Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax blijft mijn club en als ze kampioen worden, ga ik naar de huldiging’

Laatste update:

Michael Timisela maakte in februari 2006 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax, maar de echte opvolger van Hatem Trabelsi werd hij nooit. De rechtsback speelde slechts vier wedstrijden en zit sinds eind december zonder werkgever.

/

“Als ik langer zou blijven, zou ik in een hogere belastingschaal komen en zou Lilleström SK meer belasting moeten betalen. Dat was voor hen niet aantrekkelijk, omdat ze een goedkopere optie hadden”, aldus de 29-jarige verdediger in de rubriek Uit het Oog van Ajax Showtime. “Ik sta nu open voor alles en het liefst voetbal ik natuurlijk op een zo hoog mogelijk niveau.”

“Maar ik sta er ook voor open om in de buurt van Amsterdam bij een club uit de Topklasse te gaan voetballen en mijn maatschappelijke carrière op te pakken. Ik volg mijn gevoel”, aldus Timisela, die zegt dat hij veel aan Ajax te danken heeft. “Ajax blijft dan ook mijn club. Als Ajax kampioen wordt, ga ik ook naar de huldigingen.” Timisela speelde overigens ook nog voor VVV-Venlo en Hammarby IF.

Had Michael Timisela meer kansen moeten krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me bij dit soort verhalen altijd af wat de financiele situatie van dit soort jongens is. Ze hebben toch jaren gevoetbald en bij ajax krijg je ook als 2de keus goed betaald, maar een VVV betaald niet geweldig (tuurlijk wel boven modaal). Dit soort jongens zullen toch gewoon weer moeten gaan werken als ze geen nieuwe club vinden?

20 februari 2016 om 12:38

@Future. Er staat toch ook in de tekst dat hij eventueel zijn maatschappelijke carriere weer wil oppakken icm topklasse of iets? Al zou hij ergens in de JL nog wel mee kunnen denk ik. Verdiend hij alsnog weer boven modaal.

20 februari 2016 om 13:00

Als je iemand bent met hersens, dan zet je 60 procent van je maandsalaris aan de kant en als je dan over de 30 bent heb je genoeg geld om de komende jaren van te leven. ga je dan in de topklasse voetballen, verdien je ook gewoon tussen de 1000 en 3000 per maand. Dus kan je in alle rust gewoon een opleiding oid volgen, tot je 55ste een leuke baan zoeken en daarna lekker rentenieren van alles wat je gespaard hebt.

20 februari 2016 om 13:04

60 procent van je maandsalaris aan de kant zetten? Dan moet je toch echt thuis blijven wonen, stoppen met je sociale leven of heel veel verdienen.

Geen idee wat hij bij VVV verdiende maar lijkt me niet genoeg om zoveel aan de kant te zetten.

20 februari 2016 om 14:15

Bij VVV krijg je nog richting de ton, zeker in de tijd van Timisela toen ze eredivisie speelden. Denk zelfs dat hij met zijn directe transfer van Ajax naar VVV in die tijd zeker tegen de 2 ton aanhurkt

20 februari 2016 om 14:17

zullen we het even uitrekenen. Stel hij verdiende 10000 per maand. Dan zou hij dus elk maand 6 000 weg moeten leggen. En 4000 euro om de maand mee door te komen. (Voor zijn sociale leven) weet niet wat voor werk jij doet, maar de meeste nederlanders verdienen echt geen 4000 per maand. En hij heeft 4000 om uit te geven.

20 februari 2016 om 15:01

Vvv heeft een begroting van ongeveer 3 miljoen. Wil hij netto tegen de ton aankomen moet hij bruto wel anderhalve ton verdienen. Denk niet dat VVV een speler of 20 veel spelers anderhalve ton gaat betalen.

20 februari 2016 om 15:01

Edit: met een speler of 20

20 februari 2016 om 15:51

Vvv heeft nu een begroting van 3 mil. Toen in de eredivisie rond de 10 mil. Ik weet dat de meeste spelers bij vvv in die tijd rond de 75000 pj zaten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren