Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO heeft binnenkort goed nieuws over smaakmaker tegen Groningen

Laatste update:

ADO Den Haag heeft met Charlton Vicento een akkoord bereikt over een nieuw tweejarig contract, zo meldt Voetbal International. De 21-jarige aanvaller was donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (3-0) met een doelpunt en een assist een van de smaakmakers bij de Hofstedelingen.

"Een dezer dagen zal ik mijn handtekening zetten", vertelt Vicento in gesprek met het weekblad. "Ik ben blij dat we eruit zijn. Bij deze club ben ik de afgelopen jaren doorgebroken en hier kan ik me nog goed verder ontwikkelen." Vicento droeg het geelgroene tenue van ADO 54 keer om de schouders en scoorde tien keer.

ADO zal binnen afzienbare tijd waarschijnlijk een akkoord bereiken met Christian Supusepa. De 23-jarige linksback speelde tot dusver dit seizoen 22 Eredivisie-duels en heeft eveneens een aflopend contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te horen! Ben zelf altijd wel gecharmeerd van Vicento. Hij is weliswaar grillig en wisselvallig, maar heeft wel veel talent en is een "mooie" speler om te zien.

Ben benieuwd om te zien hoe ver hij uiteindelijk kan komen...

Goede zaak. Hij wordt steeds constanter in zijn spel. In het verleden deed hij vaak vreemde dingen als domme overtredingen of schwalbes. Nu lijkt hij wat volwassener, ook in zijn interviews.

13 april 2012 om 12:17

Dat vind ik dus ook. Er zit een stijgende lijn in zijn spel en hij speelt wat slimmer/agressiever. Dat ene moment bij Ajax-uit zal ik nooit meer van hem vergeten, die prachtige schwalbe !

Het is een redelijke speler, maar niets bijzonders. Daarom wel logisch dat hij bij ADO blijft, vind het wel zijn niveau. Hij moet alleen wel echt stoppen met vallen en dat constante gemekker van hem.

Vicento is ADO een belangrijke speler, nu ook richting goal steeds gevaarlijker aan het worden.
Alleen het praten tegen scheidsrechter, gisteren ook daardoor weer onnodige kaart, nog intomen.
Goed nieuws dat beide blijven

Ik moet bij hem altijd aan die ongelofelijke schwalbe tegen volgens mij Ajax denken, haha!

Vicento vind ik niet meer dan een 'aardige' speler, vind het wel een beetje een vervelend ventje.

De laatste tijd ben ik een beetje op die Omeru aan het letten; vind k echt een goeie back moet ik zeggen. Ook tegen FcT had hij Ola John aardig in de zak, aardig knap. Sterk, snel en vooral lekker rustig aan de bal.
Kan ADO die niet overnemen van Chelsea?

13 april 2012 om 11:46

Mee eens, Chery is een groter 'talent' dan de vallende zwaan Vicento. Gisteren ging er ook genoeg mis, wat niet op eredivisie niveau mis mag gaan. Voor Ado is het zeker wel een speler voor de toekomst, dus voor hun goed dat een jonge speler weer bij Ado door kan breken.

vicento is een goede speler, vooral een topper voor ado den haag.
maar hij moet niet meer zo''n schwalbe doen net als die tegen ajax

edit: typfout

Heeft wel iets weg van Elia vind ik. Ik denk dat hij nog wel hoger kan komen als ADO

goed om te horen ben wel gecharmeerd van hem
als ie volgend jaar gewoon constant blijft presteren kan hy misschien iets betekenen voor Fc Twente?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren