste update:

Luka Jovic heeft zich de afgelopen week een goede dienst bewezen. De zeventienjarige aanvaller speelde in een tijdsbestek van zes dagen drie interlands met Servië Onder-19 en daarin kwam hij tot twee doelpunten en twee assists. Jutarnji List meldt dat hij zich daardoor nog nadrukkelijker in de kijker heeft gespeeld bij Ajax en Tottenham Hotspur.

/

Scouts van deze clubs zouden de in Bosnië geboren Servisch jeugdinternational al langere tijd volgen en zouden bij de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Nederland (1-0 verlies), Zwitserland (3-1 winst) en Noorwegen (2-4 winst) op de tribune hebben gezeten voor Jovic. Het bovengenoemde medium bericht tevens dat Ajax en Tottenham op 25 april ook aanwezig zullen zijn bij de derby tussen Partizan Belgrado en Rode Ster Belgrado.

Jovic werd eerder ook al in verband gebracht met Atlético Madrid en Fiorentina. De regerend kampioen van Spanje zou tevergeefs een bod van tweeënhalf miljoen euro hebben uitgebracht. Jovic, die dit seizoen twee keer scoorde in vijftien competitiewedstrijden voor Rode Ster, werd twee jaar geleden overigens ook al gelinkt aan Ajax én FC Twente.

Denk jij dat Luka Jovic een goede speler voor Ajax zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat de gescoute speler een keer een aanvaller is. Vaak middenvelders waar we mee op de proppen komen. Maar es even kijken of er wat filmpjes te vinden zijn over deze jongen.

3 april 2015 om 07:54

Dit is dus de markt he. Voor n talent die pas 15x op het hoogste niveauheeft gespeeld is 2,5 miljoen nog niet genoeg. Met salaris erbij en alles moet je hem over n paar jaar voor minimaal 15 miljoen verkopen. Het risico is enorm...

Is hij een spits of een buitenspeler? Hopen dat hij beter is als meleg mocht ajax hem echt halen.

2 april 2015 om 18:12

Zo ver ik weet is het een centrumspits. Sterk aan de bal, een goeie kaats en aanname en sterk in de lucht.

2 april 2015 om 20:14

Hele goeie speler ! Ik volg de Servische competitie een van de grootste talenten van Servië nu !!!

En dan zie je dat de speler nu bij Rode Ster zit.
Verwacht maar vast een transfer drama. Spelers die in die regio rondlopen zitten vaak volledig vast an louche zaakwaarnemers.

2 april 2015 om 19:45

Jammer voor hen, want vaak zijn contracten daar geen eens rechtsgeldig.
Zulke contracten kunnen met wat hulp van de Fifa en Uefa zo het grijze archief in.

Laat dat kind daar toch nog een jaartje zitten. Kan hem zijn school afmaken. Handel in kinderen, ook al zijn ze reeds 17, het went nooit.

2 april 2015 om 18:01

Huh kinderhandel als hij 17 is? Riedewald debuteerde zelfs op 17 jarige leeftijd.

2 april 2015 om 18:09

Jaïro is een jongen van hier. Die kan in zijn eigen cultuur, biotoop en taalbad blijven.

Maar toegeven, ik vind het maar niks om kereltjes van 16 te laten debuteren in een profploeg. Zolang dat lichaam niet volgroeid is, kan je het beter laten. Er zijn wel uitzonderingen op de regel natuurlijk. Er zijn wel wat zwarte spelers die op hun 16 een volwassen lijf hebben.

2 april 2015 om 18:23

Dat heeft alleen niks met huidskleur te maken.

2 april 2015 om 18:31

Als ze hem nu halen kan Jonk nog zeggen dat hij hem zelf heeft opgeleid .

2 april 2015 om 18:40

Iedereen komt,

Wat weet jij nou daarvan? Mijn vader was ooit militair en ik heb mijn jeugd in Duitsland en Amerika doorgebracht. Denk jij dat ik daar slechter van ben geworden? Dat geldt dus ook voor de 17-jarige Jovic.

Jovic is een profvoetballer, dus een 17-jarige jongen met werk. Deze jongen heeft dus de ambitie om een geweldige voetballer te worden en als een club als Ajax om de hoek komt kijken en hij denkt dat hij via Ajax hogerop kan komen, dan moet hij dat gewoon doen.

En dan ga jij hier over kinderhandel beginnen, terwijl deze jongen gewoon een legale werknemer is met ambitie.

2 april 2015 om 19:08

Hootch30,

En omdat het goed was voor jou, is het dus altijd goed?

Op je 17 jaar ben je nog een kind, een kind hoort niet te werken.

2 april 2015 om 19:44

Ik was 5 jaar toen ik naar het buitenland ging en deze profvoetballer is 17 jaar. Denk je nou werkelijk dat hij zich niet gaat aanpassen?

En vanaf je 15e mag je volgens de wet gewoon werken en dat was in mijn tijd ook al. Wie ben jij om dat nu in eens te gaan veroordelen als kinderarbeid, want blijkbaar vind jij dat een 17 jarige niet mag werken.

2 april 2015 om 19:48

Ja goed idee man, iedereen komt wat hang je weer de moraalridder uit.
Snap heel goed dat jij als Belg graag al die spelers langer in Belgie had willen zien spelen.
Echter zal het tot hun 88e(ja want meneer vind 17 nog steeds kinderhandel) in hun eigen land blijven spelen niet altijd bevorderlijk zijn voor hun ontwikkeling van voetballer.

Weet je wat kinderhandel is?
Kinderen die tegen hun wil in, in zeecontainers geduwd worden...dat is kinderhandel.

2 april 2015 om 20:20

"een kind hoort niet te werken"

Toen ik oud genoeg was voor mijn eerste bijbaan was mijn vader heel duidelijk, je krijgt iedere maand bedrag X van ons voor kleding ect. Wil je meer? Dan zoek je maar een bijbaantje. Veder kan je op je 17e al klaar zijn met je middelbare school, en weet je wat heel veel jongeren van 17 doen? Studeren in een ander land.

Of hoort dat ook niet?

2 april 2015 om 22:38

Afrikanen zijn vaak wel wat gespierder van zichzelf hoor, niks aan gelogen.

3 april 2015 om 09:41

1908tillidie,

Dus jij gaat een bijbaantje vergelijken met een fulltime job als topsporter?

Om te studeren kan het wel, op je 17 naar den vreemde trekken. Maar deze jongen zal wellicht zijn schoolse opleiding afbreken om te gaan werken.

En wat als ie straks zijn been breekt of wanneer het gewoon niet wil lukken? Dan heeft dat joch geen vangnet. Zoals zovelen. Het minste wat ie kan doen is zijn middelbare school afmaken.

3 april 2015 om 09:49

jij moest met je vader mee?
Logisch, want je bent dan minderjarig.

In dit geval moet zijn vader met hem mee. Logisch? Kweetniet...

3 april 2015 om 10:05

Hootch30,

Of ie zich kan aanpassen of niet, dat weet niemand. Belangrijker is dat ie zich niet hoort aan te passen, dat ie beter nog een jaartje blijft waar ie is.

Schooltje eerst afwerken. Tielemans van Anderlecht kan ook naar het buitenland, maar moet van zijn ouders eerst zijn school afmaken. Die hebben het begrepen dus. Je moet sterke ouders hebben om tegen de lokroep van de clubs in te gaan. Tieltje heeft dat.

Op je 15 mag je een bijbaantje hebben, deze jongen komt geen bijbaantje uitvoeren.

Ik veroordeel niks. Wanneer ben je volgens de wet volwassen? Op je 18 ja. En daar zijn nu eenmaal bepaalde redenen voor.

3 april 2015 om 10:08

Ndisdenaam,

Gaat het over Belgen misschien?

Ik vind dat alle kinderen onder de 18 niet het voorwerp van een internationale transfer mogen zijn. Belgen, Nederlanders, Eskimo's of wat dan ook.

In eigen land blijven is in het belang van het kind. Laat ze maar eerst hun school afmaken, dan hebben ze een basis wanneer het voetbal niet zou lukken.

Kinderhandel bestaat in allerlei gradaties. De vorm die jij beschrijft is misschien erger, maar wat de voetbalclubs doen is ook kinderhandel.

2 april 2015 om 18:06

Ja ik ben er ook niet kapot van.

Maar het word verdomme lastig als onze eigen 16- jarige talenten constant weggehaald worden door Real en City of wat dan ook.

Helemaal omdat je in NL nog geen profcontract mag tekenen op je 16e.
Terwijl je wel mag op werken in de supermarkt als je 15 bent (weliswaar met regels maar toch)..

Ben het wel met je eens, het is kinderhandel, niks meer, niks minder.
Deze aardbol heeft geen ruggengraat en alles mag zolang het de economie maar niet schaad

2 april 2015 om 19:24

Kinderhandel impliceert dwang. Daar is hier helemaal geen sprake van. Zo een voetballertje mag helemaal zelf weten of hij vertrekt of niet. Ze willen zelf naar een grotere club en dat moet gewoon mogen.

2 april 2015 om 20:22

Ook op je 15e mag je ook nog niet fulltime werken bij de supermarkt.

2 april 2015 om 20:33

Ja dat dacht ik al vandaar dat ik schreef "weliswaar met regels maar toch".

Ik bedoel, verrichten ze diezelfde arbeid maar dan zonder contract?
Slaat nergens op dat je geen profcontract mag tekenen in Nederland terwijl je alle bijbehorende arbeid gewoon alsnog verricht..


2 april 2015 om 18:09

Jaartje laten zitten is leuk, maar dan speelt hij dus ergens anders..

Leuk hoor, weer een aanvaller. Maar in zou liever een keer een goede verdediger zien komen. Naast Riedewald zijn er in het eerste in ieder geval geen grote talenten achterin. Wat er precies in de jeugd rond loopt weet ik niet.

3 april 2015 om 18:15

Kishna43,

In de A1 hebben we een echte verdediger, hij heet Terry Lartey-Sanniez.
Hij is zo ongelofelijk sterk en heeft het lef om in te dribbelen en de snelheid om een aanvaller volledig uit te schakelen.

Aan zijn overzicht valt nog wel te schaven, maar het is weleens lekker om een verdediger te hebben die in de basis kan verdedigen in plaats van aanvallen.

Ook hebben we nog op links achterin Mauro Savastano, een krachtige linkspoot met snelheid en de mentaliteit om negentig minuten alles te geven.

Kopduels wint hij bijna altijd, aanvallend heeft hij een goede voorzet in huis.

Er komen er nog wel aan, is achterin ook wel nodig.

Jovic is een super talent in FM15.
Behoort tot één van de grootste aanvallende talenten in het spel.

2 april 2015 om 19:47

Meer informatie hebben we niet nodig. Die is een klein risico wel waard dus 😃

3 april 2015 om 03:39

Haha inderdaad daar ken ik m ook van. Fm vind ik vaak vrij accuraat bij het inschatten van potentie dus wie weet

Krijgen we nou straks zeker weer het zelfde verhaal als met Dejan Meleg. Ze wilde met al het geweld Meleg hebben. Maar achteraf blijkt hij helemaal geen toptalent te zijn. Anders had hij wel iedere wedstrijd gespeeld voor Cambuur en was hij niet retour gezonden naar Amsterdam. We hebben we genoeg talent nou. Ga maar eens kijken naar ervaring of routine voor het elftal. Al de jochies van buitenaf halen en straks zit je in de knoop met de spelers die al vanaf de E'jes of F'jes bij Ajax spelen.
Die zoon van Patrick Kluivert dat is m'n ook een talentje hoor. Als hij net zo goed als zijn vader wordt dan hebben we eindelijk weer een balvaste spits. Nu speelt Justin nog als linksbuiten maar hopelijk wordt het een rasechte spits net als zijn ouwe heer.

Hier kijk zelf maar naar Justin Kluivert
https://www.youtube.com/watch?v=eskv9gshjxo

2 april 2015 om 19:31

Ja en daarom heeft Feyenoord het goed gezien bij Bastos, Ajax bij Narsingh/elia/lens. Zo zijn er nog meer voorbeelden. Om deze jongen nu al af te schrijven. Hij had een jaar aanpassing nodig, die kreeg hij in Jong Ajax. Toen hij fit was draaide hij goed en zat hij tegen het eerste elftal. Je kan mij niet wijsmaken dat hij ineens niks kan meer. Heeft gewoon pech gehad. Trainer koos eigen spelers boven hem, blessures op momenten dat hij kans krijgt, spreekt mogelijk de taal nog niet (geen idee). Nu weer een half jaar niet spelen helpt ook niet mee. Zonde voor hem iig.

Iemand met de naam Luka is altijd goed

Luka Jovic is niet haalbaar voor Nederlandse clubs, dat had ik Ajax een jaar geleden al wel kunnen vertellen. Zelfde geld voor Zivkovic van Partizan.

2 april 2015 om 19:14

Lollll is er nog een zivkovic?

2 april 2015 om 19:26

Ja, een betere.

2 april 2015 om 20:17

Jovic is voetballend beter als zivkovic .. Want is erg sterk aan de bal en een goed bewegende aanvaller.. zijn gedrag is top waar zivkovic een puntje aan kan zuigen ...

2 april 2015 om 19:50

''een paar jaar geleden...'' heb je weer zo'n allesweter die zogenaamd al zag dat hij toen hij uit de baarmoeder kwam rollen dat het een toptalent zou zijn die onbetaalbaar zou gaan worden.

Hilarisch, en die Zivkovic daar?
Man wat een niveau daar, daar kan Boilesen nog de beste zijn.

2 april 2015 om 20:27

Enigste wat hilarisch is is dat jij denkt dat je een punt maakt maar als je gewoon naar U19 en U17 hebt zitten kijken had je die jongens al vaak genoeg kunnen zien spelen.

Heb geen idee waarom jij uberhaupt reageerd aangezien het duidelijk is dat je maar wat brabbbeld en met je eigen domheid te koop loopt, aandacht tekort ofzo? Lezen is ook moeilijk blijkbaar.

Kluivert is helemaal geen super talent, hij behoort tot de beteren uit zijn team, maar er spelen grotere talenten in de B1 (justin speelt in de B2 van Ajax)

Kan hopelijk door groeien maar vermoedelijk zal hij nooit Ajax 1 bereiken, basisplaats bemachtigen.

Zivkovic van Partizan is wederom een toptalent. (buitenspeler)

2 april 2015 om 19:21

Andrija Zivkovic is dat, een Rechtsbuiten met een Linkerbeen. Heerlijke speler, en een erg groot talent.

Ik weet het niet met die jonge gescoute jongens uit de Balkan.

Muric is een toptalent, die het vrijwel zeker gaat maken in Ajax-1. Zoveel talent, klasse en multifunctionliteit.

Maar Meleg was ook een topper in spé en die gaat het niet halen. Sulejmani is weliswaar niet gescout in Servië, maar als Balkan-boy wel volkomen mislukt.
In de Balkan eerst toch een andere cultuur. Passen ze op jonge leeftijd al in de Ajax-academy...

2 april 2015 om 20:32

Jovic is van een hele andere orde als Meleg. Dat is hetzelfde als Depay vergelijken met Narsingh.

2 april 2015 om 21:57

Volgens mij is Meleg heel erg een nummer tien of tweede spits. Althans, dat idee krijg ik van hem en van anderen. Dat is nou net een positie die we bij Ajax niet hebben. Dat is best wel jammer, want tegenwoordig zijn er een hele hoop talenten op de nummer tien positie.

Crvena Zvezda en Partizanen zijn toch wel talenten fabrieken. Erg knap. Zou voor zowel de speler als club beter zijn als hij nog een jaar bij Crvena Zvezda bleef om zich te ontwikkelen. Ajax kan zich beter richten tot directe versterkingen, jongens die ouders zijn en er meteen staan.

2 april 2015 om 20:58

Het is ook erg jammer dat Zvezda en Partizan die grote talenten nooit lang heeft en daarom zullen die teams ook niet top worden, terwijl ze dat vroeger zeker wel waren. Clubs als Chelsea komen al vroeg, bieden een bal geld en verhuren ze daarna vijf seizoenen, maar dan zijn ze voor bijv. Partizan niet te houden, wat zeer jammer is.

3 april 2015 om 11:26

Zo is ook het met alle clubs. Ik hoop vooral dat zo'n jongen enkele jaren blijft zodat hij op de juiste leeftijd naar het buitenland gaat en Crvena Zvezda of Partizan een leuke som geld krijgt zodat ze weer de volgende groep talenten kan klaarstomen.

Als je ziet wat er bij die twee clubs doorkomt aan talent, niet normaal. Eigenlijk zouden Nederlandse clubs daar eens moeten kijken hoe je echt opleid. Opleiden in de zin van jonge spelers beter maken ipv als grote club in Nederland de beste spelers bij anderen weghalen en dan er vanuit gaan dat spelers dan vanzelf beter worden omdat ze met betere spelers samenspelen.

3 april 2015 om 09:11

Ajax moet gewoon met een nummer 10 spelen! Haal deze jovic en we kunnen die drama spits el idrissi of el azzouzi (geen idee hoe die heet) (de spits van de A1) gedag zeggen! Want die (A1 spits) gaat nooit zivkovic uit de basis spelen daar ben ik heilig van overtuigd! Als Ajax met een nummer 10 speelt kunnen er wat meer talenten de stap naar het eerste maken.

3 april 2015 om 09:51

Haal deze Jovic, want die is beter wat we hebben.
En als het over 2 jaar niks blijkt te zijn, dan vervangen we die toch gewoon met de volgende belofte uit een ver land. Want die zijn dan toch beter.

De tendens in de voetballerij is altijd dat wat je kunt halen, beter is dan wat je hebt.
Opportunistisch, de vlucht vooruit heet dat toch? Het onbekende is altijd beter.

3 april 2015 om 11:27

Als je een overschatte speler als Zivkovic al niet uit de basis kan spelen ben je wel heel slecht.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren