Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-huurling over de schreef op training: ‘De frustraties liepen op’

Laatste update:

Sheraldo Becker is misschien wel de revelatie van PEC Zwolle, maar zaterdag zat hij bij het duel met FC Groningen (2-0 verlies) plotseling op de reservebank. Voor de camera van de NOS legt Becker uit waarom: dinsdag vond er een akkefietje plaats op de training. Trainer Ron Jans besloot Becker daarom niet op te stellen.

/

De door Ajax verhuurde vleugelflitser ging op de training hard door op een ploeggenoot. “Donderdag kreeg ik te horen dat ik vandaag niet zou spelen. Dat moet je dan accepteren”, aldus Becker, die terugblikt op het gebeuren op de training.

“Er was een woordenwisseling. De frustraties liepen op en tja, de trainer besloot om mij niet op te stellen. De trainer besloot om mij naar binnen te sturen. Hij wilde niet dat er mensen geblesseerd zouden raken”, legt hij uit.

Sheraldo Becker had gewoon moeten spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is waarschijnlijk roekeloos geweest. Terecht in dat geval, leren van je fouten en volgende week weer in de basis!

Lijkt me niet dat hij op de tribune zat aangezien hij de tweede helft inviel...

1 november 2015 om 11:07

dat was menig die inviel niet becker ..........

1 november 2015 om 11:08

oh excuses zie dat becker ook inviel mijn fout

En hem dan wel in laten vallen, hoezo wisselende signalen.

1 november 2015 om 10:54

Beetje raar volgens het verhaal zat hij op de tribune.

Tja, strijd en passie zijn mooi, maar je hoeft er niemand mee in gevaar te brengen, al helemaal niet op een gewone training.
Kan iemand vertellen hoe hij het doet? Hij had als ik het me goed herinner een (zeer) goed begin, maar staat nu alweer een tijdje droog dacht ik. Echter, gaat me dan vooral om zijn ontwikkeling in zijn spel. Is er een stijgende lijn te zien?

1 november 2015 om 09:55

Eerste helft altijd erg sterk, tweede helft altijd erg zwak. Beide helften zo lui als een varken (lees afjagen, achter 'verloren' ballen aan gaan en meeverdedigen, hoewel dat laatste wel wat beter gaat).

Als dit het geval is geweest is het natuurlijk terecht. Dat je hem in laat vallen doet niet af aan de straf. Voor deze jongen komt het zitten op de bank al genoeg over dat hij fout is geweest als je het interview leest.

Ik hoorde zijn interview met de verslaggever na de wedstrijd. Deze jongen vond zichzelf zo goed. De arrogantie spoot alle kanten op. Nee hoor, deze jongen gaat het niet redden. Zo jammer dat de voetballers tegenwoordig geen zelfreflectie hebben.

1 november 2015 om 11:53

ho ho, niet alle voetballers van tegenwoordig op 1 hoop gooien!!
Sommigen hebben wel zelfreflectie en sommigen niet.

1 november 2015 om 12:11

Nou, ik heb hetzelfde interview gezien en ik denk dat jij en ik een hele andere invulling geven aan het woord arrogantie.

Stond waarschijnlijk op het punt zijn medespeler(s) aan te gaan vallen. Ik snap totaal niet dat 51 procent nog gestemd heeft op "ja, hij moest wel bij de wedstrijdselectie zitten" als hij erbij was gehaald. En hij stond daadwerkelijk op het punt zijn medespelers aan te gaan vallen. Dan hoort hij zeker niet bij de wedstrijdselectie, en dat is helemaal terecht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren