‘Het is bekend dat hij een hekel heeft aan Ajax, dat zag je ook’

Vrijdag, 20 september 2019 om

PSV en Ajax nemen het zondag tegen elkaar op in het Philips Stadion. Valentijn Driessen is benieuwd welke tactiek zowel Mark van Bommel als Erik ten Hag zal hanteren en welke keuzes de trainers durven te maken. Driessen noemt als voorbeeld Steven Bergwijn, die na een gesprek met Van Bommel weer op zijn vertrouwde plek op de flank staat in plaats van op nummer tien.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.55 reacties (laatste reactie door jaccus)

Moet hij zelf weten, Valentijn. De grootste clubs van elk land worden meestal gehaat. Dat is niks nieuws

20 september 2019 om 17:08

Haha, en in dit geval geloven jullie natuurlijk wel meteen wat Valentijn Driessen zegt.

20 september 2019 om 21:08

Daar heb ik Driessen niet voor nodig dat wist ik al jaaaaren😊.

20 september 2019 om 17:45

Het is vooral zielig dat meneer Driessen het op afgunst gooit. Schijnbaar kun je volgens Driessen alleen kritisch zijn over (in dit geval) Ajax als het afgunst betreft. De man heeft een formule gevonden die hem in de schijnwerpers zet, ook al doet hij daardoor z'n werk in essentie verschrikkelijk slecht. Het zegt al genoeg dat Ajacieden inmiddels een hekel aan de man gekregen hebben, terwijl hij toch duidelijk een band heeft met Ajax.

21 september 2019 om 01:13

Ja Driessen heeft echt een klap band met Ajax. Voor de rest is er niet verl gezegd wat niemand nog niet wist.

Je leest wel vaker dat Van Bommel een hekel heeft aan Ajax, dus extra gemotiveerd is. Al denk ik dat je voor deze pot niemand hoeft te motiveren. Eigenlijk jammer dat de mooiste Wedstrijd van het jaar al zo vroeg gespeeld gaat worden. Ik gok dat Ajax er met de winst van door gaat, betere spel de laatste weken plus 2 dagen extra rust, ik gok 1-2. We gaan het meemaken.

Dan hebben van Bommel en Driessen iniedergeval iets gemeen.

20 september 2019 om 17:20

Bij Driessen is het meer gericht op Ten Hag dan op de club Ajax.

20 september 2019 om 17:24

Idd als Ajax de Boer terug zou halen als coach dan is Driessen dol gelukkig

Ik heb er nog eentje gespot met een tunnelvisie...oh ja, en een hardnekkige azijnverslaving.

En dan zie je weer een interview van de Ajax selectie waarbij duidelijk word gezegd dat de trainer heeft bepaald om Blind weer achterin te zetten ipv de selectie. Kaarsrecht op Driessen de informatie vanuit Ajax en zijn bronnen.

20 september 2019 om 17:59

Haha en dat geloof jij? Kom op man geloof jij die spelers op hun blauwe ogen? Heb jij bijvoorbeeld ooit gehoord dat in een interview een speler een trainer er niets van vindt bakken of dat hij een verschrikkelijke persoonlijkheid heeft en een eikel is. Maar tegen vertrouwenspersonen of andere spelers in de selectie kunnen ze dat echt wel vertellen.die spelers van Ajax zullen in de media nooit hun trainer afvallen. Het kan best dat ten Hag het echt zelf heeft bedacht maar die signalen zullen ook niet zomaar naar buitenkomen. Al met al komt er wel heel veel haat naar Valentijn Driessen terwijl de Telegraaf meestal wel de eerste is die nieuwe dingen naar buiten brengt, dus goed geïnformeerd zullen ze echt wel zijn. Natuurlijk heeft hij een paar domme opmerkingen gemaakt over Lucas en Ajax-Real maar dat wordt allemaal sterk overdreven.

20 september 2019 om 18:19

Als het 1 speler is okee maar als het inmiddels de hele selectie is dan geloof ik liever de selectie dan een man die alles er aan doet inclusief onzin verspreiden om geld te verdienen.

20 september 2019 om 19:31

Yup en Frenkie ging naar PSG. Milik werd voor 24 mio verkocht, kuch 32!! Ten Hag kan er niks van en heeft met iedereen ruzie! Oops iedereen verlengd en we halen bijna de Finale CL.... en de lijst is nog veel langer! Dus voordat je moet stellen of die blauwe oogjes van die spelers zo blauw zijn. Kun je je beter afvragen of die van Valentijn wel zo blauw zijn. Zijn geroddel moet je dan ook niet meer vertrouwen!

20 september 2019 om 19:57

Ze zullen ongetwijfeld wat fouten maken. Maar iedereen weet ook dat er ooit maar iets kleins voor nodig is om een hele situatie te veranderen. Toch hebben ze het wel vaak bij het rechte eind. Iedere Ajacied heeft een hekel aan Valentijn maar wij weten allemaal niet of zijn verhalen waar zijn. Maar het lijkt mij heel sterk dat er in een groep van 30-40 man geen een iemand zit die lekt naar de pers. Ik geloof in ieder geval geen voorgeprogrammeerde spelers.

20 september 2019 om 20:15

Dus toen Driessen schreef dat Bergwijn "graag naar Ajax wilde" had hij ook gelijk? En hij heeft ook gelijk dat Van Bommel niet zelf bepaalt waar Bergwijn speelt, maar dat Bergwijn er zelf voor heeft gezorgd?

20 september 2019 om 20:34

Haha idd! Bergwijntje daarna direct ook nog ff Driessen bellen! Met dit unieke nieuwtje.... waarop Driessen dan weer antwoord, Steven heb je de 1 sec, ik heb Tadic on hold. Die heeft net Blind weer terug in de verdediging gezet!! Neej, Valentijn die zuigt het of uit zijn linker duim of uit zijn rechter. Jij mag kiezen Menphis!

Dat spelers hun visie mogen delen met de coach dat is een goed teken, dat betekend dat er een goede vertrouwensband tussen speler en coach is. En wat is lang vast houden aan een visie. je kan niet al naar een wedstrijd of twee zeggen kom we gaan het weer eens omgooien. Je moet iets ook de tijd geven om te groeien

20 september 2019 om 18:43

Precies, er zijn ook momenten dat ik een aantal keer aan mijn manager aangeef dat we dingen moeten veranderen, en als het al veranderd dan is dat niet binnen dezelfde week omdat je de potentie van dingen eerst wil zien toch? Lijkt me in elke baan heel normaal en EtH is uiteindelijk degene die de verantwoordelijkheid draagt.

Zijn het starre trainers met een tunnelvisie? Of zijn het trainers die naar de feedback van hun team luisteren en zich daarop aanpassen?mocht het kloppen, dan lijkt het me dat ze het laatste zijn, wat volgens mij erg positief is.

Zo valentijn, weer aan een andere stoelpoot begonnen met zagen omdat die andere niet brak? Nu is het tadic die heeft bepaald dat blind achterin staat. Dus let op de telegraaf deze week. Blind wil weg omdat hij en tadic niet overweg kunnen. Hij is aanvoerder geworden, terwijl blind dit wilde. En nu staat hij door tadic achterin terwijl ‘ten hag hem in een prive gesprek heeft beloofd dat hij op middenveld zou spelen’. Misschien een leuk idee voor een poll hierzo vz. “Welke onzin gaat valentijn deze week weer uitkosten”. Genant die man.

20 september 2019 om 18:31

Hahaha damn die theorie klopt echt te goed als Valentijn hersenspinsel 😂. Zou me niks verbazen als het die kant op gaat. Hij kan er zo op voortborduren. Vergeet dan niet royalties te vragen!

Heel slim VZ, niet erbij vermelden dat de afzender dhr Driessen is zodat het meer clicks oplevert.

20 september 2019 om 17:40

Het is ook vooral Driessen die zulke idiote opmerkingen kan maken.

Ik heb juist het tegenovergestelde gevoel. De afgunst factor in Nederland is de laatste jaren dalende. Inmiddels juicht een groot deel van het land mee als Ajax in Europees verband presteert (omgekeerd trouwens ook). Of Van Bommel iets van afgunst tegen Ajax heeft? Wie in de media tussen de regels doorleest en eerdere uitspraken erbij pakt zou zeggen van wel. Van Bommel is echter iemand die zelf per wil winnen. Ik denk dat hij vooral met zijn eigen elftal bezig is om te winnen. Vandaag dus met Ajax en volgende week met Groningen

20 september 2019 om 20:02

Dat idee heb ik ook Advizo. Dit blijft vooral een hardnekkig gerucht bij een deel van de psv en feyenoord fans, en ook wel bij Ado en fc Utrecht. Maar ajax heeft duidelijk aan sympathie gewonnen. En het is maar net wie je het vraagt, bij een deel van de nac, RKC en Willem 2 supporters vinden ze psv weer arrogant (de grote buur). En Dolle Dries neem ik allang niet meer serieus.

20 september 2019 om 20:04

Ik denk ook dat Ajax spelers liever van psv dan van Heracles winnen. Is er dan een afgunst tegen psv ? Nee, je wilt juist tegen je concurrent het verschil maken en laten zien.

Ja.stel dat het klopt dat MvB een hekel heeft aan ajax.gaan de Onzen daar beter van spelen? Ik denk het niet. Dat levert juist onrust op terwijl we beter rustig kunnen blijven.

"de chef voetbal weet zeker dat Van Bommel is gebrand om te winnen van de aartsrivaal. "de afgunst richting Ajax in heel Nederland is enorm groot" - Tja, het kan natuurlijk ook alleen maar afgunst zijn. Wat een enorme onzin. In de meeste regio's worden ze denk ik niet warm of koud van Ajax en in Eindhoven zal Ajax toch vooral gezien worden als rivaal, directe concurrent en wellicht vijand. Natuurlijk is de coach van PSV dan gebrand om te winnen net zoals Ten Hag dat ook zal zijn...

20 september 2019 om 17:47

Nee joh, ben je mal? Ten Hag kan het allemaal niets schelen, toch? rare verhalen weer van Valentijntje. Japie wil winnen van Mark en Erik, Mark van Jaap en Erik, enz.hoe dan ook moet de focus op de titel liggen, niet op voor- of afkeuren.

20 september 2019 om 18:20

Verder is het ook helemaal niet relevant. Ik durf te wedden dat Van Bommel graag coach van Ajax was geworden als PSV geen optie was geweest. Driessen probeert hier iets te forceren op basis van aannames. Zolang je Van Bommel hoort ontkennen dat hij een diepgewortelde hekel heeft aan Ajax, geloof ik liever Van Bommel dan een man die tegenwoordig overal naast zit.

20 september 2019 om 19:00

Mee eens, weinig relevant. Driessen weet gewoon dat van Bommel bij veel mensen onder de huid zit en dan is dit makkelijk scoren.ik ga er wel vanuit dat van Bommel geen fan is van Ajax, maar een hekel geloof ik niet.net zomin trouwens als dat hij coach had kunnen of willen zijn van Ajax. Moet je je eens voorstellen hoe de Ajax supporters zouden hebben gereageerd. Hahahaha, oproer gok ik.

20 september 2019 om 19:07

bij deze een geheimpje verklappen. van bommel en overmars kunnen als persoon heel goed door een deur. het is juist van bommel geweest die intern de hele "zaak" bergwijn heeft gesust nadat deze speler inderdaad achter de rug om van psv door overmars benaderd was. zo zal van bommel ook prominent aanwezig zijn bij de afscheidwedstrijd van van der vaart. dat hele anti gedoe zit voornamelijk in de naieve koppen van supportersgroepen en halve idioten zoals driessen. van bommel is een winnaar pur sang. het parvenu'tje driessen gaat hier weer een tendentieuze uitleg aan geven.

20 september 2019 om 19:18

Nice! Goed geã¯nformeerd ben je Jaccus. Ik hoop zo dat je gelijk hebt. Kijk, soms zijn de dingen verbluffend simpel. Ik ben vooral heel erg fan van Psv. Zonder een hekel aan ze te hebben gun ik Ajax in de ED niet teveel, gewoon omdat ik wil dat PSV kampioen wordt. Hoe sommige mensen dwepen met Ajax en sommige Ajax fans hier op VZ soms reageren, daar heb ik dan weer wel een hekel aan. Weet je wat ik dan wel raar vind? Waarom komt zoiets niet naar buiten? Niet de affaire Bergwijn, maar dat de relatie tussen van Bommel en Overmars prima is? En wie weet welke andere positieve lijntjes er nog lopen?

20 september 2019 om 19:29

van bommel en overmars zijn nu net personen die dit soort zaken prive houden. hier op vz valt de ajax-gekte nogal mee... je moet eens op showtime de reacties bekijken nav een artikel waarbij psv betrokken is. dan kom je tot de ontdekking dat nederland zich best zorgen mag maken over de geestelijke gezondheid van die posters daar. en nu je het toch over lijntjes hebt... er lopen er verschillende tussen spelers van psv en ajax. positieve, wel te verstaan.

Valentijntje toch.het zou zomaar kunnen zijn dat andere mensen net een tikje minder geobsedeerd zijn van Ajax als jij.en ook als dat klopt mag dat bij MvB nooit overheersen. Hij moet gewoon een goed strijdplan maken, of ie nou een hekel heeft aan ajax of niet.

Laten we in deze tijden niet iedereen met elkaar gaan vergelijken hahaha. Ik ben een Ajacied maar kan heerlijk kijken naar wedstrijden van PSV, Feyenoord en AZ in de Europa league. Oude tijden van de Nederlandse clubs die ik helaas niet gezien heb waren beter maar de nieuwe tijd komt er zeker wel aan voor alle NL supporters

Eric ten Hag die volhard op de verkeerde weg. Helemaal mee eens, vorig jaar kampioen en halve finale Cl. Echt een stijfkop, van de week lille opgerold, ook weer door verkeerde keuzes. Als het zo door gaat overwintert hij weer in de Cl, dankzij z'n tunnelvisie. Maar hopen dat ie snel naar een club in de KKD degradeert, naar Dordrecht, licht een prachttunnel.

Daar is hij topsporter voor. Een gezonde hekel aan je aartsrivaal is prima toch. Zo krijg je echte wedstrijden tussen die twee ploegen. Ik heb ook een redelijk gezonde afkeer jegens Ajax en toch zijn mijn beste maten Ajacieden, daar drinken wij geen biertje minder op voor, tijdens en na wedstrijden.

20 september 2019 om 19:25

Alleen heeft Mark ook nog een hekel aan Ajax in zijn slaap en neemt het eerder vormen van een ongezonde obsessie aan.

20 september 2019 om 19:43

die obsessie is alleen te constateren bij jou jegens van bommel. je bent symptomatisch voor supportersgedrag op iq niveau van een garnaal.

Van Bommel nog steeds over dat heen gegroeid? Niemand van zijn medespelers destijds die zich opwinden over Ajax. Daar staan ze boven.

Haat of afgunst kan diep zitten. Ik merk dat zelf maar al te goed. Ik volg het voetbal nu 38 jaar en altijd heb ik een hekel gehad aan Psv. Nooit aan Feyenoord trouwens. Het gekke is dat ik dit jaar voor het eerst merk veel sympathie te hebben voor Psv. Al die irritante bloedzuigers van de laatste 38 jaar (met Toivonen en Lozano voorop) zijn weg, er staan nu gewoon fantastische spelers die het publiek verwennen en die gewoon hard hun best doen om te winnen, tegen iedereen. Het zijn spelers die gewoon respect lijken te hebben voor elke tegenstander, en dus ook voor Ajax. Geen overdreven haat, gewoon concurrentie. Zo moet het zijn! En ik merk daardoor ook bij mezelf dat ik niks heb tegen PSV als club, maar dat ik vooral gestoord werd van gemene spelers (toivonen!) als ze tegen mijn club speelden. Nu kan ik echt genieten van Ihattaren, Bergwijn, noem ze maar op.

20 september 2019 om 21:29

als jij je laat leiden, al 38 jaar lang, door gevoelens van antipathie tov een club vanwege een paar spelers die je niet bevallen en daar hooguit een paar jaar gespeeld hebben, dan ben je een uiterst simpel en gemakkelijk te beinvloeden manneke. niet uitzonderlijk want de geschiedenis leert ons waarop het succes van volksmenners is gevestigd.

20 september 2019 om 22:20

Toe maar jongen, oordeel maar dapper, van achter je toetsenbord. Knap hoor. Wie zonder zonde is...

20 september 2019 om 22:36

zo zo zo. mijnheer haalt er even johannes 8 bij.. heb jij eigenlijk wel in de gaten wat voor een persoonsbeschrijving door je op vz gekwakt wordt? blijkbaar niet. of het was een spontane ontboezeming waar je acheraf spijt van hebt. die steen waarover je praat is niet door mij geworpen maar door jouzelf en komt als een boomerang in je gezicht terug.

Ach ja, als het het om de competitie gaat heb ik een bloedhekel aan PSV maar ben blij met hun spelers in Oranje. En als ze Europees spelen moedig ik ze aan. Dus Zondag mijn afkeer en straks weer mijn steun. Het is maar voetbal he..

21 september 2019 om 00:58

ach ja, dat dit spelletje dergelijke primitieve emoties teweeg brengt. je zult er maar door geplaagd worden. ik hoop oprecht dat je de competitie doorkomt zonder kalmeringstabletjes.

Ook echt professioneel, echt een hekel aan een andere club hebben.... De grootste maakt altijd veel los..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 19 november
Paul Pogba weet wel waar hij in de toekomst wil spelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren