Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en Heerenveen vangen bot: ‘Inter en Chelsea willen mij hebben’

Laatste update:

Marko Grujic lijkt niet voor een avontuur in de Eredivisie te kiezen. De negentienjarige middenvelder wordt volgens bronnen gevolgd door onder meer Ajax en sc Heerenveen, maar zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar Internazionale of Chelsea.

/

De international van Servië Onder-21 gaat na de interland tegen Slovenië, die voor dinsdag op het programma staat, in gesprek met Dejan Stankovic. “Hij heeft mij drie weken geleden gebeld en gezegd dat ik zo door moet gaan, want Inter volgt mijn ontwikkeling. Na dit seizoen ga ik naar Milaan voor onderhandelingen en Inter is dus een potentiële bestemming”, zegt hij in een interview met La Gazzetta dello Sport.

“Ik wil met Rode Ster Belgrado de titel winnen en daarna kan ik naar Italië. Ik denk in juni”, aldus Grujic, die weet dat Chelsea eveneens geïnteresseerd is. “Nemanja Matic is een vriend van mij, een Serviër en speelt al een jaar bij Chelsea. Hij heeft gezegd dat ze me daar willen hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die speelt dus volgend seizoen in Arnhem

15 november 2015 om 21:36

Nee, in Milaan of Londen

15 november 2015 om 22:56

denk nog eens

Kortom: deze jongen laat zich leiden door in dit geval subjectieve mensen. Heb hem nog nooit zien spelen, dus het is me een raadsel of hij wat zou toevoegen bij ajax, al hebben we genoeg talentjes

15 november 2015 om 21:40

Omdat hij niet voor Ajax kiest? Da's een aparte redenering.

15 november 2015 om 22:35

Nee omdat hij voor inter kiest waar je na 1 keer falen op de bank zit of Chelsea waar al 25 spelers verhuurd worden. Dus je wordt of bankzitter of je komt niet eens bij de selectie.

15 november 2015 om 23:33

Lees jij dat in mijn reactie? Ik zeg alleen dat hij te veel naar Stankovic en Matic ipv naar zijn eigen ontwikkeling kijkt. Lezen is lastig blijkbaar.

16 november 2015 om 00:06

Je geeft een conclusie die je niet onderbouwt. De lezer moet maar raden waarom je dat vindt. En vervolgens mij verwijten dat ik niet goed lees. Er valt niet zo veel te lezen.

Goed je betoog opbouwen is blijkbaar lastig,

de kans is erg groot dat deze jongen bij Chelsea of Inter puur voor de breedte wordt gehaald,hetgeen inhoudt dat hij vooral gaat banken,en met het tweede mee moet doen.
Waarschijnlijk heeft zijn vriend Matic hem mogelijk iets anders in z'n oren gefluisterd,of dat de ,,zaakwaarnemer"bepaalde verwachtingen heeft gewekt,dat kan ook nog.
We zijn het met z'n allen eens , dat een speler met bovengemiddelde talenten zich het beste kan ontwikkelen bij een club als Ajax?
Voorop gesteld dat er een basisplaats inzit,valt dus nog te bezien,los gezien van de kwaliteiten die hij meebrengt.
Dan rijst bij mij de vraag,of deze jongen familie is van Spirea Crujic (oud Twente speler)

We zien je wel verschijnen in Arnhem, jongen. Goeie reis hè? :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren