Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax beloont kersverse Europees kampioen met driejarig contract

Laatste update:

Ajax heeft Naci Ünüvar beloond met zijn eerste profcontract. De vijftienjarige middenvelder heeft een verbintenis ondertekend die hem tot medio 2022 verbindt aan de Amsterdammers. Het contract gaat in op 1 juli aanstaande.

Ünüvar maakt onderdeel uit van de selectie van Oranje Onder-17, die onlangs Europees kampioen werd in Ierland. De jeugdinternational staat te boek als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding van Ajax, waar hij sinds 2011 speelt. Ünüvar komt dit seizoen uit voor Ajax Onder-19 en Onder-17. Met dat laatste elftal won hij vorig jaar de Future Cup, terwijl hij dit seizoen indruk maakte in de Youth League.

Bondscoach Peter van der Veen van Oranje Onder-17 sprak zich onlangs tegenover Voetbal International lovend uit over Ünüvar. “Naci heeft dingen altijd eerder gezien dan de tegenstander, dat is heel erg mooi om naar te kijken”, aldus de oefenmeester. “Zijn technische vaardigheden zijn van de buitencategorie. Hij heeft ongelooflijk veel gevoel in zijn voeten en weet precies hoeveel vaart hij een bal moet meegeven. Daarnaast heeft hij ook gif in zich om iedere training en wedstrijd beter te worden.”

Eerder zei Ünüvar op de website van Ajax dat hij droomt over zijn debuut in de hoofdmacht. “Ik hoop dat ik op mijn zeventiende kan debuteren in de ArenA”, aldus de middenvelder. “Ik wil net zo hard blijven werken als nu. Ik wil stappen blijven zetten en daarna snel mijn debuut maken in het eerste.”

Denk jij dat Naci Ünüvar in de toekomst uit gaat groeien tot vaste waarde bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch nieuws! Het talent van de opleiding binnenboord houden. Nu Gravenberch nog!

23 mei 2019 om 18:55

Goed teken dat deze talenten "gewoon" bij Ajax blijven om daar door te breken..

23 mei 2019 om 18:56

Hoogewerf schijnt daarentegen op weg te zijn naar United, helaas.

23 mei 2019 om 19:05

Ze verdienen dan ook goed genoeg om te blijven.

23 mei 2019 om 18:57

Gravenberch heeft al een (jeugd)contract getekend, die kan pas op zijn 18e weer een nieuw contract tekenen.

23 mei 2019 om 18:58

Nee kan nu ook al wel een contract tekenen. Heeft Ihattaren ook alweer gedaan.

23 mei 2019 om 18:58

Die heeft al een contract. Loopt tot 2021.

Lekker hoor, ik zou hem lekker verhuren aan Willem ll.
Als je kwaliteit hebt word je opgesteld + hij kan in de eredivisie spelen en ervaring op doen. Willem ll kan hem 1 a 2 jaar huren en daarna 1e van Ajax.
Jong Ajax kan ook maar wat zou het beste zijn voor die jongen??

23 mei 2019 om 18:58

Hij is 16. Geen ervaring bij jong Ajax uberhaupt. Lijkt mij niet de beste stap om nu uitgeleend te worden. Zoals ik ook lees heeft ajax een duidelijk plan met deze jongen, en lijkt het mij dat hij nog mooie stappen kan maken bij ajax.

23 mei 2019 om 18:58

Dat had Frenkie de Jong ook. Maar werd nooit opgesteld bij Willem ll😉

23 mei 2019 om 18:59

Willen 2 zette zelfs frenkie de jong op de bank dus ik zou voor een andere club gaan als toptalent.

23 mei 2019 om 18:59

Op z'n 16e? De Jong verzoop ook in het vechtvoetbal van de onderkant ED, dat soort ervaring maakt je niet direct beter. Jong Ajax lijkt me een betere stap, dan blijf je 'm op de Ajax manier trainen en beter maken.

23 mei 2019 om 18:59

Die jongen is nog maar 15 he. Zou hem lekker met jong mee laten doen volgend jaar en Youth League laten spelen. Verhuren ben ik niet zo'n fan van, omdat je dan 'minder invloed' hebt op iemand zijn ontwikkeling.

23 mei 2019 om 19:12

Dit soort jongens moet je gewoon bij Ajax houden. Jong Ajax is een prima tussenstation gebleken voor jonge toptalenten (zie Frenkie, van de Beek, Bazoer). Talenten van de buitencategorie wil je sowieso bij je houden lijkt me om goed zicht te houden op hun ontwikkeling. Die controle geef je weg als je hem verhuurt.

Goed nieuws. Hopelijk blijft hij minimaal tot zijn 21ste, dan heeft Ajax er wat aan, maar hijzelf heeft dan ook een flinke bak met ervaring die hem verder zal helpen.

23 mei 2019 om 18:58

Wat een fantastisch nieuws dit. De absolute parel van de jeugdopleiding, ik denk ook echt wel dat Naci z'n debuut kan maken op z'n 17e, talent heeft ie meer dan genoeg..

23 mei 2019 om 19:25

Ik sluit niet uit dat hij serieus kan gaan voor een debuut met 16, gaat sowieso zijn officieuze debuut met 16 maken.

Heerlijke speler. Houdt hij deze stijgende lijn vast wordt dit nog wel eens het pareltje voor de komende jaren bij Ajax, en zie ik hem volgend jaar zijn debuut maken in Ajax 1.

Super natuurlijk. Maar ik las ook Hoogewerf naar United? Dat zou ik erg jammer vinden.

23 mei 2019 om 19:13

Dat gerucht gaat wel ja, maar tot nu toe is het slechts gebaseerd op een aantal twitter berichten. Zou erg spijtig zijn als weer een groot talent is gezwicht voor het snelle geld.

23 mei 2019 om 19:26

Ik ga niet zeggen dat het 100% zeker is maar waar rook is is vuur in dit geval. Man U heeft hem zeker benaderd.

23 mei 2019 om 20:37

Hij verlaat ook de club, verwacht van Man U maar nog even wachten tot officieel is. Dat hij Ajax gaat verlaten is zeker, ook Beelen lijkt Ajax te gaan verlaten (PSV en Feyenoord geïnteresseerd)

Top. Maar loopt wel op zijn 18e uit zn contract. Mocht hij volgend jaar al doorbreken is de kans groot dat hij dan niet verlengt.

Top. Maar loopt wel op zijn 18e uit zn contract. Mocht hij volgend jaar al doorbreken is de kans groot dat hij dan niet verlengt.

23 mei 2019 om 19:08

Volgend jaar is sowieso nog te vroeg om door te breken, ik zou verbaasd zijn als hij überhaupt zijn debuut maakt. Daarnaast is dit een verstandige jongen met een goede omgeving die heel goed weten hoe goed hij het hier heeft en zich kan ontwikkelen.

23 mei 2019 om 20:05

Hoezo is de kans groot dat hij dan niet verlengt?

Het is algemeen bekend dat je jeugdspelers pas op hun 16e een contract mag aanbieden van maximaal 3 jaar. Unuvar wordt in juni 16 en dit contract gaat pas in vanaf juli. Ik weet zeker dat hij tussentijds gaat verlengen nadat hij zijn debuut heeft gemaakt.

Kijk, die is lekker! Unuvar kan hele grote worden als hij werkt aan zijn fysiek en lekker nuchter blijft. Laten we hopen dat hij samen met Lang, Ekkelenkamp, Gravenberch, en Brobbey een vaste waarde gaat worden in de komende jaren. Zou een mooi visitekaartje zijn van De Toekomst.

Dat mixen met een bak ervaring met Donny als aanvoerder en we zitten goed!

23 mei 2019 om 19:42

Ekkelenkamp en lang gaan het niet worden denk ik. Gravenbergh en brobbey moeten we nog gaan zien.

Dit wordt één van de beste spelers in Nederland. Mark my words. Terecht dat Ajax 'm een contract aanbiedt.

Ik zat onlangs de samenvattingen van de Future Cup te kijken. Ik was eerlijk gezegd meer onder de indruk van Sontje Hansen.
Ik weet dat Sontje Hansen iets meer dan een jaar ouder is dan Unuvar en dat is op die leeftijd wel heel erg veel.
Maar Hansen speelde wel heel erg volwassen voor zijn leeftijd. Niet egoistisch en egocentrisch, heel veel oog voor zijn medespelers.
Dan ben je niet altijd de meest opvallende speler maar ik vond hem toen een belangrijke schakel.
Overigens is dit contract goed nieuws, Unuvar is een mooi talent. Alleen denk ik niet dat hij "the next big thing" gaat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren