‘Nieuwe mokerslag voor Rami na veelbesproken breuk met Pamela Anderson’

Maandag, 1 juli 2019 om 13:53Tim Siekman • Laatste update: 14:14

Adil Rami is niet op de eerste training van Olympique Marseille in het nieuwe seizoen verschenen. La Provence en RMC Sport melden dat de verdediger voorlopig niet welkom is bij de club en dat men zelfs gaat breken met de veteraan vanwege onprofessioneel gedrag. Rami is momenteel een veelbesproken man, daar hij door Pamela Anderson wordt beschuldigd van mishandeling.

Anderson liet vorige week weten dat de relatie met de 33-jarige wereldkampioen ten einde is. De actrice stelde dat Rami haar had mishandeld en dat de voetballer was vreemdgegaan. De stopper zou Anderson eens 'aan haar haren door de kamer hebben gegooid'. Daarna moest Anderson naar verluidt naar het ziekenhuis. Rami ontkent alle aantijgingen.

Het Openbaar Ministerie in Frankrijk onderzoekt momenteel de zaak. Volgens Franse media heeft Olympique Marseille medio juni al aan Rami aangegeven dat men de situatie van de speler onder de loep neemt. Dit zou niet gaan over het conflict met Anderson, maar om onprofessioneel gedrag van Rami. Gedurende het onderzoek zou Rami voorlopig niet meer welkom zijn op het trainingsveld.

Olympique Marseille zou om twee voorvallen klaar zijn met Rami. Zo reageerde de routinier volgens de club ongepast op een poll van le Phocéen. Uit de poll bleek dat men vond dat Olympique Marseille als eerste Rami moest verkopen, een uitkomst waar Rami niet blij mee was en dat met een 'vulgaire' post op internet duidelijk maakte. Daarnaast was de aanwezigheid van Rami op de GP van Monaco ongehoord, aldus de clubleiding, aangezien de destijds geblesseerde verdediger eigenlijk bij de laatste competitiewedstrijd tegen Montpellier had moeten zijn.

Het is goed mogelijk dat Rami in de komende dagen definitief vertrekt bij de Franse club. Rami is naar verluidt ontdaan door de beslissing van Olympique Marseille en is van mening dat de club dit louter doet om geld te besparen. Als de club aantoont dat Rami foutief heeft gehandeld, kan men het contract nietig verklaren zonder een bedrag te hoeven overmaken aan Rami.


Poll

Verwacht jij dat Adil Rami deze zomer van club wisselt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door millonario)

Wat een soap zeg. Zonder bewijs kan Pamela natuurlijk niet veel dus ben wel benieuwd wat hier uit komt.

1 juli 2019 om 14:30

Klopt, maar als Pamela echt naar het ziekenhuis moest dan zal er wel een gedegen proces verbaal zijn opgemaakt lijkt me.

Ik vind het wel jammer hoe iemands priveleven anno 2019 helemaal uitgesmeerd kan worden en dat heeft dan ook meteen invloed op je professionele leven. Niemand durft nog met je in zee gaan puur en alleen omdat ze bang zijn voor hun eigen imago. Ieder bedrijf is als de dood voor dit. Dat zou niet mogen, want er is niet eens een goed bewijs hiervan. Slechts argumenten en beweringen van beide partijen. Is dit waar we naartoe willen in de toekomst?

Maar goed, welke gezonde man in de 30 begint ook een relatie met een 52-jarige Pamela Anderson? Daar zijn al te veel mannen door gepasseerd. Je bent niet goed in je hoofd als je dat doet. En die foto ook, Rami Rami Rami...

1 juli 2019 om 15:25

Er zijn een hoop mannen die graag op deze manier in de belangstelling staan. Ik zou er zelf ook niet graag aan beginnen maar als je dat in je hebt dan trek je daarnaar toe. Neemt niet weg dat Rami waarschijnlijk vanwege zijn baan als voetballer genoeg knappe vrouwen zou moeten scoren.

1 juli 2019 om 16:30

Ach ik denk dat vrijwel elke man tegen zijn vrienden zou willen kunnen zeggen dat hij het gedaan heeft met Pamela Anderson. Hij heeft het daadwerkelijk gedaan. Het is toch een soort van status binnen bepaalde kringen. Daarbij vind ik het goed dat wanneer iemand zich in z'n privé leven misdraagt, dit gevolgen heeft voor zijn carrière als sporter. Hij is een uithangbord voor z'n club, dus als hij waar dan ook in de fout gaat brengt hij hoe dan ook zijn club in diskrediet.

1 juli 2019 om 18:49

@dvv20

Neen, dat vind ik niet. Want er is geen bewijs, geen uitspraak of wat dan ook gedaan. Het is het ene woord tegen het andere, en dan begint het een gevaarlijk spelletje te worden. Want dit is ondertussen bezopen geworden hoe politiek correct men probeert te doen, echte broekschijters.

Als Rami onschuldig is kan hij transfervrij gaan en staan waar hij wil. Ik neem best aan dat hij daar nog een leuke cent aan kan overhouden. Zou hij schuldig worden bevonden dan denk ik dat het lastiger voor hem wordt, m.n. omdat er dan mogelijk consequenties aangaande zijn vrijheid vast aan kunnen zitten. En iemand die naar de bajes moet zal niet gauw een contract voorgeschoven krijgen.

Die Pamela Anderson toch ook. Wat een figuur was dat vroeg zeg. Als het een beetje meezat dan had ze nu met haar vermogen O. Marseille kunnen kopen. inclusief Rami. Ze was vroeger echt een heel groot merk. Haar relaties en haar drugsgebruik hebben haar kapot gemaakt. Ze had honderden miljoenen dollars binnen kunnen halen met haar naam in films en reclames en een eigen lijn. Tommy Lee heeft haar ook weinig goeds gebracht.

1 juli 2019 om 15:36

Zou over haar maar niet inzitten, ze heeft nog steeds een dikke bankrekening, huizen in Florida, Californië en New York bij elk van de huizen een paar auto's en personeel, dus zo kapot gemaakt is ze niet.

1 juli 2019 om 15:44

@wandering ze schijnt nu rond de 12 miljoen waard te zijn met haar vermogen. Niet verkeerd inderdaad.

Is die snor nu net bijgetekend? Rami is altijd wel een degelijke verdediger geweest, met ook nog de nodige interlands, wat ook niet verkeerd is als je ziet wie er allemaal achterin bij Frankrijk heeft gestaan. Die zal wel ergens nog een club vinden.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Olympique Marseille

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AS Monaco3610
5.Rennes368
7.RC Lens311
8.Angers30-6
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
F. ThauvinAanvaller196
Luis HenriqueAanvaller40
S. MandandaKeeper180
Y. PeléKeeper10
F. VanniKeeper
J. AmaviVerdediger91
Voor de complete selectie: Clubpagina Olympique Marseille.

16 fans
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 21 januari
Heracles Almelo is dicht bij de tijdelijke komst van Ahmed Kutucu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren