Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Actief Heracles presenteert vijfde aanwinst voor nieuwe seizoen

Laatste update:

Heracles Almelo blijft druk bezig met het versterken van de selectie. De Tukkers haalden verdedigers Wout Droste, Robin Gosens, Tim Breukers en spits Paul Gladon al binnen en hebben nu ook een nieuwe middenvelder: Peter van Ooijen is overgenomen van Go Ahead Eagles. Heracles bevestigt de komst van Van Ooijen op de website van de club.

/

Van Ooijen komt transfervrij over van Go Ahead, waar hij slechts een seizoen speelde. De middenvelder kwam daarvoor uit voor PSV en speelde een competitiewedstrijd voor het Eindhovense vlaggenschip. In het shirt van Go Ahead kwamen daar nog vijftien wedstrijden in de Eredivisie bij, maar Van Ooijen kon degradatie voor de Deventer club niet voorkomen.

De 23-jarige middenvelder blijft nu wel voor het hoogste niveau behouden: zijn contract bij Go Ahead loopt over twee weken af en Van Ooijen gebruikt zijn transfervrije status om naar Heracles te verkassen. Hij tekent in Almelo een tweejarig contract, met een optie voor nog een extra jaar.

"Na een positief gesprek met de clubleiding en trainer John Stegeman heb ik vrij snel mijn keuze gemaakt om bij Heracles te komen spelen", zegt Van Ooijen. "De club, visie, supporters maar ook vooral de kwaliteit van de selectie spreekt mij enorm aan. Ik zal er alles aan doen om mijn waarde voor Heracles te laten zien op het veld in het nieuwe stadion met de fantastische supporters die bij Heracles rondlopen."

Peter van Ooijen is een aanwinst voor Heracles Almelo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele goede voetballer... als-ie niet geblesseerd is!

19 juni 2015 om 10:41

Zeker!
Zou Duarte trouwens niets voelen voor een terugkeer..?

19 juni 2015 om 10:43

Nee, dat gaat hem echt niet worden! Verdiend echt 8x zoveel bij Ajax en kan naar veel andere clubs. Zou wel een mooie terug keer zijn voor ons!

Weer fijntjes gehandeld daar bij Gae. Alle goede spelers lopen daar transfervrij of voor weinig weg. Zo zullen ze er ook nooit komen...

19 juni 2015 om 09:52

Zal den flinke stap terug zijn qua begroting. Je kunt er niet op mikken direct in de eredivisie terug te komen zoals NEC deed! Doet GAE dat een jaar en lukt het niet dan ontstaan er grote problemen

19 juni 2015 om 09:59

Verwacht ook niet dat GAE het gaat redden om direct terug te komen. Zullen weer helemaal opnieuw moeten opbouwen. Het nieuwe stadion zal wel een nieuwe boost geven als die uiteindelijk af is.

19 juni 2015 om 11:16

@Foord. Kan GAE toch niets aan doen? Contracten hebben gewoon een bepaalde termijn en dit seizoen lopen er veel af dat was al bekend. Degradatie is t probleem. Waren ze gehandhaafd is dd kans groot dat minsten 70 procent gewoon had bijgetekend.

19 juni 2015 om 12:19

Bij mijn weten kon Go Ahead er wel degelijk wat aan doen. Deze jongen had nog een optie in zijn contract staan waardoor hij nog voor twee jaar vastgelegd had kunnen worden. Ik weet alleen niet in hoeverre de degradatie een rol speelde in het lichten van de optie. Kan me voorstellen dat er een clausule daarover instaat.

Blij mee! Nu hopen dat die fit blijft!!

update:

Heracles is al rond met van Ooijen.
http://www.heracles.nl/nieuws?newsid=9480

Dat zegt bijna iedere nieuwe speler die net bij een club heeft getekend. Los daarvan heeft Heracles wel een hele mooie supportersschare. Met het intact blijven van de selectie + de nieuwe aanwinsten en de 2de ring op het stadion zie ik Heracles onderin het linker rijtje mee gaan draaien.

Zonde dat Van Ooijen niet blijf, prima speler. GAE presenteert net kenny Teijsse

Vijfde aanwinst, vijfde Gratis aanwinst.

Vanwege het nieuwe stadion, het grotere budget en de toekomstplannen met het stadion, maakt ons nog interessanter voor spelers als Gosens, Gladon en Van Ooijen. Naast het financieel gezond zijn, de ambities en het nieuwe stadion is voor veel spelers een reden dat ze nu nog sneller voor ons kiezen.

Als je ziet welke vijf spelers we transfervrij hebben gehaald, dan denk ik dat dit een goede mix is van jongens uit de streek met ervaring (droste, Breukers) en talent dat heeft laten zien nog absoluut te kunnen doorgroeien, de andere drie jongens.

De voorhoede en het middenveld is in mijn ogen compleet. Met Weghorst en Gladon hebben we twee goede spitsen. Met de terugkomst van Tannane en de nu definitief doorgebroken Navratil hebben we samen met Linssen en Darri genoeg keus en kwaliteit op de vleugels.

Middenveld met Bruns en Vujicevic als zekerheidjes. Bel Hassani, Peluppesy, Gosens en Van Ooijen voor de derde en laatste positie. Allemaal bezitten ze hun eigen kwaliteit. De één aanvallend en technisch, de ander verdedigend ingesteld en controlerend. Verdedigend met Breukers en Droste twee prima rechtsbacks. Centraal een zekerheid met Te Wierik.

Dan zijn er nog drie posities over. Links centraal in de verdediging, waar nu Zomer nog staat zou nog wat kwaliteit kunnen gebruiken, linksback staat Fledderus die dit prima heeft ingevuld maar natuurlijk geen echte back is. Ook Gosens zou hier kunnen. En tot slot de doelmannen. Telgenkamp kan het niveau gewoon echt niet aan, Castro heeft dit meer dan prima ingevuld, maar kan in mijn ogen wel een goede talentvolle back-up gebruiken.

Al met al denk ik dat het een heel mooi seizoen voor ons kan worden.

19 juni 2015 om 11:47

Ik gok nu van ooijen gehaald is dat gosens voor de links back positie in aanmerking komt. Op het middenveld hebben we al meer als genoeg kwaliteit. Verder ben ik het helemaal eens dat er nog een nieuwe linker centrale verdediger en een keeper. Als linker centrale verdediger misschie. Een wuytens? En zou renze fij niet doorgeschoven kunnen worden naar het eerste elftal?

19 juni 2015 om 12:39

Wuytens heb ik laatst ook al genoemd als mooie optie, zou absoluut een aanwinst zijn.

Fij zijn contract zou vorig seizoen al niet verlengd worden, maar vanwege zijn studie en zaken eromheen hebben ze hem als derde keeper toch maar gehouden.

Denk echter dat zijn carrière langzaam minder zal worden, die keept straks in de Jupiler League, of misschien wel lager. Dit is geen jongen die aanspraak maakt op een de plek onder de lat bij de eerste 11.

19 juni 2015 om 13:29

O ik dacht da het een aardig talent was! Wie hoop/verwacht jij als aankoop onder de lat?

19 juni 2015 om 14:33

Nederland is vrij lastig, zijn eigenlijk twee opties waarvan ik denk die zouden wel bij Heracles passen en dat zin Yves de Winter en Warner Hahn.

De Winter omdat dit gewoon een prima keeper is en zeker voor een team dat tussen de 8-12 wil eindigen, met 28 jaar kan hij nog een flink aantal jaren mee. Nadeel is alleen dat hij al een tijdje niet Echt onder de lat heeft gestaan dus dat is altijd een risico.

Hahn omdat dit een prachtig talent is voor de Nederlandse begrippen. Nadeel dat je hem alleen kan huren en daar ben ik bij keepers nooit zo'n voorstander van.

Zou dus buiten Nederland moeten kijken, weet zelf eigenlijk niet wie. Ben benieuwd wat er de komende tijd nog te gebeuren staat.

19 juni 2015 om 14:42

de winter is een prima doelman, nooit begrepen dat esteban de voorkeur kreeg in alkmaar

19 juni 2015 om 20:05

Links centraal in de defensie moeten ze Sander Fischer (26) van Excelsior halen. Hij is transfer vrij! Jan Wuytens is m.i. gewoon niet meer voor Heracles te betalen. Hij is één van de grootverdieners bij AZ en daarom willen ze graag van hem af. Ik weet niet of Jan wel veel wil inleveren om bij Heracles te mogen spelen. Fischer heeft een uitstekend seizoen gespeeld en hij was, in onze thuiswedstrijd tegen de Rotterdammers, een echte sta-in de weg. Hij gaf leiding aan zijn defensie, fysiek sterk, kopkracht en sterk in de duels.

Geweldig hoe Heracles zich inkoopt! Stuk voor stuk sterke voetballers en de selectie is voor de voorbereiding al klaar

Ik vind Heracles heel goed inkopen. Spelers die eigenlijk een beetje onder de radar vliegen maar wel potentie hebben om mee te groeien met de club. Denk dat Heracles volgend seizoen het minder moeilijk zal hebben. Zeker als Linssen blijft.

Geweldig dat heracles zoveel spelers haalt is moooi

een jongen met potentie, kon echter in deventer het verschil niet maken..

19 juni 2015 om 15:33

Ook niet gek als je maar 15 wedstrijden gespeeld hebt afgelopen jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren