Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

''Ajax-doelwit' Benayoun keert na acht jaar terug naar Primera División'

Laatste update:
/

Yossi Benayoun tekent naar alle waarschijnlijkheid nog deze week een contract met Getafe. Volgens Engelse en Spaanse media heeft de 33-jarige middenvelder een akkoord met de Primera División-club over een contract voor een nog onbekende duur.

Benayoun zit sinds 1 juli zonder werkgever, na zijn aflopende contract met Chelsea. De 33-jarige middenvelder kreeg geen nieuwe verbintenis aangeboden en werd vervolgens met diverse clubs in verband gebracht. Spanje is geen onbekend terrein voor de ervaren Israëliër, die Racing Santander in 2005 inruilde voor West Ham United.

Ajax was een van de clubs die in de slotfase van de zomerse transfermarkt aan Benayoun werd gelinkt. De middenvelder maakte op vijftienjarige leeftijd deel uit van de jeugd van de Amsterdamse club en kreeg na zijn zestiende verjaardag een professioneel contract aangeboden. Omdat zijn familie niet in Amsterdam kon aarden, verliet hij na acht maanden al de jeugdopleiding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voetballend is benayoun altijd al geweldig geweest, zal zeker bij spanje passen.

10 september 2013 om 00:52

Dat heb ik ook gedacht altijd, voetballend is hij echt wel een meerwaarde voor een team als Getafe! Fysiek was zijn grootste probleem en denk ook beetje mentale hardheid heeft die niet, dan zit je wel heel verkeerd daar in Engeland haha

Heeft de laatste jaren amper gespeeld. Zelfs bij West Ham weinig aan de bak geweest. Kwam wel door een blessure meen ik maar ik denk dat Benayoun zijn tijd wel een beetje heeft gehad. Was altijd een prima stand in voor de topclubs.

10 september 2013 om 07:08

Hij is de afgelopen tijd veelvuldig in verband met Ajax, en dan ga jij vragen of hij nog bestond.

On: Nou dit kun je wel afbouwen noemen, maar ik denk dat Getafe nog veel plezier aan hem zou hebben.

Hij lijkt op de donkere versie van Modric als je goed kijkt ..

Goede voetballer en blij dat ie nog een mooie club heeft gevonden ..

Whahaha Ajax denk dat ze spelen uit het buitenland kunnen halen. Ze stellen niks voor in Engeland. Ik kan het weten want ik heb 2 jaar gewoond. Ajax is en blijft een club waar kinderen voetballen.

10 september 2013 om 00:49

Gaat het hier over spelers die Ajax aan wil trekken en wat niet lukt? NEE! Bovendien is hij ook nooit in beeld geweest . Voetballen wil ons op die link laten klikken. Allemaal verzonnen!

10 september 2013 om 08:34

Zegt dat ook even tegen VZ zelf. Het nieuwsbericht gaat erover dat Benayoun naar Getafe gaat en toch moeten ze even vermelden dat hij ooit een blauwe maandag bij Ajax heeft gevoetbald en dat er vaag gerucht was dat Ajax interesse had. Totaal irrelevant aan het nieuwsbericht.

10 september 2013 om 00:52

Ach, arme jongen. Heb je maar twee jaar gewoond? Verder is je gebrekkige reactie verre van relevant.

On: Benieuwd wat deze beste man nog in zijn mars heeft. Afgelopen jaren menig reservebank versleten, maar wel bij topclubs.

10 september 2013 om 00:57

Het is simpel Ajax kan geen spelers halen. Alleen maar kinderen kunnen ze halen. Het blijkt weer als je afgelopen transfer periode kijkt. Niemand maar geen één wil naar Ajax. Ze tellen niet meer mee.

10 september 2013 om 01:10

Ze presteren anders nog steeds goed tegen die over het paard getilde vedette yit Engeland. Dat je nog stoer loopt te doen over de absurde competitie wat de PL is geworden zegt genoeg over je IQ.

10 september 2013 om 07:28

Sorry, wie heeft Ajax geprobeerd te halen? Die zelf niet wilden.. deze zomer.

10 september 2013 om 02:07

Ze haalden toch ook een speler uit het buitenland (bojan Krkic?)

10 september 2013 om 06:54

Ajax haalt wel meer uit het buitenland (het hele middenveld bijvoorbeeld) nu Siem een klaplong heeft.

Nu noem je Bojan
Die jongen is overal mislukt, kan het niet zo zijn dat Nederland zijn laatste toevluchtsoord is voordat die in China of Oezbekistan voetbalt?

Ja, en dan kun je ze uit het buitenland halen, en ook nog van Barca..

Als die het niet snel gaat oppakken, wat in NL toch moet kunnen komt die echt in een van bovenstaande competities terecht.

10 september 2013 om 09:59

Denk je nou echt dat ajax deze opa wilt hebben. Hij kan er vrij weinig van. En als jij 2 jaar in Engeland heb gewoond. Dan heb je daar geen voetbal gekeken. Want benayoun heeft het nooit waar gemaakt. Was bijna altijd bank speler. Te licht.

Nooit geslaagd als spelet

10 september 2013 om 00:54

Niet mee eens, bij west ham was hij een speler die goed presteerde en een goed seizoen draaide, toen hij naar Liverpool verkaste, toen ging het fout, want een topspeler is die niet..

Wist niet dat hij in de jeugd had gespeeld (niet erg lang)!

Zoals gewoonlijk weer erg racistische en beledigende opmerkingen op vz. Niets anders verwacht.

Succes in Spanje, benayoun!

10 september 2013 om 08:03

racistische en beledigende opmerking?

Mij maakt het nirt uit .... ajax doet waar ze zin in hebben

Zulke spelers moet een eredivisie club niet willen. Je zal altijd voor een groot deel naam kopen en voor een kleinere deel kwaliteit. Als hij echt nog goed is, dan is hij onbetaalbaar.

Ben blij dat hij niet naar ajax gaat. Heeft het in Engeland nooit echt waar gemaakt. En hij is al over zijn top. Dus veel plezier in spanje

Een israelisch gezin dat niet kon aarden in Amsterdam. Ben ik de enige die daar om kan lachen?

Ik denk niet dat een bankzitter van liverpool het basiselftal van ajax kan halen !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren