Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied bevestigt transfer: ‘Er waren wat problemen met de trainers’

Laatste update:

Anderson López bevestigt dat hij aan de slag gaat bij AS Monaco en op huurbasis wordt gestald bij Cercle Brugge. De achttienjarige rechtsbuiten heeft voor vijf seizoenen getekend en zal eerdaags officieel worden gepresenteerd. López is afkomstig van Ajax, waar hij als een van de weinigen nog niet over een contract beschikte.

“Dan is het dus extra bijzonder dat Monaco juist bij mij terecht kwam. Er waren wat problemen met de trainers (Aron Winter en Frank Peereboom, red.). Ik vond dat ik te weinig speeltijd kreeg. Ondanks dat bleef Monaco geïnteresseerd en wilden zij mijn handtekening”, aldus López in een interview met Hoog en Laag.

López speelde voor RVW en Vitesse alvorens hij in 2013 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Ajax. De international van het Nederlands elftal Onder-18, met Dominicaans bloed, brak echter nooit echt door bij de beloften.

Denk jij dat Anderson López gaat slagen bij AS Monaco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja soms ligt het niet zo goed met je baas, dat heb ik ook wel is gehad. Winter zal wel een reden hebben gehad om m niet op te stellen. Wens hem succes in Monaco.

15 juni 2017 om 22:50

Andere kant begrijp ik niet zo goed waarom Ajax Winter heeft? Ik ben niet gecharmeerd van hem...ajax onder 19 ben ik niet zo indruk van.

Winter is meer een man die goed kan vinden met "schoolkinderen".

15 juni 2017 om 23:06

Maar dat is heel ajax toch, schoolkinderen? Hoe dan ook Monaco heeft toch wel goede scouts in huis misschien kunnen ze iets van hem maken.

15 juni 2017 om 23:07

Niet onder de indruk van Ajax Onder 19? Hoezo dat dan? De resultaten zijn fantastisch geweest en het spel was soms ook uitstekend.

15 juni 2017 om 23:36

Winter komt bij mij niet close over, een serieuze persoon.

15 juni 2017 om 23:14

Inderdaad, kan gebeuren. Er is alleen wel een eindeloos spectrum aan factoren waarom het niet kan klikken, op basis van dit artikel gaat het dus om speeltijd (waar vanzelfsprekend een onderliggende reden bij hoort). Wel ironisch dat hij dan in een interview met 'hoog en laag' vertelt dat hij niet meer speeltijd kreeg dan hij wilde. Hij kon hoog en laag springen, maar minuten kreeg hij niet. Hopelijk kan hij in Monaco z'n carrière nog wat leven inblazen, vind het ongeacht om wie het gaat altijd sneu als een profcarrière zo vroeg sneuvelt.

Goh weer zo'n voetbalwonder die behoefte heeft aan een spiegel. Zal nooit aan de speler liggen.

16 juni 2017 om 05:26

Hij had gewoon bij Vitesse moeten blijven en niet moeten zwichten voor die beloften voor dikke salarissen.

16 juni 2017 om 06:48

Naja, buiten dat een spiegel hier geen kwaad kan is hij niet de eerste die zoiets zegt, is iets dat herhaaldelijk vanuit verschillende jeugdspelers naar voren kwam. Antonucci zei dit jaar tussen de regels door hetzelfde bijvoorbeeld. Verder komt hij ook gewoon kwaliteit tekort op dit moment, als je dan een 5-jarig contract kan tekenen in Monaco ben je gek als je het niet doet.

Vond hem in de wedstrijden die ik heb gezien geen hele sterke indruk maken. Zag hem vaak acties maken waar geen idee achter zat.
Nunnely vind ik persoonlijk een betere speler.
Een stuk directer en ook nog eens sneller.

Gun hem een leuke tijd bij Monaco, hopen dat hij daar wel genoeg speeltijd krijgt!

16 juni 2017 om 01:10

Mee eens, nunny en lang zijn betere buitenspelers in potentie

Deze jongen heeft zich de laatste jaren niet zo ontwikkeld als gehoopt. Ajax gaf hem niet voor niets geen contract. Wel jammer dat ook deze jongen niet in de spiegel durft te kijken.

Monaco doet het niet bepaald onaardig met jonge spelers. Ik hoop dat hij iig. veel speeltijd daar gaat verdienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren