Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag bereikt eindelijk akkoord en neemt afscheid van El Khayati

Laatste update:

Nasser El Khayati vervolgt zijn loopbaan in het Midden-Oosten. ADO Den Haag heeft na wekenlange, zeer moeizame onderhandelingen een akkoord bereikt met Qatar SC over de te betalen transfersom, zo meldt Voetbal International. Daarmee krijgt El Khayati zijn gewilde lucratieve overgang en komt een einde aan de slepende transfersoap.

El Khayati wordt volgens het weekblad nog deze week officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club, waar hij een contract voor twee seizoenen tekent. De aanvallende middenvelder trainde al sinds 21 juli niet meer mee bij ADO, dat hem vrij gaf om zijn transfer te regelen. De dertigjarige El Khayati wilde zelf graag vertrekken en bereikte al snel een akkoord met Qatar SC.

ADO wilde in principe meewerken aan de overgang van El Khayati, maar verlangde wel een transfersom voor zijn clubtopscorer van afgelopen seizoen. Qatar SC vond die op zijn beurt te hoog en daarmee ontstond een wekenlang durend schouwspel. "Nasser wil graag naar Qatar en daar hebben wij begrip voor en wij gunnen hem ook een mooie stap, maar daar moet wel de juiste prijs tegenover staan", zei technisch directeur Jeffrey van As eerder.

El Khayati maakte afgelopen seizoen indruk in de Eredivisie, waar hij in 33 wedstrijden tot 17 doelpunten en 12 assists kwam. De routinier, die nog een seizoen vastligt in de Hofstad, werd in 2017 na een huurperiode van een half jaar definitief overgenomen van Queens Park Rangers. Daarvoor speelde hij onder meer bij FC Den Bosch, NAC Breda en Kozakken Boys.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is zo’n gozer mooi in één klap compleet financieel onafhankelijk. Moet toch heerlijk zijn.

12 augustus 2019 om 22:32

Wel jammer, kon verschrikkelijk goed ballen. Maar zeker begrijpelijk inderdaad!

Had hem graag naar de Kuip zien komen...

Zo speel je een paar jaar geleden nog bij de amateurs en zo ga je miljoenen binnen harken in het Midden-Oosten. Het leven kan raar lopen maar ook mooi.

Ben wel benieuwd wat Den Haag nu uiteindelijk ontvangt. Zal wel afgerond zijn op 1 miljoen. Hopelijk besteed Den Haag die nuttig, er scheelt nog van alles aan de selectie.

12 augustus 2019 om 22:48

Eerlijk gezegd denk ik dat El Khayati zelf ook wat betaald heeft.
Vaak is 't zo dat die gasten geen transfersom willen betalen, dus transfervrij.
Dan krijg je een flinke som tekengeld en salaris.
Ik denk dat Qatar er max 600 van gemaakt heeft en El Khayati misschien wel 200 heeft bijgelegd.
Iets in die richting.

12 augustus 2019 om 22:52

Laatbloeier idd. eeuwig zonde dat ie nooit jong bij Ajax terecht kwam. Dit soort technisch begaafde spelers had daar zn spel op een nog hoger level kunnen brengen.

Verlost van een speler die bijna 1 op 1 loopt in doelpunten en assists (29 in 33 wedstrijden). Dat noemen we een aderlating!

Ado verlost van El Khayati ?
Ik denk dat El Khayati verlost is van Ado , doordat ze continue moeilijk deden

13 augustus 2019 om 00:34

ADO heeft toch gewoon het recht om een transfersom te vragen. Geen ene club laat zo maar ze belangrijkste speler gaan

13 augustus 2019 om 01:46

Ze hadden afspraken gemaakt en die zijn niet door Ado na gekomen.
Die club van Qatar heeft zelfs het dubbele geboden daarna.
Ado zou mee werken aan een transfer en zouden ze hem voor een prikkie laten vertrekken, maar toen dachten ze heeyy club van Qatar heeft geld , dus we bieden maar wat we willen.

13 augustus 2019 om 07:21

Het dubbele van niks is nog steeds niks. Wij weten niet wat die afspraak precies is, maar ik denk dat Ado vrij schappelijk is als ze 1.5-2 miljoen vragen.

Vind het sneu hoe met deze jongen is omgegaan. Hij is nog bijna niet afgemaakt omdat hij deze stap wilde maken. Het is gewoon een goede jongen en dan ook weer die titel, is verlost van. Alsof het een lastige jongen was ofso. Kom nou, die jongen heeft alles gegeven voor Ado, heerlijk gepresteerd en bleef nog een jaar afgelopen seizoen. Nou, hij is nu 30 jaar, laat hem zeg. Hij wil ook denken aan zijn toekomst, prima toch. Wel begrijp ik wat de Ado man hier zegt natuurlijk, dat ze een prima prijs willen hebben voor hem, en terecht. Die jongen heeft veel goals en assists geleverd voor de club.

Zo'n kop boven het verhaal wekt de indruk alsof ADO met El Khayatti in haar maag zat. Ik denk eerder dat er pijn in de buik is nu hij definitief vertrekt uit Den Haag.

12 augustus 2019 om 22:59

Van het weekend werd er door de leiding nog gesproken over ‘er is geen weg terug’. Verlost lijkt me dus een prima uitdrukking

Ik denk dat beide partijen veel
Plezier aan elkaar hebben beleeft. Maar als we dan toch zo een titel erop dienen te planken dan zou: El khayati verlost van ADO toch meer op zijn plek zijn.

Hehe eindelijk is nasser af van deze vreselijke rotzooi club. Nu alleen nog degraderen en lekker daar blijven.

Hehe eindelijk is nasser af van deze vreselijke rotzooi club. Nu alleen nog degraderen en lekker daar blijven.

Speelde 2-3 jaar terug nog amateurs bij Kozakken Boys geloof ik? Nu zo'n stap naar de zandbak lekker wat zakken binnenhalen, totaal begrijpelijke keuze!

@maykel24 El Khayatti kon in een keer een prachtig contract tekenen in die zandbak. Het maakt hem miljonair. Alleen kon de clubleiding van ADO c.q. Jeffrey van As schijnbaar niet helemaal zijn zin krijgen bij de onderhandelingen met die zandbakjongens. Uiteindelijk zijn ze er toch uit gekomen. Dan moet van As niet alsnog klagen denk ik. Hij heeft er nog gewoon winst uit gehaald terwijl El Khayatti afgelopen seizoen heel goed presteerde waartegenover een matig e beloning va zijn contract stond. ADO mag blij zijn met het ooit binnenhalen van deze speler en de opbrengst die hij eerst via doelpunten en nu via een transfersom voor ADO heeft opgeleverd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren