Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'AC Milan moet vrezen voor volgende domper na inmenging Atlético'

Laatste update:

AC Milan mag zich nog niet rijk rekenen als het om Jackson Martínez gaat. De aanvaller van FC Porto bereikte naar verluidt een persoonlijk akkoord met i Rossoneri, die bereid zijn om de gelimiteerde afkoopsom van 35 miljoen euro op tafel te leggen, maar de transfer is nog altijd niet officieel afgerond. Atlético Madrid zou nu nog wel eens roet in het eten kunnen gooien.

/

Atlético heeft een akkoord bereikt met Juventus over een transfersom voor Mario Mandzukic en is op zoek naar een opvolger voor de Kroaat. Martínez is in beeld: nu Milan Cha Cha Cha nog niet binnen heeft, zou Atlético willen proberen om de Colombiaans international naar Spanje te halen. Dat zou een volgende teleurstelling betekenen voor Milan, dat eerder deze zaterdag al werd afgetroefd door Internazionale in de strijd om Geoffrey Kondogbia.

De 28-jarige Martínez heeft er drie seizoenen bij Porto op zitten en maakte in al die jaren minstens twintig competitietreffers. Hij heeft zelf nooit bevestigd dat hij een akkoord had bereikt met Milan en vertelde steeds dat 'alle opties nog open liggen'. Vrijdag flirtte de doelpuntenmachine ook nog even met Arsenal, als reactie op de complimenten die hij had gekregen van Thierry Henry

Jackson Martínez zou een goede opvolger zijn voor Mario Mandzukic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff, er wordt weer van alles beloofd door Galliani, mag hopen dat Jackson wel door gaat...

20 juni 2015 om 23:37

Hier kan Galliani echt niet veel doen, Milan wil Martinez geen contract laten teken voor dat hij medische keuring heeft ondergaan. Dit vind ik vrij logisch. De geruchten gaan dat Atletico hem al wil laten tekenen voor zijn medische keuring. Voor Kondogbia wil Milan 30 tot 35 miljoen betalen, wat ik al vrij veel vind, en een salaris van 3,5 miljoen. Inter wil meer, betalen vooral aan salaris. Ook hier vind ik dat je Galliani niet zo veel kwalijk kunt nemen. Wel erg jammer dat er nu weinig aandacht lijkt te zijn voor de Italiaanse markt, had Bertolacci en Mauri graag zijn komen maar die lijken naar Roma en Fiorentina te gaan. Zit ik eerlijk gezegd ook niet op te wachten dat we straks met 2 Italianen in de basis het seizoen in gaan.

20 juni 2015 om 23:39

Is Cassano niet een goeie versterking voor Milan? Terugkeer lijkt me leuk, en erg goeie voetballer.

20 juni 2015 om 23:43

Nee. Cassano is verleden tijd en Milan kan het op dit moment niet gebruiken om oude vedettes terug te halen die met de tijd minder gaan spelen. Milan moet verjongen, vernieuwen en verversen. Ik ben een fan van Cassano maar ik zou het een slechte actie vinden als hij terug zou keren.

20 juni 2015 om 23:43

Meeste clubs laten de speler eerst tekenen voor de medische tests, Galliani heeft veel te lang getalmd met beide transfers. Inter flikt het op twee dagen met Kondogbia + Imbula. Veel praatjes maar niks geven, let op straks eindigen we weer met B spelers als Immobile en consorten

20 juni 2015 om 23:59

Geruchten? Feiten zijn dat Maritnez aan een toernooi deelneemt en helemaal geen tijd heeft om zich met transfers en dergelijke bezig te houden.

21 juni 2015 om 02:36

95% van de milan fans haten cassano incl. ik

21 juni 2015 om 04:27

Bijna alle clubs laten de speler NA een medische keuring zijn contract ondertekenen. Galliani kan je echt niks kwalijk nemen. Kondogbia had een akkoord met Milan, alleen begon de vader van Kondogbia zich te mengen met de transfer. Met de transfer van Jackson ontbreekt alleen nog een medische keuring. Milan heeft twee mensen paraat staan om naar Chili te gaan, alleen kan de Colombiaanse bond geen fatsoenlijke medische kliniek in Chili vinden.

21 juni 2015 om 23:07

Ik denk dat hij wel effectief zal zijn voor Milan, ervaring erbij en een goeie voetballer voor de jonge jongens.

Ik denk dat Jackson uiteindelijk naar ac Milan gaat of Arsenal. Atletico gaat Vietto al kopen dus dan heb je al een opvolger van Mandzukic.

20 juni 2015 om 23:32

Met Alle respect voor beiden maar Vietto kwam 11,14 of 19x als invaller binnen de lijnen? Hij had echt een sterk half seizoen maar aan het eind werd het minder. Daarnaast is hij te jong en te onervaren om alle copa, CL en competitie wedstrijden te spelen...

21 juni 2015 om 00:14

Atletico heeft al duidelijk gemaakt dat Vietto niet is aangetrokken als vervanger voor Mandzukic. Logisch ook, want hij is nog zeer jong.

Ja graag. Dan hebben we bij atletico een spits met een eigen actie
Fysiek sterk en goed schot
Toch?

Het ziet er gewoon naar uit dat Milan hem binnenhaalt het heeft te maken met het feit dat Milan in zuid america nog niet de mogelijkheid heeft gehad een medische keuring te doen

20 juni 2015 om 23:48

Zie 'm nog eerder naar Atletico of Arsenal gaan dan naar inter. Zelfs Porto is op dit moment sterker.

21 juni 2015 om 00:34

Zie je ergens het woord inter staan? vervelende oproerkraaier

21 juni 2015 om 02:37

Pfff wat denkt hij wel.

20 juni 2015 om 23:50

Wat noem jij ziet er naar uit? Milan wil hem hebben ja, maar Martinez heeft meer opties. De bal ligt letterlijk bij Martinez, Milan kan veel willen, als Martinez geen zin heeft om naar Milan te gaan is Milan klaar.

21 juni 2015 om 00:01

Wel jammer dat hij min of meer zegt dat Arsenal zich niet gemeld heeft. Benzema is natuurlijk een droom, maar Jackson een prachtige tweede.

Als die trage statische Giroud maar niet in de basis staat volgend jaar. Ik houd mijn hart vast.

21 juni 2015 om 00:17

Volgens mij heb ik jou die trage statische Giroud vaak zien verdedigen.

21 juni 2015 om 00:34

Er zijn al genoeg overeenkomsten tussen Milan en het management van Martinez hoor.

21 juni 2015 om 04:22

Milan heeft een overeenkomst met Porto. Milan heeft een overeenkomst met Jackson. Lijkt me dan logisch dat Jackson zijn opties heeft weggevinkt?

21 juni 2015 om 00:58

Laten we het hopen...jullie hebben Kondogbia al .

Kijk dat zou eens goed nieuws zijn! Een speler die van afstand kan schieten, eigen actie kan maken en goede loopacties heeft en ook nog stuk sneller is dan Mandzukic.

het zou wat zijn als milan zonder goede inkopen het seizoen ingaat. inter troefde ze vandaag al af en ibrahimovic komt niet meer i guess.

We moeten proberen meerder spitsen te halen

Dzeko,
Hernandez
Jovetic
Hulk
Falcao

Ze zijn allemaal perfecte spitsen voor ac Milan. We moeten snel handelen en niet te lang wachten op een speler en een duidelijke deadline opstellen . Daarnaast hebben we ook twee top verdedigers nodig en een nieuwe Box to box middenvelder

Galliani Galliani trage slak! als je een speler echt graag wil wacht je geen weken om hem te laten tekenen. Kijk naar Inter die flikken het in een paar dagen met Miranda,kondogbia en Imbula ughhh

Blijft raar dat ac milaan de laatste aantal jaren een derde rangs clubje in europa is geworden.

21 juni 2015 om 02:40

Ac milan zit in de top 5 clubs ooit. 2 seizoenen slecht voetbal door galliani en we worden een derde rangs club genoemt door kleine jongentjes. Smh

Vind het juist goed.
Gaat toch geen 35 mil betalen voor een bijna 30 jarige spits. Daarbij erg risicovol omdat hij enkel bij Porto heeft gepresteerd.

Er is een persoonlijk akkoord al, de clubs zijn er ook al uit... Wat kan er dan nog misgaan, althans in zoverre dat Atletico hem voor de neus van Milan wil wegkapen.

21 juni 2015 om 04:19

Enkel een medische keuring. Milan heeft toestemming gevraagd om dit in Chili te doen. Alleen zijn er geen fatsoenlijke klinieken om dit te doen. Athletico wilt Martinez zonder een medische keuring laten tekenen en dit kan een potentieel gevaar zijn. Alleen hoop ik dat Galliani nu door zet, aangezien we Kondogbia kwijt zijn geraakt.

21 juni 2015 om 13:46

Een medische keuring is alleen vanuit de club nog de mogelijkheid om een transfer te laten afketsen. Maar dan ook alleen als er medisch iets uitwijst wat niet klopt.

Het kan niet zo zijn dat een speler een ander besluit maakt voor een club omdat hij op een andere plek zijn medische keuring kan doen.

Het zal toch niet waar zijn dat na Kondogbia, ook Martinez net mislukt. Het zijn aankopen die een boost geven aan Milan. Ik ben benieuwd wie er nog meer op de lijst van Milan staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren