Woensdag, 18 September 2019

Real Madrid betaalt PSG alvast veertig miljoen euro

Motherwell lijkt James Scott niet lang in huis te kunnen houden. De talentvolle buitenspeler heeft zich in de kijker gespeeld bij Everton, Southampton, Bournemouth, Sheffield United, Barsnley, Bristol City en Sunderland. (TeamTalk)
Juventus gaat over een jaar een nieuwe poging wagen om Isco los te weken bij Real Madrid. De Spaanse aanvallende middenvelder moet la Vecchia Signora een bedrag van 75 miljoen euro kosten. (Calciomercato)
/
Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben een pact gesloten over een toekomstige transfer van Kylian Mbappé. De Koninklijke heeft reeds een bedrag van 40 miljoen euro betaald en maken in de toekomst nog eens 275 miljoen over. (El Chiringuito)
Cenk Tosun kan nog vertrekken bij Everton. De Turkse spits heeft zich in de kijker gespeeld bij het Qatarese Al-Gharafa, dat tevergeefs een poging heeft ondernomen om Felipe Caicedo over te nemen van Lazio. (Sky Sports)
Internazionale gaat mogelijk na een samenwerking van 26 jaar afscheid nemen van shirtsponsor Pirelli. Het bandenmerk moet in 2021 vervangen worden door het Chinese Evergrande Group, dat tevens eigenaar is van Guangzhou Evergrande. (Corriere dello Sport)
Scouts van Manchester United zaten afgelopen weekeinde andermaal op de tribune bij Benfica. Doel van het bezoek was Ruben Dias, die tevens begeerd wordt door Atlético Madrid, AC Milan en Juventus. (Sky Sports)Poll

Denk jij dat Kylian Mbappé in de toekomst voor Real Madrid zal spelen?


37 reacties (laatste reactie door sirius)

316 miljoen voor 1 speler ?

18 september 2019 om 10:42

Als er 1 speler het waard is, dan is het Mbappe wel!

18 september 2019 om 10:49

Geen speler is zoveel waard. Lijkt me dat je beter met dat geld een goede voorhoede kunt halen dan 1 hele goede speler.f jaar Hazard is al 100 en dan nog 2 spelers erbij met zijn kwaliteiten ben je sterker lijkt me.stel Mbappe raakt blessa voor een half jaar

18 september 2019 om 10:49

Geen enkele speler is dat waard maar toch zie ik het wel gebeuren met deze los geslagen transfermarkt.

18 september 2019 om 11:00

Ook Mbappe is dat niet waard.

18 september 2019 om 11:28

Vind het altijd zo naief en populistisch dat mensen nog steeds roepen: "Geen enkele speler is x miljoen euro waard." Ja, dat zijn ze wel. Zo is het nou eenmaal gewoon. De markt groeit. Binnen afzienbare tijd maakt een speler voor meer dan 500 miljoen. En die zal het gewoon waard zijn. Omdat zijn nieuwe club dat gewoon betaalt, en ze hem dat waard vinden. Anders doet een andere club het wel.

18 september 2019 om 14:01

Aard van Peppen is dat ook waard... het is simpel, het gaat om wat de gek er voor wilt betalen.

18 september 2019 om 17:54

Nee dat zijn ze theoretisch en praktisch in economische zin niet, want het is economisch niet te verantwoorden. De club geeft hen een prijskaartje en het is ook maar net wat de gek ervoor geeft, maar financieel is het niet te verantwoorden om zoveel geld te betalen voor een individu.

18 september 2019 om 10:48

Nee, maar 315 miljoen euro.

18 september 2019 om 11:00

Volgens Spaanse media betaald Real alvast 30 miljoen. En in de toekomst betalen ze nog 225 miljoen.

18 september 2019 om 14:42

O dan Valt t wel mee. Prima prijs voor mbape 😮🙄

18 september 2019 om 10:53

Als hij je een keer de CL bezorgd heb je het er al uit. Het lijkt heel veel, maar dit bedrag is terug te verdienen.

18 september 2019 om 10:59

Als je de CL wint ontvang je echt geen 315 miljoen hoor. Dus in één keer terug verdienen door de CL te winnen is onzin.

18 september 2019 om 11:00

De route tot aan de finale levert ongeveer 100 miljoen op... En je hebt ook nog het salaris, en nog 21 andere spelers in je selectie...

18 september 2019 om 17:47

Dat is nergens op gebaseerd. Real Madrid betaalt (afgaande op de geruchten) ruim over de halve miljard voor Mbappe. Dat ga je er nooit uit krijgen op 1 individuele speler, want 1 speler wint de Champions League niet. Een dergelijke investering op 1 speler ga je als club nooit(!!!) terugverdienen op het financiele vlak. Collectieve successen betekent collectieve winst. Een specifieke speler heeft op dat verschil maar een minimale inbreng, ook al heet je Mbappe. Dat is geen Hogeschool-wiskunde...

18 september 2019 om 11:17

Prima investering. 30 mln per jaar, dat zou Real er wel uithalen als ie nog 10jr speelt. En over 10jr is het normaal

18 september 2019 om 12:24

+ 30 miljoen salaris is al 60 miljoen per jaar. Real Madrid heeft een omzet can 600 miljoen per jaar dat gaat niet zomaar met 10% stijgen door mbappe. Ik denk dat mbappe waardervoller is voor PSG dan dat hij zou zijn voor Real Madrid. Dus als PSG hem daadwerkelijk zou willen laten gaan voor €325m dan houdt dat in dat dat bedrag zeker een risico zal zijn voor RM, anders had PSG dit niet geaccepteerd.

18 september 2019 om 17:45

Afgaande op de geruchten zal z'n contract bij Real Madrid dus ver voorbij de halve miljard gaan komen (transferbedrag, salaris, bonussen, premies, commissie(s) en tekengeld). Economisch gezien niet te verantwoorden, maar het financiele aspect in takken van sport is al het logisch denkvermogen allang voorbij.

Tuurlijk is hij dat waard. Hij kan zorgen voor prijzen(dus extra inkomsten), hij kan zorgen voor betere sponsorsdeals(dus meer inkomsten) hij kan zorgen voor meer shirtverkoop(dus meer inkomsten)

18 september 2019 om 12:25

Zo simpel is het ook niet hoor. Het gaat erom wat hij éxtra brengt. Prijzen die ze anders niet zouden winnen. Sponsordeals maakt Real als club, niet vanwege 1 speler. Daarnaast koopt een supporter niet zomaar een shirtje extra. Als hij/zij een shirtje met Mbappe koopt, blijft een andere hangen...

18 september 2019 om 13:07

@giannini, shirtjes worden alleen lang niet altijd door supporters van een club gekocht. Ronaldo is daar het beste voorbeeld van. Mijn zoontje had paar jaar geleden Barca shirts met Neymar. Die zijn allang weer passe en niet alleen omdat hij eruit is gegroeid.

18 september 2019 om 17:42

Dan nog zegt het vrij weinig. Clubs ontvangen jaarlijks een bedrag van de shirtsponsor. De verdere shirtverkoop komt vervolgens (bijna) volledig ten goede aan de shirtsponsor zelf. Met dergelijke deals verdienen clubs niets of nauwelijks meer als een speler als Mbappe ineens komt aan shirtverkoop.

18 september 2019 om 13:13

Het is al eerder gezegd maar clubs verdienen niet tot nauwelijks aan shirtverkoop. Dit argument kan dus de prullenbak in.

Van dat verhaal uit El Chiringuito geloof ik werkelijk helemaal niets. Dat Real Madrid Mbappé wil hebben geloof ik wel. Ze willen Neymar ook. Maar dat ze alvast maar 40 miljoen overmaken en nog geen overeenstemming hebben met Mbappé zelf dat geloof je toch niet. Dat is gewoon weer zo'n praatje om veel kranten en kliks te verpatsen.

18 september 2019 om 14:35

Ik geloof het ook niet, zou erg dom zijn van PSG met die negatieve rente, kost alleen maar geld zo.

Haha Mbappe gaat naar 100 Real thats for sure, maar nee PSG gaat dat bedrag niet krijgen Mbappes contract loopt af terwijl ik dit typ , wie denkt serieus dat Real 300 gaat dokken dan?zo dom is Perez niet, iedereen weet zo ongeveer dat hoe langer Mbappe bij psg is hoe makkelijker Real hem krijgt.psg heeft straks namelijk totaal niks meer te willen en al helemaal niet dergelijk bedrag.ze gaan een leuk bedrag vangen maar dat zal echt geen 300 zijn .een bedrag van 300 zou enkel realistisch zijn als zijn contract nog heel wat jaren vast stond en dit is niet het geval.

18 september 2019 om 16:58

Mbappe heeft nog een contract tot 2022, dus Real zal nog een tijdje moeten wachten.

18 september 2019 om 17:22

Das stimmt, en Er is ook geen haast geboden 22 is namelijk om de hoek, hij is nogsteeds erg jong na zijn contact, en het lijkt me geheel in de verwachting dat hij niet verlengd, dus geen stress voor Real. 300 gaat t sws niet worden voor psg .

18 september 2019 om 17:38

Ik denk dat PSG z'n loon liever verdubbelt dan hem gratis de deur uit te zien gaan. Zo ontzettend zwart-wit is het dus allemaal ook weer niet. Bovendien zullen er meer clubs voor Mbappe op de stoep staan als hij transfervrij zou worden en die Spaanse clubs hebben niet meer zoveel macht op de transfermarkt. Dat zie je wel aan de selecties op dit moment.

18 september 2019 om 17:44

Leuk en aardig Sirius.. maar geld gaat natuurlijk geen rol spelen als Real langs komt.daarnaast weet iedereen bijna PSG wint niks in Europa , zo een Mbappe gaat toch echt wel meer willen. En andere clubs?? Maken geen kans natuurlijk he.. Mba wil naar Real.vandaar ook geen haast geen stress voor Real.er is verder ook geen club die hem kan betalen, en die welke hem zouden kunnen betalen zoals bijv een Bayern?? Zie je hem al naar duitsland gaan??dus PSG kan nu nog willen wat ze willen ja met hun 300 milj , maar over een jaar ofzo is dat liedje voorbij.de tijd tikt, en zijn contract loopt gewoon af, hij gaat niet verlengen mark my words .dan kan PSG nog zoveel aan hem willen geven. ps: het zal natuurlijk niet zo zijn dat hij gratis de deur uit gaat.. maar 300 milj gaat t dus echt niet worden. Dat is gewoon echt een sprookje en volgensmij sws gewoon maar wat opvul gedoe van media.

18 september 2019 om 18:01

Ook Real Madrid zal zich aan de regels van de FFP moeten houden. Er zijn zoveel meer factoren die meespelen. Het is niet voor niets dat toptransfers tegenwoordig steeds moeilijker af te ronden zijn. Spelers worden veel te duur. Verder schets ik enkel een scenario en interesseert het me totaal niet waar Mbappe gaat spelen. Mbappe kost namelijk te veel om het niet in termijnen te betalen en dan zijn er plots veel meer clubs die hem zouden kunnen betalen.

18 september 2019 om 20:00

Elke club moet dat Sirirus.geen enkel probleem voor Real.wat denkje dat ze voor Bale gaan vangen?en zoals ik al zei.. Mbappe gaat nooit 300 kunnen kosten nooit dat is onmogelijk met een contract dat zo kort nog duurt.het kan pas als ze het openbreken maar wedden dat Mbappe niet bijtekent?en dan denkje dat PSG oprecht 300 kan vragen??real heeft gewoon de voorsprong daar Mba zelf naar real wil het is alleen een kwestie van tijd sirius.jou scenarios snap ik allemaal maar we gaan zien waar hij heen gaat na PSg

19 september 2019 om 14:07

Bale is een 30-jarige blessuregevoelige speler die Real Madrid het liefst slijt. Je moet nog maar zien dat je hem uberhaupt kwijtraakt, want geen club gaat hem halen onder de voorwaarden waarmee hij nu voor Real Madrid speelt. Daar ga je echt niet de hoofdprijs voor krijgen. Met betrekking tot Mbappe: We gaan het inderdaad zien.

315miljoen. Lekker bedragje hoor. Hoe lang voordat een club de 1miljard breekt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 4 december
Chelsea is in januari bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Antonio Rüdiger, die in de belangstelling staat van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren