Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan wilde Gerrard: ‘Maar zijn band met Liverpool was onbreekbaar’

Laatste update:
/

Steven Gerrard was enkel en alleen actief voor Liverpool, maar de iconische middenvelder heeft wel degelijk kansen gehad om elders aan de slag te gaan. Zo heeft Carlo Ancelotti, woensdag met Real Madrid tegenstander van Liverpool in de Champions League, geprobeerd om Gerrard naar Milaan te halen.

Toen Ancelotti nog werkzaam was bij AC Milan wilde hij een droommiddenveld met Andrea Pirlo en Gerrard creëren. “Gerrard is een van de spelers die ik dolgraag had willen coachen. Ik heb geprobeerd hem naar AC Milan te halen, maar zijn verbondenheid met Liverpool was te sterk. De band tussen hem en de club was onbreekbaar.”

“Ik weet niet meer precies in welk jaar het was, maar we hebben echt geprobeerd om Gerrard te halen”, gaat Ancelotti verder. “Ik wilde hem samen met Pirlo op het middenveld laten spelen, dat was een fantastische combinatie geweest”, aldus de Italiaanse oefenmeester tegen de Engelse media.

Steven Gerrard had weg moeten gaan bij Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

pff dat Milan was het beste team ter wereld toen en Gerrard had er perfect gepast, toch ben ik blij dat hij niet gegaan was.

20 oktober 2014 om 14:09

Inderdaad, zag het al helemaal voor me, Gerrard en Kaka die beide als gekke naar voren gingen met die fabuleuze rushes.

20 oktober 2014 om 14:13

Zou prachtig zijn geweest maar ik heb weinig chemie met Britse spelers die buiten Engelstalige landen spelen. Ken ook weinig spelers die dat gedaan hebben in hun carrière.

20 oktober 2014 om 14:17

Er zijn er ook maar een aantal die dat gedaan hebben en succesvol waren, de meeste floppen als ze überhaupt een overstap maken, maar denk dat Gerrard het wel aangekund had, zelfde geldt bv ook voor Totti.

20 oktober 2014 om 14:17

Misschien een keer zijn biografie lezen, dan weet je het fijne van de gang van zaken toen en dat hij helemaal niet weg wou bij Liverpool.

20 oktober 2014 om 14:51

Chelsea was de eerste echte club wat wed overgenomen en dat was compleet nieuw in de voetbal wereld. Een club dat alles en iedereen kan kopen. Dat kriebelde Gerrard en zag ergens wel een overgang zitten. De media hyped alles meteen zo op. Mede door z'n eigen beslissing en door z'n vader bleef hij Liverpool trouw.
Je kan speculeren wat je wil meneer, maar hoe je het ook went of keert, Gerrard draagt nog steeds het mooie rood van Merseyside !

Wauw, een middenveld met Pirlo, Gerrard en Seedorf/kaka

20 oktober 2014 om 14:23

En onze grote vriend gattuso

Stel je eens voor zo iets? Ik gok vanaf 2003. En dan nog Gattusso Inzaghi Crespo(tijdelijk) Rivaldo

Dida
Cafu
Stam
Nesta
Maldini
Pirlo
Gerrard
Kaka
Seedorf
Schevchenko
Rui Costa
20 oktober 2014 om 17:41

Pirlo weigerde om als cvm te spelen, dat is de voornaamste reden dat hij weg ging bij Milan voor Juventus, pas sinds een afgelopen jaren speelt hij tussen de verdediging en middenveld.
Milan zou dus, als Gerrard gehaald zou zijn, spelen met Gatusso als verdedigend middenvelder en dan zou of Kaka of Seedorf geslachtofferd worden.

Ook al was Gerrard en fantastische speler, AC Milan had op dat moment al het beste centrale duo ter wereld, Gattuso en Pirlo was een perfect koppel. nu kunnen Milan supporters als mijzelf alleen maar dromen van zulke transfers.. of misschien dat Muntari en Poli daar toch dicht bij in de buurt komen................ (sarcastisch bedoeld natuurlijk)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren