Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Achahbar: ‘Op die Facebook-pagina zijn dingen gezegd, ook over Ajax’

Laatste update:

FC Dordrecht maakte dinsdag wereldkundig dat Anass Achahbar tot het einde van het seizoen in het Riwal Hoogwerkers Stadion zal spelen. Het betekent dat de 25-jarige spits weer onder de pannen is, nadat hij sinds zijn vertrek bij PEC Zwolle clubloos was. Achahbar zegt in gesprek met FOX Sports dat hij via FC Dordrecht weer een stap omhoog hoopt te maken.

“Op het moment dat je carrière niet zo soepel loopt, kan je bij Dordrecht terechtkomen. Het is dan de vraag of je je erbij neerlegt of omhoog kijkt. Ik wil naar boven kijken en zoveel mogelijk uit mijn carrière halen”, zo klinkt het vastberaden. Achahbar werd opgeleid door Feyenoord en verliet de Rotterdammers in de zomer van 2016 voor een dienstverband bij PEC Zwolle. De afgelopen twee seizoenen werd de spits verhuurd aan NEC, waar hij na een goed begin uiteindelijk op een zijspoor belandde. In onderling overleg werd zijn doorlopende contract bij PEC eerder deze zomer ontbonden.

“Ik heb een stap opzij gezet nu. We voetballen in dezelfde competitie. NEC speelt voor deelname aan de play-offs, FC Dordrecht doet precies hetzelfde. Ik wil hier mijn best doen en laten zien waarvoor ik gekomen ben”, stelt Achahbar. “Ik zou gek zijn als ik zou zeggen dat ik de Eredivisie niet aankan. Als ik zeg dat ik de Eredivisie niet meer kan halen, is het geloof ook weg en dan kan ik net zo goed stoppen. Je mag me arrogant vinden, maar ik vind dat ik in de Eredivisie hoor. Misschien hoger.”

Tijdens het gesprek komt tevens de Facebook-pagina van Achahbar ter sprake. Zo werd er vanuit de naam van de spits onder meer geplaatst dat hij nu meer dan 'twintig doelpunten zou maken voor Feyenoord' . Eerder verscheen op dezelfde pagina na de 6-2 zege van Feyenoord op Ajax 'niets meer dan een bak stront in nul twintig', verwijzend naar de Amsterdammers. “De hele Facebook-pagina is niet van mij. Er worden allerlei dingen op gegooid, maar ik zit nooit op social media."

"Op die Facebook-pagina zijn verschillende dingen gezegd, ook over Ajax. Kijk, Feyenoord is mijn club. Maar het is absoluut niet zo dat ik iets tegen Ajax heb", gaat Achahbar verder. "Die Facebook-pagina is niet van mij. Ik ben een keer gehackt en er is zelfs een blauw vinkje bij het account gekomen. Ik heb geprobeerd het op te lossen, maar dat is niet gelukt.”

Zie jij Anass Achahbar de draad weer oppakken bij FC Dordrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom werd die post dan zo snel verwijderd?

Nou.... als jouw account gehackt is en jij schrijft uit persoonlijke titel naar FB met legitimatie is FB wettelijk verplicht om dat account offline te halen. Blauw vinkje betekent dat jij hebt bevestigd dat het jouw account is. Daar ik zelf veel hiermee te maken heb met clientèle kan ik stellen dat dit onzin is Punt. Ga nou maar lekker ballen bij Dordt, misschien dat je je voeten eens moet laten praten. Van boven komen er weinig zinnige dingen uit. "Hoger.dan de ED". Mentaliteit spreekt je op alle fronten tegen.

11 september 2019 om 19:42

Precies. Die bewuste post werd ook verwijderd toen er ophef ontstond. Als je de pagina nu ook bekijkt heeft het er alle schijn van dat de pagina vroeger wel in handen van Achabar was, maar er nu bewust onzin geplaatst wordt. Ook onze gemeenschappelijke vrienden doen mij dit vermoeden. Dit riekt naar een bewust plan dat is uitgevoerd na de bewuste post

Ik mag hem wel, hij zegt lekker wat hij denkt en wilt gewoon alles uit zijn carrière halen. Hoop dat je het kan laten zien!

12 september 2019 om 06:39

Hij wilt alles uit zijn carriere halen? Geen daden maar woorden bij deze speler.

Een van de grootste talenten van de afgelopen jaren, wat hij liet zien in de fabuleuze thuiswedstrijd tegen Psv. Het is er niet uitgekomen door een gebrek aan ambitie en discipline.tja, dan kan je zomaar bij Dordt uitkomen.

"op het moment dat je carrière niet zo soepel loopt, kan je bij Dordrecht terechtkomen. Het is dan de vraag of je je erbij neerlegt of omhoog kijkt. Ik wil naar boven kijken en zoveel mogelijk uit mijn carrière halen."misschien moet hij eerst gewoon accepteren dat dit nu zijn niveau is, in plaats van gelijk al dit soort bijna denigrerende dingen zeggen over je nieuwe club. Plaats jezelf niet boven de rest, presteer gewoon, en als je dan een stap kan zetten, dan zie je dat dan wel weer.

Zozo dat zijn nog eens fijne woorden om te horen voor de fans en het bestuur van FC Dordrecht. Wat respectloos zeg. Op dit moment kan hij toch alleen maar in de spiegel kijken lijkt mij?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren