Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aad de Mos: ‘PSV moet hem direct halen als vervanger van Joey Veerman’

Laatste update:

Aad de Mos ziet in Dave Kwakman een goede opvolger van Joey Veerman bij PSV. Dat vertelt de oud-trainer in Aad en Rik, een video-item van het Eindhovens Dagblad. De negentienjarige Kwakman speelt bij AZ, maar maakt dit seizoen nog vooral minuten bij Jong AZ, in de Keuken Kampioen Divisie.

Veerman is dit seizoen van grote waarde voor PSV, en was ook afgelopen weekend tegen Vitesse (6-0 winst) weer belangrijk voor de Eindhovenaren. Dat zien ook De Mos en Rik Elfrink.

“Die speelt natuurlijk geweldig voetbal”, begint De Mos over ‘meneer Veerman’. “En dat dwingt hij ook zelf af. Als je Veerman analyseert vanaf de tribune, zie je altijd dat ene stapje naar voren of naar achteren, waardoor hij steeds weer opnieuw aanspeelbaar is.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Hij creëert ook zijn eigen ruimtes om een goede pass te kunnen geven”, gaat de voormalig trainer van PSV verder. “Het is een voetballer met gogme, en ik denk dat hij moeilijk te behouden is.”

Die verwachting deelt Elfrink. “Dat denk ik ook. Veerman is een totaalpakket geworden, kun je zeggen. Een kant-en-klaar-voetballer, die klaar is voor de volgende stap. Alleen misschien zegt hij zelf wel dat hij het zo goed heeft bij PSV, ook met z’n gezinnetje erbij, dat hij nog een jaartje wil blijven.”

“Ja, dat moet PSV bekijken”, reageert De Mos.” En als ze dan een opvolger zoeken, ga dan maar gelijk naar Alkmaar en haal die Kwakman maar op. Dan heb je weer een Volendammer, en die gaat het ook hier maken. Direct halen.”

Kwakman is een negentienjarige middenvelder, die tot dusver drie wedstrijden namens het eerste elftal van AZ speelde. Afgelopen weekend, tegen RKC Waalwijk (3-2 zege), maakte hij zijn basisdebuut nadat Jordy Clasie geblesseerd was afgehaakt in de warming-up. In de Keuken Kampioen Divisie kwam Kwakman dit seizoen tot 27 duels (één goal, vier assists).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hebben Tygo Land al op dezelfde positie van ongeveer dezelfde leeftijd.

Allemachtig wat een opportunisme

Ach got ... einde carrière Kwakman.

Waarom zou Veerman moeten vertrekken? PSV is zijn niveau. Alles daarboven gaat hem te snel. Wellicht een mooie club in de Serie A waar het tempo niet per se moordend is.

15 april 2024 om 18:12

Tja, wat moet je nou op deze reactie zeggen. Veerman doet het tegenwoordig ook goed in verdedigende statistieken en is de belangrijkste spelmaker van de competitie. Subtopper Italië of Spanje lijken me perfect voor hem, en hij is wellicht ook gewoon toe aan een volgende stap. Dat het te snel zou gaan, ga ik niet in mee

15 april 2024 om 22:56

Is inderdaad ook gewoon onzin.
Veerman is een uitstekende voetballen die echt wel een stap kan maken.

Dus Aad vind een 19 jarige jongen van jong AZ een ideale vervanger van Veerman. International en misschien wel de beste middenvelder van de eredivisie?

Wat rookt Aad? Of toch teveel gedronken?

15 april 2024 om 21:30

En dan vergeet Aad ook nog even dat PSV daar al Tygo Land heeft. Een jongen die een jaar jonger is en in mijn perceptie veel meer potentie bezit. Oftewel, zeg dan niks Aad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren