Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat waarschuwt Feyenoord: ‘Hij speelt weer met heel veel plezier’

Laatste update:
/

Robin van Persie heeft donderdagavond een basisplaats bij Fenerbahçe, in het laatste groepsduel met Feyenoord in de Europa League. Dat heeft Dick Advocaat daags voor de confrontatie in De Kuip laten weten. Feyenoord en Fenerbahçe spelen donderdag om een toegangsbewijs voor de knock out-fase van het Europese toernooi.

"Robin speelt weer met ontzettend veel plezier, dat straalt hij ook uit op de training", zo lichtte Advocaat toe. De ex-Feyenoorder was in zijn laatste negen officiële wedstrijden voor Fenerbahçe goed voor zeven treffers. Advocaat zal Jeremain Lens waarschijnlijk ook een basisplaats geven, al kan de aanvaller nog niet negentig minuten 'vol gaan'.

Fenerbahçe overwintert als men niet met twee doelpunten verschil in De Kuip verliest. Mocht dat wel gebeuren, dan is de Turkse club gebaat bij een nederlaag van Manchester United bij Zorya Luhansk. "Ik denk dat Manchester United gaat verliezen in Oekraïne, zodat Feyenoord en Fenerbahçe allebei doorgaan", knipoogde Advocaat.

Overwintert Fenerbahçe in de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord zal wel winnen ze spelen nu beter.

Wordt een gigantische vechtwedstrijd, met hartstochtelijk maar niet hoogstaand voetbal. Zoals vaker in dit soort toppers voor Feyenoord, zullen ze niet het resultaat boeken wat ze zoeken. Een nipte overwinning wellicht, maar ik hou het op een gelijkspel 1-1.

Wel een vreemde uitspraak van Advocaat. Hij denkt dat fener en feyenoord samen doorgaan. (Met een knipoog dan wel) maar dat betekend dus dat Fener van Feyenoord moet verliezen en Man u moet verliezen

7 december 2016 om 19:27

Niet zo vreemd toch. Plus dat het resultaat voor Fener dan geen ruk uitmaakt, omdat ze op dat moment toch al door zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren