Slot springt bij na wegvallen Arnesen en bekijkt spelers tijdens vakantie

Donderdag, 30 juni 2022 om 23:47Jeroen van Poppel • Laatste update: 00:19

Frank Arnesen legt op doktersadvies zijn taken neer als technisch directeur van Feyenoord. De Deen kampt al langere tijd met een bacteriële infectie in zijn knie en leek de afgelopen weken op de weg terug naar herstel. Een terugslag noopt Arnesen nu echter om tijdelijk te stoppen bij Feyenoord. "Ik doe tijdelijk een stapje terug", zegt Arnesen op de clubwebsite. Algemeen directeur Dennis te Kloese zal zich nog nadrukkelijker met het transferbeleid gaan bemoeien, terwijl Arne Slot in de afgelopen tijd reeds enkele spelers heeft bekeken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door stb040)

Had Chris woerts toch gelijk.

30 juni 2022 om 16:40

Door veranderende omstandigheden ja. Of Arnesen moet moedwillig doorgewerkt hebben terwijl het niet kon, maar dat lijkt me niet.

30 juni 2022 om 17:36

Ik vind dat wel een vervelende man bij Voetbal Inside. Doet net alsof hij de Paus is, maar verteld vaak onwaarheden. Helaas blijkt het nieuws omtrent Frank Arnesen wel waar te zijn. Ik wens hem via deze weg veel beterschap toe.

30 juni 2022 om 18:07

Misschien, maar als ik dit zo lees heeft hij lekker medische info naar buiten gebracht zonder instemming van de betrokkene. Dan doet het er voor mij niet zo meer toe of hij gelijk heeft, dan ben je gewoon een (vul favoriete scheldwoord in).

1 juli 2022 om 04:00

Een kapotte klok geeft ook 2x per dag de tijd goed aan.

Buiten dat het erg vervelend is voor Arnesen, kan hij zijn werkzaamheden toch prima uitvoeren vanaf zijn eigen bank thuis? Het is niet dat hij de spitspositie bezet op het veld..

30 juni 2022 om 16:15

Lekker makkelijk praten vanaf de zijlijn hè

30 juni 2022 om 16:56

Nou ja, als het alleen iets aan z'n knie is, zou hij inderdaad prima gewoon bepaalde werkzaamheden moeten kunnen uitvoeren.

30 juni 2022 om 17:06

Marcoberkane. Ook als het alleen iets aan je knie is kan je problemen ondervinden met werken. Geestelijk kan zoiets er natuurlijk ook gewoon inhakken.

1 juli 2022 om 07:32

Kolere zeg, deze man moet op basis van advies arts zijn werk neerleggen. Niet rustiger aan doen, niet met beentje omhoog maar tijdelijk stoppen . En de medische VZ mensen hier weten wel even beter. Gaat om een bacteriële infectie en dat voel je niet alleen in je knie.

30 juni 2022 om 16:16

Zijn dokter zal het niet voor niets aangeven. Als hij het advies van zijn dokter niet volgt is hij gewoon eigenwijs.

Er is meer dan alleen sport. Je gezondheid is het belangrijkst dus hopen dat ie het advies ter harte neemt

30 juni 2022 om 16:17

Je schijnt te weten wat Arnesen precies heeft, wil je die informatie delen?

1 juli 2022 om 08:15

Dat mag niet AVG, maar jij schijnt te weten dat Stb040 schijnaar fout zit gezien je reactie. Dus ook jij hebt meer informatie? Deel dat ook even, bijdehandje.

1 juli 2022 om 08:30

Rochus. Waar zegt lierse dat precies? Volgens mij probeer je een beetje bijdehand te toen maar lukt het niet echt...

1 juli 2022 om 08:34

Totaal niet nodig om zuur te gaan doen deze ochtend mensen. Ik had het wat genuanceerder kunnen brengen en inderdaad heb ik geen idee wat de ernst van de infectie is, dus voor de volgende keer zal ik wat beter nadenken voor ik wat plaats!

30 juni 2022 om 16:22

@stb040
Mijn inziens zou dat inderdaad vanuit huis uitgevoerd kunnen worden. De bacteriële infectie zit in zijn knie, waardoor belasting van de knie - en dus het lichaam - maar zeer beperkt mag. Door de infectie kan de knie dik zijn en het bewegen pijnlijk zijn.

De bacteriële infectie moet - met wat hulp van de medicijnen - zelfstandig uit het lichaam, waardoor het veel tijd vergt. Hopelijk is hij snel hersteld!

30 juni 2022 om 16:22

Had het misschien iets genuenceerder mogen brengen, excuses. Bedoel meer dat het niet zo is dat niemand opeens weet wat hij of zij moet doen.

30 juni 2022 om 16:31

@STB040. Geeft niks man. Goed dat jij je excuses aanbieden, dat waarderen wij als mede forum leden zeer. Dat laat echt zien wat voor groei jij als mens hebt doorgemaakt.

30 juni 2022 om 16:34

Het is niet echt duidelijk uit deze tekst op te maken of zijn dokter bedoelt dat hij alleen zijn knie niet mag belasten, of totale rust voorschrijft omdat bijvoorbeeld stress de infectie verergerd. Hoe dan ook een aderlating voor Feyenoord. Arnesen heeft een enorm positieve impact of de club.

30 juni 2022 om 17:04

Nooit te oud om te leren he

30 juni 2022 om 17:20

Een bacteriële infectie kan ook andere klachten veroorzaken dan, in dit geval, in de knie. Koorts, hoofdpijn, misselijk etc. Als je je lichaam (en in sommige gevallen je "hoofd" ) dan geen volledige rust geeft kan dit blijven terugkeren/ verergeren.

30 juni 2022 om 18:14

Er zijn talloze scenario's denkbaar waardoor je gewoon niet moet werken. Woerts had al gezegd dat de bacterie zijn lichaam in was gegaan. Dat zou kunnen. Je kan er ook gewoon heel moe van worden, of door de medicatie niet scherp zijn, etc etc. Dus laten we niet vanuit onze luie stoel doen alsof we het beter weten dan de artsen en de patient zelf.

1 juli 2022 om 04:44

Stress en piekeren kan mentaal een tegenslag hebben op fysiek herstel.
En kan me best voorstellen dat een transferzomer een stressvolle periode is voor een TD

Hopelijk kan hij op afstand iets voor de club betekenen. Hij heeft natuurlijk de contacten en zal ongetwijfeld advies blijven geven. De timing is slecht maar een bacteriële infectie komt je nooit goed uit. Hopelijk hersteld ie snel!

Ai dat is echt zuur. Hij was net zo lekker bezig bij Feyenoord

Rip feyenoord, Arnesen deed het echt heel goed de afgelopen weken. Ben benieuwd of het goed blijft gaan nu?

Erg jammer, maar hij zou op de achtergrond nog genoeg klaar moeten kunnen maken lijkt mij. Hij heeft tenslotte geen blessure aan zijn mond...

30 juni 2022 om 18:38

Maar klaarblijkelijk is de infectie op zijn lichaam geslagen. Dus wat dat verder betekent…

Het mag ook gewoon niet te goed gaan bij deze club he...

Oow dat is minder goed nieuws voor Feyenoord. Hij is toch de dragende kracht achter de goede transfers. Zijn vervanger zal uit zijn naam handelen maar blijft toch anders.

Ik wens hem in ieder geval veel beterschap

Blijft waarschijnlijk lekker face timen. Maar face to face kun je toch betere deals sluiten uit ervaring....Gezondheid boven alles! Jammer voor ons in deze periode van het jaar, maar laten we niet in paniek raken. Ik weet zo niet wat zijn takenpakket precies inhoudt, maar een infectie in de knie lijkt me toch dat je een heleboel vanaf de bank kan doen? Alleen de fysieke besprekingen en ondertekeningen niet?

30 juni 2022 om 18:11

Op het 1e oog zou je dat inderdaad denken! Was ook mijn gedachte tot ik mijn opleiding erbij betrok.

De dokter heeft aangeraden zijn takenpakket neer te leggen. Bij een bacteriële infectie kan dat duiden op mogelijke nevenschade. Denk aan extreme hoofdpijnen, ontstekingen elders in het lichaam en alles in die categorieën. Een venijnige infectie kan hele smerige consequenties hebben in andere delen van het lichaam, als niet goed naar je lichaam luistert.

30 juni 2022 om 18:16

Je kan van die infectie zelf of van de medicatie natuurlijk ook andere klachten krijgen. Soms heb je gewoon rust nodig.

Beterschap! Thuis lekker Youtube filmpjes kijken van Gnonto, net als de supporters. Die Te Kloese heeft nou niet echt een indrukwekkend track record als directeur, of wel? Alles (hoofd scouting, bij de bond, bij Tigres) was in Mexico, dus moeilijk in te schatten.

30 juni 2022 om 16:18

In Mexico wordt er nogsteeds gelachen als je de naam Kloese noemt.

30 juni 2022 om 16:23

Vertel me meer (oprecht verzoek). Heeft toch veel functies vervuld daar en ook bij de bond gewerkt.

30 juni 2022 om 16:28

In Mexico en de VS bij clubs gewerkt met een relatief groot budget (vergeleken met de concurrentie) en zeer weinig prijzen gewonnen. Vooral bij LA Galaxy strooide hij met hoge salarissen maar 0 resultaat. Bij de Mexicaanse voetbalbond en als scout wel aardig gedaan. Het gaat mis bij Kloese als hij de bevoegdheid heeft om zelfstandig keuzes te maken

30 juni 2022 om 16:34

" Het gaat mis bij Kloese als hij de bevoegdheid heeft om zelfstandig keuzes te maken." Ziet er rooskleurig uit

1 juli 2022 om 07:57

@bundy - En waar haal je dit allemaal vandaan? In de VS is het systeem sowieso bijzonder opgezet zodat je elk jaar wel een nieuwe kampioen hebt. Als ik dan ook mijn eigen 'info' mag geven; te Kloese was dan wel in functie bij LA Galaxy, maar had eigenlijk 0 inspraak door de eigenaar/mensen boven 'm. Dus wie heeft dan de bevoegdheid? Bij Mexico gewoon goed werk geleverd als je de verhalen mag geloven. Maar ik hoor prima graag hoe je bij jouw kant van het verhaal komt.

Ai ai ai erg vervelend voor Arnesen.. hoop dat hij snel zijn taken weer kan herpakken. Vind het een geweldig persoon, prettig iemand om naar te luisteren en als je de filmpjes ziet op youtube is hij ook veel bezig met de spelers. Ziet hem veel praten met verschillende spelers tijdens trainingen maar ook de uit wedstrijden in Europa!

Ik ken het gevoel: door een bacteriële infectie opgelopen na zwembadbezoek op 1 mei inmiddels twee maanden aan de kant, waarvan acht dagen ziekenhuisopname. Indien bij Arnesen zich een vergelijkbaar scenario ontvouwt, dan ben je inmiddels aan het einde van de transferperiode. Vanaf een afstandje werken en diverse zaken delegeren, is toch anders dan er middenin met je neus bovenop te zitten.

Kop op Frank. Neem goed de tijd en kom dan herboren terug. Zo herboren dat je weer lijkt op die jonge jongen die bij Ajax balde.
Ik wens je veel sterkte toe

Is dat niet de zelfde bacterie waar Lukoki ook zoveel problemen mee had, ik hoop voor hem van niet.
Toch beterschap gewenst en sterkte voor hem en zijn gezin.

Wel zuur voor Feyenoord, deed goed werk. Aan de andere kant gezondheid staat op 1.

Sterkte Frank Arnsesen en een goed herstel gewenst.

Sterkte Frank Arnesen. Vakman. Ook maar een mens.

Sterkte! Toch een belangrijke man binnen Feyenoord..

Heel vervelend nieuws voor Arnesen en Feyenoord.
Sterkte en beterschap!

Een bacteriele infectie moet je serieus nemen dus dit is goed te begrijpen. Tot eind augustus kinkt als een erg lange kuur met antibiotica dus dit is echt wel ernstig.

1 juli 2022 om 00:36

Het doet me een beetje denken aan Balkenende. In de tijd dat hij premier was, was hij ook een paar maanden uit de running met een bacteriã«le infectie. Later bleek dat hij echt veel geluk heeft gehad dat het niet fout was afgelopen.
Nou wil ik mensen geen angst aanjagen, maar het is om aan te geven dat je zoiets zeker serieus moet nemen en Arnesen er zeer verstandig aan doet dat hij naar zijn dokter luistert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

65 jaar
0 fans
Coach

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren