Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO staat voor ‘grote finale’: ‘Hoop dat Feyenoord ons een dienst bewijst’

Laatste update:

ADO Den Haag is onder Henk Fräser nog altijd ongeslagen. Als de Hofstedelingen die lijn zondag tegen FC Utrecht doortrekken en winnen, zijn zij zo goed als zeker van handhaving in de Eredivisie. De 47-jarige hoofdtrainer ziet het duel met Utrecht dan ook als ‘de grote finale’.

/

“Absoluut, ook omdat het een lastige tegenstander is die moeilijk te bespelen is’, zegt Fräser tegen Omroep West. De coach kan tegen Utrecht weer beschikken over Mike van Duinen en Tom Beugelsdijk; de aanvaller en verdediger waren tegen FC Twente nog geschorst. Of het duo in de basis start, laat Fräser afhangen van ‘de bereidheid, focus en lichaamstaal’.

“Ben je bereid pijn te lijden, om ten koste van alles te winnen. Dat moet ik aflezen aan de trainingen”, aldus Fräser, die hoopt dat Feyenoord op zondag wint van concurrent RKC Waalwijk. “Ik hoop dat Feyenoord ons een dienst kan bewijzen.” ADO won in de afgelopen tien jaar slechts twee keer thuis van Utrecht; zowel in oktober 2010 als in februari 2005 werd het 1-0.

Wat verwacht jij van ADO Den Haag - FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk Henkie voor jou altijd! Als jij over een paar jaar weer terug komt naar de Kuip!

Ik hoopte er eigenlijk op dat ADO zou degraderen dit seizoen maar dat zie ik niet meer gebeuren. Roda vliegt er sowieso uit. Het gaat enkel tussen Rkc/nec/roda. De rest moet 1x winnen en je springt al naar de 10de plek (als de andere punten laten liggen).

4 april 2014 om 19:31

Mag ik je ook vragen waarom? Naar mijn mening is er dit seizoen maar één club die het echt verdiend te degraderen en dat is Roda. Zowel NEC als RKC laten bij vlagen wel eens redelijk spel zien. NEC heeft gewoon een prima elftal met een nog steeds matige trainer, en ze kunnen hier en daar wat versterkingen gebruiken. RKC heeft een sterke periode gekend waarin ze duidelijk lieten zien goed te kunnen voetballen, en ADO zit nu in zo'n periode waarin veel punten worden gepakt en aardig wordt gebald. Roda daarentegen heeft alleen in het begin van het seizoen even gepresteerd maar heeft sindsdien vrijwel geen fatsoenlijke pot op de mat weten te leggen..

Ook opvallend is dat het zo lang spannend is gebleven. Een paar weken geleden stond het hele rijtje van plaats 8/9 tot 15/16 binnen zo'n 5/6 punten. De contouren van de competitie worden nu alleen iets meer duidelijk. Aan het einde van het seizoen hebben sommige clubs een nodige eindspurt ingezet en zijn andere clubs wat blijven hangen. Toch is dit seizoen ook wel weer retespannend gebleken.

4 april 2014 om 19:49

Haha heerlijk dit! Maar ik zou niet weten waarom de stad waar de club zich bevindt ertoe doet. Ik vind ADO wel een club die thuishoort in de Eredivisie, maar dat vind ik met Roda net zo goed. Clubs met een aardige historie in de Eredivisie, maar als je niet presteert dan hoor je er uiteindelijk toch niet thuis. Uiteindelijk zijn het je prestaties die je legitimiteit als Eredivisieclub bepalen en niet je historie, herkomst of locatie.

5 april 2014 om 01:49

Nee jo gewoon eredivisie, ado speelt op zn momenten gewoon heel leuk voetbal jo

Een dienst bewijzen.. Dat gaat allemaal wel wat ver, het ligt gewoon voor de hand dat Feyenoord gaat winnen van Rkc, het is niet alsof Feyenoord ineens door het stof moet om te gaan winnen van Rkc. Snap de woordkeuze niet helemaal van Fräser. Overigens wel opvallend dat zo'n laaggeklasseerd team zoveel punten heeft vergaard de laatste paar weken. Erg knap moet ik zeggen en ik denk eerlijk gezegd dat ze nu ook wel veilig zijn. Ik zie RKC die vier punten niet meer goed maken op Ado, al helemaal niet gezien de verwachting dat ADO nog wel wat puntjes gaan pakken. Die gaan na zo'n sterke reeks nu echt niet ineens vier wedstrijden op rij verliezen..

Gaan we voor de Negende achtereenvolgende ongeslagen wedstrijd?? Het mooist zou een overwinning op Utrecht zijn. We zijn dan zo goed als veilig EN we gaan dan tevens voorbij Utrecht en misschien ook andere ploegen.

4 april 2014 om 20:04

Denk dat het jullie gaat lukken hoor met dat fräsereffect daar, wat speelt Alberg tegenwoordig goed nu!

Vind ado overigens een ploeg die in de eredivisie hoort, maar klopt het dat Advocaat er volgend seizoen na toe gaat?

4 april 2014 om 20:25

In ieder geval niet als trainer. Fraser heeft onlangs bijgetekend en Advocaaat heeft eerder al aangegeven niet als trainer naar ADO te willen. Alleen als adviseur!

Dit word een super spannende pot!

Als we zondag winnen doen we hele goede zaken om de nacompetitie te ontlopen, alleen hebben we met Utrecht geen makkelijke tegenstander en nu mulenga weer terug is utrecht veel sterker en dreigender.

Het moet wel 10x beter als tegen Pec want dat was mazzel met een punt.
Hoe dan ook wordt dit de belangrijkste wedstrijd van het jaar!
Kom onn DH

Hartstikke mooi dat we al 8 wedstrijden ongeslagen zijn, maar ik had liever verloren van Vitesse en Twente en gewonnen van Nac, Zwolle en Rkc! Leuk al die gelijke spelen maar dat schieten we te weinig mee op.
Utrecht is altijd lastig, denk wederom een gelijkspel.
Daarna Ajax uit, waarschijnlijk de kampioenswedstrijd dus vergeet het maar worden 0 punten,
Dan AZ thuis, eigenlijk een zelfde soort tegenstander als Utrecht... dus weer een puntje.
Als laatste uit naar Cambuur, een ploeg die mij enorm is meegevallen dit seizoen en waar geen enkele ploeg zomaar van vindt zeker niet in Leeuwarden.
Durf over deze wedstrijd geen voorspelling te doen, hoe deze verloopt is mede afhankelijk van de stand op dat moment.

Anyway....we are staying up!!

4 april 2014 om 20:09

Ja het is nog ff billenknijpen en uitgaan van je eigen kunnen en niet naar de andere kijken.

Feyenoord kan vooral zich zelf een grote dienst bezorgen. Wat ADO doet zal hun een zorg zijn. Feyenoord wil plek 2 en dan kan je geen punten laten liggen tegen de nr 16.

4 april 2014 om 20:56

Haha denk dat afgelopen woensdag heel veel feyenoorders blij waren met wat ado deed.

5 april 2014 om 03:56

Zeker weten. Als Feyenoorder heb ik altijd wel sympathie voor ADO. Kom graag in Den Haag. Scheveningen, Chinatown. Leuke stad. ADO mag voor mij altijd in de Eredivisie blijven. Een minpuntje. Ze moeten alleen niet zo vaak thuis winnen van Feyenoord.

Wordt een hele spannende wedstrijd! Hoop stiekem toch dat we stiekem een puntje mee kunnen nemen terug naar Utrecht. Blijft een lastige wedstrijd in Den Haag met het publiek er achter. Zitten daarnaast in een goede flow sinds Fraser het overnam, met Alberg als erg gevaarlijke speler. Hoop dat zowel Utrecht als ADO er in blijven, maar dat zal vast wel gebeuren!

Een overwinning is zeker mogelijk maar dan moet er wel met volledige overtuiging gespeeld worden. Er staat zóveel op het spel bij deze wedstrijd. Het belooft wel weer vanouds een spannende pot te worden tussen deze clubs. Hoop trouwens dat de bijgevoegde opstelling zondag aan zal treden.

Edit: spelfout gecorrigeerd.

Coutinho
Zuiverloon
Beugelsdijk
Bakker
Meijers
Malone
Holla
Gehrt
Schet
Van Duinen
Alberg

En waarom dan Henk? Er is "immers" ooit al een dienst verleend..

Ado heeft Twente op 1-1 weten te houden dus dan gaan we zondag Ado en Henkie een dienst bewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren