Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Adrián Dalmau krijgt ontsnappingsroute aangeboden in Eredivisie’

Laatste update:

Adrián Dalmau is wellicht bezig aan zijn laatste weken als speler van FC Utrecht. Voetbal International meldt vrijdag namelijk dat Sparta Rotterdam in de markt is voor de spits die in De Galgenwaard op het tweede plan is terechtgekomen. Trainer Henk Fraser wil in de winterse transferperiode dolgraag een spits aan de selectie van Sparta toevoegen. De nummer zestien in de Eredivisie wist pas vijftien keer te scoren in achttien competitieduels.

Het contract van de 27-jarige spits loopt over een halfjaar af, waardoor Utrecht wellicht bereid is om hem in de winterstop te laten gaan. Alleen op die manier kan men nog een transferbedrag overhouden aan Dalmau, die vanaf 1 januari met andere clubs mag praten over een eventuele samenwerking. De Spaanse aanvaller verloor aan het begin van dit seizoen zijn basisplaats aan Tasos Douvikas en wist tot dusver slechts twee basisplaatsen te noteren. Verder wordt hij voornamelijk als invaller gebruikt door trainer René Hake.

De zaakwaarnemer van Dalmau kreeg in een eerder stadium al te horen dat Utrecht van plan is om mee te werken aan een transfer, mochten zich geïnteresseerde clubs aandienen halverwege dit seizoen. Er is naast concrete belangstelling van Sparta ook interesse van enkele niet nader genoemde clubs uit Spanje, zo klinkt het vrijdag. Voetbal International voegt echter toe dat de laagvlieger uit Rotterdam de beste papieren heeft om Dalmau op korte termijn weg te plukken uit Utrecht.

Gerard Nijkamp, de nieuwe technisch directeur van Sparta, wenst vrijdag niet in te gaan op de vermeende interesse van zijn club in Dalmau. "We gaan deze winter onze selectie proberen te versterken met ervaren spelers die zich al bewezen hebben op het hoogste niveau. En dat we moeilijk scoren ziet ook iedereen", laat de opvolger van Henk van Stee weten in een reactie aan Voetbal International. Alleen hekkensluiter PEC Zwolle (negen) kwam nog minder vaak tot scoren.

Mocht Dalmau daadwerkelijk voor Sparta kiezen deze winterstop, dan wordt het zijn derde werkgever in Nederland. In 2018 arriveerde de aanvaller bij Heracles Almelo, waar hij in zijn eerste jaar negentien treffers liet noteren. Het leverde Dalmau een transfer op richting Utrecht. Mede door verschillende blessures is zijn avontuur in de Domstad nooit een groot succes geworden. In maart 2021 wist de door Sparta begeerde spits voor het laatst te scoren.

Denk jij dat Adrián Dalmau bij Sparta Rotterdam past?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind die Dalmau echt een ontzettende Sjaak, die FC Utrecht docu legde dat pijnlijk bloot en hoe hij weg ging bij Heracles was ook gewoon ronduit smerig. Maar ergens vind ik het best een goeie spits, getuige zijn Heracles tijd. Zit best veel in deze jongen, maar er zit geen goeie kop op. Denk dat dit voor Sparta weleens een hele goeie kan zijn.

Dalmau moet lekker naar Griekenland, Turkije, Rusland, Cyprus, Bulgarije. Even een paar miljoen binnen halen komende jaren.
Met alle respect wat heb je bij Sparta te zoeken als Spaanse spits in de middenmoot Eredivise.

24 december 2021 om 10:21

Middenmoot... misschien eens naar de ranglijst kijken.

Voor de rest ben ik het eens met je verhaal!

Nou Marciano Vink, komt Dalmau toch nog in Rotterdam te spelen Maar goed.. Ik weet nou niet of dit de spits is die Sparta aan een paar goals extra kan helpen. Bij Heracles dat veel meer aanviel leek hij toch veel meer in z'n element en ben bang dat Dalmau nu veel te veel afstand moet overbruggen.

Sterkte aan alle Sparta supporters alvast.. zelden zo’n technisch slechte voetballer gezien. Kan echt niet voetballen en slechts heel af en toe staat ie op de juiste plek. Afgezien daarvan loopt hij 95% van de tijd in de weg en werkt hij alleen maar tegen je. Blij als ie straks weg is

Aanvallers hebben weinig te zoeken bij Sparta/Fraser.
Ik zou zeggen liever wissel bij Utrecht ( wie weer wat er vanaf januari gebeurt) dan eenzaam in de spits bij Sparta

Sparta heeft inderdaad een spits nodig. Maar het is wel handig dat ze een spits halen die scoort en die de juiste mentaliteit heeft

Meteen wegdoen, miskoop is het. Jammer dat ze Brobbey niet konden huren, dat is iemand die wel potten kan breken bij uuuuu

Dat soort spelers hoor maar verder van club naar club. Stel dat je die een contract voo 6jr had gegeven )zie discussie Ajax /vd Sar) dan had je groot probleem gehad. Neem toch aan dat Sparta wil huren en dat ie daarna verdwijnt. Maar goed, dit soort gasten kan ook opleving krijgen in juiste elftal/positie met juiste trainer. Kleine dingen soms

Een speler die op zo’n manier weg is gegaan bij zijn vorige werkgever (heracles) daar moeten clubs gewoon niet aan beginnen.
Het erge is, is dat utrecht het hem nog ingefluisterd heeft ook waarschijnlijk.
Omdat het een vieze egoistische kortetermijn wereld is

misschien wel een goede match, bewees bij heracles toch op kunstgras aardig te kunnen scoren, bij utrecht was het helaas 3 keer niks. voor alle 3 de partijen een goede deal denk ik

Denk dat ze zich in Almelo de knieën nog blauw slaan van het lachen.



Toen hij kwam was ik er op zich wel blij mee, maar ik had er wel meer van verwacht.

Als hij er nu instaat ga ik er al vanuit dat het niks gaat worden.
En omdat hij zich nu zo graag wil bewijzen; in de beperkte speeltijd die hij krijgt, wordt hij te egoã¯stisch en kiest hij niet voor de logische oplossing en het teambelang. Hierdoor worden er aardig wat scoringskansen om zeep geholpen wanneer hij erin staat.

Utrecht en Dalmau, is geen goede match gebleken, zonde maar kan gebeuren.

Dessers doet het nu ook goed bij Feyenoord en raakte bij Utrecht ook geen pepernoot.



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren