Cziommer 'gewoon heel blij' met Utrecht

Dinsdag, 2 september 2008 om

Simon Cziommer had zich op de laatste dag van de transfermarkt al verzoend met een langer verblijf bij AZ, maar de middenvelder verruilde enkele uren voor deadline alsnog kleedkamer twee in Alkmaar voor een tijdelijk contract bij FC Utrecht. "Als zo'n club je wil huren ben je gewoon heel blij", benadrukt de 27-jarige Duitser.

"Ik heb geen problemen met AZ, maar het is wel lastig en vervelend als je hoort dat je niet meer in de plannen van de trainer voorkomt", laat Cziommer aan het Algemeen Dagblad weten. "Toen ik onlangs op de training zelfs al niet meer mee mocht doen met een partijtje elf tegen elf kwam dat heel hard aan. Ik ken FC Utrecht goed, zat de afgelopen twee jaar regelmatig op de tribune. Om bij Gregoor van Dijk te kijken, die ik nog ken van mijn tijd bij Roda JC.''

FC Utrecht was op zoek naar een aanvallende middenvelder nadat zondag Lucian Sanmartean zijn contract had ingeleverd. De Roemeense spelmaker zag vanwege zijn blessureleed weinig heil in een langer verblijf in De Galgenwaard. "Sanmartean is weg, dus op die plek zal ik wel komen te spelen", vertelt Cziommer, die ook met Roda JC flirtte. "Een vrije rol in een aanvallend ingestelde ploeg, dat ligt me wel. Als ik AZ en FC Utrecht vergelijk denk ik dat er hier nog vrijer gevoetbald wordt."Gerelateerd

69 reacties

Az gaat spijt krijgen & Cziommer gaat schitteren in Utrecht.

2 september 2008 om 23:08

Dit is precies de juiste omschrijving, Cziommer wordt ondergewaardeerd door veel mensen. Succes Simon!

3 september 2008 om 00:23

Az verhuurt hem toch? Op het moment dat hij goed presteert komt hij volgend jaar weer terug bij Az. Precies hetzelfde zoals ze hebben gedaan met Lens, want wat had die jonge een super tweede seizoenshelft!

Fcu heeft best een aardig team bij elkaar gekocht. Denk wel dat ze Uefa play-offs kunnen halen. Cziommer is een heel goede Am die zelfs bij Az nog van veel nut had geweest als ik het zo bekijk.

Goed voor Cziommer en Utrecht dat hij een nieuwe (tijdelijke) voetbalplek heeft gevonden. Ik heb Cziommer niet zo vaak zien spelen, maar de wedstrijden die ik wél gezien heb, maakten indruk op me. Een erg goed schot en een goede mentaliteit. Ik wens hem 't beste toe in Utrecht.

Diezelfde Cziommer(t) die gisteren voetballes kreeg van een 18-jarig ventje uit Brazilie? Pseudovedette,die Duitser. Samenvattingvoetballer. Heb je helemaal niks aan.

3 september 2008 om 05:09

Schrijf je nu een 27 jarige speler af op een wedstrijd waar hij totaal ongemotiveerd (heeft de afgelopen weken gehoord dat de trainer hem niet eens in de 1e kleedkamer wil hebben, en dat hij niet weg kan naar een andere club, Utrecht kwam nog als verassing) bij de reserves speelt en weggespeeld wordt door 18 jarige (grote kans dat hij eigenlijk 20/21 is) speler van Feyenoord.

Je kan Cziommer niks vinden (in een bepaald spelconcept) omdat hij teveel met de bal wil lopen en zonder bal wel wat zwakke punten heeft, maar hij heeft (in een bepaald concept) zeker kwaliteiten voor het niveau middenmoter/subtop Eredivisie, dus om nou te zeggen dat je daar helemaal niks aan hebt, vindt ik echt onzin.

Cziommer doet er goed aan om naar utrecht te gaan.

Cziommer blinkt uit in kansloze afstandsschoten; echt een quasivedette, met de arrogantie van Michael Ballack!

2 september 2008 om 23:10

Ik weet het niet hoor , maar in het succesvolle jaar van Az , was Cziommer een basisspeler en scoorde met regelmaat.
maar nu die naar Utrecht gaat is die ineens slecht?
waar bazeer je dat op dan?
Cziommer vonden alle Az fans nog wel de 2e Sneijder met zijn vrije trappen en afstandschoten.
Maar goed nu is Cziommer de gebeten hond en ineens slecht.
No respect patriot.

2 september 2008 om 23:22

Dat is ook geen Az-supporter, die vervelende patriot, In Alkmaar snappen ze er ook niks van dat die nooit speelt en nu zelfs verhuurd wordt..

3 september 2008 om 00:59

Ja god, dat heb ik gezien afgelopen weekend, wat een body
kan die man in een duel gooien. Die man stapt 9 van de 10
keer altijd te laat in om een aanvaller te vlug af te zijn, en als
het dan ook mislukt moet ie altijd weer naar zijn arm/shirt
grijpen alsof het niet zijn fout is, of dan is het weer buitenspel.

Cziommer en Mendes vergelijken is onmogelijk omdat het
2 hele verschillende spelers zijn, maar ik zou mijn team rijker
rekenen met Cziommer dan een Mendes (met alle respect
natuurlijk!)...

Dit is voor Cziommer gewoon een hele goede transfer, ik
hoop echt dat hij dit seizoen kan vlammen en Az kan laten
zien dat zij het mis hebben. Ik heb echt van hem genoten
in zijn topjaren...

(dit is een reactie op de post hieronder!)

2 september 2008 om 23:44

Cziommer komt simpelweg kwaliteit tekort voor de Nederlandse (sub)top. Hij doet me denken aan onze Méndez, met als verschil dat Méndez in ieder geval nog een balletje af kan pakken en body in kan brengen als 't ff tegen zit; ook zo'n heerser in kansloze afstandsschoten.

Utrecht heeft echt een sterk middenveld: Silberbauer - Van Dijk - Cziommer - Maguire. Willem van Hanegem zal er wel blij mee zijn.

2 september 2008 om 23:17

Wie zijn precies die Silberbauer en Maguire, dat is me een beetje ontschoten om eerlijk te zijn?!

2 september 2008 om 23:30

silberbauer is een deens internationaal die al een tijdje geleden bij utrecht tekende en maguire is een 18 jarige middenvelder die ongeveer 80 wedstrijden in het eerste van den bosch heeft gespeeld en naar het schijnt een groot talent te zijn

2 september 2008 om 23:54

18 jaar en 80 wedstrijden in het eerste van den bosch gespeeld? Dat is 3 seizoenen, debuteerde hij dan al op zijn 15e in t 1e van den bosch ja?!

3 september 2008 om 00:51

Hij was 16 of 17 toen hij debuteerde en heeft in twee jaar ongeveer 80 wedstrijden voor de hoofdmacht van Fc Den Bosch gespeeld, ja. Daarnaast heeft hij al verschillende jeugdelftallen vertegenwoordigd, waaronder Nederland onder 19.

Ik weet niet of er een cynische ondertoon in je bericht zat, maar Maguire is dus een groot talent, zeker voor een club als Fc Utrecht.

On: Ik ben ook blij met Cziommer, een waardige vervanger voor Sanmartean. Net zo goed en een stuk minder blessuregevoelig, maar helaas slechts een optie op korte termijn. Ik vind het heel goed van het bestuur dat ze in de korte tijd tussen het vertrek van Sanmartean en het sluiten van de transfermarkt nog een aanvallende middenvelder van naam hebben kunnen halen!

super ,ongelofeijk ik weet niet wat van gaal van plan is,maar als cziommer al niet meer goed genoeg is ben ik erg benieuwd wie hij hiervoor in de plaats brengt,en voor hatsjoe hierboven volgens mij kreeg heel az afgelopen jaar voetballes!

Usmmvke: Ik zei toch gisteren. Meneer Cziommert werd compleet, absoluut en totaal weggespeeld, uitegevaagd en afgemat door ene Manteiga van Jong Feyenoord.

2 september 2008 om 23:23

Hahaha Jong Feyenoord-jong Az, denk je dat Cziommer van die wedstrijden droomt en heel hard zijn best doet??

Van Gaal vind Van der Velde beter want die stond in de basis elf afgelopen zondag maar iedereen kent het verhaal wel waarom hij niet speelde. Ja het is natuurlijk vreemd dat spelers als de zeuw en cziommer en ari er niet in staan. En spelers als Mendes en Jaliens wel die de ene naar de andere fout maken.

van gaal zoekt een zondebok,maar denk dat hij zelf aan het kortste eind gaat trekken.

Snap echt niet dat je zo'n man buiten selectie laat..
Zelfde verhaal als Perez, 2 enfant terribles maar wel 2 heel bruikbare spelers!

Het zou mooi zijn als hij komend seizoen bij ons kan schitteren ! |p Met zijn boezemvriend vdijk in zijn rug komt het helemaal top. We hebben nu echt een uitgebalanceerde selectie met ervaring: vdijk, Cziommer, Silberbauer, Somers, Cornellise, Schut, Keller om er maar even een paar op te noemen en dan hebben we nog eens talent George, Maguire, vdkooy oa. Maar ook zie je dat de jeugd van Fc Utrecht het goed begint te doen, de doorstroomt wordt versneld onder van Hanegem. Hij neemt veel jongens mee die binnenkort nog hun opwachten maken; Faouzi, Kali, Wormgoor(?), Kuipers, die doelman ik ben even zijn naam kwijt. Ik zie het goed in komend seizoen het moet alleen ff mee zitten met blessures en schorsingen. Kom maar op Groningen!!

cziommer is een gewoon een redelijk geniale nummer 10 die het best draait als hij niet in allerlei keurslijven wordt geduwd. past mooi in de utrecht traditie van spelers als bijv. gorter en martel.

zo goede transfer van utrecht... Ik vond hem echt goed voor de ned competitie... Hij is heel dreigend altijd en pikt zo zijn doelpuntjes mee... Echt stom van az dat ze hem hebben laten gaan!

denk inderdaad dat hij gaat schitteren in de galgewaard maar eerst nog even in groningen lacoste je bedoelt vast weley de ruijter

3 september 2008 om 00:28

Nee daar heb i niet zo'n hoge hoed van op. Krul of zo?

3 september 2008 om 00:52

Inderdaad Krul, goed joghie.

de ruijter kan het niveau niet aan.
Hij begon goed maar begon steeds meer fouten te maken beetje in vergelijking met joost terol

in alkmaar zouden ze, als ik hun forum zo eens lees, liever van gaal zelf verhuren ipv cziommer.
voorlopig zijn we in utrecht deze week alweer een paar aankopen kwijt ivm interlands. een deense en een roemeense. zou me niets verbazen als we gewoon bij de eerste zes eindigen dit jaar.

3 september 2008 om 00:12

Nou als ik de eerste wedstrijd van Utrecht zie dan mag Willem wel heel blij zijn een plaatsje in het linker rijtje wat nog een hele klus wordt.
Clubs als Psv, Feyenoord, Ajax, Fctwente, Az, Hereveen, Groningen zijn veel verder dan Fc Utrecht kwa selectie en begroting.

Verder heeft Utrecht aardig ingekocht maar zijn zeker de twee belangerijkste spelers kwijt geraakt. Topscore Nelissen en grootste talent en beste speler Pieters. De nieuwe spelers moeten dit nog allemaal laten zien of ze beter zijn dan de vertrokken spelers.

3 september 2008 om 00:31

Duidelijk niet genoeg verdiept in Utrecht. Met Nelisse en Pieters heeft Utrecht helemaal niet de twee belangrijkste spelers verloren, Nelisse deed het pas goed onder v Hanegemen, daarvoor konden we 'm ook wel schieten. En zonder Pieters was het nog geen ramp, verdedigers genoeg om hem op te volgen. Het zou meer een ramp zijn als we vdijk kwijt raken.

3 september 2008 om 00:35

In de eerste wedstrijd miste Fc Utrecht tien (10 ! ) spelers, waaronder zes basisspelers. Daar mag je ze dus niet op beoordelen.
utrecht zou nog wel eens hoger kunnen gaan eindigen dan Twente.

On: Cziommer is een uitstekende vervanger voor Sanmartean.
Kwalitatief weliswaar iets minder, maar hij zal ongetwijfeld meer wedstrijden spelen dan Sanmartean.

3 september 2008 om 07:07

Cziommer is zeker een heel bruikbare speler voor Fc Utrecht had hem ook wel graag nog bij Twente gezien. Jammer voor Fc Utrecht dat Sanmartean weer geblesseerd raakte en dat hij zijn contract heeft ingeleverd, want vind het een zeer goede voetballer.

Cziommer is toch weer een totaal andere speler in vergelijking met Sanmartean. Toch zie ik Simon die plek heel goed invullen. Hij heeft geen mannetjes te passeren, omdat hij een hele goede traptechniek heeft en zo de ballen goed voor het doel kan geven.

Grote fout van Az en Van Gaal. Cziommer is een geweldenaar, maar hij is nou eenmaal geen speler die het elftal maakt. Hij is typisch zo'n speler die uitblinkt in een goed draaiend elftal, en slecht speelt in een slecht draaiend elftal. De wanprestatie van Az vorig jaar was collectief, dus ook Cziommer, juist Cziommer deelde daarin mee. Maar als Az dit jaar gewoon weer goed draait, dan is hij ook weer goud waard en staat hij garant voor doelpunten. Utrecht gaat wat dat betreft veel plezier van hem beleven.

Ik hoop als Utrecht supporter dat ik veel van Cziommer kan gaan genieten net als hij mij heeft kunnen laten genieten toen hij nog bij twente, roda en az speelde. Alleen jammer dat er geen optie tot koop aan het verhuur zit!! weet iemand daar de rede van?
want hij kwam toch niet meer voor in de plannen van az, of de plannen van v. Gaal?

utreg had beter een verdediger kunnen halen specifiek een linksback, al is cziommer geen slechte voetballer integendeel

3 september 2008 om 00:46

Utrecht heeft Nesu toch al gehaald.
Dat is een linksback en een hele goede ook nog eens.

Cziommer is gehaald als vervanger van Sanmartean.

3 september 2008 om 01:04

oke oke ik zal afwachten of nesu een waardige opvolger van erik zal worden, maar cziommer heeft niet die acties/dreiging van een sanmartean en zie cziommer daarom ook niet snel aan de buitenkant spelen

3 september 2008 om 05:18

klopt wat je zegt dat cziommer niet de actie in huis heeft van een sanmartean, alleen is cziommer niet zo blessure gevoelig als sanmartean dus zal utrecht aan cziommer meer hebben + dat de actie/dribbel van sanmartean uniek zijn ik ken geen andere speler die op ze sanmarteans een tegenstander voorbij "loopt".
nesu is roemeens international dus je kan der eigenlijk wel vanuit gaan dat hij een waardig vervanger van pieters is. en voor linksback heeft utrecht achter nesu nog shew-atjon en kuipers.

3 september 2008 om 00:47

We hebben Nesu al voor de linksback en Wormgoor is vandaag ook nog gekomen, weet dus niet of je weet waar je het over hebt of niet?

3 september 2008 om 00:55

Utreg staat er goed voor,

Als iedereen fit is kunnen we ook iedereen verslaan. Als v Dijk klaar is met ze schorsing hebben we een top middenveld

Prima speler voor de subtop. Voor de absolute top in Nederland komt hij helaas wel tekort denk ik. Ontbeert de verfijnde balaanname, de pass-snelheid, het fysieke vermogen en de persoonlijkheid denk ik. Heeft wel een heel degelijk schot, heeft een neusje voor het doel en kan goed in teamverband ballen.

@ spelregel86

Pieters is zeker een talent, maar we hebben er betere gehad. Het probleem bij Pieters was, dat hij dacht net zo goed aan de bal te zijn als Sanmartean. Dat hield betekende gewoonweg balverlies. Gelukkig beschikt Utrecht over Loval, denk toch wel 1 van de beste aankopen van de afgelopen jaren. Deze jongen heeft een goede mentaliteit, loopt niet te zeuren, technisch goed en verdedigend staat ie ook zeker zijn mannetje.

Cziommer is denk ik een veel mindere voetballer dan Sanmartean, maar ja denk dat Cziommer wel vaker gaat meedoen, dan onze Roemeen. Helaas is het zo gelopen, maar Utrecht heeft dit goed en snel opgelost ( ookal is het huur).
Middenveld van Utrecht is nu goed, ben benieuwd hoe het in de spits gaat lopen. Hoop niet dat het dit seizoen weer zo'n seizoen gaat worden, dat een middenvelder topscorer van Utrecht wordt!!

3 september 2008 om 08:26

Ik weet niet wie jij bedoeld qua talent dat beter is dan Pieters? En al helemaal niet op de linksbackpositie.

Wat betreft topscorer, vorig seizoen was het Nelisse jij zit nog teveel met Caluwe in je gedachte. Cziommer gaat ons helpen dit seizoen!

Cziommer als opvolger van Sanmartean is enkel beter voor onze Fc. Een bal tovenaar als Sanmartean die maximaal 30 minuten speelt is niets waard, Cziommer daarentegen kan de de 90 minuten wel vol maken En heeft ook kwaliteiten zoals de vrije ballen etc.

Ik ben blij dat hij op de valreep gehuurd is! Cziommer had vorig seizoen niet zijn seizoen, maar ik hoop dat hij dit seizoen van grootte waarde word bij Utreg! en dat hij niet teveel geblesseerd raakt. Het is jammer dat Lucian weg is maar hij speelde 1 a 2 duels en dan zat hij weer een lange tijd op de tribune ivm een blessure.

Ik kan me herinneren dat Bosschaart ook een talent was, volgens mij ook in de belangstelling van Psv. Denk dat Utrecht gewoonweg blij moet zijn met die miljoenen die ze hebben gekregen voor hem, al had ik nog fftjes gewacht tot na de Os.
Nesu moet een goede zijn, maar ja eerst zien dan pas geloven he

Nelisse had idd vorig seizoen een topjaar, maar we hebben nu Skoubo. Helaas nog niet in actie gezien, maar betwijfel of hij er ook fftjes 16 in gaat schieten. ( ik hoop dat ik het fout heb !!!)

Utrecht heeft dit seizoen bijzonder goed ingekocht, alleen qua spitsen heb ik mijn twijfels. Al denk ik, Rossini weg en daarvoor Boussabon voor op de bank, Utrecht zeker een goede zet heeft gedaan.

En over de wedstrijd tegen Psv. Vind het geen schande om tegen Psv te verliezen, liever tegen Psv, dan met 5-1 tegen Volendam he

3 september 2008 om 08:58

Met Cziommer voor Sanmartean heb je al een speler in huis gehaald die ook over kwaliteiten beschikt! Misschien niet dezelfde maar het grote verschil is dat hij wel 3 wedstrijden achter elkaar makkelijk zal uitspelen en de ander niet. Wat betreft Ali B ben ik wel blij dat hij gehaald is voor Rossini, want Ali werkt veel harder! Skoubo moet het maar gaan bewijzen ik verwacht ook niet dat hij er zoveel in schiet maar ik zou het wel mooi vinden as hij het doet! Verder is het ook mooi dat we een talent in de verdediging weer hebben Vito! Verder hoop ik dat Dickoh nu eens wakker word want die speelde erg dramatisch tegen Psv! Dan zie ik nog liever Mike spelen op zijn plek die ook niet verkeerd speelde vorig seizoen. Schaken is ook een talent! We hebben genoeg talenten in huis en Wvh probeert te laten zien dat ze ook over talent beschikken! Cziommer kan die jongens genoeg leren is al wat meer ervaren! Ik hoop dat het middenveld dit seizoen sterk staat en dat we daarmee meer doelpunten maken dan vorig seizoen!

Een uitstekende speler voor Fc Utrecht, had ook makkelijke niveau Twente/ Heerenveen/az aangekunt.

Veel succes Simon!

3 september 2008 om 09:19

Idd, Cziommer kan veel beter als hij niet wordt volgestopt met allerlei opdrachten in een tactisch keurslijf.
Van Gaal wordt van beweerd dat hij spelers beter maakt. Ik heb het bij Az niet kunnen zien. Integendeel, spelers zijn de draad juist helemaal kwijt geraakt en Cziommer is daar een voorbeeld van. Ik denk dat stille Willem hem weer laat voetballen en dan zal Cziommer weer opbloeien. Succes bij Utrecht en welkom terug als Louis met de kerst is opgestapt !

De meningen onder de Az supporters zijn verdeeld. Deels blij deels ontevreden met zijn vertrek. Cziommer is een zeer getalenteerde speler. En zoals hierboven al eerder gemeld in een een goed draaiend elftal is hij op z'n best. Echter vorig seizoen, waarin Az slecht draaide, kon hij, ondanks zijn ervaring, geen rol van betekenis vervullen en daarvoor heeft Van Gaal nu de voorkeur voor El Hamdaoui, Martens of zelfs Dembele als creative middenvelder. En is er met Holman, v.d. Velde en de terugkeer van Schaars meer karakter in de selectie gekomen, als het eens wat minder gaat.

Cziommer wilde ook nog weleens te makkelijk zijn met verdedigende taken.

Zelf vind ik het jammer, een aardige vent, goed voor de supporters en altijd tijd voor een fotootje en een praatje. Hij heeft schitterende doelpunten gemaakt en talloze assists.

Utrecht heeft een goede aan Cziommer en met Van Haneghem kan hij zomaar weer helemaal opbloeien. Daarnaast kan Cziommer na dit seizoen weer terug komen bij Az en verwcaht ik dat Van Gaal volgend seizoen geen coach meer zal zijn in Alkmaar (ongeacht het resultaat)!

Snap echt niet hoe je een speler als Cziommer niet in je plannen voor ken laten komen :s vind het persoonlijk een heel leuke voetballer om naar te kijken en denk dat hij zelfs een niveau hoger als Fcu aan ken maar toch, goed Utreg doet hier goede zaken.
Succes Cziommer !

Cziommer is zo veel beter af. En van Van Hanegem kan hij in deze fase van zijn carriere veel meer leren dan van Van Gaal. Is toch een speler waarvoor je gaat kijken. Dus ik zie uit naar deze samenwerking. Cziommer moet natuurlijk ook zelf eens laten zien waartoe hij in staat is - gedurende een heel seizoen. Gaat vast lukken.

Goed voor Cziommer dat hij op zijn plaats gezet wordt. Te groot ego voor een speler die nog niet veel bereikt heeft in z'n carierre. Misschien een stapje lager bij Utrecht kans op eerherstel

voorlopig zijn we afgelopen jaar een stapje hoger geeindigd ivm az.
sanmartean kan goed voetballen maar was van weinig waarde. hij heeft een keer 90 minuten gespeeld voor utrecht. tegen elinkwijk in de voorbereiding. daar heeft hij toen ook zijn enige doelpunt gemaakt. veels te blessuregevoelig die man.

Het scoutingsbeleid bij Az zet velen aan het denken, incluis mezelf. Wellicht heeft het te maken met geld verdienen aan bepaalde transfers?
Zeker is dat Nederland blij mag zijn dat Cziommer ook dit seizoen nog acteert in de ere-divisie want er was wel degelijk belangstelling voor deze middenvelder vanuit Oostenrijk en zelfs vanuit Bundesliga Duitsland! De speler heeft het echter wel naar zijn zin in Nederland.

3 september 2008 om 14:57

Ik vond het altijd een leuke speler om naar te kijken maar het niveau in de bundesliga is denk ik te hoog gegrepen! vond hem bij twente erg goed!

3 september 2008 om 18:34

Ja maar hij kent gregor van dijk he daar heeft ie mee gespeeld en dan moet je kiezen voor ee vriend die bij redelijke middemoter speelt en waar ze je nodig hebben of bij een club waar ze je niet nodig hebben en krijg je selfde situatie als bij az

Ciommer gaat het goed doen bij utrecht denk ik... az had hem moeten houden..

Let op az verhuurt hem nu cziomer schittert dit seizoen bij utrech (yesss) en dan word ie trug gehaald en gekocht door een betere club omdat az dan weer geen goed seizoen draait

Al dat gelul van voetballers die hun nieuwe club bla, bla, bla vinden. De mooiste club, de beste supporters, het mooiste stadion m.a.w. hier heb ik altijd al op zitten wachten. Succes Cziommer, profvoetballers willen alleen voetballen en het liefst veel geld verdienen en de rest, zoals hierboven beschreven interesseert hun geen malle moer.

cziommer ik ken alleen zeggen welkom al zijn we een klein clubbie denk dat de supporters schare niet te vergelijken zijn.als we zo club hadden als az 3 jaar geleden kon er geen muis meer in galgewaard.de europa cup wedstrijden die wij anders gespeeld hadden was 1 ellende geweest met vele rellen.de mensen zallen stapelgek worden ik wou dat utreg dat eens doorhad goede spellers hallen en je heb hier de supporters op de banken en uit wedstrijden zal weer een feest worden.alleen wie neemt de free kicks van dijk of cziommer welcome cziommer

als het niks wordt met van gaal,dan komt cziommer terug.ik vind hem een bruikbare speler.zij moeten Pelle van de hand doen.die is spits en scoort weinig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Vitesse297
5.AZ287
7.VVV-Venlo26-1
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Ramon LeeuwinVerdediger10
Edson BraafheidVerdediger10
Robin van der MeerVerdediger10
Sean KlaiberVerdediger10
Willem JanssenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 januari
AC Milan is in verregaande onderhandeling met PSV. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren