Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller denkt aan vertrek bij Feyenoord: ‘Ik wil hier meer spelen’

Laatste update:

Bilal Basacikoglu durft niet te beloven dat hij ook volgend seizoen voor Feyenoord speelt. De 23-jarige aanvaller kwam dit seizoen slechts dertien keer in actie in de Eredivisie en benadrukt in gesprek met Voetbal International dat hij meer minuten wil maken. Anders trekt Basacikoglu waarschijnlijk zijn conclusies.

“Ik heb aangegeven dat ik meer wil spelen en hier is dat nauwelijks gebeurd. Ik heb afgelopen seizoen mijn contract verlengd met het idee om meer te gaan spelen. Als ze zeggen dat ik hier komend seizoen meer ga spelen, dan blijf ik”, aldus Basacikoglu, die in april vorig jaar bijtekende in De Kuip.

Mocht Basacikoglu vertrekken, dan geeft hij naar eigen zeggen de voorkeur aan een transfer naar het buitenland: “Maar we zullen zien”, voegt hij eraan toe. Basacikoglu kwam tot dusverre tot 7 doelpunten en 19 assists in 103 optredens voor Feyenoord. In dienst van Heerenveen kwam hij tot 6 treffers en 5 assists in 25 wedstrijden.

Mocht Basacikoglu naar het buitenland vertrekken, dan wordt Besiktas mogelijk zijn volgende werkgever. Fotospor meldde donderdag dat de club uit Istanbul een bod van een half miljoen euro heeft uitgebracht op de buitenspeler. Basacikoglu heeft nog een contract tot de zomer van 2020.

Denk jij dat Bilal Basacikoglu volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch erg jammer dat de potentie die hij had bij hereveen niet heeft doorgetrokken bij Feyenoord of misschien zat er ook niet meer in dat kan ook. En het zou me niks verbazen als die in Turkije ineens wel komt bovendrijven. Zie wel vaker bij spelers in andere competities andersom ook genoeg voorbeelden hoor

27 mei 2018 om 20:51

De beste jongen heeft echt wel kwaliteiten en dat zou bij een ploeg die een andere speelwijze hanteert (vooral op de counter) zeker tot uiting kunnen komen. Maar ik heb bij Bilal ook het gevoel dat hij denkt dat hij meer kan dan dat hij daadwerkelijk kan. Hij is in feite afhankelijk van zijn snelheid en voorzet, maar ook na/in vier jaar Feyenoord gaat hij ballen ophalen, acties maken, schieten vanuit vreemde posities en nog wel wat dingen. Zaken die hij lekker aan andere spelers moet overlaten. Hij moet diep gaan en meer niet.

Hij moet gewoon leren om te focussen op de dingen die hij wel kan. Hij kan bijvoorbeeld ook echt geweldig hoog springen (voor zijn lengte), maar leren koppen, ho maar.

Na vier jaar tijd wordt het gewoon tijd voor een ander avontuur. Het gaat 'm hier niet worden is en is het ook nooit geweest, dus wellicht vangen we er nog wat leuks voor.

Natuurlijk heeft hij een voorkeur om naar het buitenland te vertrekken... Hij is de Eredivisie nl allang ontgroeid.... Pff

Deze jongen kan de stap Feyenoord niet aan.
Stel hij wilt naar het buitenland gaan zal dat wss een club in Turkije zijn, want verder kan ik me niet voorstellen waar hij heen zou kunnen gaan.

Ik denk dat het voor deze jongen goed is als hij naar het buitenland gaat. Hij heeft zeker potentie, maar ik denk niet dat het bij Feyenoord nog gaat lukken. Bij een groot deel van het publiek van het publiek kan deze jongen werkelijk niets goed doen. Alle goede dingen worden vergeten en alle mindere dingen worden tegen hem gebruikt. Hierdoor zie je gewoon dat hij geen vertrouwen heeft in eigen stadion. De trainer en zijn medespelers kunnen erg goed met hem opschieten. Het zegt ook wel iets dat hij bij zo'n wedstrijd als vandaag mag meedoen. Ik gun hem het beste en ik hoop dat hij naar een leuke club gaat in Turkije.

Gewoon subtop Turkije, krijg je beter betaald en nieuwe uitdaging. En misschien gaat die opeens vlammen en gaat die in de belangstelling staan van de topclubs. Die happen sowieso snel toe in Turkije.

Als je in 4 seizoenen niet hebt weten door te breken, wordt het inderdaad tijd voor een volgende stap.

Jammer, met zo'n snelheid zou je van onschatbare waarde kunnen zijn, maar het ontbreekt hem een beetje aan overzich, techniek en voetbalintelligentie,

Buiten het veld eens ontmoet en bleek een zeer sociale en keurige jongen, wat dat betreft jammer.

Mislukt in de Nederlandse top, dus ik wil een stapje hoger op maken in het buitenland? Waar is de realiteitszin?

27 mei 2018 om 20:34

@Araman
Stapje hogerop maak jij ervan. Hij zegt dat niet, alleen dat hij dan naar het buitenland wil.

27 mei 2018 om 20:56

Hij zegt ergens anders, niet hogerop. Is Nederlands je moedertaal?

Het begint al met de kop. Hij belooft niet dat ie volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt. Deed hij dit voorgaande seizoenen dan nog wel?
Zonder dollen is dit gewoon niet meer dan een speler voor het rechterrijtje

Bruikbaar als een 12de man als ze op de counter gaan spelen.
Absoluut geen basis materiaal,lijkt wel alsof hij in paniek raakt als hij een schietkans krijgt..

Jammer. Hij heeft de techniek en snelheid, maar mist voetbal intelligentie. Vandaag vanaf de rechtsback plaats kwam hij steeds goed op en zocht goed de ruimte.
Toen van Persie aanwijzingen gaf kon hij via cross ballen op de stropdas openingen creëren. Later liep hij rechtsbuiten en toen begon het verwarde spel weer en kwam er geen goede voorzet meer uit.. Hij schoot later vanaf links wel de bal mooi in de kruising.
Misschien als Robin stopt kan hij via een koptelefoon vanaf de tribune aanwijzingen geven. Dan komt het vast goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren