Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax gewaarschuwd: ‘Het is voor geen enkele ploeg lekker hier te komen’

Laatste update:

FC Groningen verloor meteen na de winterstop van FC Utrecht, maar speelde vervolgens gelijk tegen NEC en Willem II en won daarna van zowel PEC Zwolle als SC Cambuur. Zondag komt Ajax op bezoek in het noorden en dan probeert de club van scheidend trainer Erwin van de Looi opnieuw de volle buit te pakken. Voor een paar spelers is het duel met Ajax een weerzien met een oude werkgever.

/

Hedwiges Maduro, Rasmus Lindgren en Danny Hoesen kwamen in het verleden alle drie uit voor de Amsterdammers. Op de clubsite zegt aanvaller Hoesen dat Ajax de nodige strijdlust liet zien in de gewonnen Klassieker en dat ook FC Groningen een ploeg is die graag strijd op de mat legt. “We hebben vorig seizoen laten zien dat we Ajax kunnen verslaan en het is voor geen enkele ploeg lekker om naar Euroborg te komen”, aldus Hoesen.

“Als we het publiek erachter kunnen krijgen, wordt het een leuke middag”, denkt hij. Lindgren jubileert zondag als hij meedoet tegen Ajax: hij speelt dan zijn 150ste wedstrijd voor de Trots van het Noorden. Dat het tegen Ajax zover kan zijn geeft wel een bijzonder randje aan het duel. “Ajax en FC Groningen zijn twee clubs waar ik voor heb gespeeld en dus is de wedstrijd wel een beetje speciaal. Ik kijk uit naar een mooie wedstrijd met een mooie sfeer in een uitverkocht stadion”, aldus de Zweedse middenvelder.

Wint FC Groningen zondag van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand hoelang die nieuwe spits van FC Groningen uit de roulatie is?

13 februari 2016 om 00:29

Zit zondag weer bij de selectie, zijn hand in een door de knvb goedgekeurde brace verpakt.

13 februari 2016 om 00:33

En hij heet Alexander Sørloth

13 februari 2016 om 00:47

Bedankt.

Het zou toch wat zijn als Ajax hier punten laat liggen.
Denk namelijk dat PSV gelijk gaat spelen bij ons (n.e.c).
Ajax moet winnen om zijn slag te slaan.

13 februari 2016 om 00:34

Hahaha welke slag precies? Want psv gaat gewoon winnen van nec. Ik denk dat psv juist 3 of 4 punten voor gaat staan na zondag

13 februari 2016 om 00:39

Ja want NEC uit is een makkie.
Daar hebben niet veel ploegen gewonnen dit seizoen.
Ze zullen waarschijnlijk wel winnen maar een makkie zal het zeker niet zijn.
Verder denk ik dat Ajax ook wint.
Gaat nog een leuk slot worden denk.

13 februari 2016 om 00:49

Ik zie Psv verliezen. Limbombe gaat zijn slag slaan. Psv gaat een keer niet succesvol zijn in de counter vermoed ik. NIJMEGEN vol stadion ik zie het gebeuren.

13 februari 2016 om 00:51

Dat hoop je..

13 februari 2016 om 00:58

1-2 santos, bruma, narsingh

13 februari 2016 om 01:02

Santos is geschorst haha. Verder denk ik ook dat PSV gewoon gaat winnen. 0-2 Narsingh en Pereiro

13 februari 2016 om 07:37

Haha nee groningen uit is een makkie vorig jaar nog met 2-0 gewonnen en dit seizoen heeft alleem utrecht bij ons weten te winnen. Het geeft geen garantie maar groningen is ijzersterk thuis

13 februari 2016 om 10:05

groningen is moeilijker dan nec een beter team en groningen heeft volgens mij alleen van utrecht verloren in eigen huis dus er van uit gaan dat ajax daar even wint zou ik niet zo snel doen in deze vorm
psv heeft ook geen makkie bij nec en kan ook zomaar de boot ingaan.

Ik ga uit van een gelijkspel of winst voor Groningen. De fc krabbelt weer wat op en is dit seizoen thuis enorm sterk. Reken daar het tijdstip en de reis bij die hun moeten maken en het knollenveld, allemaal voordelen voor de fc. Ik ga uit van een gelijkspel of winst voor de fc in een kolkende euroborg

13 februari 2016 om 10:04

Knollenveld is Ajax wel gewend de laatste tijd. En die reis pff ach.. vorige week Kerkrade net wat verder.

13 februari 2016 om 10:09

Oja die week ervoor was Roda, helaas wel puntverlies toen. Maar een makkie gaat het zeker niet worden tegen Groningen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren