Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax en ik hebben niet verder gepraat en dat gaan we ook niet doen’

Laatste update:

Niklas Moisander komt terug op zijn woorden van afgelopen week. De verdediger van Ajax gaf aan dat hij ‘zeker’ over een serieuze meerjarige aanbieding van de Amsterdamse club zou nadenken. De Fins international maakte vrijdagavond meteen een einde aan de geruchten over een eventueel langere samenwerking tussen club en speler.

/

“Er is niet zo veel veranderd eigenlijk”, zei Moisander na de moeizame zege op FC Groningen (2-0), in gesprek met het ANP. “Ik ben blij dat ze me belangrijk vinden. Maar we hebben verder niet gepraat en dat gaan we ook niet doen.” Het leek erop dat Moisander in januari bij Ajax zou vertrekken, maar de clubleiding besloot om Stefano Denswil naar Club Brugge te transfereren en Moisander aan zijn aflopende contract te houden.

Moisander vond het leuk om te horen dat Ajax hem nog belangrijk vindt. “Ik ben blij met het vertrouwen. Ik word ook graag nog een keer kampioen, daar gaan we alles voor doen.” Ajax weet nog niet of Lasse Schöne eveneens aan zijn laatste maanden in Amsterdam bezig is. De Deense middenvelder annex aanvaller heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Schöne heeft eveneens een aflopende verbintenis en geniet interesse van diverse clubs.

Ajax gaat Niklas Moisander missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga maar ajax heeft van der hoorn

16 januari 2015 om 23:43

Ja linkspoot weg laten gaan en daar een rechtspoot neerzetten. Goed plan man

16 januari 2015 om 23:49

Een centraal duo v.d Hoorn - Veltman is van hetzelfde niveau als Bruma - Rekik , dus belabberd en misschien zelfs nog wel van minder niveau.

Hoop niet dat de Boer Viergever als de nieuwe centrale man ziet, de man die door Verbeek bij AZ uit het centrum werd gehaald omdat hij te kwetsbaar was en dan moet die dadelijk de verdediging van Ajax gaan leiden, dat zou nog eens een failliet zijn.

Boilessen is ook ooit eens genoemd maar die jongen is totaal van glas en ook veel te onstuimig om centraal te spelen op dit moment, weet nog niet eens als back wanneer hij op moet komen en wanneer gas terug te nemen, moet je dus helemaal niet centraal hebben.
Riedewald is in mijn ogen weer te klein om als centrale verdediger uit de voeten te kunnen.

Ben benieuwd wie Ajax dan gaat aantrekken, hopen dat van Dijk een belabberde tweede seizoenshelft speelt en dan hem oppikken bij Celtic maar dat is te mooi gehoopt.

17 januari 2015 om 00:06

Rekik en Bruma vind ik momenteel beter spelen dan Moisander en Veltman. Vorig jaar leek het bij vlagen nergens op met Rekik en Bruma, maar dit jaar hebben ze echt stappen gemaakt. De hetze die er hier af en toe gevoerd wordt tegen deze vind ik onterecht. Ik vind het duo Rekik en Bruma stukken beter dan Moisander Veltman, Bjelland Bengtson, of Hoed Gouweleeuw. Wat mij betreft het een na meest solide duo van de eredivisie tot nu toe na Kongolo van Beek. Ze zijn kopsterk, kunnen met ruimte in de rug spelen, Rekik is aan de bal vrij redelijk en Bruma heeft een erg goede tackle in huis. Een erg goede tackle heb ik Veltman of Moisander in Ajax shirt niet meer zien maken na Barca uit vorig jaar.

OT: Zou desondanks zonde zijn voor Ajax als Moisander weggaat, is toch samen met van Rhijn dit seizoen de meest constante verdediger bij Ajax. Ben benieuwd of Overmars zich nu een keer gedwongen voelt om daadkrachtig op te treden om de verdediging te versterken. Boilesen en Veltman hebben de eerste helft nog niet echt weten te overtuigen daarbij komt het vertrek van Moisander er ook nog eens bij. Als ze nog Europese ambities hebben volgend jaar is dat wel een must naar mijn mening. Voorin staat het goed, middenveld kan er dankzij Klaassen ook wel mee door.

17 januari 2015 om 01:31

Ik ben het met je eens Robert, en dat zeg ik zonder gekleurde bril. Ik snap dan ook niet dat iedereen het duo Rekik-Bruma afkraakt. Dit seizoen misschien net een paar foutjes gemaakt. Kijk alleen al eens naar de ploeg met de minste tegendoelpunten mensen...

17 januari 2015 om 01:43

Viergever werd uit het centrum gehaald omdat hij veel te laat zijn contract had verlengd en AZ Wuytens al had aangetrokken. Toen kon men het niet maken om Wuytens ernaast te zetten voor Viergever.

17 januari 2015 om 01:43

@V-Watcher : Riedewald is 1,88 ... hoezo te klein voor het centrum ?!?
V.w.b. Boilesen ben ik het met je eens, maar Riedewald en Viergever zijn m.i. prima opties centraal achterin. Van Dijk past niet bij Ajax, althans het spel van Ajax ligt hem niet. Van Dijk zou wel prima passen bij een club als Liverpool, Newcastle of Stoke City.

17 januari 2015 om 01:47

@robert1993 : Dit seizoen spelen Bruma en Rekik redelijk sterk achterin. Vorig seizoen was het echter om te huilen. Rekik laat nu zien een behoorlijk talent te zijn. Bruma blijft ik een overschatte speler vinden. Heeft ook een ongepaste arrogante houding over zich. Hij is wel vrij sterk in de lucht, maar verder vind ik het geen bijzondere verdediger. Ik geef (ondanks zijn -vele- foutjes dit seizoen) toch de voorkeur aan Veltman. In Oranje zou ik wél kiezen voor twee rechtspoten : Vlaar en De Vrij zijn m.i. de beste verdedigers van Nederland.

17 januari 2015 om 03:05

Heb het even opgezocht en ik kom toch uit op 1.82, is wat aan de kleine kant voor een CV.

17 januari 2015 om 11:50

@V-Watcher : Ik vind hem een stuk langer ogen. Nog maar ff checken voor de zekerheid dan :

Op Wikipedia wordt toch echt aangegeven dat hij 1,88 lang is met een gewicht van 78 kilogram. Andere bronnen geven nu 1,82 en 1,85 aan ... ?!?
Erg vreemd, 6 cm verschil is toch behoorlijk lijkt me ... Laten we voor het gemak de middenweg nemen : 1,85 is lang zat voor een centrale verdediger bij Ajax !

17 januari 2015 om 12:25

Wikipedia kan door iedereen aangepast worden, maakt het daarom geen betrouwbare bron.

Zal eens kijken op bijvoorbeeld Transfermarkt daar hebben ze veel informatie en word zijn lengte op 1.82 gezet.

17 januari 2015 om 13:24

Misschien groeit Riedewald nog wel een paar centimeter? Hij is er nog jong genoeg voor.

17 januari 2015 om 14:28

Hij is 18 dat zal niet echt meer gebeuren, hooguit een cm dat maakt het verschil niet.

17 januari 2015 om 14:47

Het is nog steeds niet van wereld niveau, maar wat verwacht je van een duo van 20/23 voor de eredivisie voldoen ze zeker en ik zie zeker potentie in die twee. Ik kan me maar twee fouten herinneren van Bruma en Rekik, dus dat vind ik behoorlijk meevallen. Natuurlijk zag die tegen Feyenoord er heel amateuristisch uit, maar zo kan ik er van een Cillessen of Arias er ook 1 of 2 bij pakken maar toch zijn dat de beste spelers op hun positie in de eredivisie. Kortom de spelers die nu in de eredivisie spelen, spelen daar ook omdat ze af en toe een foutje maken. Maar over het algemeen vind ik Bruma en Rekik erg degelijk.

17 januari 2015 om 01:39

@mootje157 : Zelf geef ik de voorkeur aan een linkspoot en een rechtspoot in het centrum, uitzonderingen daargelaten. Als Moisander vertrekt zou ik gaan voor een centrum met Viergever en Veltman. (of starten met Van der Hoorn zolang Veltman geblesseerd en/of uit vorm is)

Denk sowieso dat Viergever centraal achterin beter tot zijn recht komt dan als linksback. Al is Boilesen in mijn ogen van een bedroevend niveau de laatste maanden ... (door blessures ?!?)

Goed dat hij dit zegt, hopelijk houdt hij zich hier ook aan en vertrekt hij deze zomer. Wat een matige speler.

16 januari 2015 om 23:44

Speelde vandaag best aardig. Zue viergever het niet veel beter doen eerlijk gezegd.

16 januari 2015 om 23:52

Speelde vandaag best aardig..
Maar ja wat wil je had je die aanvallen van FC Groningen gezien?

Wat die presteerde vandaag was niveau Jupiler League

17 januari 2015 om 00:00

Best aardig, hij moet de verdediging van Ajax leiden, zegt dus eigenlijk genoeg dat hij mee gaat in de middelmaat.

Als Viergever als vervanger word gezien dan zou ik me toch lichtelijk zorgen maken over de koers die men aan het varen is, mislukt als centrale verdediger bij AZ en toen als laatste redmiddel als back gebruikt moet straks de verdediging gaan leiden.

Ajax heeft genoeg geld voor een echte centrale verdediger, scout eens goed want die zijn er echt wel te vinden die qua salaris ook gewoon prima passen binnen Ajax, geld is er genoeg.

17 januari 2015 om 00:02

Haha onzin Groningen speelde zeer direct en zeer aardig.

17 januari 2015 om 00:28

Vond hem juist vandaag 1 van de mindere. Liet zo 2x een man uit zijn rug lopen die daardoor in scoringskans kwam.

17 januari 2015 om 00:29

Medellin, ik weet dat je Moisander niet hoog hebt zitten maar je vergeet dat Ajax in elke linie een ervaren speler nodig heeft. Moisander heeft die ervaring en is op dit moment ook nog eens de beste verdediger. De spoeling achterin wordt wel heel erg dun wanneer de verdediging uit alleen maar jonge gasten bestaat zonder enige ervaring. Je vergeet ook nog eens of je wilt niet zien dat Moisander de afgelopen twee seizoenen uitstekend heeft gepresteerd. Moisander speelde de afgelopen avond gewoon een goede wedstrijd.

Ik ben bepaald geen supporter van Ajax maar het doet me toch pijn om zo'n middelmatige speler als aanvoerder te zien daar. Geeft toch te denken over het niveau van onze competitie. Ik zal niet rouwig zijn om een vertrek.

Had ajax denswil nog maar. Onbegrijpelijk dat viergever en riedewald nu als opvolger van moisander worden gezien. Denswil heeft veel meer talent dan deze twee voor die positie.

17 januari 2015 om 00:31

Het is ook niet de beste speler van Ajax, wel degene met de meeste ervaring die het ook nog in zich heeft om leider te zijn.

Ik hoop dat ze van dijk als vervanger halen !

17 januari 2015 om 00:31

Hmmm de top in Engeland of Ajax.. Lastige keuze

17 januari 2015 om 01:45

Ajax had Van Dijk best kunnen halen 2 seizoenen geleden. Toen gingen ze echter voor Van der Hoorn. Nu gaat Van Dijk waarschijnlijk naar de Premier League en staat Van der Hoorn normaal gesproken niet eens in de basis...

17 januari 2015 om 01:51

Klinkt misschien gek, maar dat heeft Ajax toch niet verkeerd gezien hoor.

Van Dijk is een prima verdediger, maar niet voor Ajax. Met zijn enorme fysiek en kopkracht past hij prima bij een aantal subtoppers in Engeland, maar het spel van Ajax is hem niet op het lijf geschreven. Een Viergever of desnoods Riedewald zijn betere opties om Moisander op te volgen denk ik. Verder vind ik dat ook Boilesen vervangen moet worden. Wellicht loopt er nog ergens een talentvolle linksback rond ?!? Anders zou ik proberen Emanuelson terug te halen, eventueel huren o.i.d.

17 januari 2015 om 08:53

Viergever is toch niet het niveau wat je in Ajax wil zien mag ik hopen? Heeft mij al overtuigd dat dit helemaal niets wordt.

Ze moeten gewoon een ervaren LCV halen en een goede LV, dat zijn de plekken waar echt vervangers voor moeten komen.

Boilessen is leuk, maar te kwetsbaar, Viergever leuk voor de subtop, en Moisander, wordt hierboven al gezegd, kan toch niet de leider van een NL topclub zijn?

Maarja, wie kunnen we halen? Urby en Maxwell. Laatst genoemde als LCV en captain?

17 januari 2015 om 11:55

Maxwell is denk ik te oud en te duur om voor Ajax nog iets te kunnen betekenen. Op zijn positie en met zijn speelstijl (aanvallend ingestelde linksback) denk ik dat hij nog maximaal 1,5 jaar meekan op topniveau. Is dus geen goede investering.

Emanuelson zie ik wel graag terugkomen bij Ajax. (als linksback)

En ja, ik ben van mening dat Viergever een kans centraal achterin verdient als Moisander vertrekt. Viergever is nauwelijks op zijn favoriete positie gebruikt. Als CVM en ook als LB viel hij tegen, ben ik 100 % met je eens, maar je zult zien dat hij zijn kans zal gaan pakken. Ene Daley Blind wist ook vriend en vijand te verbazen na een matige start. Ook Viergever is een goede speler.

Ajax heeft wel weinig verdedigers nu. Of willen ze riedewald, viergever of tete cv zetten In ajax?

Ik zou botteghin halen, als je gisteren naar sommige van zijn tackles keek, lekker hoor. Van der hoorn ook gespeeld met veel vertrouwen

Schone en Moisander gratis de deur uit aan het einde van het seizoen. Wanbeleid?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren