Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied deed bewust social media weg: ‘Ik voel me nu een stuk beter’

Laatste update:

Mitchell Dijks probeerde tevergeefs door te breken bij Ajax en wist ook na een tijdelijk verblijf bij sc Heerenveen geen vaste plek in het elftal af te dwingen. Pas toen de linksback uitweek naar Willem II en daar goed presteerde raakte Ajax ervan overtuigd dat Dijks teruggehaald moest worden. Hij werd de opvolger van de steeds teleurstellender presterende Nicolai Boilesen en is nu de vaste man op links in de verdediging.

/

Dijks begon in vijf van de zes competitieduels tot nu toe in de basis en Ajax verloor nog niet. Met de club gaat het dus goed en met Dijks zelf ook, zegt hij. “Mijn situatie bij Ajax in het verleden heeft wel een krasje bij me achtergelaten. Maar ik voel me nu hartstikke lekker bij de club en binnen het team”, aldus Dijks, die blij is dat hij vertrouwen voelt. “Frank de Boer ziet het ook wel zitten met me.”

“Daar ben ik blij om en ik werk er natuurlijk keihard voor. Het vertrouwen is terug en dat voelt heel goed”, zegt de verdediger op de clubwebsite van Ajax. Hij heeft ook meer rust aan zijn hoofd, doordat hij zaken als social media nu laat voor wat ze zijn. “Ik heb geen Facebook meer en ik zit ook niet meer op Twitter. Dat is een heel bewuste keuze geweest. Ik werd er onrustig van, het had een negatieve uitwerking op me. Zonder social media voel ik me een stuk beter.”

Mitchell Dijks heeft laten zien een verbetering te zijn aan de linkerkant

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dijks heeft me echt verrast. Blijkt op deze positie echt meerwaarde te zijn. Aflevering Boilesen lijkt al lichtjaren weg gelukkig.

Een verademing vergeleken met die slappe Boilesen.

Ik had eerlijk gezegd niet zo veel van hem verwacht. hij deed het leuk bij willem II, maar ik had niet gedacht dat hij het bij ajax zo goed zou doen echt een enorme verbetering ten opzichte van boilessen.

Slimme zet, hij lijkt nu ook echt te leven voor het voetbal.

Als Van der Wiel dat doet, wat zal die vent uren over houden aan tijd.

26 september 2015 om 09:14

Het kost nog geen minuut om een tweetje de wereld in te sturen. Overdrijf niet zo man.

26 september 2015 om 09:32

Maar alle tweets lezen en eventueel reageren is heel wat anders. Is voor een ieder persoonlijk toch, hij overdrijft nergens.

26 september 2015 om 14:06

Gravity, je kan wel heel bijdehand antwoorden. Maar dat soort mensen krijgen duizenden tweets, als je dan ook nog mensen volgt en dergelijke reacties gaat lezen ben je uren verder!

Hopelijk gaat dit een trend worden. Afschuwelijk die sociale media. Iedereen die een acount aanmaakt om daar vervolgens de mooiste plaatjes op te plakken. En vervolgend weer een verder gaat met een oersaai leven. Die energie kunnen mensen beter steken in het echte leven. Als je het daadwerkelijk zo leuk hebt, kom je geeneens op de gedachten om alles vast te leggen.

26 september 2015 om 10:40

Heb je door dat dit ook een soort van social media is reageren op andere mensen bij artikels.

26 september 2015 om 14:12

Bayern precies, ben ook anti die Social Media bullshit. Behalve whatsapp, dat vind ik wel makkelijk en belangrijk.

En voor de mensen die twijfelden of het een goede zet was van ajax, het is echt fijn om niet meer naar boilesen te kijken op die linksback positie. Als hij zich zo door ontwikkelt, kan hij makkelijk een stapje omhoog. Speelt als een van de weinigen bij ajax elke wedstrijd een voldoende!

Dat zouden meer mensen mogen doen, social media de deur uit schoppen. ik heb geen facebook, maar echte vrienden.

26 september 2015 om 12:10

Ik heb allebei en dat werkt voor mij perfect. Social media 'de deur uit schoppen' gaat niet meer gebeuren, dat punt zijn we al jarenlang voorbij. Er kleven ook ontzettend veel voordelen aan, waar gelukkig steeds meer mensen bekend mee raken. Dat neemt trouwens niet weg dat er inderdaad mensen zijn die zich te veel op social media richten, en daardoor amper nog een-op-een gesprekken kunnen voeren. Maargoed, ieder zijn ding.

On: Ik vind Dijks een prima stabiele verdediger geworden, veel beter dan in zijn eerste Ajax-periode. Het kwam wat hypocriet over om hem te verkopen en kort daarop weer terug te kopen, maar het blijkt toch een hele goede zet geweest. Wat een verschil met Boilesen zeg.

Denk ook dat een jaartje onder het bewind van Willem II zonder druk maar met veel plezier trainen etc. dit Mitchel goed heeft gedaan.
Je kan als speler teleurgesteld zijn als ajax het niet meer in jou ziet zitten dus is het goed als je even opgevangen wordt door een trainer die je hier overheen kan tillen. Denk dus ook dat Streppel hierbij een positieve uitwerking heeft gehad.

26 september 2015 om 12:52

Volgens mij is hij ook een laatbloeier. Hij heeft mij verrast en doet het bijna altijd goed in een wedstrijd. Het is jammer dat Blind het nog niet gezien heeft. Hij zou ondertussen een goede vervanger zijn voor Willems, heeft ongeveer hetzelfde spel, dus geeft meer vastigheid. Nu hebben we noodverbanden zoals Blind, Riedewald of Kongolo.

4x betere verdediger, 4x betere uitstraling en 6x betere mentaliteit dan die slapjanus van een Boilesen. Beste aankoop voor dit seizoen!

Ik moet ook weer eerlijk zeggen dat ik zelf ook moe word van Facebook. En dat ik hem er wel in kan begrijpen dat het negatief gevoel kan leveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren