Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax aast op Noorse opvolger van Sam Larsson bij Heerenveen’

Laatste update:

Een transfer van Sam Larsson bij sc Heerenveen lijkt aanstaande. De Friezen kenden de 24-jarige vleugelaanvaller geen rugnummer toe en de Zweed zelf weigerde maandag te poseren voor de elftalfoto. Hoewel de Eredivisionist met het mogelijke vertrek veel kwaliteit moet inleveren, hebben ze met Dennis Johnsen wellicht al een vervanger in huis. De negentienjarige vleugelaanvaller kan echter op belangstelling rekenen van Ajax.

Larsson wil vertrekken en staat in de belangstelling van Celta de Vigo. Vorige week maandag kwam het nieuws naar buiten dat Heerenveen een bod van Celta de Vigo, dat tussen de vier en vijf miljoen euro lag, heeft afgewezen. Larsson, die ook op de radar van Feyenoord en enkele Italiaanse clubs zou staan, liet in een eerder stadium weten genoeg gezien te hebben in Friesland en uit te zijn op een transfer.

De kans is echter aanwezig dat Heerenveen bij een eventuele overgang geen directe vervanger gaat halen. Johnsen, die in 2015 overkwam van Rosenborg BK en een contract tot medio 2018 heeft, liet in de voorbereiding namelijk een goede indruk achter bij trainer Jurgen Streppel. Omroep Fryslân stelt evenwel dat de Noor op het verlanglijstje van Ajax staat. Heerenveen zou een vertrek van de jonge rechtsbuiten niet zien zitten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat Ajax eventuele interesse heeft in Dennis Johnsen, maar hebben ze ook al een verdediger op het oog? Iemand die hier iets vanaf weet?

Bram Nuytinck is gratis op te halen, maar ik denk dat hij te kort komt. Zelfs als back-up komt hij te kort. Maar iemand anders die iets van geruchten heeft gehoord?

Dennis Johnsen lijkt me overigens niet goed genoeg voor Ajax 1. Dat zal dan echt voor Jong Ajax zijn. Is inmiddels ook 'alweer' 19 jaar.

18 juli 2017 om 16:06

Volgens mij doet Ajax het prima

Je hebt voor RB Zeefuik nog achter de hand maar Veltman blijft, Sanchez, De Ligt en Viergever achterin.. Dan heb je nog Sinkgraven als optie, Dijks, Zeefuik Pas als die serieus te kort schieten moet je iemand halen maar je gaat niet een speler als ST juste of Lukassen halen die accepteren het niet om op de bank te zitten.... Wel een goede aankoop overigens van de concurrentie omdat die op die positie minder bezet zijn. St Juste gaat denk ik in de basis bij Feyenoord komen tkv Jan Arie en Lukassen ook wel bij PSV na vertrek Romero.

Ajax moet of een speler halen die voor breedte gehaald wordt bijvoorbeeld Bram van Poolen (geen basis speler maar accepteerd de bank wel als back up. Of Ajax moet voor jeugd gaan die dit accepteert zoals bijvoorbeeld Dumphries

Ik vind het nog steeds oerdom van Overmars dat hij Younes niet verkocht heeft voor 12 miljoen aan Schalke. Daarvoor in de plaats had hij Lozano kunnen halen die nu naar Psv is gegaan. Daar gaat Overmars nog veel spijt van krijgen. Wat moet Ajax nu met zo'n onbekende Noor?Ga een fatsoenlijke linksbuiten halen!

18 juli 2017 om 16:04

Waarom zou Ajax Lozano moeten halen? Younes wordt alleen maar beter, maar was afgelopen seizoen al behoorlijk sterk en niet te verdedigen. En dan heb je zelfs Kluivert nog, die in mijn ogen binnen 2 jaar de beste buitenspeler van Nederland is. Lozano zal het vast goed doen bij Psv, maar hij gaat PSV echt niet even kampioen maken hoor. Marc moet gewoon een LB halen en eventueel een RB. Verder staat het prima zolang hij de boel bij elkaar kan houden. Misschien nog een creatieve middenvelder helaas

18 juli 2017 om 16:12

Ondanks dat Ajax vorig seizoen de EL finale haalde heb ik me te vaak kapot geërgerd aan Younes. De man komt altijd naar binnen en bereikt de spits maar niet, zeer voorspelbare speler die amper assists aflevert. Dolberg en Huntelaar hebben eigenlijk niks aan Younes. Als Ajax beter wilt worden dan zullen ze toch betere flankspelers moeten kopen. Ook al is Kluivert zeer talentvol, hij kan het elftal nog niet wekelijks bij de hand nemen op deze leeftijd. Er zal meer kwaliteit bij moeten op de flanken.

18 juli 2017 om 16:16

Klopt, zeer voorspelbaar maar niet te verdedigen blijkbaar. Hij is op een of andere manier altijd in staat in schotpositie te komen, beetje als Robben, je weet wat hij gaat doen en toch lukt het niet om hem te stoppen. Alleen is Robben natuurlijk 2 klasses beter, en vooral in de afronding moet Younes veel beter worden. Maar hij is nog jong, en die rek zit er wel in.

18 juli 2017 om 16:18

Zeer voorspelbare buitenspeler die ondertussen de backs van Lyon en Schalke dolgedraaid heeft. Doe je toch iets goed, lijkt me? En Lozano is ook maar afwachten, heb liever dat ze dan voor Cristian Pavon gaan, mits haalbaar natuurlijk.

18 juli 2017 om 16:27

Ik weet niet of er nog veel rek zit in Younes. Bij Monchengladbach had hij ook een zeer laag rendement en dat is bij Ajax niet veel beter geworden. Ik denk dat het gebrek aan kwaliteit is bij hem qua afronding en qua goede voorzetten geven. Dribbelen en mannetjes passeren kan hij wel als de beste.
Maar ik heb liever een speler die ook een hoog rendement uit zijn acties haalt zoals Ziyech. Met zulke spelers gaat je team vooruit.

18 juli 2017 om 16:35

Ik vond hem afgelopen seizoen wel al veel nuttiger dan het seizoen daarvoor. Ook belangrijke(re) doelpunten gemaakt. Dus er is nog wel een reden om hoopvol te zijn dat hij zich nog verder zal ontwikkelen. Maar altijd lastig te voorspellen, dat zijn rendement omhoog moet staat vast ja.

18 juli 2017 om 16:05

Moreno speelde een grote rol in de transfer van Lozano. Ajax heeft meerdere pogingen gedaan, maar Lozano vond de Eredivisie te min.

18 juli 2017 om 16:08

Overmars heeft al 4 buitenspelers in zijn selectie en vorige winter al geanticipeerd op een vertrek van Traore met Neres. Verder is het belangrijk dat de opleiding ruimte krijgt, Kluivert en Cerny hebben de potentie om erg goed te worden en Younes is inmiddels Duits international. PSV had een structureel probleem op de flanken en moest wel wat doen, niet iets om Overmars op aan te kijken.

18 juli 2017 om 16:20

Younes Duits international van het B team bedoel je. Waar hij ook nog eens op de bank zat. Eigenlijk is hij dus een C keuze bij Duitsland. Van Cerny ben ik nog steeds niet overtuigd dat hij wat kan toevoegen bij Ajax. Lijkt meer een speeltuinvoetballer te zijn. Ik denk dat er echt kwaliteit bij moet op de flanken.

18 juli 2017 om 16:08

Dan ga je er voor het gemak van uit dat lozano dat zelf ook wilde en dat is zo vanzelfsprekend niet.

18 juli 2017 om 16:27

Sjonge jonge. Younes passeert mensen alsof ze er niet staan. We verkopen bankzitter riedewald voor 9 miljoen en 12 miljoen euro moeten we accepteren? Man je snapt er niks van!

18 juli 2017 om 16:31

Mannetjes passeren dat kan Younes inderdaad wel maar een hoog rendement eruit halen lukt hem niet. Althans wat de eredivisie betreft. In de EL had hij het voordeel dat de meeste tegenstanders hem nog niet kenden.

18 juli 2017 om 16:43

Hij heeft ervaring opgedaan bij de nationale ploeg op hoog niveau. Mijn gevoel zegt dat younes aankomend seizoen de mvp gaat worden. Hij wilt natuurlijk vaker worden opgeroepen. Ja hij scoorde weinig, maar was vaak close. Ik heb veel meer vertrouwen in younes op linke dan kluivert. Laatstgenoemde is te speels en doseert niet.

Die jongen komt echt niet naar Ajax, of anders gezegd, Ajax gaat die jongen echt niet halen, althans, niet voor het 1e, eerder Jong Ajax. Ajax komt zo gewoon weer met 2 Zuid Amerikanen van 10 miljoen per stuk, en deze jongen gaat eerst een jaar of 3 bij Heerenveen spelen, en dan lekker naar een club die nergens voor speelt maar wel geld heeft.

Denk dat Heerenveen niet eens een bod van 5m zou accepteren. Hij staat op t punt door te breken bij ons. Die blijft nog wel even. We hebben nog een buitenspeler nodig. Daar gaan ze echt geen 2 van maken.

18 juli 2017 om 17:13

Klopt, is ook echt een leuke speler. Technisch vrij sterk en 'skills to pay the bills'. Gaat hij daar nog bij scoren in de eredivisie dan gaat het echt een klapper voor Heerenveen worden.

19 juli 2017 om 09:01

Hij heeft een jeugdcontract tot 2018... Dus als hij niet verlengd kan je hem wel aan zijn contract houden komend seizoen maar bij verkoop levert hij niet veel op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren