Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AFC stunt opnieuw en bereikt achtste finales van KNVB Beker

Laatste update:

AFC heeft zich voor de achtste finales van de KNVB Beker geplaatst. De amateurclub uit Amsterdam bereikte ten koste van TOP Oss de volgende ronde van het bekertoernooi. In de eerste ronde had AFC al voor een fikse verrassing gezorgd door Telstar met 5-0 aan de kant te zetten. TOP had geen antwoord op een doelpunt van Yordi Teijsse: 1-0.

In het eerste bedrijf in het Olympisch Stadion van Amsterdam hielden de ploegen elkaar in evenwicht, al had TOP de nodige kansen. Lion Kaak schoot in de twaalfde minuut vanaf een meter of zestien op de lat, Ragnar Oratmangoen schoot van dichtbij naast, terwijl ook Huseyin Dogan de bal niet langs doelman Patrick Zonneveld kreeg.

In de tweede helft slaagde TOP er evenmin in om het doel te vinden. Het team van Klaas Wels kreeg na ruim een uur spelen de uiteindelijk winnende treffer om de oren: een vrije trap werd teruggekopt op Teijsse en die knikte de openingstreffer binnen: 1-0.

TOP Oss probeerde met aanvallende wissels nog een gelijkmaker te forceren. Patrick N'Koyi en Delano Ladan werden ingebracht door Wels. Het mocht echter niet baten voor de Brabantse club, die afgelopen vrijdagavond nog met 1-5 te sterk was in Nijmegen voor NEC. Door een rode kaart voor Lorenzo Piqué eindigde de club uit de Keuken Kampioen Divisie het duel met tien man.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft het Olympisch stadion een dak ofzo? Man wat een regen, al urenlang

Zal toch prachtig zijn als AFC een VVSB’tje kan flikken dit seizoen? Echter zullen ze vast en zeker een eredivisieclub loten volgende ronde en eruit geknikkerd worden

Prachtig resultaat voor mijn oude cluppie.....nu loten tegen AFC Ajax in de volgende ronde!

30 oktober 2018 om 21:11

Nee Ajax gaat eruit worden gegooid

30 oktober 2018 om 21:14

Of tegen Eagles natuurlijk. Oude club van Kenny

Dit kan je naar mijn mening niet eens een verassing noemen. Oss had vorige ronde al makkelijk van rijnsburgse boys kunnen verliezen. Afc heeft dit jaar gewoon een hele goede ploeg, en het verschil tussen de top van de tweede divisie en de eerste divisie is echt niet groot.

31 oktober 2018 om 00:14

Jawel joh, Oss heeft op elke positie een betere speler! Ben bij de wedstrijd geweest en Oss was ook beter, voor zover mogelijk op dit veld! Afc was de gelukkigste, flinke verassing maar in de beker kan alles!

Fantastisch! Hoop dat deze club in de toekomst de stap naar de KKD durft te maken!

Helemaal Top! Leuk dat de Amsterdamse amateurs de laatste jaren bekendheid krijgen via de beker. Swift was al eerder een mooi sprookje, gunnen we de boys van AFC ook.

Hou zou leuk zijn als men kon promoveren naar de eerste of eredivisie. Een tweede prof Amsterdamse club zoals Afc, de Dijk of anders.

Moet zeggen dat ik het leuk vind om te horen hoe amatuer clubs in NL waar ik zelf ook bij heb gespeeld zo een beetje in het nieuws komen. Ben natuurlijk Ajax fan, en heb zelf nooit in t Olympisch stadion gespeeld ofzo, maar t blijft leuk.
Hoop dat AFC kan blijven stunten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren