João Teixeira snapt niets van bijnaam Feyenoord: ‘Wat een onzin’

Donderdag, 22 oktober 2020 om 13:23Dominic Mostert

João Teixeira heeft in zijn eerste weken bij Feyenoord voldoende voetballende kwaliteiten waargenomen. De middenvelder werd begin vorige maand overgenomen van Vitoría Guimarães en kreeg in de afgelopen twee competitiewedstrijden een basisplek van trainer Dick Advocaat. In gesprek met Voetbal International spreekt Teixeira zijn verbazing uit over het feit dat Feyenoord te boek staat als arbeidersclub.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door frankapf)

Fijne speler dit. Voegt veel voetballend vermogen toe aan Feyenoord. Wel soms iets te flegmatiek en moet af en toe iets sneller handelen maar ik zie hem veel liever dan Diemers en Linssen die echt het niveau niet aankunnen.

Ik ben zelf Feyenoord fan, maar vind Teixera vaak echt een lage handelingsnelheid hebben?! Misschien dat dit komt door zijn houding?? Verder staat Feyenoord gewoon bekend om zijn inzet en al helemaal als het voetballend niet lukt vandaar de arbeiders 👌🏽

22 oktober 2020 om 13:46

Bij jou is denk ik hetzelfde effect gaande als geen zicht door een camera, je moet de klep eraf halen. Als je denkt dat Texeira een lage handelingssnelheid heeft, vraag ik me af naar wie je kijkt. Of baseer je dit op één wedstrijd tegen Sparta? Want daar viel letterlijk iedereen door de mand. Dit is echt een hele fijne voetballer met de blik naar voren en de techniek die ik al een tijdje niet gezien heb. Heerlijk ventje, al slaat hij de plank wel mis met het benoemen dat Feyenoord geen werkclub is. De historie kan je niet in een paar weken veranderen.

Lol oke Teixeira, Portugese passant die net een paar weekjes bij de club is. Zet jij de identiteit en merkwaarden van de club gelijk maar weg als grote onzin.

22 oktober 2020 om 13:43

Hahah zelfde als Anthony zegt wat een onzin dat Ajax Joden worden genoemd. Ik zie geen een jood in de selectie😭🤣🤣

22 oktober 2020 om 13:52

Hij heeft gelijk. Die zogenaamde identiteit van Feyenoord als arbeidersclub is allang achterhaald, en bovendien zijn het vooral buitenstaanders die dat etiket erop plakken. Ik kom regelmatig in de Kuip en zie iedere keer hoe ontzettend gemêleerd het Feyenoordpubliek is. En de meeste supporters zien ook liever Robin van Persie en Shinji Ono op het veld dan Lex Immers en Danny Buijs. Het is echt veel te simpel om deze grote club zo weg te zetten, alsof het bij Feyenoord alleen om hard werken zou draaien. Deze Portugese passant heeft minstens evenveel recht van spreken over de identiteit van Feyenoord als jij als fervent Ajaxsupporter.

22 oktober 2020 om 14:10

Het is nu ook een soort cult geworden om het verschil tussen de verschillende topclubs te onderstrepen.

22 oktober 2020 om 14:14

Dat is de status die Feyenoord nou eenmaal heeft. Je moet jarenlang een heel ander voetbal laten zien voordat dat beeld veranderd. En eerlijk is eerlijk, z’n Teixeira brengt wel iets wat ze al lang niet hebben gehad en toch is het wel veelzeggend dat Advocaat niet kiest voor een middenveld met Teixeira en Kokcu. En verder moet je de Ajax supporters gewoon laten als ze reageren op een Feyenoord topic dan is het nooit positief en dat is al zo oud als de weg naar Rome. Van kinds af aan leren ze dat alleen zij de beste zijn en op oudere leeftijd zie je hoe dat gedrag is de ontwikkeld en willen ze dit maar al te graag uiten.

22 oktober 2020 om 15:08

Precies dit Hijniet!. Best opvallend hoe het beeld dat Feyenoord supporters beslist noeste harde werkers willen zien overeind blijft. Vergelijkbaar met het idee dat de supporters steeds van Feyenoord de onrealistische eis schijnen te hebben dat ze kampioen moeten worden. Vrijwel alle supporters weten wel dat dat niet haalbaar is, net als dat ze inderdaad liever Ono zien dan Buijs.

22 oktober 2020 om 14:00

Moet zeggen dat die bijnaam van 'arbeiders' meer folklore is over het oprichtingsverhaal van Feyenoord dan dat het de laatste jaren iets zegt over het spel. Als je in de Kuip hard werkt maar je kan er geen fluit van ben je niet populair. Luie spelers als Cruz, Pelle, Van Persie en soms ook Berghuis zijn populair bij het Legioen. Ik vind het riedeltje dat Feyenoord het moet hebben van hard werken ook een beetje afgezaagd eerlijk gezegd.

22 oktober 2020 om 15:27

Komt toch ook door het karakter van Rotterdam. Niet lullen paar poetsen, geen woorden maar daden, enzovoort enzovoort.

22 oktober 2020 om 16:48

De naam is van oudsher ook meer toepasselijk doordat Sparta en Excelsior uit een ander (welvarender) deel van Rdam komen met ander publiek.

22 oktober 2020 om 14:08

Supporters zijn vaak arbeiders, of mensen die zich associëren met hard werken Maar we willen bij Feyenoord goed voetbal zien. Dat is beter dan de zoveelste ren je rot speler. Leuk als cultfiguur in een team vol technische spelers.. De arbeiders reputatie op het veld heeft veel te maken met de jaren 90. In de jaren 60/70 had Feyenoord juist heel begaafde voetballers. En ook daarna zijn veel van onze beste spelers technische pareltjes. Ik denk dat er weinig spelers zijn waar supporters zo'n groot zwak voor hebben als voor Shinji Ono destijds. Dat was echt wonderschoon voetbal en werd ontzettend gewaardeerd. Zelfde geldt voor van Persie bij zn terugkomst en berghuis nu. Hard werken hoort erbij maar je wordt pas een goede Feyenoorder als je ook technisch en tactisch onderlegd bent. Zelfs Kuyt had een prima functionele techniek

22 oktober 2020 om 14:09

Als je zou leren lezen dan lees je dat hij het over de huidige ploeg heeft... en ik denk dat hij dat beter kan beoordelen dan jij of sta jij er ook tussen?

22 oktober 2020 om 16:01

Sorry dneres waar lees jij dat hij het over de huidige ploeg heeft?

22 oktober 2020 om 16:05

Hij heeft gehoord dat Feyenoord een arbeiders club is en dat de club het moet hebben van hard werken....lees nergens dat men refereert aan de huidige selectie?

22 oktober 2020 om 16:06

En daarbij kunnen wij prima vanaf buiten selectie dat constateren...

22 oktober 2020 om 16:35

Hij noemt de spelers en dat zijn spelers die in dit huidige team spelen. Mankeert er ook iets aan jouw lees vermogen?

22 oktober 2020 om 21:09

Het gaat over het feit dat feyenoord de naam heeft een arbeiders club te zijn, dat hij refereert aan zijn medespelers in de paar weken dat hij er is doet niet ter zake aan de naam die de club heeft.....moeilijk he

22 oktober 2020 om 14:17

Lijkt me een gevalletje "lost in translation". De intentie van Texeira lijkt me duidelijk: Hij probeert hier duidelijk te maken dat je Feyenoord met de bijnaam "arbeidersclub" eigenlijk tekort doet en dat het een hartstikke goede en professionele club is, en heeft waarschijnlijk niet door dat die stempel iets is wat echt al jaren meegaat.

22 oktober 2020 om 14:32

Haha, straks gaat ie ook nog zeggen dat het geen kakkerlakken zijn En daarbuiten heeft die arbeiders mentaliteit meer te maken met de fans en het waarschijnlijk al wat verouderde beeld dat veel supporters in de havens werkte, het een Pvda nest was, etc. In die havens zie je weinig arbeiders nog zakken sjouwen ofzo maar de wil van de supporters om de spelers hard te zien werken is er 'traditioneel' gezien nog wel natuurlijk.

Alsof ze die bijnaam recent hebben gekregen. Dat is gewoon historie. Bij PSV identificeert men zichzelf met 'boeren' alsof er daar zoveel boeren in het veld staan momenteel. Wat een simpele redenering zeg. Incidenten benoemen om een punt te maken dat er veel voetbal in de ploeg zit, terwijl je daar tegenover ook net zoveel wedstrijden als afgelopen zondag kunt neerzetten waarin wel heel weinig voetbal te bekennen was. Dit terwijl de door hem genoemde Senesi, Diemers, Toornstra en Berghuis gewoon op het veld stonden.

22 oktober 2020 om 13:47

Maar bij PSV worden geen spelers naar de ingang gepraat door de media omdat ze boeren zijn en dit is bij Feyenoord wel het geval. Als er een speler is die meters maakt en een bal een keer goed raakt, dan is het een type Feyenoordspeler. Dus er zit wel een verschil tussen

22 oktober 2020 om 14:22

@gryudo: Maar zo gek is dat toch niet? Feyenoord heeft het vrij recentelijk toch niet heel erg breed gehad voor een topclub. Dat betekent helaas ook dat je de echte pareltjes vaak aan je voorbij moet laten gaan en spelers haalt die dat beetje verfijndheid compenseren door 110% te geven in het veld.

22 oktober 2020 om 14:22

Beetje makkelijk gezegd wel, zodra een speler 2 man met een schaar voorbij gaat en een leuke techniek is het een goeie voor Ajax en zodra iemand een beetje lekker kan counteren is het er eentje voor Psv. Zo hebben alle topclubs in Nederland wel iets. OT: gelukkig worden bijnamen meestal niet gebasseerd op de afgelopen 2 jaar maar op de geschiedenis en het ontsaan van een club, maar dat blijken sommige passanten uit het buitenland nogal snel te vergeten. Hier wordt er verder gekeken dan alleen het diertje op het logo of de kleuren van de club.

22 oktober 2020 om 14:18

@master D: Die associatie heb ik als niet-PSV fan nooit echt begrepen. PSV is toch de Philips Sport Vereniging, oorspronkelijk opgericht voor of door arbeiders die bij Philips werkten? Dan zou ik veel eerder iets verwachten dat aansluit bij dat arbeidersverleden of anderzijds bij de geschiedenis van Philips of de stad Eindhoven past.

22 oktober 2020 om 14:32

alleen eindhoven heeft niet Europees grootste haven aan de stad zitten. Feyenoord is/was de club van de havenarbeiders. Die moesten de hele week hard werken en konden dan in het weekend hun ei kwijt bij Feyenoord. Dat was de hele week het gespreksonderwerp.

22 oktober 2020 om 14:41

gloryunited, precies dit zorgt ervoor dat Feyenoord gezien word als een arbeidersclub. Ik snap het probleem dan ook niet, het is een stukje historie.

22 oktober 2020 om 15:24

klopt maar arbeiders club staat voor het soort supporter (traditioneel gezien) en hun kijk op werk. Dat betekent niet per se dat ze dit ook het belangrijkste van de spelers vinden.

22 oktober 2020 om 14:19

Weer z’n Ajacied.... denk je dat een Teixeira de club geschiedenis van de club kent? Hij reageert gewoon op wat hij nu op het veld ziet. En op basis daarvan snapt hij die bijnaam niet. Er zal vast wel iemand gezegd hebben wat voor spelers hiervoor hebben rondgelopen, maar daar heeft hij ook zo veel mee te maken... maar dit is natuurlijk even ontspanning voor jou wanneer er in een Feyenoord topic wordt vermeld dat ze niet zo matig zijn als in jullie Ajax ogen om meteen duidelijk te maken dat het wel zo is.

22 oktober 2020 om 14:45

Als Teixeira zich een klein beetje had verdiept in de clubgeschiedenis dan had hij wel geweten waar de bijnaam vandaan komt. Dan had hij geweten dat Feyenoord van oorsprong een club is ontstaan uit de arbeidersklasse van Rotterdam. Dat zich dat decennia later vertaald heeft in de werklust van de Feyenoord spelers is inderdaad ook een belangrijke factor geweest. Overigens heb ik gisteravond en vanochtend ook een hoop Feyenoorders gezien die het maar wat geweldig vonden dat Ajax weer eens had verloren.

22 oktober 2020 om 14:53

Houdt mijn clubvoorkeur er gewoon buiten alstublieft. Als een speler de clubgeschiedenis van de club waar hij speelt niet kent, kan hij beter gewoon zijn mond houden in plaats van te roepen dat de bijnaam die ze al jaren hebben 'onzin' is en geen reflectie van wat hij op het veld ziet. Ik noem Feyenoord overigens nergens matig. Gewoon een topclub in Nederland die daar structureel meedoet in de top 3. Je zou ze zelfs op basis van het aantal prijzen de meest succesvolle club kunnen noemen in de laatste seizoenen. Misschien eens een keer minder die haat richting supporters van andere clubs die wel een genuanceerde mening hebben uitten, alleen maar omdat je ergens een Ajaxlogotje ziet staan. Maar Feyenoordspelers hoeven zich van jou niet in de clubgeschiedenis te verdiepen. Is goed, weten we dat ook weer.

22 oktober 2020 om 16:37

En dat is triest dat de haat groter is dan het belang van het Nederlandsvoetbal. Ik denk dat ze eerder gingen juichen vanwege de arrogante Ajax supporters en dat het dus niks met de club Ajax te maken heeft wat verloren, maar de supporters die zich zo geweldig vinden.

22 oktober 2020 om 16:39

Als je zijn reactie leest dan lees je gewoon dat hij de vraag niet begrepen heeft dat is niet zo moeilijk om te begrijpen. De vraag is duidelijk op hem overgekomen dat het team van Feyenoord bestaat uit werkers. Waarom zou jij anders naar de huidige team refereren wat niks te maken heeft met de geschiedenis en de spelers uit het verleden. De vraag is duidelijk verkeerd vertaald.

De voetballende kwaliteiten van zijn medespelers maken tijdens trainingen en wedstrijden grote indruk op de zomeraanwinst. "ik zie juist heel veel kwaliteit, veel techniek en overzicht."teixeira somt de namen van Marcos Senesi, Steven Berghuis, Mark Diemers, Orkun Kã¶kcã¼, Jens Toornstra op om te illustreren wat hij bedoelt. voetballende kwaliteiten tijdens wedstrijden grote indruk? Toornstra een speler met veel kwaliteiten techniek en overzicht? Ik vermoed dat ze bij Feyenoord geen ogentest doen bij de medische keuring

22 oktober 2020 om 14:10

Ah, Frank de agent provocateur. Toornstea heeft een prachtige traptechniek. Daarnaast is hij echt niet zo slecht als je nu doet overkomen.

22 oktober 2020 om 14:38

Nee, je hebt helemaal gelijk Feye88. Toornstra is een echt sierpaardje die het van zijn voetballende kwaliteiten moet hebben. Een sieraad voor de sport en een speler waar je voor naar het stadion komt als voetballiefhebber. Hoe kan ik zo over zo'n voetballer praten. Grote kanshebber voor de Ballon d'or......

22 oktober 2020 om 14:44

Toornstra kan idd niet tippen aan de fluwelen techniek van een Klaassen, Alvarez en Rosario

22 oktober 2020 om 14:47

Naast provoceren kun je ook drogredeneringen op je cv zetten. Lekker dingen uit hun verband trekken. Lekker bezig knul!

22 oktober 2020 om 14:52

Japie, het zou toch genieten zijn als je een team zou kunnen bouwen van spelers als Van Gobbel, Heus,alvarez, Dijks, Klaassen, S de Jong, Toornstra, Rosario, Kuyt en Vlemicx? Dan ga je er als voetballiefhebber echt voor zitten als dit zou spelen

22 oktober 2020 om 14:55

drogredenen zijn iets anders Feye88.

22 oktober 2020 om 15:01

Dat zijn het niet Frank. Zoek de stroman eens op. Een klassieke drogredenering waarbij je iemands standpunt zo uitvergroot dat het ridicuul wordt. Als je daar een mooi voorbeeld van wilt zien kun je gerust je eigen comment teruglezen.

22 oktober 2020 om 15:25

Ok, weer wat geleerd. De stroman kende ik niet. Dank hiervoor. Overigens om terug te komen op jouw eerste reactie op mij. Hoezo is Toornstra niet zo slecht als ik hem doe voorkomen? Ik zeg nergens hoe goed of slecht hij is. Ik stel alleen vast dat ik het vermoeden heb dat ze geen ogentest doen bij Feyenoord.zoals ik al ri9chting Bliek hieronder aangaf. Toornstra is niet een speler die het van zijn voetballende kwaliteiten moet hebben. Maar, dat betekend niet direct dat hij niet van meerwaarde kan zijn voor de ploeg.

22 oktober 2020 om 15:54

@frankapf doe mij maar een elftal met spelers als de broertjes Kalou, Ono, Van Persie, De Vrij, Emerton, Cruz en Berghuis

22 oktober 2020 om 16:07

Die reactie van mij op jou was een voorbeeld van de Stroman (klopt toch Feye88?)

22 oktober 2020 om 14:11

@frank wat denigrerend.toornstra heeft een prima techniek. Bekijk even wat doelpunten van hem terug. Als Ekkelenkamp dat ook had gedaan had hij gister die bal niet zo over geschoten.toornstra is een combinatie van hard werken en daarbij heeft hij een prima traptechniek. Is het europese top echt niet , maar ik vermoed dat je weinig op Toornstra let. Wel leuk dat hij de naam tegen heb.

22 oktober 2020 om 14:42

Zeker Bliek.ik heb Bjorn Vleminx ook weleens een mooie goal zien maken. Zelfs Pipo Inzaghi heeft weleens een fantastische goal gemaakt. Maakt dat ze gelijk ook goede voetballers? Overigens had Sinisa Miihajlovic ook een fantastische trap. Maar, ook hij moest het niet van zijn voetballende kwaliteiten hebben

22 oktober 2020 om 14:55

@frank ik praat niet over weleens. De meeste goals die Toornstra maakt zijn technische goede goals.mooie goals oefen technisch niet goed te zijn trouwens.dat hij veel kwaliteiten heeft wil niet zeggen dat hij gelijk goed genoeg is voor de top toch?maar geef niet. Lekker denigrerend doen en naar de fluwelen techniek van Klaassen gaan kijken

22 oktober 2020 om 15:07

Bliek, kom op. Ik weet uit ervaring dat jij veel beter kunt dan: 'ja, ga jij maar lekker kijken naar de fluwelen techniek van Klaassen kijken' Ik geef toch nergens aan dat ik daar wel van gecharmeerd ben. Ik snap dat je als fan anders kijkt naar bepaalde zaken. Dat Toornstra een speler is die het niet van zijn voetballende kwaliteiten moet hebben, zegt toch niet direct dat hij geen voetballer is die een meerwaarde voor de club kan zijn? Simpel voorbeeld. Veltman moest het bij Ajax ook absoluut niet van zijn voetballende vermogen hebben maar, was blijkbaar wel een meerwaarde. Anders speelde de beste man niet wekelijks. Alleen zie ik als voetballiefhebber liever een ander type speler dan een Toornstra, een Veltman, een Klaassen of een Kuyt. Als je kijkt naar de periode dat Texeira bij Feyenoord speelt hebben ze op de wedstrijd tegen Willem II na nog niet bepaald goed gevoetbald. Als je daarnaast verkondigt dat Toornstra een voetballer is met veel techniek. Dan eb ik mijn vraagtekens bij de uitspraken. Natuurlijk wilt hij supporters paaien maar, doe dit dan met valide argumenten en geen drogredenen .

22 oktober 2020 om 15:49

Veltman moest het hebben van zijn gemene en onsportieve spel. Zoals tegen Sparta in de arena toen.

22 oktober 2020 om 16:30

@frank Dat ht niet een speler is dat je voor naar het stadion gaat dat is prima.zijn weinig spelers bij Feyenoord waarvoor je "naar" het stadion gaat als het om technische vaardigheden is zoals een Ziyech. Ik geef alleen aan dat Toornstra een prima techniek heeft. Nee hij zal nooit 5 man uitdollen. Maar let maar eens op zijn aanname altijd goed. Zijn traptechniek is meer dan prima. Ik snap nooit waarom Berghuis alle vrije trappen neem maar ja zal wel hiërarchie zijn.als liefhebber zijn er maar weinig van in Nederland waarvoor ik nar het stadion zou gaan.

22 oktober 2020 om 17:59

Hij heeft zeker een goede trap maar Texeira somt een lijst spelers op waaruit blijkt dat het technisch goed in elkaar steekt. En daarbzit Toornstra bij. Kokcu, Berghuis, Senesi. Kan ik allemaal inkomen. Maar Toornstra zou je toch niet echt in zo'n rijtje mogen scharen. Dat is bijna als zeggen dat Gunda Niemann een stilist op de schaats was. Ze kon ongelooflijk hard schaatsen en het bracht haar succes. Maar ze was niet bepaald een stilist te noemen. Maakt het natuurlijk niet minder knap wat zowel Toorstra als Niemann preste(e)r(d)en. Als liefhebber wordt je in Nederland niet bepaalt verwent inderdaad.

22 oktober 2020 om 14:20

Ik ben benieuwd welke spelers op het middenveld allemaal een betere traptechniek hebben dan Toornstra. Dus voor de duidelijkheid, traptechniek...

22 oktober 2020 om 14:48

wat is dit nou voor een vraag? Dus omdat Toornstra een goede trap heeft, is hij ook gelijk een speler zoals Texeira omschrijft? ZO ken ik er ook nog wel 1. Julian Jenner kon ongelooflijk goed een schaar maken. Zullen we hem dan ook maar scharen (woordgrap) onder verfijnde voetballers?

22 oktober 2020 om 16:41

Jij doet alsof Toornstra helemaal niks kan, maar iemand die goed kan schieten heeft dus techniek en volgens jou heeft Toornstra geen techniek en nu je de vraag niet kan beantwoorden moet je andere aspecten erbij halen. Julian Jenner was zeker een verfijnde voetballer, maar dat betekent niet automatisch dat hij goed is...

22 oktober 2020 om 17:02

Waar zeg ik dat Toornstra niets kan? Dat is iets dat jij er van maakt. Ik geef aan dat Toornstra geen voetballer is zoals Texeira omschrijft. Dat is iets heel anders.wat is dat toch met jou dat jij direct alles in het negatieve betrekt. Ik zie in jouw reacties heel vaak ' Weer zo''n Ajacied' of dat je mensen beticht van het feit dat zij 'het enke en alleen ontspanning is wanneer er in een Feyenoord topic wordt vermeld dat ze niet zo matig zijn als in jullie Ajax ogen om meteen duidelijk te maken dat het wel zo is.' Maak jezelf niet zo klein jongen. Dat werd in het verleden aan een bepaalde groep supporters gehangen. Maar, jij bent de overtreffende trap. Als jij een goede trap hebt betekend dat niet automatisch dat je een speler bent die technisch goed onderlegd is. Kijk voor de grap maar eens rond op een gemiddeld voetbalveld. Hoeveel spelers lopen er wel niet rond die een bal neer kunnen leggen waar ze willen maar, nog geen lantaarnpaal voorbij komen?net als jouw suggestie dat ik er maar andere aspecten bij haal omdat ik een irrelevante vraag niet kan beantwoorden? Een mooi voorbeeld van de pot verwijt de ketel.

22 oktober 2020 om 14:28

Hij is nu uit vorm en dan onderbouw ik het wel maar als je even kijkt naar al zijn jaren bij Feyenoord dan zeg je dit alleen maar om uit te lokken.techniek en overzicht heeft hij zeker , komt er alleen dit jaar niet zo uit.

Fijne voetballer, veel techniek en creativiteit, goed overzicht. Eigenlijk geen 'arbeider' maar meer een ballerina

Die identiteit slaat ook meer op de stad Rotterdam en de fans van Feyenoord. Het 'Niet lullen maar poetsen publiek' de 'Havenarbeiders' iets dat gedateerd is maar de club een volksclub heeft gemaakt, natuurlijk zien Feyenoorders ook liever technisch en verzorgd voetbal daar zit het hem niet in. Ik vind het wel mooi

Ergens begrijp ik hem wel alleen duurt het even voordat het etiketje verandert. Denk dat mensen die na '95 zijn geboren zich niet kunnen voorstellen dat Arsenal bekend stond als 'boring Arsenal'. Na de komst van onder meer Bergkamp en later Henry en co en icm prijzen veranderde dat zeer snel. Als Feyenoord iets constanter/herkenbaar speelt en prijzen pakt dan verdwijnt dat arbeiders etiket als sneeuw voor de zon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2313
B. LinssenAanvaller216
L. SinisterraAanvaller113
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

1 fan
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren