Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

A1-trainer PSV wil weer met senioren werken en zegt baan op

Laatste update:
/

PSV moet op zoek naar een nieuwe trainer voor de A1. De Eindhovense club heeft van Raymond Libregts te horen gekregen dat hij in de zomer op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, bij voorkeur met een ouder team. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Libregts trad voor aanvang van dit seizoen in dienst bij de club uit de lichtstad.

Binnen PSV werd Phillip Cocu gezien als de ideale kandidaat om volgend seizoen de A1 onder zijn hoede te nemen en de oud-middenvelder zag daar zelf ook wel brood in. Afgelopen week deed de directie echter een moreel beroep op hem, om het seizoen af te maken als interim-trainer met Ernest Faber. Tot duidelijk is of Cocu ook volgend seizoen voor de groep staat, kan PSV nog geen nieuwe trainer voor de A1 aanwijzen.

In het seizoen 2010/11 was Libregts assistent-trainer van Ron Jans bij sc Heerenveen; hij ondertekende daar een tweejarig contract. Na het voor Heerenveen slecht verlopen seizoen werd Libregts echter geslachtofferd. Hij zou zelf hebben aangegeven toe te zijn aan iets anders; zijn voorkeur zou liggen bij het trainen van de senioren. Afgelopen seizoen deden zich enkele incidenten voor bij de A1, maar die zouden niet ten grondslag liggen aan het naderende vertrek van de trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja je moet doen waar je je goed bij voelt.
Het zijn natuurlijk pubers en kan me voorstellen dat dat niet altijd even leuk is, al is het wel een uitdaging.

17 maart 2012 om 00:58

Mmh hij vind het jammer dat hij niet door Cocu is gevraagd voor PSV 1 in plaats van Van der Weerden.
Heeft dus weinig te maken met een nieuwe uitdaging.

17 maart 2012 om 01:04

Ik heb het niet over een nieuwe uitdaging, maar over de uitdaging om die pubers in het gareel te houden. Misschien dat hem dat niet lukt of dat hij dat niet meer ziet zitten en dat hij daarom naar de senioren wil. Aangezien er wel wat dingen zijn gebeurd bij dat team volgens mij.

Hij zegt zijn baan op terwijl die anders over 3/4 maanden vervangen zou worden door Cocu. Oké je kan het ook gewoon nog even afmaken toch die paar maanden.

Lijkt wel alsof hij zich een beetje gepasseerd voelt omdat Chris van der Weerden bij de Technische staf is gehaald.

17 maart 2012 om 01:48

Het zou allemaal goed kunnen wat je hier zegt, maar het is allemaal suggestief. Hij kan tal van redenen hebben dat hij niet meer met de A1 van PSV wil werken. Misschien kan hij wel helemala niet tegen pubers zoals al eerder aangedragen als rede. Om er zomaar vanuit gaan dat hij om die redenen zijn baan opzegt vind ik niet kunnen

17 maart 2012 om 09:51

@ajaxwatcher

Misschien even de tekst goed lezen deze ochtend. Er staat namelijk dat PSV niet per direct maar na de zomer op zoek moet naar een nieuwe trainer voor de A1.

En het ligt in het straatje der verwachtingen dat Cocu dat stokje gaat overnemen.

17 maart 2012 om 11:28

@ The Ref

Ik kan me niet anders van de indruk ontdoen dat er vanuit Eindhoven al meerdere malen is gecommuniceerd dat Cocu de A1 zou gaan doen.

Dus dat Libregts sowieso bij de A1 weg zou moeten.

17 maart 2012 om 11:35

@ajaxwatcher

Er is gecommuniceerd dat Cocu iets bij de jeugd zou gaan doen (eigen elftal). Ieddereen neemt aan dat dit automatisch de A1 zou zijn. Maar kan natuurlijk ook de B1 zijn.
Zelfs de beloftes had een optie kunnen zijn. Immers hier heb je de mix van geblesseerde die terug komen en jeugd die door moet stromen.

Echter waar ik naar refereerde is dat Libregts niet per direct weggaat maar het seizoen gewoon afmaakt. En in de zomer bij PSV vertrekt.
Daarbij staat heel duidelijk vermeldt dat Libregts zijn contract inlevert en niet dat hij van PSV uit naar een andere baan moet gaan uitkijken. Daar kan ik ook uithalen dat Cocu de A1 niet zou gaan doen.

Dit was allemaal al wel zo ingepland en PSv wist dit ook al wel dat Libregts weg zou gaan van de zomer. Jans en Libregts is een duo voor volgend seizoen.

Ik verwacht dat Cocu volgend seizoen op de bank zit bij Psv, Ik denk niet dat Cocu er klaar voor is. Maar wie weet gaat hij mij de aankomende wedstrijden overtuigen. PSV zal gekeken hebben naar Ajax, en gedacht hebben dat ze ook zo'n persoon als de Boer hebben in de vorm van Cocu. Ik hoop dat het goed gaat komen, zou een aanwinst zijn voor het Nederlandse voetbal!

Rons Jans komend seizoen weer vrij en nu dus Libregts ook. Kortom die twee willen graag weer samenwerken bij een nieuwe klop komend jaar. Lijkt me duidelijk.

Ik zie Ron Jans graag naar PSV komen, maar dan kan hij niet samenwerken met Ligbregts. Zal Jans dus moeten kiezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren