Keuze voor Edward Sturing boven Fred Rutten eist slachtoffer in Vitesse-top

Dinsdag, 31 december 2019 om 08:28 • Robin Bruggeman

Vitesse heeft met de aanstelling van Edward Sturing tot het einde van het seizoen de vacature op de trainersstoel voorlopig ingevuld. Daarmee zijn de Arnhemmers echter nog niet klaar, aangezien zij nu ook op zoek lijken te moeten naar een nieuwe technisch directeur. Mohammed Allach meldde zich maandag namelijk ziek nadat duidelijk werd dat Sturing de opvolger van de opgestapte Leonid Slutsky zou worden en de kans dat hij terugkeert is volgens De Telegraaf klein.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Vitesse er goed aan heeft gedaan om Edward Sturing aan te stellen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door edje arnhem)

Nou daar hoeft Vitesse niet rouwig om te zijn. Heel veel bijzonders kwam er niet uit het netwerk van Allach. Rutten was ook weer een oude bekende... Sturing is een clubicoon en al verschillende malen redder in nood, dus terecht dat ze bij hem zijn uitgekomen. Al had Oosting ook mogen blijven zitten, heeft het in een korte periode goed op de rit gekregen !

31 december 2019 om 08:57

Oosting had niet mogen blijven zitten, heeft geen papieren 😉 Deed het inderdaad prima, maar gaat van de bond nooit dispensatie krijgen tot einde van het seizoen

31 december 2019 om 09:21

Haha roepen dat er weinig bijzonders uit het netwerk van Allach kwam en dat hij voor oude bekende Rutten ging. Terwijl je nu voor de 5e keer met Sturing zit. Gelukkig is dat geen oude bekende,,,, Leuk dat het een clubicoon is, maar hij is ook al 4x ongeschikt bevonden als hoofdtrainer van Vitesse, dus ja laten we hem voor de 5e keer neerzetten en over anderhalf jaar voor de 6e keer. Want dat is wel creatief.

31 december 2019 om 09:55

Hoe kom je er bij dat hij al 4x ongeschikt bevonden is? Heeft vorige keer de rotzooi van fraser mogen opruimen en heeft zelfs Europees voetbal gehaald geloof ik. 1 ding is zeker, hier in Arnhem is vrijwel iedereen positief over Sturing.

31 december 2019 om 10:16

Omdat hij al 4x is weggestuurd als trainer bij Vitesse. Dat was vast omdat hij het zo goed deed? Hij heeft 1x de baan gekregen als hoofdtrainer en werd ontslagen en daarna nog 3x als interim waarna men besloot om hem toch niet definitief aan te stellen en dat allemaal vanwege de topprestaties die hij geleverd heeft. De rotzooi van Fraser opruimen? Je hebt het over de rotzooi van de enige trainer die jullie ooit een prijs heeft bezorgd. Kijk dat is pas disrespectvol. Niemand kan er wat van bij Vitesse behalve meneer Sturing die alle functies heeft gehad en nergens lang heeft gezeten. Dat is zeker ook omdat ie het zo goed deed als hoofd jeugdopleidingen, scout, assistent van jong Vitesse, assistent bij het eerste elftal, hoofdtrainer eerste elftal, prestatie- en talentencoordinator? 1 ding is zeker, buiten Arnhem zou vrijwel niemand Sturing aanstellen voor wat dan ook.

31 december 2019 om 10:29

Wat heeft de rotzooi van het ene seizoen te maken met het behalen van de eerste prijs ooit het seizoen er voor? Sturing heeft keer op keer aangegeven niet verder te willen, en snapte dus zelf weer terug. Daarnaast is fraser natuurlijk voor iedereen hier een held. Dat heeft niks met de rotzooi van het seizoen er na te maken. Gelukkig dat niemand sturing wil, anders had Vitesse weer op zoek kunnen gaan om een geschikte trainer aan te stellen..

31 december 2019 om 10:33

Hij is niet 4x weggestuurd. Hij is maar 1 keer ontslagen. De andere keren heeft hij het tijdelijk (interim) overgenomen tot er een nieuwe coach aangesteld zou worden. Dat is toch wat anders dan weggestuurd worden. Hij heeft het tijdelijk waargenomen. Sturing heeft het altijd erg goed gedaan als interim en iedereen snapt deze aanstelling ook. Het voetbal onder sturing is altijd goed geweest en heeft de vorige keer er ook voor gezorgd dat Vitesse Europees voetbal zou halen. Maar omdat de Russische eigenaar perse Slutsky wilde hebben omdat het een grote naam is, heeft sturing geen kans gehad om een vaste aanstelling te krijgen. Fraser heeft Vitesse inderdaad de enige prijs bezorgd. Alleen het voetbal was niet best. Het was ook meer geluk dan wat anders. Dit heeft niks met de kwaliteit van Fraser te maken. En ja Sturing heeft de rotzooi op moeten ruimen destijds.

Ze zijn wel bijzonder creatief daar bij Vitesse. Steeds weer op dezelfde personen terugkomen. Het ene moment ongeschikt, het andere moment weer binnenhalen. Als Allach nou een kerel was dan had hij direct opgestapt als hij het er niet mee eens is. Maar in de ziektewet gaan is wel heel zwak.

Dus Allach krijgt zijn zin niet en doet een Ruttentje. Wees dan gewoon een vent, stap op of ga een vso aan en ga je niet zo zielig zitten ziekmelden.

Ik snap waarom Oosting de klus niet heeft mogen klaren. Sturing, ondanks zijn status, ben ik niet kapot van. Ben niet vergeten hoe dit mannetje wijlen Theo Bos een flink mes in zijn rug heeft gestoken.

31 december 2019 om 10:44

Oosting beschikt niet over de papieren om het over te nemen.vitesse kreeg tijdelijk vrijstelling om hem die paar wedstrijden te laten doen.

Financieel aantrekkelijker door Sturing te doen, daarnaast heeft hij als interim het altijd netjes gedaan.daarnaast zal Oosting snel zijn papieren en halen en wie weet de toekomstige trainer worden.ik denk dat Fred ook niet 1 van de goedkoopste is

Wat een treurige beslissing van Allach als dit waar zou zijn. Hij krijgt een keer zijn zin niet en meldt zich ziek?! Wat een onzin! Zeg dan je baan op als je zo stoer wilt doen.

Goeie zet van Vitesse, twee vliegen in een klap. Die waardeloze manager weg en ook nog een trainer die het in het verleden prima heeft gedaan op de juiste plaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. OpendaAanvaller166
O. TannaneAanvaller155
E. SturingUnknown
B. BayazitKeeper00
J. FroelingKeeper00
J. HouwenKeeper00
R. PasveerKeeper170
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

0 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 21 januari
Heracles Almelo is dicht bij de tijdelijke komst van Ahmed Kutucu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren