Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: 'Toen hij wegging bij Liverpool, misten we hem allemaal'

Laatste update:

Liverpool en Stoke City binden zondag de strijd met elkaar aan in de kwartfinale van de FA Cup. The Reds slaagden er dit seizoen in één keer te winnen van Stoke in drie duels; in september eindigde de competitiewedstrijd in het Britannia Stadium in 1-0 en de returnwedstrijd op Anfield eindigde doelpuntloos. In de Carling Cup werd wel gewonnen. “Het is altijd moeilijk tegen Stoke”, zegt Dirk Kuyt. De Nederlander stelt dat iedereen ernaar uitziet Peter Crouch weer te zien.

/

Crouch kwam van 2005 tot 2008 uit voor Liverpool, maar maakte in die jaren te weinig doelpunten om te mogen blijven. “Het was geweldig om met hem samen te spelen”, brengt Kuyt zaterdag in herinnering. “Hij was hier een geweldige speler en hij maakte een paar fantastische doelpunten. Bovendien was hij een prettige jongen in de omgang, binnen de club en daarbuiten. We hebben veel lol met hem gehad, hij is een topdanser”, aldus Kuyt op de clubwebsite.

“Toen hij wegging bij Liverpool hebben we hem allemaal een beetje gemist. Maar hij heeft het goed gedaan bij de club waarvoor hij sindsdien is uitgekomen, en nu doet hij het weer goed bij Stoke. Hij is heel sterk in de lucht maar is, in ieder geval was hij dat toen hij hier was, ook goed met zijn voeten. Peter is een heel speciale speler”, zegt de Oranje-international. Crouch speelde na Liverpool bij Portsmouth (2008/09), Tottenham Hotspur (2009-2011) en sinds dit seizoen bij Stoke.

Liverpool heeft Peter Crouch terecht laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet bij Crouch altijd denken aan een antwoord die hij gaf in een interview.
De vraag was: Wat zou je zijn als je geen profvoetballer was geweest?
Antwoord: maagd.

17 maart 2012 om 09:11

Haha heb dat nog nooit gehoord hij heeft overigens wel een ontzettend knappe vriendin zeg; Abigail Clancy.

On topic:
Vind het altijd net niet bij Crouch, een gemiddelde spits voor de Epl. Niets meer niets minder. Is toch altijd een aparte verschijning. Ruim 2 meter en ontzettend mager.

Las zoujuist dat hij meer dan 10.000.000 pond moet hebben gekost, voor Stoke City. Vind dat wel erg veel voor deze speler!

17 maart 2012 om 09:17

Stoke geeft sowieso absurd veel geld uit, en dat om rugby te spelen.

17 maart 2012 om 09:24

Ja ik snap dat niet hoor. Ben niet super goed op de hoogte van de uitgaven van Stoke maar ik neem het van je aan. Zo krijgen mensen toch ook helemaal geen benul van waarde van geld. Kom op zeg Crouch bijna 8,5 miljoen euro. Zal wel een goede jongen voor de kleedkamer zijn want als spits haalt hij niet echt super hoge gemiddelden. Kan er nog steeds niet met mijn kop bij, van der Sar bijvoorbeeld kostte Man Utd maar 2 miljoen pond. Dan roepen mensen hier weer maar ja dat is een keeper! Maar ik durf te zeggen dat van der Sar meer doelpunten heeft tegengehouden en punten gepakt voor Man Utd dan Crouch doelpunten gescoord in zijn gehele cariere. Nog niets te zeggen over de gestopte penalty van Anelka in de CL finale.

17 maart 2012 om 11:13

Niet dat ik het niet met je eens ben, maar je moet ook het tijdsverschil in acht nemen. Tegenwoordig worden er sowieso al veel hogere bedragen rond gesmeten dan vroeger. Maar als dit waar is, van die 10 miljoen pond, dan is het wel absurd veel. Dan heeft Tottenham zich toch zeker in de handjes gewreven.

17 maart 2012 om 11:43

Neem je 1 voorbeeld. Knappe jongen hoor, zo kan je alles onder uithalen natuurlijk. Grow a pair.

Ik hoop toch dat Kuyt doelt op zijn doelpuntviering: De Robot
Ziet er ook erg komisch uit zo'n lange vent die de robot doet

Kan je zien wat geld bij vrouwen doet he Goeie opmerking van hem dat hij maagd zou zijn geweest ahahahahahahah wat een lelijkerd.

Sommige spelers mis ik wel eens hun naam.. maar Peter Crouch daar in tegen niet, het heeft allemaal mee te maken met zijn lengte. Hij is zo lang dat ik daarbij Crouch in de verte denk.

Hè is tall he is red his foot stick out the bed, Peter Crouch Peter Crouch!
Rare spits, voor iemand met zijn postuur heeft hij toch nog aardig wat klasse. Kan me nog een omhaal herinneren tegen Galatasaray.

Ik dacht dat het over Xabi Alonso ging om eerlijk te zijn. Crouch is gewoon niet meer wat hij was. Ben sowieso nooit echt fan van hem geweest.

Het gekke aan Crouch is dat hij voor een 2 meter lange lantaarnpaal nog best veel met zijn voeten kan. Hij is technischer dan hij eruit ziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren