Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Absoluut van overtuigd dat we een team worden dat de CL wint'

Laatste update:

Manchester City heeft een selectie om de Champions League te winnen, zo verzekert Manuel Pellegrini. De Engelse club heeft sinds 2011 minimaal een keer alle toernooien in Engeland gewonnen, maar in het belangrijkste Europese clubtoernooi zit het the Citizens niet mee. Onder Pellegrini waren de achtste finales het hoogst haalbare.

/

Barcelona was twee seizoenen op rij een maatje te groot van Manchester City, dat in de twee seizoenen onder Roberto Mancini zelfs niet verder dan de groepsfase kwam. "We hebben twee seizoenen op rij tegen Barcelona gespeeld. Als we met Málaga of Villarreal tegen Barcelona hadden gespeeld, waren we misschien niet zo ver gekomen", doelt Pellegrini op zijn voorgaande, uitstekende, prestaties in de Champions League.

"Dit is een zeer jong team, vergeleken met Barcelona, Real Madrid, Bayern München of Juventus. We hebben een jonger team dan de teams die de afgelopen tien jaar de Champions League hebben gewonnen. Dit team staat er pas een paar jaar en we worden elk seizoen beter. Dat zal continueren en ik ben er absoluut van overtuigd dat we een belangrijk team zullen worden dat de Champions League wint." Manchester City startte het nieuwe Champions League-seizoen echter met een 1-2 nederlaag tegen Juventus. Komende woensdag wacht een uitduel met Borussia Mönchengladbach.

Manchester City wint binnen nu en vijf jaar de Champions League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet echt denk zelfde gevalletje als juventus. Goed team maar niet CL winnen van barca bayern real maar stunten kan altijd je naar finale brengen zoals vorig jaar

27 september 2015 om 10:41

Ze gaan ook niet ver komen. Ze hebben individueel goede spelers, maar ze kopen er elk jaar zoveel bij, dat het los zand blijft. Laat ze nu gewoon een paar jaar samen spelen, en dan kijken hoe het gaat. Niet elk jaar tig spelers kopen, omdat de concurrent ze dan niet kan kopen.

Zou het zeer vermakelijk vinden als united het eerder zou winnen.. Weet dat kans nu nog kleiner Is desalniettemin zou ik het waarderen.

27 september 2015 om 11:39

PSG wint hem nog eerder denk ik. De inrichting van de EPL zit Europees succes teveel in de weg. Een wonder dat de EPL uberhaupt een poos op #1 stond...

27 september 2015 om 12:54

nee daar ben ik niet mee eens. ze zijn gewoon goed te combineren en in de pl wordt er rekening gehouden met het feit als iemand europees moet spelen.

27 september 2015 om 14:38

Het zit diepgeworteld in het Engels voetbal. Er is bijvoorbeeld niet eens een winterstop, geen kans om bij te tanken voor die spelers. Dat is al zo'n groot nadeel in de Q16 en het wordt niet beter naarmate je verder komt.

Als het team stabiel blijft is het goed mogelijk. Chelsea is het uiteindelijk ook gelukt een cl te pakken met een gekocht elftal

"dit is een zeer jong team"? Serieus? Volgens mij had City namelijk vorig jaar gemiddeld 1 van de oudste teams uit de Premier League en dit jaar is er nou niet zoveel veranderd. Je hebt natuurlijk Sterling die erg jong is en nieuw gekomen is bij City maar Otamendi is ook alweer bijna 28. Voor de rest is de hele verdediging + keeper aardig "oud". Fernandinho, Toure, Silva en Aguero zijn ook niet meer de jongste..

27 september 2015 om 11:00

Ja die opmerking is me ook een raadsel. Staan genoeg 30'ers indr basis daar.

27 september 2015 om 11:27

Kolarov

Of ze een selectie hebben om de Champions League te winnen, weet ik niet zo zeker, maar Manchester City heeft al jaren een selectie waarmee ze meer én beter moeten kunnen presteren in de Champions League, dan in de afgelopen jaren.

In de Premier League doet City het al jaren prima, maar in Europees verband valt het al jaren zwaar tegen wat City laat zien en dat terwijl er echt honderden miljoenen is geïnvesteerd om de domineren in de Premier League en Champions League.

Maar ik ben benieuwd hoe City dit seizoen zal presteren in Europees verband. Met spelers als Joe Hart, Vincent Kompany, Raheem Sterling, Sergio Agüero, Kevin de Bruyne, David Silva, Nicolás Otamendi en Yaya Touré moet je in mijn ogen toch wel minimaal de kwartfinale van de Champions League kunnen halen.

27 september 2015 om 11:43

Met die spelers mag je gerust de finale als doel hebben. Aguero en Silva zijn zelfs de beste ter wereld op hun positie naar mijn mening. Je moet natuurlijk wel een beetje mazzel hebben met de loting. Als je Barca lootte de voorgaande jaren, wist je al bijna zeker dat je het kon vergeten.

Hij bedoelt denk ik dat het team nog jong is omdat het nog niet lang bij elkaar is.

Het wordt inderdaad tijd dat ze in de CL eens een keer gaan presteren. Aguero is voor mij toch echt de topspeler van City en heeft het vizier dit seizoen nog niet helemaal scherp staan (veel van zijn kansen gaan net mis). Indien Aguero gaat scoren zal City moeilijk te stoppen zijn.

27 september 2015 om 14:14

Aguero wordt zonder Silva niet bediend. Dat zag je tegen West Ham en Spurs weer (zonder Silva). No Silva, No Party

Nope. Gaat ze niet lukken. Veel te naïef, dat wordt genadeloos afgestraft in de CL. In de BPL kom je ermee weg omdat het een beetje op onze mickey mouse competitie in NL begint te lijken; veel spanning en entertainment, maar een groot gebrek aan kwaliteit. Om dezelfde reden zal Arsenal hem ook niet winnen in de nabije toekomst. Ondanks dat ze vrij matig zijn is Chelsea nog eerder kandidaat voor de CL dan Arsenal of City. Chelsea weet op bepaalde momenten wat er nodig is om een wedstrijd over de streep te trekken.

27 september 2015 om 14:12

Ik denk niet dat gebrek aan kwaliteit het juiste woord is. Ik zou zeggen, het Engelse voetbal loopt tactisch achter. In Engeland voetballen veel teams behoorlijk anders dan in het buitenland. In Europa gaan ze daarmee op hun mond.

27 september 2015 om 15:56

Dat bedoel ik inderdaad. Als je onder kwaliteit alleen de spelers schaart, dan heeft City het prima voor elkaar. Maar ik bedoelde meer hoe goed de teams zijn, dus in een wat bredere zin van het woord. Het 1-dimensionale van City en Arsenal in aanvallend opzicht, heeft Mourinho met Chelsea in verdedigend opzicht. Ploegen als Real, Barca, Bayern en ook PSG zijn een stuk completer (let wel, niet perse beter). De enige ploeg (in het recente verleden) die het kon veroorloven om 1-dimensionaal te spelen en succesvol te zijn was het Barca van Pep, maar dit lijken Wenger en Pellegrini niet te begrijpen, of ze denken het zonder een Messi voor elkaar te kunnen krijgen..

27 september 2015 om 16:48

@chi7

Pellegrini is een vrij oude coach, en een hele koppige. Toure moet en zal spelen bijvoorbeeld, maar op 10 gister tegen Spurs vulde hij zijn rol totaal verkeerd in. Zzonder Silva en Nasri speelde City vooral alles vooruit, in plaats van hun typische Spaanse spelletje met Silva, waarbij ze rondtikken en van positie verwisselen en juist combinaties proberen aan te gaan.

Ik denk dat City na dit jaar, afhankelijk van de succes van Pellegrini, een geniale jongere coach moet halen. Guardiola zie ik nog steeds als topkandidaat.

27 september 2015 om 17:10

Bij Guardiola zie ik nu een ontwikkeling die mijn goedkeuren wel heeft: hij speelt offensiever. Althans, de opstellingen zien er beter uit. Al blijft hij toch rare trekjes hebben door een Alaba als CV te gebruiken enzo.

Als hij naar City wil komen om zo te spelen (zie opstelling) dan heb ik liever Pellegrini. Vind jij dit ook niet zo'n typische Guardiola-opstelling waar alles om controle draait? Nu bij Bayern heeft hij met Vidal en Douglas Costa spelers die niet in zijn filosofie passen, maar die te goed spelen om er buiten te zetten. Dus misschien wordt hij gedwongen om mooi te spelen, maar misschien is hij uit zichzelf tot inkeer gekomen.

Hart
Sagna
Otamendi
Kompany
Zabaleta
Thiago
Fernandinho
Kolarov
Touré
Silva
Agüero
27 september 2015 om 17:39

@geert Vs

Redelijk typisch ja. Ik vind vooral City wat karakter missen soms. Op verdedigend gebied staat het middenveld regelmatig slecht, druk zetten kunnen ze slecht, omdat dat niet collectief gebeurt. En ze laten zich soms makkelijk mentaal uit de wedstrijd halen. Allemaal problemen waar Pellegrini weinig grip op lijkt te hebben.

27 september 2015 om 18:22

Denk dat Pellegrini de hoge verdedigingslijn er gewoon uit wilde halen, en geen pressie voorin meer wilde spelen. Ik zag gisteren Fernando wel pressen op het moment dat de tegenstander op onze helft kwam. Denk dat Pellegrini daar echt afspraken over gemaakt heeft. Fernandinho neemt dan zijn plek over denk ik. Over Fernandinho gesproken, die laat zich soms zo in de luren leggen. Hij heeft een bepaald misplaatst zelfvertrouwen waarbij hij denkt dat de tegenstander toch niets kan beginnen tegen hem, en hij zich niet concentreert op wat er juist allemaal kan gebeuren. Maar ja hij is gewoon geen echte controleur en ik zou graag zien hoe het werkt als hij samen met Fernando speelt en Silva of De Bruyne op tien staat ipv Touré.

Denk wel dat het verdedigend goed zit trouwens. Ik maak me zorgen over de aanval. Straks spelen we weer met Navas en Sterling ofzo en heeft de tegenstander het veel te makkelijk.

27 september 2015 om 20:15

@geert Vs

In mijn analyses geef in de verdediging veel aandacht. De aanval begint immers bij de verdedigen. Kijk naar United met Van Gaal. Solide achterin, waardoor ze wedstrijden winnen. De aanval ziet er niet uit, maar dat doet er amper aan toe lijkt het wel. Je krijgt altijd kansen en met kwaliteit voorin dus ook vaak een goaltje of 2.

Als je straks tegen de toppers, of vooral Barca/real etc speelt, dan moet het middenveld verdedigend kloppen. Anders wordt je overlopen. Fernando vind ik serieus goed, maar dat heb ik vaker gezegd. Dit seizoen lijkt hij ook aanvallend beter te worden. Fernandinho vind ik fenomenaal weer dit seizoen. Ik zou dat duo met Silva op 10 wel willen zien.

Als je goed wilt verdedigen moet je of: goed drukzetten, of: de tegenstander laten komen, solide staan. City is dat geen van beide. Dat baart mij zorgen.

Zonder Silva zit er ook totaal geen lijn in het spel. Tegen Spurs gingen alle ballen naar voren. En dat eindigde steeds met een voorzet. Ik ben meer fan van het zoeken van het gaatje. Daar zijn ze ook goed in. Wedstrijden controleren en domineren. Ik ga nu snel weer door met mijn analyse. Dan laat ik zien wat ik bedoel.

Als Reus, Moutinho en een linksback gehaald worden is het mogelijk. Want Sterling, Touré en Clichy zijn niet goed genoeg.

Het begint bij het mentale aspect, waarin City de laatste jaren al veel te onstabiel waren. De eerste wedstrijd tegen Barca speelden ze met ontzag. Ze raken in de CL snel in paniek en gefrustreerd.

Pellegrini is met City een tactische onbenul. Pellegrini wilt altijd hetzelfde spelletje spelen. Wordt je dan tactisch aangepakt, dan heeft Pellegrini het moeilijk. Tactiek is heel erg belangrijk om de CL te winnen. Nu in wedstrijden uitgebreid analyseer voor mijn blog merk ik pas echt hoe het Engelse voetbal tactisch weinig voorstelt.

27 september 2015 om 17:06

Vind dat je overdrijft, Pellegrini is geen tactische onbenul maar hij is vaak te optimistisch. Hij moet realistischer worden en er niet van uit gaan het dubbeltje de goede kant op zal vallen. Steeds zet hij Sterling er weer in terwijl die er niet klaar voor is. Touré moet ook meer brengen maar Pellegrini zet hem er nooit buiten, zoals je zelf ook al schreef zag ik.

En dan zijn er natuurlijk nog de kwesties van het inpassen van jeugd, en de transfers. Denayer had de rol van Demichelis moeten hebben. Lopes had niet verkocht moeten worden. In plaats van Navas en Nasri kan je ook een jeugdspeler de kans geven bij een ruime voorsprong. Qua transfers had Pellegrini een vervanger voor Clichy moeten eisen, dat neem ik hem het meest kwalijk. Ik snap wel dat Reus mogelijk onhaalbaar is en dat er gekeken moest worden naar homegrown spelers. Maar zoals gezegd had de situatie van Touré beter gemanaged moeten worden. Moutinho lag voor het oprapen vind ik, hij was zelfs geblesseerd geraakt en Monaco liet zien dat ze bereid waren om hun beste spelers te verkopen gezien de transfers van Martial, Kurzawa, Kondogbia en Abdennour.

Wanneer komt de wedstrijd tegen Spurs op je blog trouwens?

27 september 2015 om 17:41

Je hebt gelijk. Ik heb het verkeerd verwoord. Ik ben het eens met je punten ook. Allemaal aspecten die een topclub wel hoort te doen.

Ik ben op het moment bezig met de analyse. Vanavond verwacht ik klaar te zijn! Ik laat het je wel weten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren