PSV laat ‘man van tien miljoen’ Romero op huurbasis vertrekken

Dinsdag, 18 juni 2019 om

Maximiliano Romero speelt aankomend seizoen op huurbasis voor Vélez Sarsfield, zo melden de Argentijnen dinsdagavond via de officiële kanalen. Voor de spits van PSV betekent de overstap een terugkeer op het oude nest, daar de Eindhovenaren hem anderhalf jaar geleden juist nog weghaalden bij Vélez. El Fortín voegt toe geen optie tot koop bedongen te hebben.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede zet van PSV?


Gerelateerd

53 reacties (laatste reactie door binny)

Geen idee waarom, ik verwacht nog steeds veel van hem in de toekomst. Hopen dat die bloeit daar om later in NL te schitteren

Had hem dan tenminste aan een eredivisie club verhuurd... hoop zo dat het geen flop wordt.. maar ben er bang voor nu. Veel succes ieder geval

19 juni 2019 om 06:11

Blijkbaar waren er geen Eredivisie clubs die het met hem aandurfden. Begrijpelijk ook. Voordeel van terug naar Argentinië gaan is dat ie nu in een vertrouwde omgeving z'n zelfvertrouwen terug kan vinden.

19 juni 2019 om 06:54

Ze vragen geen huursom.... waarom zou een eredivisieckub het dan niet durven?

19 juni 2019 om 07:21

Omdat ie er 1,5 jaar uitgelegen heeft? Overigens betaalt Velez wel zijn salaris meen ik.

Te triest voor woorden. Als die nou fit is kan die toch gewoon de voorbereiding mee gaan doen? Ik snap hier werkelijk helemaal niks van. Wat een slechte keuze dit zeg.

18 juni 2019 om 23:27

Het is te druk op zijn positie. Slimme zet vind ik juist. Nu kan die na lange tijd weer waarschijnlijk veel minuten maken op zijn oude nest. Zo krijgen Lammers en Malen meer kansen

Waar slaat dit op? Je koopt hem voor 10m en leent hem uit aan een Argentijnse club. Als City of Chelsea iemand koopt voor 10m en hem uitleent is dat normaal. Maar 10m is voor PSV een van duurste aankopen ooit.

18 juni 2019 om 23:35

PSV kon toch op voorhand ook niet weten dat hij zo vaak/lang geblesseerd zou raken. Lijkt me ook geen makkelijke situatie voor zo'n jonge man in een totaal andere omgeving. 1 seizoen in zijn vertrouwde omgeving, en kijken welk niveau hij haalt.

19 juni 2019 om 07:12

@sportweek: dat hadden ze wel kunnen weten. Het is namelijk niet de eerste blessure die hij heeft opgelopen. In Argentinie heeft hij ook al lang aan de kant gestaan, Onder andere met een zware knie blessure.

18 juni 2019 om 23:48

Dit is gewoon damage control. Ik denk dat hij zelf aangeven heeft dat die graag terug zou keren en dat zij dat bij PSV ook hebben gemerkt. Dan kan je hem nog wel een zijn contract houden of verhuren aan een Nederlandse of Europese club, maar daar gaat die waarschijnlijk niet beter van voetballen. Gewoon terug sturen naar zijn vertrouwde omgeven en hopen dat die daar op gaat leven. Als PSV kan je er dan voor kiezen om hem weer terug te halen, of daar in de omgeving proberen te slijten.

Wel een rare beslissing van Psv. Natuurlijk snap ik ook wel dat zo'n jongen aan speeltijd moet komen maar als je hem nu verhuurd begin je volgend jaar weer van voor af aan en dan ben je 2,5 jaar verder. En het meest opmerkelijke is dat die dan wordt verhuurd aan een club in eigen land. Verhuur hem dan aan VVV oid dan kan die ook wennen aan de speelstijl in Nederland.

18 juni 2019 om 23:32

Helemaal mee eens. Maar zijn grootste probleem is blessures. Dat had hij al in Argentinië en nu hier.. Zonder blessures zie ik hem zowel in Argentinië als in Nederland zichzelf herpakken en grote stappen zetten, maar hij moet gewoon fit blijven. En zelf had ik hem daarom ook in Nederland gehouden.

19 juni 2019 om 00:00

Hij is al blessure gevoelig dan ga je hem toch niet laten voetballen op een kunstgras veld van VVV die het slechtste veld hebben. Daarnaast is het niet zo makkelijk om een Spaans talige speler te verhuren. Kijk maar naar Cassierra die bij Jong Ajax en Ajax het nooit heel slecht deed vervolgens heeft Groningen er na een half seizoen al genoeg van. Misschien komt dat wel omdat hij bij Ajax een paar Spaanstalige vrienden had. Bojan zei ook ooit dat zijn seizoen bij Ajax verschrikkelijk was omdat hij met niemand kon communiceren.

Voor PSV is het belangrijk dat Romero zijn vertrouwen terugkrijgt na al die blessures en of dat nou in Argentinie of Nederland is maakt voor PSV niet zo veel uit maar voor deze jongen maakt dat wel uit. Want wanneer het bij VVV bijvoorbeeld even tegen zit of hij loopt weer een blessure op dan hoef ik jou niet uit te leggen wat dat met zijn vertrouwen doet.

Ik snap echt niet waarom je zo'n jongen niet gewoon in de Eredivisie verhuurd, op dat niveau moet hij het uiteindelijk ook laten zien voor Psv.

18 juni 2019 om 23:33

Ik denk dat het niveau in Argentinië zeker niet lager ligt dan hier...

18 juni 2019 om 23:40

Dat denk ik wel

18 juni 2019 om 23:42

Maar het voetbal wordt daar toch op een andere manier gespeeld? In andere weersomstandigheden die weinig overeenkomen met die van ons?

PSV maakt tot nu toe geen sterke indruk op mij deze transferperiode. Over een maand ongeveer spelen ze voorronde Champions League, maar de selectie lijkt alleen maar zwakker te worden de komende periode. Schwaab is al vertrokken en ondanks dat dit al lang bekend was, lijkt het erop dat er nog niks concreets gaande is met betrekking tot een opvolger. Romero vertrekt op huurbasis, terwijl hij zich nog niet heeft kunnen bewijzen door blessures. Ik had hem erbij gehouden. Mits fit zie ik een potentiële topper in hem. Angelino is weg voor een fooitje... En dan hebben we het niet eens over het mogelijke tot zeer waarschijnlijke vertrek van spelers als Zoet, Pereiro, Lozano, Bergwijn en Luuk de Jong. Wat je overhoud is pure middelmaat, dus voor PSV is er zeker wel wat werk te verzetten. Zeker ook om Champions League te kunnen halen, moet er snel versterking komen...

18 juni 2019 om 23:35

Helemaal met je mee eens. Ik had eind vorige seizoen verwacht dat we rond deze tijd al meer duidelijkheid zouden hebben over nieuwe cv’s. Daar in tegendeel zijn we Angelino uit het niets kwijt.

19 juni 2019 om 00:04

Inderdaad De Toekomst, het wordt echt moeilijk voor PSV. Je leest wat over Lyanco, maar die lijkt onhaalbaar. Misschien Sandler? Al lijkt dat me ook niet helemaal het niveau wat ze na moeten streven. Een opvolger van Angelino wordt al helemaal lastig, en dan hebben we het nog niet eens gehad over Lozano en/of Bergwijn. Ik ben erg benieuwd hoe ze dit op gaan lossen. Als ik de laatste tijd riep dat Feyenoord wellicht aan kan haken bij PSV, werd ik uitgelachen. Maar als de selectie zo wordt uitgekleed, is het niet ver weg. Het komt over alsof ze totaal niet voorbereid waren op een vertrek van Schwaab en Angelino

19 juni 2019 om 00:13

Want Feyenoord heeft de opvolger voor Vilhena of Berghuis al binnen gehaald? Daarnaast vergeet jij 1 ding, de selectie wordt misschien uitgekleed maar er komt wel meer dan 100 miljoen euro binnen als er 4 of 5 spelers vertrekken. Voor sommige spelers zijn ook al vervangers in huis met Unnerstall, Malen en Lammers heb je naar mijn mening de opvolgers voor Zoet, Lozano of Bergwijn en Luuk de Jong al klaar staan.

19 juni 2019 om 00:28

Van Vilhena wel ja, meerdere zelfs. Bij Berghuis heb ik goede hoop dat hij gewoon blijft. Daar gaat het me verder ook niet om, want als bij PSV de genoemde spelers vertrekken en bij Feyenoord Berghuis en Vilhena, ontlopen de clubs elkaar alsnog niet veel. En ik vergeet niet dat er geld binnenkomt, maar zie daar maar eens gelijkwaardige vervangers mee te halen. Je ziet het nu met Lyanco, dat is moeilijk. Ik las ook dat Stengs en Bruma onhaalbaar lijken te zijn. Ajax heeft inmiddels een status waarmee ze spelers als Promes en Odegaard kunnen binnenhengelen, PSV (en ook Feyenoord) niet. Vooral voor PSV is dat nu zuur, want die willen een team op het veld hebben staan dat aansluit bij hun titelaspiraties, dat minstens zo sterk is als het team van afgelopen jaar. En dat lijkt vooralsnog heel moeilijk

19 juni 2019 om 00:44

Het team van Ajax was vorig jaar ook sterker toch heeft PSV bijna tot de laatste dag meegedaan en hebben ze het zelfs gewoon weggegeven. Daarnaast wat betekent onhaalbaar in de voetbalwereld? Helemaal niets natuurlijk dat is standaard voor de onderhandelingen. Ook kan PSV gewoon schakelen naar andere spelers een betere verdediger dan van der Heijden of van Beek binnenhalen zal niet zo lastig zijn voor Psv.

Welke vervangers staan er klaar voor Vilhena dan? Ayoub heeft nauwelijks indruk weten te maken. Alleen Kokcu deed het leuk. Als berghuis vertrekt wie gaat Feyenoord dan opstellen? Want de wissels Vente en Sinisterra zijn wel heel matig. Ook op het middenveld moeten ze bij blessures terugvallen op spelers met niet eens 30 eredivisie speelminuten.

Of Promes of Odegaard nou naar Ajax komen maakt mij niet zo veel uit. Het gaat sowieso om de discussie Feyenoord Psv. Maar Promes is minder dan Ziyech of Neres en Odegaard is ook nog niet op dat niveau(kan er wel komen).

Vooralsnog is er geen enkele reden om te denken dat Feyenoord het PSV lastig gaat maken. Maar ik ben deze onzin inmiddels wel gewend 2 seizoen geleden zouden Vitesse en AZ ook even boven PSV eindigen. Nou dat hadden we gezien PSV zat weken voor het einde al te feesten.

19 juni 2019 om 01:04

Betere verdedigers dan Botteghin en St. Juste halen die er meteen staan, is niet heel eenvoudig. Je noemt wel precies de twee die goed uitkomen om je punt te maken. Voor Vilhena staan Ayoub en Tapia klaar. Ayoub heeft weinig gespeeld, maar heeft in beperkte minuten leuke dingen laten zien. Bovendien kan hij iets toevoegen dat Vilhena in mindere mate heeft: creativiteit. Feyenoord gaat Vilhena missen in de grote wedstrijden, maar verder kan een ander type juist meer voetbal toevoegen. Ik zeg ook nergens dat het bij Feyenoord zo geweldig is hoor, mijn punt is dat het dichter bij elkaar kan komen.

Dat AZ en Vitesse PSV zouden inhalen heb ik nog nooit in mijn leven geroepen. Feyenoord is wel wat sterker dan die clubs, met vooral veel hogere pieken. Dus die vergelijking vind ik niet betekenisvol. Dat jij denkt dat er geen reden is om te denken dat Feyenoord het PSV lastig gaat maken, is je goed recht. Ik denk het wel, omdat PSV nu al twee belangrijke spelers kwijt is en er nog meer lijken te gaan vertrekken. Niet alleen moeten er nieuwe spelers komen, maar er moet dan ook een nieuwe groepsdynamiek ontstaan. Ik hoop dan ook voor PSV dat Luuk de Jong blijft, want die is daar erg belangrijk in

19 juni 2019 om 01:19

Nee hoor St Juste is een rechtsback die niet beter dan Dumfries is overigens en Botteghin is ook niet meer wat het geweest is. Het zal best wat dichter bij elkaar kunnen komen maar ik ben er van overtuigd dat PSV na deze transferperiode nog steeds meer kwaliteit op het veld heeft staan. Want een verlies zonder al teveel middelen van Berghuis, van Persie en Vilhena is toch lastig op te vangen.

Jij hebt het misschien niet geroepen maar genoeg andere wel. Feyenoord verliest ook al de beste speler en dat kunnen er nog meer worden daarnaast hebben ze mindere talenten op de bank zitten. Laten we hopen dat Feyenoord wat dichter bij PSV kan komen maar die 18 punten maak je echt niet zo maar even goed.

19 juni 2019 om 01:29

Ik zeg ook niet dat St. Juste beter is dan Dumfries. Ik zeg dat over het gehele team genomen, Feyenoord dichtbij kan gaan komen. Van Persie maakte in individueel opzicht vaak het verschil en was veruit de beste, maar met Jorgensen op zijn plek presteerde het elftal aanzienlijk beter. En zoals ik zei, Vilhena gaat gemist worden in grote wedstrijden, maar verder niet. De enige wiens vertrek ik vrees, is Berghuis. Ik heb er echter wel goede hoop op dat hij blijft. Botteghin vind ik overigens wel onderschat, dat is nog steeds echt een goede verdediger en bovendien een sterke persoonlijkheid. Feyenoord gaat inderdaad niet zo maar 18 punten meer halen, maar misschien wel 9. En ik sluit niet uit dat PSV er 9 minder haalt. Verder hoop ik gewoon dat PSV nog goede spelers gaat halen en dat ze aansluiting vinden bij Ajax, maar persoonlijk zie ik dat somber in

19 juni 2019 om 00:10

Pure middelmaat? Vind jij Malen, Lammers, Ihattarren, Gakpo en Unnerstall pure middelmaat?

Zoet is een prima keeper maar ik vind Unnerstall niet heel veel minder of misschien zelfs wel beter, natuurlijk is het afwachten hoe hij het in de top doet.
Pereiro is een goede speler naar mijn mening maar hij is zeker niet onvervangbaar.
Lozano en Bergwijn zijn de belangrijkste spelers maar ik heb er vertrouwen in dat Malen een van die 2 wel op kan volgen en waarschijnlijk zal er na de vermoedelijke hoge transfersommen wel een nieuwe aanvaller gehaald worden.
Luuk de Jong is een goede spits maar ik heb ook zeker vertrouwen in Lammers en Malen die toch 2 van de grootste aanvallende talenten zijn van de eredivisie.

Waarom zou je Romero houden PSV heeft momenteel Luuk de Jong, Lammers, Piroe en Malen dan kun je hem beter ergens minuten laten maken, zodat hij in de toekomst misschien nog terug kan keren.

Er komen echt nog wel aankopen maar dat duurt nou eenmaal nog een paar weken.

19 juni 2019 om 00:35

Malen, Gakpo en Ihattaren zijn op dit moment nog geen spelers die structureel het niveau van Lozano en Bergwijn gaan halen. Al vind ik Malen al wel erg ver. Unnerstall is voor de Eredivisie een topkeeper en Lammers heeft zich bij Heerenveen goed ontwikkeld. Maar Hendrix en Viergever vind ik bijvoorbeeld geen spelers die de kar gaan trekken. Ik vond de selectie afgelopen seizoen al niet heel breed, maar verdedigend wordt het nu ontzettend pover. Wellicht kunnen ze voor een Hoedt of Jeffrey Bruma gaan, dat is denk ik de categorie waar ze op moeten mikken

19 juni 2019 om 00:12

De transfer window is niet eens open. Het is veel te vroeg om hier ook maar iets over te zeggen. Bij beide clubs zal het een en ander veranderen, maar je kan pas een oordeel vellen als er ook spelers vertrekken. Er worden diverse spelers gelinkt aan transfers, maar vooralsnog gaan alleen Schwaab en Angelino zeker weg.

19 juni 2019 om 00:17

Ik ga hier niet verkondigen dat ik de wijsheid in pacht heb, maar ik heb al eerdere keren aangegeven dat PSV op een of andere manier de slag lijkt te hebben verloren of gemist. Als je de resultaten in de competitie ziet van de afgelopen jaren, maar daar ook de financiële verdiensten tegenover zet, dan doe je iets niet goed! Alle spelers lijken af te halen voor een grijpstuiver, daar waar Ajax nu letterlijk de financiële kraan maximaal open weet te draaien! Iets doen we niet goed en ook voor komend seizoen zie ik niet dat we een gedegen plan hebben liggen om Ajax (Europees wil ik me niet eens tot richten) te beconcurreren.....

19 juni 2019 om 00:38

@psvchamps. Qua puntenaantal ligt het historisch gezien altijd dicht bij elkaar dus ik geloof echt wel dat PSV goed concurrentie kan bieden en mee kan strijden. Ja Ajax gaat dit seizoen en volgend seizoen veel geld verdienen aan spelers. Ik denk dat PSV dit over een jaar of 3 ook kan met talenten die nu doorbreken. Echter hoop ik voor PSV dat het gat dan niet te groot is met Ajax op dat moment.

19 juni 2019 om 01:20

PSVChamps, ik wist niet dat er zo'n negatief gevoel heerst bij de PSV aanhang. Ik vind de resultaten van je club van de laatste jaren niet zo verkeerd, als ik eerlijk ben. Ajax loopt qua inkomsten inderdaad wel ver weg. In relatief opzicht doet alleen AZ het min of meer net zo goed. Die cashen enorme bedragen voor spelers, waar Feyenoord en PSV voor mijn gevoel soms uit betere spelers minder inkomsten weten te halen

Ik had hem graag bij Twente gezien, had er wel een goed gevoel bij.

Ik snap hier nou niks van he koop je die jongen voor 10 miljoen. Ja hij valt nu wat tegen omdat hij veel blesurreleed heeft waar hij zelf ook niet veel aan kan doen. Naar dan verhuur je deze jongen toch niet weer aan die zelfde cluc terug verhuur hem dan aan een eredivisie club of desnoods een club uit de keukenkampioendivisie

18 juni 2019 om 23:58

Waarschijnlijk wilt PSV proberen om hem weer op te laten leven bij zijn oude club. Blessureleed zal die overal wel hebben (al ken ik zijn geschiedenis, alvorens hij bij PSV kwam), maar in zijn eigen omgeving zal die het beste kunnen aarden. Wellicht loopt die dan ook minder blessures op, omdat die beter in zijn vel zit. Er zal echt wel een overwogen beslissing achter zitten hoor.

Dit is vooral de keuze van Romero zelf geweest om zijn goede ritme en vorm weer te vinden. Hij dacht zelf dat zijn progressie sneller zou groeien bij die club dan bij een middenmoter in de eredivisie. Wie is PSV dan om dit tegen te houden. PSV geeft hem deze laatste kans. Do or die voor hem. Komt hij in bloedvorm terug is een goeie zet geweest en anders verkopen ze hem volgend jaar. Prima keuze van Psv.

Tot dusver vind ik het allemaal vrij logische keuzes van onze TD de Jong. Lozano snel slijten voor 50 miljoen. Schwaab wou zelf weg, behich te licht voor Psv, Afellay gratis binnenharken onder het mom van ga je maar bewijzen. Angelino kun je weinig aan doen als City de eenzijdige optie licht.
'
Alleen nu komt het spannendste deel voor De jong; het team weer zo spoedig mogelijk in orde krijgen.
En ik begin me langzaam aan toch wel flinke zorgen te maken want het duurt allemaal erg lang. Ze zijn alleen maar bezig met uitgaande transfers.
Over enkele weken speel je al voorronde CL en moet het team compleet zijn.
Dit is het moment voor de Jong zichzelf te bewijzen, want buiten zijn prima keuzes tot dusver, heeft hij nog weinig bewezen!

PSV heeft gewoon nog miljoenen op de bank om vast 1-2 spelers te halen, de rest kan eventueel pas als Lozano verkocht wordt maar de verdediging momenteel heeft minstens 3 versterkingen nodig indien Angelino definitief vertrekt.

Doorpakken nou en niet langer afwachten!!

Zucht....
Ik begrijp er echt niets meer van deze transferperiode bij PSV.

We hebben absoluut 2 cv's nodig. Wat doen we...... we verhuren Obispo. Aankopen? Geen. Geruchten? Rick van Drongelen, Diego Palacios.

We hebben absoluut kwalitatieve versterking nodig op het middenveld. Wat doen we...... we geven een speler een kans die anderhalf jaar lang geen wedstrijd heeft gespeelt. Aankopen? Geen. Geruchten? Geen.

Het team schreeuwt om een vertrek van de Jong. Het zou het voetballend vermogen zoveel ten goede komen. Toch proberen we hem koste wat het kost te behouden. Ik zou zeggen, laat Lammers en Romero het uitvechten. Wat doen we? We verhuren Romero. Geruchten? Berghuis.

De spelers uit de geruchtenmolen kunnen mij allesbehalve bekoren. Ik wil het er eigenlijk niet eens over hebben. Ik vrees dat onze toppers worden vervangen door pure middelmaat.
Feit is dat er qaua versterking nog vrijwel niets gebeurd is met nog maar enkele weken voor de voorronde CL te gaan. Wel heb je ook nog eens de onmogelijke taak Angeliño te vervangen. Nota bene een van je beste spelers.
Ik benijd John de Jong niet, maar veel vertrouwen heb ik ook niet.......
Waarom Romero verhuren in Argentinië? Als het dan tóch moet, doe het dan hier in de ED. Nu raken ze elkaar uit het oog. Hier wordt niemand beter van.

19 juni 2019 om 00:25

Jij bent veel te negatief!

We hebben helemaal niet absoluut 2 centrale verdedigers nodig omdat Viergever prima heeft gespeeld vorig seizoen, het lag echt niet aan de verdediging. Koop een goede verdediger en je hebt een centrum dat prima is.

Dat er geen geruchten zijn is gewoon onzin! Ik heb de afgelopen dagen toch echt over Bruma, Lyanco en Jeffrey Bruma gelezen. Zo'n Palacios(was al voor vertrek Angelino in beeld) en van Drongelen leken mij meer aankopen voor de toekomst.

Ik hoop ook dat de Jong vertrekt dat ben ik wel met je eens maar ook hij is momenteel op vakantie en het zal binnenkort wel duidelijk worden wat er gaat gebeuren. Lammers kun je het ook gewoon laten uitvechten met Piroe en Malen.

19 juni 2019 om 00:40

Bruma was ik vergeten idd. Dat zou wel wat kunnen zijn. Al moet hij dan wel veel salaris moeten willen inleveren. Lyanco lijkt me onhaalbaar. Met alle respect voor je mening hoor, maar Viergever prima gepresteerd? Tja, hier verschillen we dan toch écht van mening. Naar zijn kunnen heeft hij het idd niet slecht gedaan, maar kom op...... is Viergever het niveau wat we na moeten streven? Welke Europese spits doet het in de broek voor Viergever? Hij hoeft van mij niet weg, maar is eerder een prima reserve CV.

19 juni 2019 om 00:47

Ik ben het anders 100% eens met Sneekpsv.

Er moet echt iets gaan gebeuren in Eindhoven. Ik snap ook wel dat ze niet gelijk de nieuwe toppers aankopen.

Zoet zal ook wel gaan vertrekken; zou hem ook goed doen.
Angelino vertrekt terug naar Man City.
Schwaab vertrekt transfervrij.
Perreiro is ook wel toe aan een nieuwe uitdaging.
Bergwijn & L. De Jong dienen ook verkocht te worden.

Hierdoor komen er een heleboel plaatsen vrij om ingevuld te worden. Dat moet wel gebeuren met enige toppers en die zijn tot op heden nog niet aangetrokken. Het lijkt mij heel erg op reactief transferbeleid.
Neem voorbeeld aan Ajax die nu al de vervanger voor Tagliafico al binnen hebben.

19 juni 2019 om 00:52

PSV kreeg de minste goals tegen. Ik vind inderdaad dat Viergever prima heeft gespeeld, ik heb hem vrij weinig fouten zien maken. Ik vind dat je hem echt wel een duo kan laten zijn met een goede centrale verdediger naast hem. Als er echt genoeg geld is dan zou je inderdaad een reserve van hem kunnen maken maar voor nu lijkt een centrale verdediger, linksback en middenvelder mij topprioriteit en wanneer Lozano en Bergwijn vertrekken mag er nog wel een aanvaller bij.

19 juni 2019 om 01:03

Dat is een leuk beleid inderdaad maar Ajax ontvangt wel al meer dan 150 miljoen voor de Jong en de Ligt dan is het wat makkelijker zaken doen. Dus stop nou maar met vergelijken met Ajax dit is Psv. Momenteel gaat PSV geen spelers voor 7 miljoen ophalen om ze een jaar op de bank te zetten. Wat Ajax allemaal aan het doen is prima maar ik zie de meerwaarde er niet zo in om een speler een seizoen lang op de bank te zetten daar wordt zo'n speler echt niet beter van. Het transferbeleid is misschien reactief maar als Lozano morgen een terugslag krijgt dan blijft hij misschien nog wel een seizoen, daar zit je dan met een aanvaller van 10 miljoen op de bank terwijl je prima wissels hebt. Ajax kan gewoon meer risico nemen accepteer dat nou maar gewoon.

19 juni 2019 om 01:32

Voor de aanval hoefde PSV ook helemaal geen vervanger te halen. Keeper ook niet, aangezien ik Unnerstall beter acht dan Zoet. Laatstgenoemde is echt aan een nieuwe uitdaging toe. Vraag is alleen welke club in Zoet geïnteresseerd is. Het geld wat binnenkomt met de (eventuele) verkoop van Zoet/Bergwijn/Lozano/de Jong/Angeliño zou geherinvesteerd moeten worden in 2 cv's,1 linksback en 2 aanvallende middenvelders (Zaracho, ik blijf het toch zeggen hoor). Dat moeten dan wel directe versterkingen zijn en geen middelmaat zoals Thomas, Ramselaar, Luckassen en Viergever. We hebben toch ook prima verdiend na de afgelopen CLdeelname? Dan had je toch al wel 1 serieuze aankoop kunnen doen? We zijn potverdikke toch geen Feyenoord???

19 juni 2019 om 09:34

Ik denk vooral dat we Schwaab enorm hebben onderschat de laatste jaren. Hij was altijd een zekerheid achterin en liet viergever beter spelen.
We gaan hem zeker missen. En inderdaad, Viergever is ook niet van het niveau dat je na hoort te streven. Het is dat schwaab langs hem stond waardoor het niet opviel, maar stond bv die australier naast hem of isimat was het echt drama en geijk een gatenkaas.

Ik zie niet echt een win situatie voor psv hieruit komen. Als hij het slecht doet wordt zijn waarde nog minder en als hij het goed doet zal het niet als echt goed gezien worden aangezien het nog steeds geen Europese competitie is en hij hier tot nu toe alleen geflopt is. Ik ben benieuwd of een Europese club het dan zou proberen en het is dan maar de vraag of hij niet weer terug naar Argentinië wil. Had hem gewoon uitgeleend aan een eredivisie club of een Belgische club ofzo.

Jammer van zijn blessures. Eigenlijk weten we nog steeds helemaal biks van zijn potentie. Hoop dat hij in eigenland wel een degelijk niveau haalt, waardoor sie op niveau weer terugkomt.

Wat is PSV aan het doen joh? Verwacht nog wel wat vuurwerk nu.. toch Robben?

Waar is John De Jong mee bezig.
Dit is toch zi'n domme actie. He, laten we hem terug naar Argentinie sturen waar we hem niet lekker in de gaten kunne houden en waar hij sws, of hij nou lekker speelt of niet, enorme heimwee en zal hij niet bij PSV terug willen keren.
Met wie is PSV eigenlijk convreet bezig op dit moment? Schwaab en Angelino, zijn al weg en dan kan je ook nog De Jong, Bergwijn Perreiro, en Lozano verliezen, dat zijn al je aanvallende basis spelers....

19 juni 2019 om 06:28

Heb geen goed gevoel bij John de Jong. Totaal onervaren aan deze club begonnen. Maar ja, dat was Overmars ook die veel kritiek kreeg in het begin en kijk waar hij nu staat.

19 juni 2019 om 14:22

Dat is ook zo, maar John De Jong moest het overnemen van Brands die het heel heel goed heeft gedaan in Eindhoven en ook in Alkmaar en Waalwijk. Bij Ajax was daarvoor al lang een en al troep.
Ik heb gewoon niet het idee dat JDJ gemaakt is voor zo'n positie, laat hem lekker veld trainer worde of zo. Ik weet dat er niet veel geld is en dat je moet wachten tot je iets terug krijgt, maar ik heb niet eens het idee dat hij lijntjes heeft uitgezet of ergens mee bezig is. Natuurlijk makkelijk praten, maar Lamprou kon er niks van en een week later hebben wij een nieuwe goede doelman, dat is snel handelen. Ik mag toch hopen dat ze tegen Basel de selectie in orde hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Aanvaller, 20 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 19 juli
Manchester United is van plan om een pikante transfer door te zetten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren