De zwakste speler van Oranje stond zondagavond in de achterhoede

Maandag, 12 oktober 2020 om 07:55 • Laatste update: 12:28

Het Nederlands elftal heeft zondagavond in de groepsfase van de Nations League een teleurstellende wedstrijd gespeeld tegen Bosnië-Herzegovina. Tegen de nummer vijftig van de wereldranglijst kwam de ploeg van Frank de Boer niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Voetbalzone beoordeelt de basisspelers van het Nederlands elftal met een rapportcijfer.


Spelersrapport Oranje tegen Bosnië-Herzegovina
SPELER CIJFER
Jasper Cillessen 6
Denzel Dumfries 5,5
Stefan de Vrij 6,5
Virgil van Dijk 7
Daley Blind 3,5
Marten de Roon 4
Georginio Wijnaldum 6
Frenkie de Jong 6,5
Donyell Malen 4,5
Luuk de Jong 5,5
Quincy Promes 4

Cijfers Oranje

Jasper Cillessen: 6
Het enige moment waarop Cillessen zich kon onderscheiden, was toen hij een goede redding bracht op een schot van Miralem Pjanic. Halverwege de tweede helft dook Cillessen de korte hoek in en kwam hij met een goede ingreep op het harde schot. Zijn uittrappen waren meerdere keren niet zo zuiver.

Het artikel gaat verder onder de video
De Boer deelt complimenten uit na nederlaag Mexico: 'Prima debuut'
Meer videos

Denzel Dumfries: 5,5
Dumfries was veel betrokken bij het spel van Oranje, maar was vaak onrustig bij het voortzetten van een aanval. Hoewel hij Malen kent van PSV, begrepen de flankspelers elkaar niet altijd. De rechtsback wisselde slechte momenten af met goede: zijn voorzetten werden veelal geblokkeerd, maar met het afstoppen van Amer Gojak en Rade Krunic leverde hij in de eerste helft belangrijke defensieve bijdrages. Dat deed hij ook halverwege de tweede helft, toen hij Sead Kolasinac afstopte met een uitstekende sliding. Daar ging wel een inschattingsfout van hemzelf aan vooraf.

Stefan de Vrij: 6,5
De Vrij mocht opgelucht ademhalen toen Cillessen redding bracht op een schot van Miralem Pjanic, nadat de verdediger zich liet dollen door Edin Dzeko. Maar verder speelde de stopper een solide wedstrijd. Zijn belangrijkste bijdrage was zijn perfect getimede sliding in de eerste helft om een schot van Gojak te voorkomen. De aanvaller nam iets te veel tijd, waardoor De Vrij nog net kon ingrijpen. Hij had een nóg grotere bijdrage kunnen leveren in de vijfde minuut, maar hij kreeg het hoofd niet goed tegen de bal bij een grote kopkans. De Vrij viel voor de rust op met enkele goede balveroveringen en voortzettingen van het spel als hij inschoof richting het middenveld.

Virgil van Dijk: 7
Zijn verdedigende taken verrichtte Van Dijk goed. Zo greep hij uitstekend in toen Milan Djuric in de eerste helft plots in balbezit was achter de laatste linie van Oranje: de mandekker was snel op de juiste positie en veroverde de bal. In het tweede bedrijf troefde hij Darko Todorovic af in een fysiek duel in het strafschopgebied. Ook als Van Dijk op de vijandelijke helft te vinden was deed hij vaak goede dingen: kort na de pauze droeg hij bij aan een aanval van Oranje, die uitmondde in een schot van Wijnaldum.

Daley Blind: 3,5
De linksback, die Owen Wijndal afloste in de basis, speelde geen gelukkige wedstrijd. Het Bosnische gevaar kwam veelal van zijn kant; op die momenten was Blind te laat om in te grijpen. Dat leidde bijvoorbeeld tot de kans van Gojak, vroeg in de wedstrijd. Na een kwartier liet hij Todorovic een gevaarlijke voorzet geven vanaf de flank. De voorzetten en passes van Blind misten meermaals de juiste kracht of richting, terwijl hij ballen van zijn voet liet springen.

Marten de Roon: 4
De middenvelder zakte met regelmaat terug naar de laatste linie om als soort derde centrale verdediger te opereren. Dat gebeurde niet altijd met evenveel succes. Zo verzuimde De Roon na een kwartier om bij een dreigende voorzet van Todorovic dekking te geven aan de vrijstaande Milan Djuric, wat tot irritatie leidde bij De Vrij. Kort daarvoor had De Vrij een inzet van Gojak geblokt; die uitbraak was mogelijk omdat De Roon niet oplette en als enige achterin de buitenspelval ophief. Ook op het middenveld voelde De Roon zijn ploeggenoten niet goed aan. Een late gele kaart betekent dat hij geschorst is tegen Italië.

Georginio Wijnaldum: 6
Wijnaldum was zuiver in de passing (30 van de 32 passes slaagden), maar zeker in het eerste uur te terughoudend op momenten waarop hij een aanvallende bijdrage kon leveren. Net iets te laat een belangrijke pass versturen, niet durven schieten als de mogelijkheid er is: Wijnaldum had een grotere bijdrage kunnen leveren. Na de pauze durfde de middenvelder wat meer aan. Een eigen doelpoging was te zwak, maar met een prachtige boogbal bereidde hij in de slotfase een kans van Frenkie de Jong voor.

Frenkie de Jong: 6,5
De Jong wist het spel niet naar zich toe te trekken zoals hij dat vaak wel kan. De middenvelder kreeg twee keer de kans om Oranje op voorsprong te schieten, maar stuitte in de korte hoek op doelman Ibrahim Sehic en zag een schot van dichtbij tegen de voet van Todorovic belanden. Een doelpunt had hem een hoger cijfer opgeleverd, maar De Jong kan terugkijken op een aardig optreden. In de eerste helft, waarin de slordigheden zich opstapelden bij Oranje, oogde Frenkie de Jong als een van de weinige spelers comfortabel aan de bal. In de blessuretijd stond De Jong met een stiftbal aan de basis van een grote kans voor Ryan Babel.

Donyell Malen: 4,5
Malen kreeg verrassenderwijs de voorkeur boven Steven Berghuis, maar wist het gelijk van bondscoach Frank de Boer zeker in de eerste helft niet te bewijzen. De buitenspeler was ongelukkig in zijn acties en leverde te weinig diepgang. Zijn voorzetten en balaannames waren onder de maat. Na de pauze speelde Malen met veel meer zelfvertrouwen, zo viel te merken aan de manier waarop hij zich aanbood, bewakers passeerde en de bal in bezit hield. Maar tot concrete resultaten leidde het niet en twintig minuten voor tijd werd hij naar de kant gehaald.

Luuk de Jong: 5,5
Met slechts 31 balcontacten kwam De Jong weinig voor in het spel. Zijn kwaliteiten werden niet benut: De Jong kreeg nauwelijks goede voorzetten vanaf de flanken. De eerste waar hij iets mee kon was in de slotfase van invaller Steven Berghuis en Luuk de Jong kopte de bal toen goed richting de hoek, maar de doelman bracht redding. Hij probeerde wel betrokken te zijn bij het spel, door soms ver terug te zakken of juist uit te wijken naar de flanken en daar bijstand te verlenen. Kort voor de rust kopte hij de bal goed terug op Wijnaldum, die niet durfde uit te halen.

Quincy Promes: 4
Promes speelde een overwegend teleurstellende wedstrijd. Er ging met name in het eerste uur te weinig gevaar uit van de buitenspeler, die meermaals onnodig balverlies leed, afzwaaiers produceerde als hij het doel opzocht en De Jong geen bruikbare ballen gaf. Promes begon de wedstrijd met een goede vrije trap op het hoofd van De Vrij, wiens kopbal ongelukkig was, maar het duurde lang voordat hij daarna weer goede acties leverde. In het laatste halfuur liet hij zich wat meer gelden in positieve zin.


Poll

Ben je het (grotendeels) eens met onze cijfers?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

160 reacties (laatste reactie door leenborsboom)
11 oktober 2020 om 19:58

Berghuis moet altijd spelen. Heeft iets wat niemand anders heeft in dit team.

11 oktober 2020 om 20:14

Ik snap wat je bedoeld maar Berghuis in het Nederlands elftal is toch een andere speler. Bij Feyenoord is heel het team om hem heen gebouwd en spelen ze iedere bal naar hem af en laat hij zien dat hij gewoon heel makkelijk scoort en assists geeft. In het Nederlands elftal vind ik hem af en toe zo onzichtbaar. Dit geldt trouwens voor veel spelers.

11 oktober 2020 om 20:27

eindjee040

Maar ik vind Berghuis vandaag alles behalve onzichtbaar. Hij zorgde juist vandaag voor al het gevaar.

11 oktober 2020 om 20:00

Was allemaal onvoldoende....
Ben benieuwd of Frenkie zijn woorden van gisteren over de wereldniveau spelers gaat herhalen.....niet om aan te gluren

11 oktober 2020 om 20:01

Kan er ook het cijfer 0 gegeven worden voor de invalbeurt van Babel? Een formidabele voorzet(ingooi) en een heerlijke vrije afwerking op 10 meter van het doel, slechts 4 meter naast...

11 oktober 2020 om 20:01

Was allebei drama, maar die Ake deed er niet voor onder. In 15 minuten geen enkele bal vooruit spelen als je moet scoren.

11 oktober 2020 om 20:02

Vind babel in oranje ook niks. Promes en blind oa mag je het meer aanrekenen. Babel heeft nauwelijks speeltijd gehad

11 oktober 2020 om 20:07

Blind is geen linksback, waarom die daar altijd maar wordt neer gezet is apart, zet hem centraal of op de bank, meer keus is er niet.. Verder is NL aanvallend heel zwak

11 oktober 2020 om 20:05

Vroeger kreeg ik na een repetitie wiskunde vak een 1 voor de moeite. Dat was inderdaad ook wel genoeg geweest voor Promes. Wat was die slecht

11 oktober 2020 om 20:06

Alsof Promes en Babel tegen dit degelijke Bosnie het verschil hadden kunnen maken. die ploeg is verdedigend superstabiel. Ronaldo had ook niks kunnen klaarmaken.gewoon een te moeilijkke ploeg om goed tegen te kunnen spelen.

11 oktober 2020 om 20:12

Ronaldo had die laatste kans van Babel er in ieder geval ingeschoten...ga je in ieder geval 0-1 weg😉

11 oktober 2020 om 20:27

Haha oh ja, die kans van Babel. Lieve help. Dan ben je profvoetballer... In het Nederlands elftal! Die bal ging ook niet net naast. Kan toch niet.

11 oktober 2020 om 23:19

babel.......tja dat zegt genoeg. past niet meer in oranje, echt niets toe te voegen. de euforie van oranje krijgt wel flinke klappen

Lijkt me wel aardig correct. Vraag is of er nog groeipotentieel is. Voor de Roon, Blind, Babel, Promes iig niet. Klopt ook weinig op de deur moet ik zeggen. Dan zal dit het niveau ongeveer zijn waar we t mee moeten doen.
EK is leuk maar tegen de grote landen gaan we er enorm af natuurlijk. Geen favoriet, das hekder

11 oktober 2020 om 20:05

Het is zonde dat Wijndal geen stap gemaakt heeft. Dat is een echte LB, in ieder geval voor de toekomst.

11 oktober 2020 om 20:19

Hapsie komt eraan

11 oktober 2020 om 20:36

Als die jongen toch eens minder vaak geblesseerd zou zijn zeg. Zo zonde

12 oktober 2020 om 11:08

Haps had allang onze vaste LB kunnen zijn als hij niet elk jaar weer geblesseerd raakte. Heeft alles om een top LB te zijn. Had natuurlijk ook allang niet meer bij Feyenoord gespeeld als hij altijd fit was gebleven ...

11 oktober 2020 om 20:20

Maar moet je kijken naar groeipotentieel bij Oranje? Ik bedoel, voor Jong Oranje begrijp ik het wel, maar bij het grote Oranje moet gewoon de beste 11 spelen? Blind op linksback kan gewoon niet, en er was hier iemand die zei dat Blind een moderne back was lol. Blind is het beste op centraal achterin, en toch ga je hem linksback zetten. Babel is verleden tijd en uit vorm bij zijn club, Bergwijn speelt al een tijdje niet als rechtsbuiten (tegen United was zijn laatste wedstrijd), heb je de kans om hem weer linksbuiten te zetten, gooi je Babel in die uit vorm is. Je zet Luuk de Jong in de spits, en dan zet je Malen, die geen goeie voorzet heeft, en Promes zet je op linksbuiten, terwijl die op rechts juist voorzetten kan geven. Ik bedoel, ik ben geen coach en het tactische spel op het gebied van voetbal heb ik te weinig brood van gegeten, maar als je gewoon wedstrijden kijkt en poppetjes op de juiste posities kan zetten is toch niet teveel gevraagd lijkt me?

11 oktober 2020 om 20:21

Onze concurrenten zijn Zweden, Denemarken, Noorwegen en Zwitserland. Ik schat dat we dat niveau ongeveer hebben. 3 a 4 spelers bij topclubs en de rest is middelmatig. We zijn in het verleden teveel verwend geweest.

11 oktober 2020 om 20:48

Blind is simpelweg geen Linksback. En ook voor de verdedigende middenveld positie mist hij snelheid. Centraal in de verdediging hebben we betere speler.....kortom gewoon op de bank. Maar op een of andere manier blijven bondscoaches hem maar linksback zetten. Ongelofelijk

11 oktober 2020 om 21:41

Bij gebrek aan beter. We hebben geen betere. Om dezelfde reden moeten we het ook doen met dumfries en hateboer en de Roon. Frenkie, Van Dijk, Wijnaldum, de Ligt en vooruit Memphis zijn top. De Vrij en Blind (als centrale verdediger niet als back) ook maar daar heb je door de aanwezigheid van de ligt en Van Dijk niet veel. Bergwijn en Cillessen zijn geen dissonanten met topspelers om zich heen. Maar de rest... De rest is gewoon (nog) niet goed genoeg voor het niveau dat Oranje zou moeten nastreven.

12 oktober 2020 om 05:26

Vind haps en ook wijndal ook al is hij nog erg jong toch echt een klap beter dan blind op linksback. Blind als cvm is meestal een verademing. Links achter een drama.

Jammer dat Koopmeiners er niet in kwam voor De Roon, heeft met zijn passing hetgeen wat we nodig hadden denk ik

11 oktober 2020 om 20:28

Jammer dat de Roon speelt vanaf het begin. Vooruit voetballen heeft die nog nooit van gehoord

11 oktober 2020 om 21:01

Dat is ook niet zij taak

12 oktober 2020 om 00:43

Ik bedoel met zijn passen. Is altijd balletje breed of terug.

Toen Berghuis erin kwam... Liep het spel toch wel beter...

11 oktober 2020 om 21:03

Net als Promes. Beetje Ziyech die Berghuis. Ze vullen elkaar goed aan. Berghuis kan de diepte de bal geven, is de kwaliteit van Promes.

12 oktober 2020 om 09:22

Berghuis is ook gewoon de beste optie. Promes is het totaal niet, Bergwijn speelt nog te veel met de rem erop mentaal en de talenten zijn nog te wisselvallig. Babel heeft het ook niet.

Hoe slecht moet je spelen om een 3 of lager te halen? Promes vind ik al geen geweldenaar, maar vandaag had ik echt het idee die niks goed kon doen? Misschien het eens gaan proberen op het rugbyveld?

11 oktober 2020 om 20:04

Promes was vandaag het Manolevje van Nederland. Daar ging echt helemaal niets goed vanuit. Berghuis te laat ingebracht voor de verkeerde speler.

11 oktober 2020 om 21:03

Ben ik niet mee eens, hij werd gewoon niet goed gebruikt. Sinds de komst van Berghuis zie je Promes zijn kwaliteit naar voren komen.

12 oktober 2020 om 10:43

Dan wordt Promes in Oranje al vijf jaar niet goed gebruikt.

Promes nog lager! En malen was helemaal niet zo slecht als beweerd wordt. Verder kloppen de cijfers wel

12 oktober 2020 om 01:22

Alle aannames schoten 2 meter van de voet van Malen. Daarnaast ook vaak de pass achter de man.

12 oktober 2020 om 02:55

Dan heb ik een andere wedstrijd gezien. Die Blind is wel een zuur vaatje bier aan het worden zeg... pfffoehhhh En die 6,5 voor FdJ begrijp ik ook niet. Met z’n eeuwige geschaakt opzij en terug. Was n zware pot om naar te kijken

12 oktober 2020 om 08:33

Blind is gewoon goed op centraal, niet op linksback. Verder is Promes bij Nederland gewoon stukken minder dan bij Ajax (als hij op linksbuiten staat). Misschien te maken met de mannetjes om zich heen, met de aanvoer. Daarbij, wat moet Frenkie doen? Alleen naar hun goal rennen?! Er moet ook aanspeelbaarheid zijn....

Hoe kun je wijnaldum een 6 geven. Hele wedstrijd verstoppertje gespeeld. En dat voetbalt bij Liverpool.

11 oktober 2020 om 20:21

Wijnaldum in de tweede helft speelde niet heel verkeerd, er kwam weer dreiging (schot op goal en beweging van het middenveld) en die steekbal op De Jong was gewoon een kans op goal. Eerst helft was niet best nee, dus dan kom je uit op een 6.

11 oktober 2020 om 20:35

Ik weet in zo'n geval niet of het aan de opdracht (van De Boer) of aan de uitvoering (in dit geval van Wijnaldum) ligt, maar het is toch opmerkelijk dat Wijnaldum in de eerste helft nauwelijks in het spel voor kwam, bijna in de spit stond en dus vooral Luuk de Jong in de weg liep en in balbezit niets goed deed. In de tweede helft ging het pas beter met Wijnaldum (en de rest van Oranje) na de wissels toen Berghuis en Hateboer er in kwamen. Dat koppel op de rechterflank klikte beter dan Dumfries en Malen. Voor hen geldt hetzelfde: weet niet of het aan de opdracht lag, maar Malen stond op de positie van Wijnaldum en Dumfries stond regelmatig net verkeerd, te hoog of juist niet hoog genoeg, voor een vloeiend spel op die flank.

11 oktober 2020 om 20:46

Lag meer aan de opdracht volgens mij, maar ja, je gaat Malen op rechtsbuiten zetten, waar hij al 1,5 seizoen niet meer heeft gespeeld en echt maar een handjevol wedstrijden heeft gespeeld. Van alle drie de posities, dus linksbuiten, spits, en rechtsbuiten, ga je hem op een positie zetten waar hij het minst heeft gespeeld. Ik bedoel, is het zo lastig om gewoon op internet te zoeken waar die het meeste rendement heeft gehaald? Maar het was de bedoeling dat Promes en Malen veel wisselden, maar dat werkte voor geen meter. Promes ging alleen door het midden, en dook niet de ruimte in, maar dook in het gebied waar ook 5 Bosnische spelers stonden. Ik bedoel, hoe wil je dan ruimte maken?

11 oktober 2020 om 21:05

@ Fcgrunn050: Mee eens, als je Malen dan op een flank wil zetten, laat het dan de linker zijn. Verder is het idee van een dynamische voorhoede met positiewissels mooi, maar daar kan Luuk de Jong al niet in mee; die staat stijf in de spits, hooguit ietsje terug gezakt in de combinatie bij een counter. Dus laten we zeggen het "Ajax-spel in de CL van 2018 en 2019" werkt alleen met ook Depay er bij in de spits én een 10 die dat goed kan begeleiden (wijnaldum zou dat kunnen, maar wellicht ook Donny, maar niet Promes) samen met Frenkie daar achter. Plus: dat spel met positiewisseling kan niet met Babel. Niet snel (en eerlijk gezegd: alert) genoeg daarvoor.

11 oktober 2020 om 21:15

Nee precies, had dan Malen in de spits gezet als je toch geen voorzetten gaat geven vanuit de flank. Anders heb je toch niks aan De Jong? Je ziet toch overduidelijk dat De Jong voorzetten nodig heeft bij Sevilla, of denk je dat Navas, Ocampos, en Suso voor de lol die ballen voorin slingeren. Had dan Berghuis op rechts gezet en Bergwijn op links. Babel had daarvoor een best goeie actie (bal veroverd en die tegenaanval opgezet), maar toen eenmaal in de zestien... Jeetje, die volley had wel wat rechter gemogen.

Daley Blind heeft het in het verleden prima ingevuld als linksback maar in het hedendaagse voetbal kan dat gewoon niet meer. Ik snap niet waarom een pure linksachter zoals Van Aanholt of Wijndal niet eens kansen krijgen op de positie.

11 oktober 2020 om 20:17

Die hebben kansen gekregen maar niet overtuigd. Vond Blind onder Koeman altijd wel goed, zeker met zijn passing tussen de linies kan hij voor gevaar zorgen. Heeft zijn vorm alleen niet na dat laatste incident met zijn hart

11 oktober 2020 om 20:29

Vind persoonlijk dat Wijndal nog wel een kans verdient. 84 minuten gespeeld in Oranje tegen de beste man aan de kant van Mexico. Hij heeft tenminste drive naar voren en brengt wat dynamiek, in tegenstelling tot Blind.

11 oktober 2020 om 20:31

Denk dat je Wijndal deze wedstrijd best in de rust had kunnen brengen voor Blind op LB. Verschil met de wedstrijd tegen Mexico is dat er meer vaste structuur in dit elftal zat. Blind was een aantal jaar geleden echt een prima LB, maar inmiddels past dat niet meer. Blijft een goede speler, maar dan als CV die inschuift (wanneer Van Dijk achter blijft) voor de passing inderdaad. Zal nooit zijn voorzet (vanaf LB) vergeten op Van Persie!

11 oktober 2020 om 20:40

Ik denk dat als je twee van die backs neerzet die bijna nooit op de backpositie staan, je eigenlijk met drie man centraal moet staan.

11 oktober 2020 om 20:50

Blind zorgt tegen goede buitenspelers vooral vooral voor gevaar door zijn gebrek aan snelheid. Dan heb ik liever een back die wel kan verdedigen en de bal inlevert bij Frenkie...(En er af en toe opportunistisch overheen kan denderen)

12 oktober 2020 om 02:07

Kansen gekregen maar niet overtuigd? ... een fitte blind heeft altijd gespeeld bij alle bondscoaches... andere hebben geen enkele kans gehad .. misschien een wedstrijdje gespeeld als blind er niet was als je dat misschien bedoeld .. maar geen echte kans blind is nooit gepasseerd .. en die heeft zat slechtste wedstrijden in oranje gespeeld .. maar bleef gewoon altijd staan... als je dus praat over kansen, dan heeft alleen hij die gehad.

12 oktober 2020 om 12:56

Ja, ik ben ook wel voor nog een kans, maar Wijndal gaf die Corona wel echt ge gelegenheid de beste man op het veld te zijn.. Drama pot speelde hij.

Met alle respect maar Blind is natuurlijk ook geen Nederlands Elftal materiaal, dat is het nooit geweest en zal het nooit worden ook. Prima speler voor Ajax, hij heb zeker zijn waarde wel, maar op dit internationale podium komt die simpelweg tekort.

11 oktober 2020 om 20:02

Prima speler als CV voor Ajax. Nederland heeft jammer genoeg voor Blind 4 beter cengtrale verdedigers Op linksback met zijn snleheid kan gewoon echt niet.

11 oktober 2020 om 20:20

Helaas geldt dat voor ongeveer 3 kwart van de selectie. We zijn wellicht wat verwend geweest met vorige generaties. En dan hebben we ook nog fdb als bondscoach. Goddank zijn we al geplaatst voor het EK...

11 oktober 2020 om 21:31

Blind is top ED dus wel degelijk NL elftal materiaal. Of dat op LB is is een ander verhaal, maar gewoon een goede speler die multi-inzetbaar is.

12 oktober 2020 om 01:10

Niet alleen top ED, ook gewoon top CL

12 oktober 2020 om 11:37

@pieterprins773 - Als dat zo was, had Manchester United 'm nooit aan Ajax verkocht. Blind is een goede centrale verdediger, maar z'n gebrek aan snelheid heeft 'm altijd parten gespeeld. Als centrale verdediger kan hij dat compenseren met z'n gevoel voor ruimte en inzicht in veel situaties, maar als back ben je heel erg afhankelijk van snelheid en loopvermogen. Overigens is Blind wel degelijk goed genoeg voor Oranje, maar helaas voor hem zijn Van Dijk, De Vrij en De Ligt beter, terwijl hij als linksback niet geschikt is.

12 oktober 2020 om 02:10

Het is echt grappig om te lezen .. we vallen gewoon weer in herhaling .. dit zei iedereen 4,5 jaar geleden ook over blind ... maar hij staat er toch echt nog steeds, ik snap het ook niet, hoe zou het komen is het dan echt om ze naam ? (Zoon van)

12 oktober 2020 om 11:39

Destijds was hij de enigste optie als linksback en vastigheid is nou eenmaal een dingetje voor Koeman geweest. Je maakt mij namelijk niet wijs dat Koeman niet zag dat Promes niets toevoegde en dat Blind de achilleshiel van de verdediging was aan de linkerkant.

Jammer van het resultaat. Missen echt een type Sneijder/ff vaart die de eind pass kan geven. Verdediging houdt gewoon de nul dus die kan je de schuld niet geven.

12 oktober 2020 om 11:33

Tja, als Memphis er gisteren was had Oranje misschien ook wel gescoord. Als, als als...

Promes heeft 3,9 punten te veel gekregen. Wat heeft die slecht gespeeld. Wat ook een vraagteken is, waarom geef je geen voorzetten met Luuk voorin. Wat geeft de Boer voor instructies mee in het veld. Coach verdient met deze opstelling ook niet meer als een 0,1.

Vraag me af of de Boer blij is met zijn staf en vraag me af of hij wat in te brengen heb. Deze selectie is voor een groot deel samengesteld door Lodeweges, die had de voorselectie ook gemaakt. Je mist diepte en creativiteit. De Roon mag samen met Promes naar de bank. Je moet je afvragen of blind een back is, want hij speelt meestal CV. Babel moet je afscheid van nemen, net als Strootman. Laten we hopen dat hij een autoriteit aan zijn staf kan toevoegen, bijvoorbeeld van Persie, maar dat is op de langere termijn. Op de korte termijn moet hij Berghuis opstellen tegen Italië. Of op 10 of op 7. Die voegde wat toe.

Dumfries, de Roon en Promes waren toch echt slechter dan Blind. Eigenlijk alleen Cillissen, van Dijk, de Vrij en Frenkie die normaal niveau halen. Waarom geen vd Beek voor de Roon?

12 oktober 2020 om 11:55

@realfan13 - Ga je nog een keer iets onderbouwen of blijf je willekeurige dingen roepen zonder enige vorm van onderbouwing?

11 oktober 2020 om 20:10

Omdat vd Beek tegen Mexico niet best was

11 oktober 2020 om 20:26

Vd beek is ook geen opbouwer. Hij heeft in het Nederlands elftal nog nooit goed gedaan.

11 oktober 2020 om 20:26

Van de Beek was tegen Mexico nog onzichtbaarder dan Wijnaldum was deze wedstrijd.

11 oktober 2020 om 20:55

Van de Beek heeft in het Nederlands elftal nog geen wedstrijd goed gespeeld

Echt een heel matig optreden. Blind was niet goed, maar vond Dumfries, Malen en Promes toch een stuk minder. Je hebt aardige spelers in de achterhoede, aardige spelers op het middenveld, maar voorin is het echt om te janken. Wat me het meest opvalt, je creëert in 4 wedstrijden ( Italië, Polen, Mexico, en Bosnië) niet 3 100% kansen. Er ontbreekt ecjt een creatieve speler op het middenveld, en voorin heb je met Berghuis 1 speler die dat wel heeft, en zet je op de bank. Al met Al gewoon 4 wedstrijden heel erg slecht. Denk dat het voorlopig niet beter wordt, want ook Depay en Bergwijn zijn geen spelers die wel die extra klasse wel hebben. We staan mijlenver van ploegen als Spanje, Frankrijk, België, England, Duitsland, Portugal af. Wij kunnen ons meten met ploegen als Rusland, Oekraïne, Zwitserland.

11 oktober 2020 om 23:22

Malen kwam nog 2 keer langs zn man toen ie op links mocht spelen. Promes heeft de enige 2 dreigende momente in de eerste helft de bal het stadion uitgejaagd en was in zn passing vaak werkelijk dramatisch. Heeft met vorm te maken want hij kan echt wel beter. Geld zeker ook voor Blind, stond verdedigend een aantal keer te slapen en de passing was ook niet naar z'n kunnen. Een andere aanvallende linksback zoals Van Aanholt, Haps, Wijndal had hier hopelijk meer laten zien.

De Vrij een 6,5??? Man, werd af en toe als een junior gepiepelt net als de Roon. En voetballen kan die niet, drama!

Die blind is sowieso een zwaar overschatte speler. En waarom je met de Roon en Malen begint ipv vd Beek en Berghuis weet ik ook niet. Weg met deze mislukte trainer. Wordt een groot drama zo.

Toch knap van De Boer dat hij al zo zijn stempel weet te drukken op het spel van Oranje. Het doet pijn aan de ogen. Na Blind was Promes toch wel de slechtste, maar die mag weer blijven staan. Het is of de trainer, of de spelers luizen hem erin om toch maar een Ten Cate aan boord te krijgen.

11 oktober 2020 om 20:24

Zo'n promes zou je toch gewoon nooit meer mogen op opstellen of wel? Tenenkrommend. Aanvallend hebben we vrijwel niemand met wat voetbalvernuft. Berghuis viel positief op. Van Dijk laat zich ook wel kennen zeg...

12 oktober 2020 om 11:54

Wat doet De Boer anders dan Koeman dan? Daar mochten Promes en Blind ook tot in de eeuwigheid blijven staan en ook onder Koeman was Berghuis slechts opvulling van de bank. Dat wijzen naar De Boer is wel lachwekkend naar mijn mening. Die zit er nog niet eens lang genoeg om iedere naam te weten bij wijze van spreken, laat staan dat hij iets kan implementeren.

De slechtste man zat op de bank en moet zo snel mogelijk zijn biezen pakken. Hoe verzin je het om pas na 60 minuten je eerste wissel te doen en dan ook nog 1 op 1 wisselen. Had de twee backs er uit gehaald samen met Wijnaldum en Berghuis ,Van De Beek en Stengs er in voor creativiteit

De zwakste was Frenkie de Jong. Ook gebaseerd op het verwachtingspatroon. Wat een overschatte speler is dat zeg. "Hij heeft weinig balverlies" hoor ik de kenners dan zeggen. Ja, als je zo risicoloos speelt, kan ik dat ook. Beetje kappen en draaien en dan een pass over 5 meter terug of breed. Knap hoor!

11 oktober 2020 om 20:18

Vond Frenkie ook zeker niet geweldig vandaag, haalde net als de rest niet zijn niveau. Maar hij had met name de eerste 80 minuten weinig opties naar voren toe vond ik. Tempo was gewoon veel te traag en de aanvallers veel te statisch (weinig beweging voorin). Dit was het falen van een team en niet van één speler.

11 oktober 2020 om 20:26

Die jongen heeft toch ook gewoon amateurs om hem heen lopen. Zet hem er bij Spanje of België in en hij speelt de sterren van de hemel.

11 oktober 2020 om 20:57

Jeff85, lekker makkelijke opmerking. Zo goed speelt hij niet bij Barcelona en de echte toppers brengen andere naar een hoger niveau

11 oktober 2020 om 23:27

Ik ben het deels met je eens, dit hele jaar al ook bij Barca. Die jongen kan veel maar ook echt veel beter dan dit. De Roon was ook niet best maar daar verwacht je ook minder van.

12 oktober 2020 om 11:52

Dat is wel erg negatief. De Jong speelt de laatste wedstrijden minder in Oranje, maar we hebben het hier niet over een creatieve nummer 10. Hij is een controleur voor de verdediging en dus ook afhankelijk van de spelers om zich heen. Aan De Roon heeft hij niets en Wijnaldum verhoogt het tempo aan de bal ook niet. Waar moet je dan de bal aan kwijt? Los van het feit dat ook De Jong meer moet laten zien, vind ik de uitleg nogal kort door de bocht.

De zwakste man van Oranje stond aan de zijlijn. Zo veel betere spelers tot je beschikking dan Bosnië en dan 80 minuten niks kunnen klaarspelen is echt schandalig. De Boer heeft geen gouden pik, als je Babel als troef in zet, dat mag duidelijk zijn

12 oktober 2020 om 11:49

Oranje heeft geen troeven. De basis is de enigste troef en dan moet iedereen inzetbaar en fit zijn.

De volgende keer toch een keer Bakker meenemen. Heeft tot nu toe alles gespeeld bij PSG en ook niet onaardig geloof ik. Dan verdien je m.i. wel een oproep en ik denk dat hij het tegen grotere landen goed kan doen. Kan goed verdedigen en levert de bal simpel in bij iemand van dezelfde kleur. Wijndal moet in ieder geval de volgende wedstrijd spelen. Blind nooit meer.

11 oktober 2020 om 20:28

Bakker is echt weer zo typisch gebral om snel in het Nederlands elftal te dumpen en als hij een keer slecht speelt, nooit meer op te roepen. Kom op man, hij heeft maar een handjevol wedstrijden gespeeld en speelt in een elftal dat 90 minuten op de helft van de tegenstander speelt. Bij Nederland kan hij zeker niet zo spelen hoe hij het bij PSG doet. Jong Oranje is een ander verhaal, want die spelen veel dominanter dan Oranje. Ik zal hem in de gaten blijven houden en als hij deze lijn doortrekt, dus basisplaats blijven houden zelfs wanneer Kurzawa en Bernat terug zijn, kampioen worden, en stabiel zijn, dan zal ik hem meenemen naar het EK (als dat nog doorgaat in 2021). Maar voor nu vind ik dat echt weer gebaseerd op niks. 10 wedstrijden Psg, en dan gelijk het Nederlands elftal in, lol.

Een 3.5 voor blind veel te overdreven, speelde beter dan dumfries, die lood aan zijn poten had zitten. Berghuis wel een vreselijk goede invalbeurt zeg!

11 oktober 2020 om 20:28

Dumfries had nog goede momenten, bij blind heb ik dit niet gezien.

11 oktober 2020 om 20:50

Dumfries goede momenten? Waar heb je het over? Dumfries was even slecht, zo niet slechter.

11 oktober 2020 om 21:34

Dumfries had 1 goed moment, dat was zijn wissel

Op basis van wat kreeg Dumfries een 5.5, z'n nieuwe kapsel?
Die man is echt nog te slecht voor de f6 van z'n plaatselijke voetbalvereniging.

Heeft van Dijk dit ingevuld?? Vond alleen de Vrij minimaal een 7 waard

12 oktober 2020 om 11:48

De Vrij was uberhaupt de enigste die z'n niveau haalde. Van Dijk heeft het al een tijdje niet. Dat kan gebeuren overigens, maar goed speelt hij niet.

De enige twee spelers van Ajax komen het qua waardering het er slechtste vanaf. Geeft aan dat je bij Ajax en het Nederlands elftal over de top zijn. Misschien gaan ten Hag en de Boer het nu eindelijk eens inzien. Beide voegen nog weinig toe tegen middelmatige ploegen.

11 oktober 2020 om 23:29

Vind over de top een overdreven conclusie. Op dit moment uit vorm wel me eens. Ook is Blind op LB eigenlijk zonde. Moet echt als libero of Verdedigend middenvelder.

Daley speelt alsof ie 43 is. Ik vond Promes overigens slechter en Dumfries ook.

11 oktober 2020 om 20:59

Ik denk zelfs dat er spelers bij zijn die de 100 meter sneller wandelen dan dat Blind hem rent.

12 oktober 2020 om 02:51

Dumfries, zijn aannames zijn om te janken zo slecht, geen idee hoe hij een 1 2tje moet opzetten en kan alleen maar hard rennen. Blind was ook slecht. De Roon, om te janken hoe hij soms de voortzetting zocht... Niet... Berghuis, topper, spelen, basis... De Boer, kom op, geen twijfel over Berghuis!

Dat iedereen hier een ander persoon heeft als slechtste speler, zegt álles over hóé slecht het wel niet was. Ik vrees de wedstrijd tegen Italië.

Ik vond Promes toch echt belachelijk slecht vanavond. Heeft werkelijk waar niks goeds gedaan. Over Babel zou ik nog willen zeggen dat hij, ookal heeft hij maar 5 minuten gespeeld , hij heeft laten zien dat hij niet thuishoort in oranje. Maarja dat mag niet van voetbalzone aangezien hij maar 5 minuten gespeeld heeft en dat is redengenoeg om je post te verwijderen....

ik zou zo spelen! Zorgt een beetje voor verrassing in de ploeg. Nederland heeft goede centrale verdedigers. Hateboer en De Roon spelen dan een beetje zoals ze bij Atalanta ook doen. Blind vind ik als verdediger echt te slecht, maar ik denk dat die als een soort middenvelder echt veel extra's kan brengen. Verder heb je verschillende middenvelders met De Roon, De Jong en Wijnaldum. Luuk de Jong als diepe spits, waar Berghuis omheen kan voetballen in een vrije rol.

Krul
De Vrij
Van Dijk
Ake
Hateboer
De Roon
F. De Jong
Blind
Wijnaldum
Berghuis
L. de Jong
11 oktober 2020 om 21:51

Ik zou zo gaan spelen, vooral ook de Roon niet omdat ie tegen Italie omdat "ie" geschorst is, daarnaast vind ik Koopmeiners een leukere voetballer om naar te kijken.wijndal omdat ie gewoon een goede voorzet heeft, in tegenstelling tot alle andere backs en Depay toch wel naar binnen gaat komen.

Krul
Hateboer
De Vrij
Van Dijk
Wijndal
Koopmeiners
F, de Jong
Berghuis
Wijnaldum
Depay
L. de Jong

Misschien ben ik te kritisch maar vind dat er vanavond geen een speler meer dan een 6je verdiend maar goed VZ zal wel een goede reden voor hebben maar Vergil en F. de Jong waren ook nou niet zo goed dat ze zo hoog scoren.

Lachwekkende cijfers van VZ. Alsof Blind zogenaamd duidelijk de slechtste was. Cillessen een 6 terwijl hij niks verkeerd heeft gedaan en juist de ene bal die hij moest hebben goed wist te pakken. Cijfers voor Promes en Malen terecht, maar dan Wijnaldum die 90 minuten lang verstoppertje heeft gespeeld wel een voldoende geven. Dumfries een voldoende heb ik ook niet gezien.

Als je met luuk de jong start dan zet je berghuis op rechts en malen op links....frank de boer zal nog wel even nodig hebben om te wennen...

Zolang de knvb met 0 verstand een trainer uit kiest wat in het verleden BIJNA niks heeft gepresteerd gaan we alleen.maar af.

12 oktober 2020 om 02:10

Oranje speelt niks beter of slechter dan onder koeman. Onder hem 1 redelijk goede wedstrijd en de rest was slecht/matig. Enige verschil is dat koeman met veel geluk punten binnenhaalde.

Waarom Berghuis niet gewoon op 10 zetten? Als ik me niet vergis is dat zijn persoonlijke favoriete positie. Daarbij missen we gewoon creativiteit op het middenveld. Wijnaldum op 6 ipv de Roon. Aan de Roon heb je eigenlijk niets als je op balbezit speelt. Als je tegen een lastigere tegenstander speelt kun je altijd Wijnaldum of Berghuis met de Roon wisselen.

Wat een onzin, van Dijk was 1 van de slechtste, leek wel stroop aan zijn schoenen te zitten, zo traag, bal 3of 4 keer aan raken, al het tempo eruit
Maar de slechtste was toch duidelijk Dumfries, wat een blindganger.
Dat de spelers voor de goal de voorzetten van Blind niet in doel werken, kan Blind niks aan doen, die waren toch echt op maat

Hoe kan van Dijk ooit een 7 hebben dan??

12 oktober 2020 om 02:12

Omdat we diego van dijk Maradona niet slecht mogen beoordelen. V dijk speelt al maanden slecht en heeft door zijn slechte spel (lees vooral op het middenveld staan) meerdere tegengoals veroozaakt. Alleen willen de meesten dat niet zien of horen en gevm dan blind of de ligt de schuld.

12 oktober 2020 om 11:40

Nou ja, Blind is wel het zwakke punt van de verdediging hoor als linksback. Dat neemt niet weg dat Van Dijk inderdaad al een tijd niet goed speelt.

Wat een slechte wedstrijd.
Pas op het laatst drongen ze wat aan .
Niets meer te zien van het team wat vorig jaar zo goed speelde .

Let wel op, als je blind eruit haalt rendeert de Jong ook een stuk minder.
Als ze de Jong vast zetten in de opbouw, neemt Blind het over en als ze dan instappen op blind, komt de Jong weer vrij. Daarom doet de Jong het ook minder goed bij barca. Nu met busquets direct naast hem, krijg je eenzelfde wisselwerking.

12 oktober 2020 om 11:43

Daar ben ik het niet mee eens. Een andere linksback die wel snelheid heeft kan zich ook aanbieden. Blind is echt niet de reden dat De Jong rendeert in Oranje. Verder is Blind aan de bal natuurlijk een goede speler, maar z'n gebrek aan snelheid en loopvermogen is gewoon funest voor een back. Dat breekt 'm keer op keer op.

Alleen De Vrij en Van Dijk hebben redelijk gespeeld en voldoendes gekregen en wellicht Cillessen ook omdat ie weinig te doen heeft gehad. De rest van het elftal was zwaar kansloos en ver onder de maat! Zelfs de gehypte frenkie, eerder spelen en minder gaan lopen. Tegen Italië beginnen met Berghuis en Hateboer. Al denk ik niet dat de Boer dat doet, want Hans haat de boer😏

blind speelt op 80 procent die hoort niet meer in oranje. jammer maar wel waar

Ik snap nu wat Frenkie bedoelde met wereldklasse, of daar dicht tegenaan. (Huh? Wat?) Dezelfde oude grammofoonplaat wordt weer afgedraaid. We zijn al sinds 1974 de beste van de wereld. .... Maar nog nooit wat gewonnen... oh ja 1988, toen we dankzij een buitenspelgoal van Wim Kieft door gingen. Delusion is a funny thing.

Blind voegt te weinig toe als linksback. Hij heeft gewoon geen aanvallende kwaliteiten van topniveau en vanavond was hij verdedigend ook zwak. Dumfries is veelste wild en chaotisch in zijn spel. Hateboer is niet veel beter maar hij lijkt dingen wel bewuster te doen. Wijnaldum als aanvallende middenvelder kan ook niet. Die gozer is het gewoon niet gewend om de trekker voer te halen. Ik zou voor Frenkie met Wijnaldum in de controle spelen en een creatieve speler op 10 zetten; Donny is eigenlijk de enige serieuze optie. Malen en Promes stelden ook hevig teleur. Malen zou meer diepgang hebben als Berghuis maar wilt wel alles in de voet? het ging ook gelijk beter toen Berghuis erin kwam.babel heeft ook aangetoond klaar te zijn in Oranje, speelt weinig in Turkije en dat was goed te zien vanavond, de oude Babel had die bal wel in de kruising geschoten.

Slechtste was gewoon frank de boer. Snap nog steeds niet dat hij aangestelt is. Koeman kon met dit materiaal van frankrijk en duitseland winnen. Frankie kan nirt veel.bereiken tegen bosnie en mexico en dan komt italie er ook nog zo aan. Hopelijk is hoj voor jet EK al afgeserveerd en hebben ze iets beters gevonden. Anders zie ik het sober jn.

Ik denk dat we een nieuwe elftal moeten bouwen nadat ik dit deze wedstijd heb gezien. Dit was erger dan de corona virus. Pasveer Mark van de Maarel - L. Woudenberg - Tom Beugelsdijk - Malacia Heerkens - De Wit R. Van de Venne Q. Menig J. Arias P. Joosten

Hoe verzin je het om Luuk de Jong op te stellen en dan promes en Malen ernaast ipv Berghuis. Dat istoch echt een coach ABCtje. En dan na de wedstrijd zeggen van "ja misschien was het verstandig geweest hem eerder op te stellen". Hoe verzin je het verder om tegen een zich terugtrekkend team waartegen je snel moet spelen om De Roon op te stellen. Echt....je hoeft toch zeker geen genie te zijn om dat te.bedenken

Hoe kan Promes in vredesnaam hoger krijgen dan Blind. Hoe kan Dumfries hoger krijgen dan Blind. Hoe kan Malen hoger krijgen dan Blind...????? We zijn weer lekker anti-blind.

12 oktober 2020 om 11:46

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Blind door het ijs zakt. Dat anderen dat dan ook deden, doet daar weinig aan af. Blind moet je gewoon niet meer als linksback gebruiken, terwijl Promes wel naar de bank verwezen mag worden.

Zeer slechte wedstrijd,tempo van een bejaardenelftal,laatste kwartier kwam er beetje meer voetbal in,onbegrijpelijk om Promes te laten staan,en dan ook nog Babel erin zetten,pffff
En Blind is over,geen fatsoenlijke bal aanname en pass van hem gezien,
Eigenlijk onbegrijpelijk hoe dit team terug gevallen is,

Absoluut mee oneens. Blind was prima, dat er een keer een voorzet komt in vrij onoverkomelijk. Blind kon tenminste nog helpen met de opbouw aan de linker kant met hier en daar een goeie inspeelpass. Wat Dumfries daarentegen aan het doen was.. Rent altijd als een blind paard naar voren en schiet in de paniek wanneer hij een mannetje of de achterlijn tegen komt. Snap wel dat Bosnie zijn flank vrij liet waardoor er 'veel dreiging' bij hem vandaan kwam..

Dit zou mijn opstelling zijn tegen zulke teams. Maar met de Boer krijg je nooit echt een verrassing , deed die bij al die jaren van Ajax ook niet maar bracht hij wel het kampioensschap thuis, dus misschien is het nog even afwachten maar Nederland staat er niet best voor... //////////////////////// depay - Bergwijn/de Jong //////////////////////// itaharen/promes - Van Beek/wijnaldum - Berghuis //////////////////////// frenkie - Wijnaldum/blind //////////////////////// blind/de Vrij - Van Dijk - Dumpfriesen //////////////////////// een keeper

Tja, met alle respect, maar dit is toch al 2 jaar het geval? Blind is gewoon hopeloos als back. Aan de bal is het altijd wel prima, maar z'n gebrek aan snelheid breekt 'm op daar aan die zijkant. Het is onvoorstelbaar dat na Koeman nu ook Frank de Boer die oliedomme fout maakt.

12 oktober 2020 om 11:13

Echt he. Oke, Wijndal speelde ook niet best vd week maar slechter dan Blind kan het niet. Had gewoon weer met Wijndal gespeeld, die jongen heeft gewoon wat vertrouwen nodig. Hoop oprecht dat tegen Italie met een wat betere opstelling gaan voetballen, de Roon kan niet meedoen dus hopelijk krijgt Koopmeiners dan opnieuw een basisplek en niet Donny, want dan ga ik niet eens kijken. Luukie lekker weer in de spits met deze keer wel Berghuis op rechts, benieuwd wat er dan gebeurd.

Cilessen
Hateboer
deVrij
vDijk
Wijndal
Koopmeiners
Wijnaldum
F. De Jong
Berghuis
L. de Jong
Memphis
12 oktober 2020 om 11:31

Wijndal moet zich ook nog verder ontwikkelen, wil hij een optie zijn. Echter heb je met Van Aanholt, Willems of eventueel Ake gewoon drie spelers die die positie capabel in kunnen vullen. Mits iedereen fit is, zou ik het zo doen: Cillessen, Van Aanholt, De Vrij, Van Dijk, Dumfries, Koopmeiners, De Jong, Wijnaldum, Malen, Memphis, Berghuis.

12 oktober 2020 om 11:48

Je zou Devrij boven Deligt verkiezen? Zo ja dan ben ik het 100% met je eens. En tuurlijk, Wijndal heeft nog tijd nodig, is ook pas 20 maar goed, in deze situatie zou ik hem alsnog boven Blind verkiezen tegen Italie, Blind is gewoon te traag als Lb.. Als iedereen fit is zou ik denk ik Bergwijn boven Malen verkiezen, toch iets beter in de kleine ruimte en op de flank, voor de rest zeker met je eens!

Alleen de cijfer van Luuk vind ik te laag hard gewerkt maar veel te weinig ballen waar hij wat mee kon ik snap dat wisselen ook nooit als je toch ziet dat het de eerste helft niet loopt in je weet dat je genoeg op de bank hebt zitten ga je toch gelijk in de rust wissel je zag toen beurshuis er in kwam werd het gelijk gevaarlijke

Van de niet-verdedigers kon alleen Frenkie de Jong de bal onder druk bij zich houden en rustig overspelen. De rest ging gewoon lekker in de drukte bij Luuk op een eiland staan. Totaal vleugellam. Niemand op de vleugel. De backs kwam tot 20 meter vóór de buitenspellijn en niemand die daar dan die diepte in ging, compleet vrije ruimte. Zelfs als Dumfries op kwam was het elke keer meer als aanvallende middenvelder dan als fullback. Alleen in de eerste paar minuten koos die daadwerkelijk de zijlijn en kon dan nog enigzins tussen de ruimtes worden gevoetbald. Blind aan de andere zijde koos wel goed de zijlijn maar werd soms tegengehouden en niemand die eroverheen ging.

wat een arrogante reacties alsof de tegenstander van mindere klasse was jullie lopen allemaal achter de mening van de heren van vi aan Die oude mannen leven nog in de tijd dat de zogenaamde kleine landen niet wisten te voetballen, Maar oranje stond tegenover spelers die uitkomen in de Spaanse Italiaanse ,amerikaanse competitie.knopen jullie in je oren dat de tegenstanders ook weten te voetballen

Blind is veel te langzaam voor dit topniveau. Een beetje tegenstander loopt hem er zo uit.frenkie de Jong .. tikkie breed en tikkie terug zoals Bryan Roy in z'n beste tijden.frenkie moet voor de snelheid zorgen, en vooral zelf eens een actie ondernemen. Hij krijgt van mij een 4 vanwege z'n gebrek aan initiatief. Hij geeft een tikkie breed en loopt vervolgens achter z'n eigen tikkie breed aan..... Zoek de ruimte man.berghuis bracht frisse energie, maar als de rest niet meeloopt, is het dweilen met de kraan open.luuk de Jong moederziel alleen.malen? ... wie is Malen als je Berghuis op de bank hebt zittendit NL-Elftal speelt het typische de Boer voetbal. Tikkie breed, tikkie terug en vooral niet schieten. (dat geldt zeker voor Frenkie de Jong). Overal waar de Boer als trainer heeft gestaan blinkt hij uit vanwege z'n weinig scorende ploegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2225 fans
Selectie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Amadou Haidara moet de eerste versterking van Ralf Rangnick bij Manchester United worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren