Villa Ribéry overhoopgehaald: inbrekers nemen enorm fortuin mee

Maandag, 6 juli 2020 om

Franck Ribéry is slachtoffer geworden van een inbraak. Terwijl de aanvaller zondagavond met zijn ploeg Fiorentina speelde tegen Parma (1-2 winst), werd zijn villa in Florence overhoopgehaald door inbrekers, meldt onder meer La Repubblica. Volgens de berichtgeving hebben de inbrekers veel waardevolle spullen gestolen.

Ribéry viel bij de wedstrijd tegen Parma uit met een enkelblessure. De medische staf ontfermt zich maandag over de ernst van de kwetsuur. Naast de blessure moest de 37-jarige Fransman zondagavond bij thuiskomst dus nog een tegenvaller verwerken. De veteraan zag meteen dat er veel spullen verdwenen waren uit zijn huis en belde de politie

Agenten waren snel ter plaatse, maar van de dieven ontbreekt vooralsnog ieder spoor. Diverse waardevolle spullen zijn gestolen, waaronder naar verluidt kostbare juwelen. Momenteel wordt nog onderzocht hoeveel de inbrekers buit hebben gemaakt, maar in geld uitgedrukt gaat het naar verwachting om een zeer hoog bedrag.Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door basdemanaz!)

Lijkt wel een trend onder inbrekers, toeslaan bij een speler tijdens een wedstrijd..

6 juli 2020 om 11:51

Zeker. Snap dan ook niet dat je je spullen niet in een kluis hebt liggen. Als je de bedragen aanhorloges etc hoort, kan dat er toch ook wel vanaf (zeker aangezien je niet alles op een dagelijkse basis zal dragen.

6 juli 2020 om 12:27

Vind het ook wel apart. Dit is namelijk al de 3e keer volgens mij dat het bij Ribery is gebeurd. Ik kan nog artikelen van 2019 terug vinden maar ik kan me ook nog herinneren dat hij rond 2009/2010 ergens in Duitsland een keer beroofd is. Het blijft naar dat het gebeurd. Maar vind het wel bijzonder dat het je 3 keer in 10 jaar tijd gebeurd

6 juli 2020 om 12:31

@zinedane vergeet niet hij is vd straat. grote kans dat hij showt met zijn juwelen, horloges en pak geld. Voor inbrekers eenvoudig beslissing te nemen

6 juli 2020 om 14:20

Grote kans, dus met andere woorden: dat weet je niet. Quick scroll op de instagram van Ribery laat zien dat het stikt v.d. voetbalfoto’s en familie. Dat pronken valt onwijs mee

Sneu, voetballers zijn natuurlijk een behoorlijk aantrekkelijk inbreek doelwit met de vele horloges etc en de trainingskampen en gezette werktijden die ook nog eens gepubliceerd worden. Toch sneu dat het blijft gebeuren. Misschien toch maar de Warren Buffet stijl miljonair spelen. Lekker sober, kunnen ze minder jatten.

Triest nieuws, speler als Bilal Ribéry gun je zo iets echt niet.

6 juli 2020 om 12:01

Op zich gun ik het geen enkele voetballer, weet niet hoe dit bij jou zit? Ik gunde het Depay bijvoorbeeld ook niet. Ergens gun ik het niemand om slachtoffer te zijn van een overval.

6 juli 2020 om 12:33

Ook ik gun het niemand om slachtoffer te zijn van een overval. En ik gun het ook niemand om slachtoffer te zijn van een inbraak. Weet niet hoe het bij jou zit?

7 juli 2020 om 07:40

Ik gun het ook niemand om slachtoffer te zijn van een inbraak. Maar vanwaar deze reactie dan op mij, als onze reacties hetzelfde zijn praktisch gezien?

Nu weet ik niet hoe professioneel de inbrekers waren, maar een speler zoals Ribery heeft toch genoeg bij elkaar gevoetbald om een fatsoenlijke inbraaksysteem en/of beveiligingsteam te hebben? Je bent bekend en je zal zeker een huis hebben waaruit blijkt dat er wat te halen valt.

6 juli 2020 om 12:26

Een beveiligingsteam? Dan ben je wel zo door al je verdiende centen heen ja.. Enkel de miljardairs (a la Kardashian) of Presidenten (Poetin) hebben een beveiligingsteam en zelfs dan (zie Kardashian) kan je beroofd worden middels een inside-job.

6 juli 2020 om 12:59

1 keer per week voor 4 uurtjes huren kan hij wel betalen. Uurloon van 2 beveiligers is heus geen bergen met goud.

6 juli 2020 om 13:06

Je snapt toch ook wel dat hij vaker weg is dan 1 keer per week, 4 uurtjes? Hij is dagelijks op de club (soms hele dagen). Hij is eigenlijk nooit thuis. Als je vervolgens maar voor die ene wedstrijddag beveiligers gaat inhuren, komen ze 1 van de andere 5 dagen dat je er niet bent. Ook weet ik niet of je het huis van Ribery in de media hebt gezien, maar daar heb je eerder 20 beveiligers nodig dan 2..

6 juli 2020 om 13:57

Kan hij zeker wel betalen een beveiliger verdient 50 000 per jaar. Als ie er 20 huurt is ie een miljoen kwijt. 2 maandjes buffelen

6 juli 2020 om 14:00

Dan laat je lekker familie erin wonen. Schaf een zooi honden aan.Op de dagen dat hij traint is zijn gezin gewoon thuis, meeste inbrekers wachten tot er niemand is.Alsof berooft worden beter is dan een aantal maatregelen nemen.

Die Rolexen en Breitlings zullen wel verzekerd zijn. Het is alleen voor Frank te hopen, dat 'ie niet net als onze grootouders zijn spaargeld tussen het beddengoed in de slaapkamerkast had verstopt, want contant geld wordt gewoonlijk niet door een verzekering vergoed.

tijdens de wedstrijd vragen of familie of je huis wilt passen? Of 2 beveiligers huren voor een paar uurtjes?

Een beetje dom om voor een vermogen in huis te hebben. Zeker als je weet dat de hele wereld weet dat je speelt, is het natuurlijk wel zo slim om je juwelen en waardevolle spullen in een kluis bij de bank te hebben.

Je zou toch denken dat al die zwaar overbetaalde voetballers met al hun miljoenen wel een degelijk beveiligingssysteem hebben laten aanleggen om hun peperdure bezittingen te beschermen.een gesloten camera-systeem, een bewaker inhuren voor een paar uur of iets van een wil alarm gekoppeld aan het plaatselijkepolitiebureau behoord toch echt tot de mogelijkheden en is voor voetballers toch echt niet duur.boven dit alles moet iedereen gewoon met zijn of haar klauwen van iemands spullen afblijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fiorentina

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
9.Genoa00
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. VlahovićAanvaller306
G. IachiniUnknown
N. ChiorraKeeper00
B. DrągowskiKeeper310
Voor de complete selectie: Clubpagina Fiorentina.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 augustus
Feyenoord blijft werken aan het verlengen van de contracten van zelfopgeleide spelers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren