Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax gaat in gesprek en kan onverwacht veel winst maken met verkoop Daramy

Laatste update:

Burnley is bereid liefst zestien miljoen euro te betalen voor Mohamed Daramy, zo meldt de Deense sportkrant BT donderdagavond. Eerder meldde Fabrizio Romano al dat de Premier League-club de gesprekken is gestart met Ajax over een transfer van de Deens international, maar over een mogelijke transfersom was nog niets bekend.

Manager Vincent Kompany is naar verluidt volledig overtuigd van de kwaliteiten van Daramy. Volgens Romano wil Burnley daarom ook ‘koste wat het kost’ zakendoen met Ajax en de vleugelspits zo snel mogelijk inlijven. Mochten de Amsterdammers en Burnley daadwerkelijk een akkoord bereiken over een bedrag van minimaal zestien miljoen euro, dan zou dat een uitstekende deal zijn. In 2021 maakte Ajax namelijk twaalf miljoen euro over naar FC Kopenhagen om de aanvaller in te lijven.

Volgens de berichtgeving van Romano wil Ajax Daramy niet zomaar laten gaan, maar Burnley is bereid om ‘ver te gaan’ voor de 21-jarige buitenspeler. Kompany heeft Daramy zelfs gebombardeerd tot top target, zo klinkt het. De clubs zijn dus al in gesprek over een transfer. Van een officieel bod uit de Premier League is vooralsnog geen sprake. Volgens Transfermarkt is hij op dit moment zes miljoen euro waard.

Tot dusver kwam Daramy tot twaalf optredens in de Eredivisie. In die duels kwam hij slechts eenmaal tot scoren en leverde hij drie assists. Wel stond de Deen voornamelijk als invaller binnen de lijnen: in totaal kwam hij tot 196 speelminuten in de competitie. Na een verhuurperiode van een jaar aan Kopenhagen keerde Daramy eind juni weer terug in Amsterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pohh al kon je hem lozen voor 5. Weg met die pannenkoek! Maar 16 is echt bizar!! Die jongen kan nog geen bal aannemen.

3 augustus 2023 om 21:54

Af en toe Denemarken kijken helpt. Bij Ajax heb je hem sowieso niet kunnen zien

3 augustus 2023 om 21:57

Klets niet. Ik heb al zijn minuten bij Ajax gezien en vorig jaar ook geregeld samenvattingen van hem in Denemarken. En daar zat hij toch ook ontzettend vaak op de bank en heeft hij het echt niet zo goed gedaan als ik hier af en toe lees. Hij kan er gewoon erg weinig van en is destijds alleen gehaald omdat Overmars wat paniek had na het mislopen van Sulemana en dacht met Daramy de topper met diepgang te vinden, maar volgens mij was hij helemaal niet goed gescout.

3 augustus 2023 om 22:13

Het is een miskoop omdat hij niet bij het spel van Ajax past, daarom krijgt hij ook geen kansen. Hij past wel bij reactievoetbal wat PSV onder van Nistelrooij speelde en ook het countervoetbal van Feyenoord zou hem prima liggen door zijn snelheid maar als hij in kleine ruimtes moet spelen dan is hij niet goed genoeg. Wel bizar dat Ajax hier winst op gaat maken maar zelfs tribuneklanten worden met winst verkocht en Ajax is een merk dat sells dat heeft Marc wel goed neergezet.

Wel bizar dat je zoveel inkomsten dit jaar weer hebt als ze Daramy verkopen 16 Mio, Bassey 23 Mio, Timber 45 Mio, Bij elkaar al 84 Mio ....pffhhh en dan heb je kleine verkopen nog niet meegeteld en de kans dat Sanchez en Alvarez nog voor behoorlijke bedrage weg gaan..... Gekocht Tahirovic 7 Mio, Borges 14 en Keeper voor 5 dan blijft er nog wel wat over om uit te geven. Als ze nu haast maken met Daramy dan kun je ook makkelijk Sutalo 25 Mio halen en Medic 5 Mio als backup Dan ook die Jappanner al ben ik daar niet van overtuigd dus zou niet de hoofdprijs er voor neerleggen. Maar dat er geld is is nu niet meer het probleem.

3 augustus 2023 om 22:24

Ja en Kudus ook nog, die gaat ook nog zo’n 40mln opleveren. Knap staaltje verkoop weer hoor dit van Ajax.

3 augustus 2023 om 22:48

@eredivisieajax, ik heb wel iets gezien van hem bij Kopenhagen afgelopen seizoen, doe ik eigenlijk altijd bij verhuurde spelers en bij spelers die waarschijnlijk gaan komen.

Ik vind dat er een groot verschil is tussen de Daramy bij Ajax en de Daramy bij Kopenhagen. BIj Ajax lijkt het wel of die onder stroom staat, aannames zijn bijv echt bizar slecht, terwijl bij Kopenhagen het juist een van zijn grootste kwaliteiten was afgelopen seizoen. Ik heb het idee dat het best een aardige speler is, maar hij gewoon de druk van een club als Ajax niet aankan.

3 augustus 2023 om 22:50

Countervoetbal van Feyenoord? Feyenoord speelde afgelopen seizoen meer ‘Ajax-voetbal’ dan wijzelf. Is echt helemaal nergens voor nodig dit..

Wel met je eens dat Daramy gewoon niet past bij Ajax en gewoonweg veel ruimte nodig heeft.

3 augustus 2023 om 22:57

EredivisieAjax waar haal jij vandaan dat hij vorig jaar ontzettend vaak op de bank zat? Je hebt dus duidelijk geen samenvattingen gekeken zoals je zegt. Daramy stond namelijl elke wedstrijd in de basis!

3 augustus 2023 om 23:30

Als ze hier nog 4 miljoen winst op maken….beste TD ooit! Die Sven Mislinat haha!

4 augustus 2023 om 10:21

Hey kletsmajoor! 8x vanaf de bank, even je huiswerk doen voor je zo stellig doet!

3 augustus 2023 om 21:55

Het allerergste is dit dan waarschijnlijk het openingsbod is en je gewoon richting de €20M kan uitonderhandelen…

3 augustus 2023 om 21:56

Nou footballexpert, je kan ook doorslaan. Al weet je het natuurlijk nooit met die Engelse clubs. Daramy voor 20 mil eruit en Borges voor hetzelfde bedrag erin, is wel een knap staaltje vakmanschap van onze Mislintat!

3 augustus 2023 om 21:57

Ik zou die risico niet nemen. Blij zijn met die 16 miljoen bod en een van de Voetbalzone users hem op de fiets naar Schiphol brengen!

3 augustus 2023 om 22:10

Zelfs met de waterfiets de Noordzee over...

3 augustus 2023 om 22:51

Nu heb ik niks met de zee, maar met de fiets naar Calais, prima!

4 augustus 2023 om 00:02

Ik zou deze even niet te spannend maken en in plaats van het onderste uit de kan halen, direct een korting bieden, opdat er maar snel getekend wordt. Is hier iemand die de hoop of verwachting had dat Daramy meer dan 6 miljoen zou opbrengen? Ik niet

3 augustus 2023 om 21:55

@Eredicisie,

Daramy gaat nog verassen bij Burnley, met ruimte voor hem is zijn dribbel en snelheid een wapen.

3 augustus 2023 om 22:00

Die dribbel heb ik wel over gehoord maar heb ik nog nooit gezien. Zou niet weten waarom hij in Engeland opeens niet meer over zijn voeten zou struikelen. maar laat me graag verrassen, want als ze zulke bedragen willen betalen zullen ze vast ook niet moeilijk doen over een doorverkooppercentage.

3 augustus 2023 om 22:25

Inderdaad EredivisieAjax. Van sommige spelers heb je nog wel het idee dat ze kunnen slagen elders, zoals Schuurs, Botman, of Bassey, maar Daramy deed deze voorbereiding ook wederom bijna alles fout wat fout kon gaan. Totaal geen vertrouwen dat hij het gaat maken in de PL.

3 augustus 2023 om 22:41

Hij heeft echt een ontzettend snelle dribbel, meerdere keren laten zien. Alleen de laatste tijd niet, voorbereiding geen schim van wat hij eerder heeft laten zien.

3 augustus 2023 om 23:08

@ajaxv10

Als je alleen de voorbereiding hebt gekeken dan heb je die niet gezien, want Daramy is echt een typische buitenom speler aan de linkerkant. En als je hem op rechts zet gebeurt er niets.

3 augustus 2023 om 23:08

Zal niet teveel op doorverkooppercentage gokken, geld pakken en wegwezen

4 augustus 2023 om 00:13

Ach als bij Ajax een speler floppy is er altijd wel een kenner die het nog helemaal ziet gebeuren. Maar Daramy is gewoon niveau Jody Lukoki, wellicht verdienstelijk voor een middenmoter. Die gaat in Engeland geen potten breken. Ajax mag de handjes dichtknijpen als je op dat soort spelers geen dik verlies pakt, idem Bassey.

4 augustus 2023 om 01:02

Je kan ook heel erg overdrijven. Daramy is wel echt een stuk beter dan Lukoki ooit was.

4 augustus 2023 om 07:30

@Manodedios,

Schijnbaar zijn er meer mensen die het zien gebeuren gezien de interesse van de clubs hè??

Snap niet zo goed waarom Daramy die denigrerende kansloze op keringen verdient. Die jongen heeft nooit geklaagd, zichzelf altijd ingezet, geprobeerd beter te worden bij zijn vorige club.

En dan heb je types als Manodedios met een vat azijn die je vergelijken met Jody Lukoki.

4 augustus 2023 om 17:44

Ajax 10, Bassey echt ook niet. Dat gaat niet goed komen.

4 augustus 2023 om 01:27

Wordt echt moe van dit soort reacties. Is gewoon een prima speler, met ongelooflijk veel snelheid. Alleen past niet echt in het spel dat Ajax speelt. Bij Burnley zou dat er zomaar uit kunnen komen met hen counter voetbal.

Gelijk weer overdrijven en m een pannenkoek noemen is weer lekker onvolwassen en slecht onderbouwd.

4 augustus 2023 om 17:46

Uhu Fledderus ik word dan weer moe van mensen die gewoon niet zien dat hij Bassey en nog een aant er helemaal geen klote van kunnen en met allemaal non argumenten komen.

Net een nieuwe fiets aangeschaft, Sven bel maar hij kan in het mandje!

4 augustus 2023 om 01:50

Waarom zie ik jou nu met E.T. voor de maan langs vliegen? 😅

4 augustus 2023 om 17:48

Briljante post Jari! 😂😂Mag er nog we een strikkie omheen?

Met 4 mil winst verkopen en in een verdediger investeren

3 augustus 2023 om 21:58

als het 16 mil of iets meer wordt, dat gaat in het potje voor Borges. Wauw haal je die gewoon met het geld van Daramy.

Dit moet je gewoon doen. 16 miljoen is echt een hele mooie som voor hem. Misschien kan je er zelfs nog 20 uit halen. Denk ook dat zijn kwaliteiten niet echt bij Ajax passen. Snelheid, dribbel en doelgerichtheid, maar in de passing en positiespel matig.

Mislintat werd al betiteld als een slechte verkoper. Maar als dit door gaat kan Ajax gewoon winst maken op Bassey en op Daramy. Lijkt me totaal niet verkeerd!

4 augustus 2023 om 07:48

Het blijft natuurlijk een PL ploeg die hem wil… die durven wel eens teveel betalen😉 De eerste vraagprijs die je noemt, betalen ze ook meestal gewoon… haha

4 augustus 2023 om 08:00

Ja, maar ik hier mensen roepen dat ze Bassey en Daramy bij elk bod boven de 5 miljoen op de fiets wegbrengen. Dan is het toch knap dat je ze voor 20+ en 16 miljoen weet te verkopen.

Hele dikke strik eromheen. Als je dit bedrag kan vangen voor Daramy heb je Borges zijn aankoop bedrag terug en naar waarschijnlijkheid zelfs een beetje winst.

Mocht dit plaatsvinden dan was dit al langer bekend waarschijnlijk wat de transfer van Borges wat verklaard. Haalde bij Kopenhagen toch wel redelijke statistieken maar heb hem nog nooit een goede pot voor Ajax zien spelen. Zou voor beide partijen het beste zijn, want verwacht niet dat hij bij Ajax veel zou spelen als die zou blijven.

Ongelofelijk dat Ajax nog zoveel casht bij al die uitgaande transfers. Verkoop Wijndal ook nog even voor 10m+ en je kunt alle gewenste verdedigers direct vastleggen.

3 augustus 2023 om 23:13

Echt bizar. Ajax gaat ook nooit een keer echt op zijn/haar plaat.

En ja ik ben jaloers

4 augustus 2023 om 01:52

Qua transfers misschien niet.
Maar de nieuwe spelers moeten komend seizoen natuurlijk ook nog een team vormen.
Er moet dit jaar echt gepresteerd worden namelijk!

4 augustus 2023 om 10:08

Dat zeker. maar dit jaar kan je zelfs derde worden en heb je nog kans op plaatsing CL. Als Ajax door gaat met versterken zie ik ze gewoon weer in de top 2 eindigen.

4 augustus 2023 om 12:18

Inderdaad bizar dit

Prachtig als dit door gaat. Investeren in een centrale verdediger; gooi er maar wat bovenop voor die Kroaat. Let’s goooooooo…

Hahahaha, hij kan gewoon beter verkopen dan Overmars. Je draait gewoon break-even als je Borges ervoor haalt, dat is business waar je u tegen zegt.

4 augustus 2023 om 01:41

Het is letterlijk de onderkant van de Premier League die o.b.v . naam spelers koopt. Of denk je echt dat ze eerst met een bod van 10 miljoen kwamen en Mislintat ze naar de deur heeft gewezen?

4 augustus 2023 om 23:29

Dat weet je niet zou zomaar kunnen!

Wat een prachtig nieuws op de donderdagavond dat Burnley liefst 16 miljoen wil betalen voor Daramy. Maakt de aankoop van Carlos Borges als linksbuiten ook al een stuk logischer. Wel fijn die 16 miljoen, daarmee is het begrotingstekort van 80 miljoen al gedicht en geeft de RVC hopelijk snel toestemming voor het afronden van de deal met Sutalo en Spertsyian waardoor er eindelijk kwaliteitsimpulsen kunnen worden toegevoegd aan de selectie van Ajax. Idealiter ook nog een nieuwe links- en rechtsback zou helemaal top zijn om een competitieve selectie te kunnen waarborgen

3 augustus 2023 om 22:02

Verkoop dan eerst bijv Sanchez en Wijndal voordat er een linksback en rechtsback gehaald worden. Heeft geen zin om 3 spelers voor rb en 3 voor lb te hebben.

3 augustus 2023 om 22:03

Rechtsback positie kan ik nog enigzins mee leven. Maar Wijndal komt gewoon gigantisch tekort voor wat Ajax moet nastreven. Salah Edinne is daarnaast ook niet veel beter. Sanchez/Rensch zou ik nog wel een kans willen geven. Vooral Sanchez na zijn optredens tijdens de Gold Cup.

16 miljoen ! Dit laat zien dat Ajax echt nog boven PSV en Feyenoord staat, die hun toppers voor deze bedragen van de hand doen.

3 augustus 2023 om 23:15

Erg knap kan er niks anders over zeggen.

Sven is de enige die deze deal een stunt kan maken op een positieve manier of negatieve manier. Ik hoop het eerste. Je kunt het Sven, stel ons niet teleur!

Hahaha zoals ik in het vorige topic al zei. We gaan gewoon winst maken op deze jongen. Lekker man! Doorpakken voor Sutalo nu aub!

Ajax weet de mislukkelingen wel voor mooie bedragen te slijten zeg. Absurd dat een club 16 miljoen voor Daramy wil betalen.

3 augustus 2023 om 22:44

Waarom is dat absurd? Spelers passen soms beter bij een andere club en gezien zijn prestaties bij Kopenhagen is dat bedrag gewoon prima. Waarom altijd alleen naar de prestaties bij Ajax kijken. Die clubs kijken ook verder. Wat werd er niet geroepen over haller wat Ajax daar voor betaalde. En kijk wat er gebeurde. Ik denk dat daramy beter daar past dan bij Ajax. Net zoals schuurs beter in Italië past dan bij Ajax. Soms is het gewoon zo simpel

3 augustus 2023 om 23:19

Hahah, Soccerfan. Ik heb wel een gekleurde bril, maar jij maakt het wel weer heel erg bont. Gezien zijn prestaties bij Kopenhagen is dit wel normaal? Weet jij hoeveel spelers Kopenhagen al verkocht heeft voor 16 mln of meer? Precies nul... En dan hebben we het over een speler die buiten Denemarken gelijk geflopt is. Ajax mag echt wel een feestje geven als ze daadwerkelijk een bedrag in de orde van 16 mln kunnen vangen. Dat is toch echt absurd hoor, als Ajax ruim meer weet te vangen dan ze betaald hebben voor een speler die geflopt is.

16 miljoen... Het Engelse voetbal is zowel een vloek als een zegen!

3 augustus 2023 om 22:06

Inderdaad, ze blijven daar gek van die Ajax-labeltjes en willen daar maar al te graag teveel voor betalen.
Ze zouden toch beter moeten weten aan de andere kant van de Noordzee na Ziyech, vd Beek en Anthony

3 augustus 2023 om 22:47

Jahanbaks en Vincent Jansen. O nee die toppers voor miljoenen verkocht naar de andere kant vd Noordzee zaten bij de club van onze Ajaxwatcher Tinus!!

3 augustus 2023 om 23:12

@tinus - Ajax heeft natuurlijk een naam en heeft ook toppers afgeleverd. AZ verkocht voor hoge bedragen, bijna allemaal gefaald en nu zie je toch wat lagere bedragen.

Maar ook speelt mee dat ze in Engeland gek zijn. Kijk Chelsea eens. Bijna een halve selectie richting de zandbak en weer honderden miljoenen uitpompen. Een promovendus die even tig miljoen neerlappen voor spelers. En dan niet te vergeten de Engelse tax. Een Kalvin Philips voor gigantische bedragen en maakt niet eens minuten

Als dit waar is hebben de mensen die een paar uur geleden Daramy al hadden verkocht voor 8-10 miljoen Ajax toch wel erg veel geld gekost. Voorbarigheid troef hier.

Lijkt me prima om Daramy in te ruilen voor Borges. Daramy heeft iets te weinig souplesse en positiespel in zich en heeft pech gehad bij Ajax, maar hij kan echt wel voetballen. Borges ken ik niet, maar lijkt op YouTube iets meer in staat tot Ajax voetbal. Daramy kan je op de counter volgens mij beter gebruiken. Sutalo lijkt ook steeds dichterbij een overstap. Dan idealiter nog Maatsen en Ziyech voor Kudus omruilen en Wijndal zien te slijten aan een straatsteen met een zonnesteek.

3 augustus 2023 om 22:05

Maatsen gaat gewoon rond de 25 mil kosten. Waarom zou je een linksback voor dat bedrag halen?

Ziyech gaat ook gewoon rond de 20 mil kosten en qua salaris weer rond 4 a 5 mil. Te duur en lijkt alsof get vuur weg is.

3 augustus 2023 om 22:16

Ja ik weet niet wat zij voor Kudus willen betalen, maar over het vuur dat weg is gesproken, dat heb ik dus bij Kudus. En voor Ziyech neem ik graag een gok maar die moet natuurlijk wel betaalbaar zijn dat klopt. Een linksback is wel echt nodig vind ik.

3 augustus 2023 om 22:32

Ziyech linksback! kan 'ie mooi voorzetten geven.

3 augustus 2023 om 22:34

Beter Valentin Barco , schijnt clausule te hebben van 9 Miljoen dollar

3 augustus 2023 om 22:43

Barco zou uitstekend zijn. Maatsen ook, 1 van die 2 hopelijk.

3 augustus 2023 om 22:48

Valentijn Boot ken ik niet. Even opzoeken.

Lekker zeg, misschien een 3e keeper aantrekken!

Natuurlijk nooit akkoord gaan met het eerste bod. Direct van tafel vegen. Dit is beschamend!! Minimaal 25 miljoen

Ongelofelijk toch, kijken zulke clubs echt alleen maar naar dat Ajax-labeltje?
Eerst al Bassey waarvan je dacht dat geen club daar meer iets in zag en nu gaat die stuntel weg voor meer dan 20 miljoen.
En nu dan Daramy die werkelijk waar helemaal niet verder is gekomen dan de elftal foto.....

3 augustus 2023 om 22:07

Ergens wel ongelooflijk, maar ook ongelooflijk prachtig als Ajacied. Begrotingstekort van 80 miljoen in één keer weggewerkt met de verkoop van Timber, Bassey en dadelijk Daramy. Scheelt dat aankopen worden uitgesmeerd over de contractduur van de speler, waardoor Ajax gelukkig weer kan investeren in een selectie die mee kan doen om de titel.

4 augustus 2023 om 01:18

De aankopen smeer je inderdaad uit over de lengte van het contract. Echter is dit natuurlijk hetzelfde voor uitgaande transfers. Die 80 miljoen staat nu niet direct op de rekening van Ajax. Dat je in ieder geval zeker bent van dit bedrag is wel prettig. Volgend jaar weer CL halen en alles ziet er weer enorm rooskleurig uit!

3 augustus 2023 om 22:07

Jullie doen het toch ook goed. Ook spelers met AZ label gaan voor hoofdprijzen weg.

Wij beiden hebben gewoon A label

Je moet echt een sterke man hebben op die positie. Overmars, Huiberts, Sven en bij Feyenoord nu eindelijk ook. Bij PSV nog even afwachten.

3 augustus 2023 om 22:19

Het verschil is alleen dat ze onze zwakke schakels niet moeten hebben in Engeland, maar verkassen voor weinig richting Leeuwarden ofzo...
Maar we zijn op de goede weg laten we maar zeggen

3 augustus 2023 om 23:19

Daar stip je het probleem aan en dat is een groot probleem voor Feyenoord, Psv en AZ. Bij Ajax lijkt hierdoor het geld nooit op te raken dus kunnen zij elk jaar een kampioen waardige ploeg neer zetten.

Wij moeten blijven presteren anders is je succes weer voor een periode weg. En kunnen we niet zomaar voor 2 spelers plus 15 miljoen uitgeven. Waardoor je het seizoen erop weer altijd voor het kampioenschap mee doet.

Maar ere wie ere toekomt

3 augustus 2023 om 22:41

Bassey heeft wel wat laten zien bij rangers hè, dat moeten we niet vergeten. Die past gewoon beter daar en dat zien zij ook.

3 augustus 2023 om 23:52

Tja, je hebt spelers die hopeloos falen in het buitenland, maar daar tegenover heb je ook weer jongens als Schuurs, Botman e.d. die niet echt of helemaal geen relevante rol in het eerste hebben gespeeld en daarna toch ergens excelleren. Dat in combinatie met het Ajax-label zorgt gewoon voor flinke bedragen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de sterkhouders die het wel goed doen in de top competities. Het is dus niet onverklaarbaar dat Ajax-spelers zo gewild zijn.

type speler dat niet bij het ajax systeem/spel past.
heeft een zee van ruimte nodig om zijn wapen, snelheid, te gebruiken.

kan denk ik op de counter nog wel verassen bij burnley.

mooie prijs die ze ervoor krijgen!

Dit geeft alleen maar meer budget en ruimte om de selectie verder kwalitatief op orde te brengen. De eerste 2 competitie wedstrijden in Augustus zullen we nog met een wat gemankeerde selectie hopelijk tot een goed einde brengen en dan ben ik er van overtuigd dat er op 1 September weer een hele fijne selectie staat.

€ 16,000,000,- voor iemand die totaal niet bij de club past is een gevalletje van strak hoofd trekken, misschien 18 miljoen opperen en dan snel alsnog akkoord gaan met het oorspronkelijke bod.

Ongekend hoe Ajax zelden verlies of zelfs winst maakt op hun miskopen. Dit zie je bij geen andere club.

Koekoek €16.000.000 voor Daramy. Zal een prima jongen zijn, vast en zeker leuk gedaan in Denemarken afgelopen jaar maar heel gauw dit bod aannemen.

Het begint err een beetje op te lijken! Haal je Borges, verkoop je Daramy voor meer! En word je waarschijnlijk ook nog beter van.

Als mislintat hier dikke winst uit haalt dan ga ik Zlatan inruilen voor onze Sven!

3 augustus 2023 om 22:55

En wat versta je onder dikke winst? Want hier ga ik je aan houden

3 augustus 2023 om 23:05

Ja je mag me er aan houden haha. Alles boven 15 M houdt in dat mensen hier straks elke dag gebombardeerd worden met svennie.

3 augustus 2023 om 23:06

Haha deal!

Misschien Weghorst de omgekeerde weg laten bewandelen. Zou een goede stand in voor Brobbey zijn. In de Eredivisie maakt hij er denk ik wel minimaal 15.

4 augustus 2023 om 01:20

Die gaat echt niet als stand in fungeren en vind hem ook te wisselvallig als eerste spits. Heeft goede momenten maar die zijn schaars. In Europa hoef je er niet mee aan te komen in ieder geval.

Pfoe, als dit waar is, dan heeft de club Ajax echt stroop aan z'n achterste. Die jongen komt gewoon tekort. Nou zijn z'n cijfers wel leuk tijdens z'n verhuurperiode, maar op zichzelf aangewezen blijft er weinig over van de speler Daramy. Bij Ajax verzoop hij flink op de momenten dat hij mocht spelen.

4 augustus 2023 om 01:29

Mwah. Hij is gewoon niet geschikt voor veldspel dicht op het doel van de tegenstander. Met wat ruimte voor zich is hij een stuk sterker. Hij heeft het vermogen zichzelf te lanceren en heeft een redelijke techniek. Bij Ajax krijg je de bal veel in de voeten en hij is imo niet creatief genoeg hier voldoende rendement uit te halen.

Denk dat hij bij een club als Burnley of een club dat veel speelt vanuit de omschakeling juist enorm nuttig kan zijn en ik denk dat Burnley dat ook inziet.

Het is in principe geen slechte speler, alleen speelt hij nu bij een club die niet bij hem past. Vind het prijskaartje ook enorm hoog maar goed; engelse club, 12 miljoen voor betaald, lang contract, aardig wat potentie, jong, geen absolute noodzaak te verkopen. Gok dat het een bedrag wordt van 14 miljoen met 2 miljoen variabel of iets dergelijks en dat is helemaal zo gek nog niet.

4 augustus 2023 om 14:49

@afc34- Persoonlijk vind ik dat te makkelijk. Bergwijn heeft ook ruimte nodig en is ook kwetsbaar als de ruimtes klein worden. Toch is Bergwijn zelfs uit vorm een stuk overtuigender dan deze Daramy was.

Het is altijd een beetje denigrerend als men zegt "strik erom" of "ik breng hem daarvoor op de fiets". Maar in dit geval moet je hem echt inpakken, strik erom, persoonlijk brengen en een kaarsje aansteken dat hij door de medische keuring komt. Hier kan Ajax echt helemaal niets mee en als je dan nog winst op hem weet te maken is dat een geschenk die je heel goed kan gebruiken gezien de zwakke plekken in de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren