Verbeek briest na ‘verschrikkelijk interview’ op FOX: ‘Wat een koekenbakker’

Zondag, 20 december 2020 om 17:41 • Laatste update: 12:38

Gertjan Verbeek was zondagmiddag duidelijk niet te spreken over de houding van Delano Burgzorg. Met een doelpunt was de linksbuiten van Heracles Almelo weliswaar van grote waarde tijdens de 1-2 overwinning op sc Heerenveen, maar in het interview na de wedstrijd gaf de aanvaller lachend toe dat hij zich 's ochtends verslapen had. Burgzorg kreeg vervolgens de wind van voren van Verbeek, die als analist van FOX Sports aanwezig was in Friesland.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben je het eens met Gertjan Verbeek?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door otterreelick)

En dat is het verschil tussen een goede en middelmatige trainer. Verbeek had hem verbannen, en een paar weken hard laten trainen. Deze trainer stelt hem op en wordt beloond met een doelpunt en 3 punten.

20 december 2020 om 17:58

Maar dit is geen toekomstvaste situatie. Met zulke lapzwansen win je de oorlog niet, alleen een spaarzaam gevecht zoals nu. IK kan niet genoeg benadrukken hoe eens ik het ben met Verbeek,

20 december 2020 om 18:10

Er volgt toch nog een straf? Waar ben je het dan precies mee eens. Ik zeg niet dat je niet moet straffen, maar je moet borgen dat je zowel serieus genomen wordt, maar ook dat zo'n iemand het gevoel heeft echt te moeten vechten voor z'n kans.

20 december 2020 om 18:14

Als hij moet vechten voor zn kans moet hij eerst maar zorgen dat hij op tijd komt. Mijn baas is in iedergeval niet zo coulant als ik meerdere keren te laat kom. En geloof me dat neem ik wel serieus

20 december 2020 om 18:16

Romario kwam bijna altijd te laat op de trainingen. Als hij al kwam. Waarom zou je iemand niet opstellen als hij goed is? De pijn kan je hem beter laten voelen in de portemonnee. Dan gaan ze er alles aan doen om op tijd te komen.

20 december 2020 om 18:20

Daar heb je inderdaad een punt BK4LiFe, ik zal denk ik in de situatie van romario dat helemaal niet kunnen, het wegkijken dat iemand te laat komt. Maar goed ik ben ook geen trainer maar ik zou mij als speler er echt helemaal kapot aan ergeren.

20 december 2020 om 18:22

Burgzorg vergelijken met Romario. Gewoon nee. Heb een screenshot gemaakt. Dit is echt de belachelijkste reactie die ik ooit op VZ gelezen heb. Gefeliciteerd.

20 december 2020 om 19:22

Inderdaad, wat een waardeloze vergelijking is dit. Ronaldinho kwam overigens ook regelmatig te laat.

20 december 2020 om 20:25

Selectiviteit ten top. Dit is geen mentaliteit die een topsporter hoort te hebben.

Zelfs bij de amateurs bij de 4de klasse is telaat komen niet spelen, al is het je beste speler. Teamgenoten gaan zich eraan irriteren, concurrenten (voor dezelfde positie) gaan het niet begrijpen en de regels worden niet meer serieus genomen als telaatkomers niet worden aangepakt.. maarja dat is bij een zaterdag 4de klasse. Bij een profclub als Heracles gelden er blijkbaar andere regels.

20 december 2020 om 18:16

Als mensen bij de 4e klasse amateurs op zondagochtend moeten spelen en ze hebben een zware zaterdagavond, met zeer weinig slaap komen ze zelfs nog op tijd (mijn ervaring, zal vast per team wel verschillen). Hoe kan iemand, die dit voor z'n werk doet en er boven modaal mee verdient, niet op tijd komen. Bij elk ander bedrijf krijg je een tik op de vingers bij structureel te laat komen, als het daar bij blijft tenminste.

20 december 2020 om 19:00

Huur op zn minst iemand in die je wekt en naar het voetbal brengt. (op tijd)

Ben nog niet eerder zo blij geweest de reacties hier te lezen. Ik zag het vanmiddag op FOX voorbij komen, wat een verschrikkelijke vertoning van die gozer. Begrijpt blijkbaar totaal niet wat voor bevoorrechte positie hij heeft. En met zo´n trainer gaat hij dat ook nooit. Kon me nog het relletje aan het begin van het seizoen herinneren met vdwater, maar blijkbaar lopen er meerdere kleutertjes rond bij Heracles.

20 december 2020 om 19:28

Helemaal mee eens! Met name ook de 'lacherige' houding tijdens het interview. Dat je in de eerste plaats jezelf al verslapen hebt is al schandalig (de wekker is waarschijnlijk niet kapot, betrokkene weet gewoon niet hoe hij een wekker in moet stellen), maar dat je er dan ook nog zo open en bloot voor uitkomt is misschien nog wel erger.

Tja, nu prikt hij er toevallig éã©n in, maar dat hoort niets af te doen aan z'n gebrek aan discipline. Dat die jongen er nog zo lacherig over kan doen, betekent ook wel dat Heracles wel wat harder op mag treden. Met enige regelmaat verslapen mag toch wel wat consequenties hebben, maar als je in zo'n interview nog zo lacherig kunt doen, ben je duidelijk niet hard genoeg gestraft. Ik mag hopen dat ze hier niet blij mee zijn bij Heracles. Schrijnend, zo'n jongen (of eerder gezegd; jochie). Ook wel grappig dat je aan de reacties van mensen ook kunt zien wie ook in staat zijn tot dit soort momenten van pure laksheid. Dit kun je niet met enig fanatisme verdedigen...

Dit geeft een slecht beeld over de club. Dit onbetrouwbare, onvoorspelbare gedrag bij werknemers die een topsalaris verdienen en een voorbeeldfunctie zouden moeten hebben moet absoluut worden tegen gegaan. Heracles (Wormuth) moet hier iets aan doen. Na dat incident met vdWater is dit nu een teneur aan het worden. Een teneur van pappen en nat houden van slecht opgevoede pubers. Als ik seizoenkaarthouder was bij Heracles zou ik hem meteen inleveren.

Ik begrijp niet dat zoiets een professioneel voetballer in de tegenwoordige tijd overkomt. Zelfs de meest simpele mobiele telefoon heeft tegenwoordig een wekfunctie. Ik ga het bijna betreuren dat SC Heerenveen het wangedrag van Burgzorg niet heeft afgestraft.

Burgzorg leek zich in zijn commentaar enigszins tegen maatregelen in te willen dekken met zijn "hulp"' aan zijn elftal. Het doelde daarbij op zijn doelpunt, dat hij grotendeels aan slap ingrijpen van Mulders te danken had. Hij vergeet echter dat het hele team heeft geknokt om de zege over de streep te trekken en hij daarin slechts een van de elf was.dan blijft nog steeds staan dat hij de voorbereiding voor de zoveelste keer verstoorde door te laat te komen. Verbeek heeft volkomen gelijk. Je kunt je afvragen of Burgzorg wel geschikt is voor het betaalde voetbal gezien zijn mentale instelling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
10.FC Twente41-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. VloetMiddenvelder3316
D. BurgzorgAanvaller325
A. SzőkeAanvaller191
J. BlaswichKeeper260
A. KutucuAanvaller150
M. BrouwerKeeper70
K. BuckerKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

In de wandelgangen

Zondag 16 mei
Liverpool denkt aan Florian Neuhaus als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Georginio Wijnaldum. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren