Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax is gewaarschuwd: Aston Villa verstevigt plek 4 aan de hand van Douglas Luiz

Laatste update:

Aston Villa heeft zaterdagmiddag geen fout gemaakt in de Premier League. In eigen huis was de ploeg van manager Unai Emery met 4-2 te sterk voor Nottingham Forest. Grote man aan de kant van the Villans was Douglas Luiz, met twee treffers. Door de zege staat Aston Villa nu steviger op de vierde plaats in de Premier League. Nottingham Forest moet het doen met de zestiende plaats.

Aston Villa kwam vrijdag uit de koker als eerstvolgende tegenstander van Ajax in Europa. Op 7 maart gaat de Engelse club op bezoek in de Johan Cruijff ArenA in de achtste finales van de Conference League, een week later volgt de return op Villa Park.

Dat de Amsterdammers het allesbehalve makkelijk zullen krijgen tegen de club uit Birmingham, werd zaterdag eens te meer duidelijk. Al in de vierde minuut zette Ollie Watkins Aston Villa op 1-0: hij kon voor open doel simpel binnentikken na goed voorbereidend werk van Leon Bailey.

Na een klein half uur verdubbelde Douglas Luiz de score, door na terugleggen van Jacob Ramsey vanaf een meter of elf succesvol af te drukken. De Braziliaanse middenvelder tekende met een rake kopbal ook voor de 3-0.

Vlak voor rust deed Nottingham Forest toch nog wat terug, in de vijf minuten tellende blessuretijd. Na een corner kopte voormalig NEC’er Taiwo Awoniyi de bal voor het doel, waar Moussa Niakathé eenvoudig binnen kon werken: 3-1.

Direct na rust werd het zelfs spannend. Een prachtig steekpassje van invaller Divock Origi werd door Morgan Gibbs-White fraai over doelman Emiliano Martínez heen gewipt: 3-2.

Youri Tielemans bracht de marge vervolgens bijna weer naar twee, toen hij de paal raakte. Na ruim een uur spelen werd het, na balverlies van Nottingham Forest op de eigen helft, via Bailey alsnog 4-2. Daar bleef het bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ajax gewoon goed staat en met vertrouwen voetbalt is het mogelijk, Leuk dat Aston Villa het zo goed doet, Maar ze verloren ook bij Legia Warschau en hadden moeite met Mostar. Leuk dat ze van AZ wonnen maar dat is gewoon een matige ploeg dit jaar. Doen alsof Ajax kansloos is gaat me echt te ver

24 februari 2024 om 18:17

Ik ga er niet vol hoop in. Dat Ajax een ronde verder is gekomen, is vrij weinig minder dan een wonder. De huidige nummer 4 van Engeland loten…. Ze zijn niet 4e na zes wedstrijden of zo.

24 februari 2024 om 19:37

Brighton en Newcastle zouden zogenaamd ook alles kapot spelen, Hebben laten zien geen haar beter te zijn dan de clubs waar tegen ze spelen

24 februari 2024 om 20:05

Brighton wint de op papier lastigste Europa League groep. En dat Newcastle niet beter is dan de ploegen waar ze tegen speelden is niet gek als dat Dortmund, PSG en Milan waren.

24 februari 2024 om 23:03

Een kwakkelend Marseille wat, AEK Athene en een lam Ajax? En vooral eerste geworden door onkunde van de andere ploegen.

24 februari 2024 om 18:19

Ajax is wel een nog matigere ploeg dan AZ dit jaar.

Maar het kan natuurlijk gewoon wel. Denk wel dat Villa sowieso teveel kwaliteit heeft.

24 februari 2024 om 19:19

Ajax is met name heel slecht aan het seizoen begonnen. Sindsdien is AZ nog wel een stukje matiger dan Ajax hoor..

24 februari 2024 om 19:30

“Dit jaar”.

Verder vond ik de potten tegen Bodo echt ongelofelijk slecht van Ajax. En Bodo is echt geen geweldig elftal, dat dan ook nog eens geen wedstrijdritme had.

24 februari 2024 om 19:57

En de wedstrijden van AZ tegen nota bene Zrjinski waren zo goed wil je zeggen, over wanprestaties gesproken..

24 februari 2024 om 20:08

Jij bent degene die zegt dat Ajax beter draait momenteel.

Verder is het een feit dat AZ boven Ajax staat momenteel. Dit jaar dus.

24 februari 2024 om 21:32

Ajax pakt de laatste 10 wedstrijden ook 21 punten, en AZ maar 10. Lijkt mij dus dat je veilig kan stellen dat Ajax momenteel beter draait..

24 februari 2024 om 22:45

Maar in welke periode heeft az tegen Aston villa gespeeld ? Was dat niet in de periode dat az beter presteerde ?

25 februari 2024 om 10:17

Is dat zo? De laatste tijd draait Ajax vierkant waar het weer net iets beter begint te lopen bij AZ.

Sinds Henderson er zit heb je nog geen wedstrijd gewonnen in 90 minuten. AZ heeft dat wel gedaan. Dus kan je dat veilig stellen?

24 februari 2024 om 18:23

Zelfs als ze met de b keuze spelen ga je het niet redden over 2 wedstrijden. Ik had het toevallig al eerder benoemd deze week dat D Luiz de beste van het team is en dat liet hij vandaag mooi zien. Ten Hag doet niet aan goeie transfers, want anders had hij deze man 10x eerder gekozen dan een Mount of Eriksen.

24 februari 2024 om 18:23

Haha als ajax goed staat. T probleem is juist dat ze het hele jaar al verschrikkelijk slecht staan. Slechter dan je je kunt voorstellen. Ik waardeer je positieve insteek en ik hoop dat we blij verrast worden, maar zeggen dat ze gewoon goed moeten staan terwijl dat tegen hercules al niet eens lukt geeft mij weinig reden tot hoop

24 februari 2024 om 18:27

Ik ben zelf voor Ajax maar het is een utopie dat Aston Villa niet minimaal 4 keer gaat scoren tegen ons.

24 februari 2024 om 18:33

Geef eens een argument waarom je er vertrouwen in hebt. Op werkelijk elke positie heeft Villa een betere speler. Ze hebben een betere trainer en meer vertrouwen. Het was al een godswonder dat Ajax tegen Bodo een ronde verder kwam.

24 februari 2024 om 19:16

Elke wedstrijd is anders. Ook al zou je elk duel 100% moeten geven zal de motivatie en drang om goed te spelen veel hoger zijn tegen Aston Villa. Aston Villa is goed maar kom op het is echt geen top ploeg. Ze verloren toch ook bij Legia

25 februari 2024 om 06:26

Dan is Juventus ook geen topploeg want die verloren vorige week ook nog van een matige club in de competitie

25 februari 2024 om 09:34

Domme reactie van je Ik heb het over het feit dat ze verliezen van Legia en iedereen hier doet alsof Aston Villa zo een top ploeg is omdat ze 4de staan in engeland. Snap niet wat Juventus hier mee te maken heeft, en Juventus vergelijken met Aston villa zegt meer over jou kennis

26 februari 2024 om 09:27

Ajax verliest van Hercules, amateurs in de 3e divisie. Jij doet net of Ajax nog steeds Nederlandse top is. Dat is het helaas al een tijdje niet meer. Jij kijkt naar een individuele wedstrijd. Ik kijk naar een patroon en ik zie nul vebetering bij Ajax. Gisteren weer kansloos verloren terwijl Villa weer heel gemakkelijk heeft gewonnen.

Maar goed, hoop doet leven.

24 februari 2024 om 18:43

Om te zeggen dat Ajax niet kansloos is tegen dit Aston Villa, gaat mij te ver.

24 februari 2024 om 19:22

Natuurlijk zijn we niet kansloos. Dat Aston Villa is een soort Girona. Paar leuke spelers, zitten in een goede flow en presteren daardoor boven verwachting. Maar onder de streep is het helemaal niet zo'n bijzonder elftal hoor. Nu is dit Ajax geen bijzonder elftal én zijn we in slechte doen. Dus favoriet zijn we sowieso niet. Maar dit Aston Villa is gewoon te pakken.

24 februari 2024 om 19:31

Toch echt een veel beter team dan Girona hoor. Zeker qua kwaliteit.

24 februari 2024 om 20:07

Aston Villa heeft op iedere positie een betere speler. Speelt als team wat Ajax nog steeds niet lukt en heeft veel meer vertrouwen. Ik denk oprecht dat Ajax kansloos is.

24 februari 2024 om 18:45

Ajax moet hoop putten uit het feit dat Villa alles op de competitie zal zetten. Meer aanknopingspunten zijn er niet.

24 februari 2024 om 18:57

Groot voordeel is dat Aston Villa, tussen de ontmoeting door met Ajax, een zeer belangrijke wedstrijd tegen Spurs hebben op zondag in strijd om top 4. Kan zijn dat ze hun focus dan deels daar op hebben.

24 februari 2024 om 19:55

Az is matig, maar Ajax helaas ook. Tuurlijk de bal is rond en met deze selectie moet het ook echt stukken beter kunnen.

24 februari 2024 om 20:27

Ja en Ajax verliest van een studententeam. Dus wat is je punt?

Aston villa heeft een veel betere selectie en halen een ontzettend hoog niveau.

Ze missen wel hun 2 vaste centrale verdedigers door blessures ( mings en Carlos) maar toch .. Ajax gaat dit niet winnen. Genoeg kwaliteit bij Aston villa.

24 februari 2024 om 19:28

Hoe kom je hier bij? Mings was afgelopen jaren inderdaad basisspeler. Maar Pau Torres is niet voor niets gehaald en laat dit seizoen zien één van de beste voetballende CV’s in de PL te zijn. Daarnaast is Konsa de eerste keus naast Pau. Wanneer Emery voor 3 achterop kiest betekent dit dat Carlos centraal speelt.

Ik hoop maar dat van 't Schip en zijn staf deze waarschuwing meekrijgen, dat ze er niet te gemakkelijk over denken en eens met een goed tactisch plan komen

Normaliter denk je als Ajax tegen een betere ploeg speelt dat Jax kan verrassen. Want ze zijn Ajax, spelen verzorgd en aanvallend voetbal, hebben talenten rondlopen.

Normaliter was Aston Villa ten alle tijden Underdog geweest tegen Ajax.

Maar nu kan ik geen lichtpuntje bedenken in het voordeel van Ajax.

Welke speler zou nou eens gaan verrassen? Er loopt gewoon niks rond.

Spelers als Hato, Rensch, Hlynsson zouden gewoon je wissel spelers zijn die af en toe minuten maken. Maar nu heb je een probleem als ze niet spelen.

Miskopen van Mislintat hebben we al honderden keren benoemd, maar je hoopt eigenlijk op een gelijkspel of nipte nederlaag om de eer een beetje te redden.

24 februari 2024 om 19:22

Brobbey, Bergwijn en misschien ook Forbs kunnen verrassen.

24 februari 2024 om 19:42

Forbs? Las laatst iets over een hond en Forbs. Denk dat als je serieus een hond neerzet. Dat die meer zou verrassen dan Forbs.

24 februari 2024 om 20:00

Domme uitspraken zijn dat, die gozer kan echt wel wat, maar heeft ook aanvoer nodig. Mooi voorbeeld is Bassey, is lang zo slecht niet bij Fulham als die dat hij Ajax was. Je kan wel 11 toppers halen, maar je moet ook de rest erom heen goed hebben om het te laten functioneren, dat mist bij Ajax. Deze selectie zou echt beter moeten kunnen voetballen

24 februari 2024 om 19:47

Helemaal geen lichtpuntjes? Een geweldige keeper, een 17 jarig wereldtalent, een spits in bloedvorm, Taylor eindelijk uit het elftal en Henderson-Branco als blok. Er zijn lichtpuntjes maar Schip heeft het licht nog niet gezien.

24 februari 2024 om 21:44

Wie is dat 17 jarig wereld talent?

25 februari 2024 om 00:14

Silvano Vos

Ik heb het vermoeden dat Ajax al wel op de hoogte was. De enige kans die Ajax heeft is dat Villa vol voor die 4e plek en Champions League voetbal gaat en in de Perenleague met b-garnituur komt opdagen

Tja of ze nou winnen of verliezen… winnen doen ze sowieso tegen Ajax (helaas)

Het is al een wonder dat ajax verder is.. aston villa wordt echt geen leuke ervaring voor ons ajax fans vrees ik...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren