‘Het is de voorkeur van Mino Raiola, maar ze raden het Matthijs de Ligt af’

Dinsdag, 18 juni 2019 om

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Matthijs de Ligt ligt. Paris Saint-Germain lijkt op dit moment de beste papieren te hebben, maar het is maar de vraag of de verdediger annex aanvoerder van Ajax daadwerkelijk in de zomer naar het Parc des Princes gaat. Bij Catalunya Ràdio en Esport3 is men ervan overtuigd dat de Franse topclub uitsluitend de keuze van zaakwaarnemer Mino Raiola en niet zozeer van De Ligt is.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

33 reacties (laatste reactie door ramondiaz)
18 juni 2019 om 09:33

Als de Ligt echt naar Barcelona wilt had hij Raiola aan de kant gezet en zelf naar Barcelona, maar dat doet de Ligt niet... die heeft zelf blijkbaar ook oren naar wat Raiola kan regelen....

18 juni 2019 om 09:37

@dneres

het is natuurlijk altijd makkelijker om de schuld af te schuiven op de al gehate Raiola dan op onze ideale schoonzoon De Ligt met zijn blonde haar en appelwangetjes. toen een soortgelijk scenario zich afspeelde met Justin Kluivert was het meteen een arrogant ventje en een geldwolf

18 juni 2019 om 10:00

@Japie Inderdaad ... men gelooft blind wat clubs over Mino zeggen terwijl er zat informatie is die het tegendeel bewijst. Men volhardt liever in hun vooringenomen mening dan dat ze bereid zijn te (dubbel)checken hoe het daadwerkelijk zit. Iedere speler loopt met hem weg, van Zlatan tot jeugdspelers. De clubs spelen schijnheilig en hekelen Mino omdat hij tot het uiterste gaat voor zijn cliënten. Clubs spelen ook vuil spel maar schijnbaar is hij daar beter in. Mino doet niks wat Mathijs niet wilt hoor ... zo'n kostbare klant wil hij ook niet kwijt. Laat staan dat hij even bepaalt waar Matta spelen moet omdat dat hem meer zou opleveren. Goed voorbeeld eat je aanhaalt met JK ... waar Ajax hem ook zonder zijn medeweten aanbood bij The Spurs. Om vervolgens verrast te spelen mocht er een inkomend bod volgen ... het HELE wereldje is vies. JK meteen geldwolf met zelfde zaakwaarnemer maar hier met exact dezelfde zaakwaarnemer is het enkel Mino want oh oh die Mathijs is zo onschuldig. Vandaar mijn eerdere vraag: welke 'geldwolf'? Het is big business mensen geen liefdadigheidswerk. Waarom is Mathijs nu geen geldwolf en paria op VZ? Is het willekeur? Huidskleur? Omdat het Ajax betrof en het hier vaak genoeg Ajaxzone is? Wie het weet mag het zeggen?

18 juni 2019 om 10:07

Je kan van alles en nog wat zeggen over de Ligt dit en de Ligt dat maar die Raiola is en blijft een geldwolf. Ik heb verder niks te zeggen over de Ligt behalve dan dat dat die niet in Ligue 1 hoort te spelen... Maarja volgens dit artikel is dit de voorkeur van Raiola.

18 juni 2019 om 10:47

Zijn we niet allemaal geldwolven? Willen we niet allemaal zoveel mogelijk verdienen? Zijn inkomen haalt hij door de beste deal, waarom is het raar dat hij dat doe? Op mijn werk ga ik ook liever voor de beste deal dan voor een mindere deal?

zelfs dan bepaald De Ligt uiteindelijk zelf nog steeds of hij tekent bij PSG of niet. Raiola zet toch geen pistool op zijn hoofd tijdens de onderhandelingen neem ik aan. als De Ligt daar niet naartoe wil kan Raiola op zijn kop gaan staan maar dan gaat hij daar echt niet tekenen

18 juni 2019 om 10:35

Nee man. Raiola Kun je volgens mij prima hebben als speler zijnde. Misc alleen nog niet doen als je te jong bent (zie Bouy). Aan de andere kant. Wat als je niet doorbreekt. Hij gaat iig wel door t vuur voor z’n cliënten. De Ligt moet t lekker zelf weten wat die doet. Hij kan ook altijd nog 1 jaar bij Ajax blijven om na t ek pas weg te gaan. Niet waarschijnlijk natuurlijk. Maar die rijke clubs denken ook altijd maar te kunnen kopen wie ze willen. Ik hoop dat De Ligt gewoon een keuze maakt waar hij gelukkig van wordt en uiteraard veel speelt met t oog op oranje ook.

18 juni 2019 om 10:42

En hier ben ik het dus helemaal mee eens. Iedereen haat maar op Raiola terwijl iedere speler dondersgoed weet wat hij doet door Raiola als zaakwaarnemer te kiezen.

18 juni 2019 om 12:47

Maar het is toch de wereld op zijn kop? Waarom heeft een zaakwaarnemer überhaupt een voorkeur? Misschien omdat het hem persoonlijk het meeste oplevert? De juiste volgorde zou moeten zijn, de Ligt geeft aan waar hij graag naar toe wilt, vervolgens gaat Raiola daar de beste voorwaarden onderhandelen.

Lastige keuze, het project PSG is natuurlijk wel interessant. Het geld en de stad ook prima, niet te ver van Nederland, je rijdt zo even naar huis. Maar ja, de competitie is wat minder hoewel de top inspanje ook niet heel breed is en Barcelona al jaren de dienst uitmaakt in La Liga. Vind Barcelona iets te zelfverzekerd overkomen, die denken echt vanwege de band met Ajax dat iedereen daar heen moet als zij dat vragen. In dat kader zou ik wellicht nog hopen dat hij wel naar Parijs gaat.

18 juni 2019 om 09:52

Ik vind dat een juist helemaal niet interessant project. Geld kan hij vast ook in Barcelona krijgen en de stad Parijs vind ik een vieze puinbak (persoonlijk). Verder is de competitie in Frankrijk ruk, vind ik Fransen over het algemeen geen leuke mensen (mening) en ook Europees gezien gaan ze de CL niet winnen denk ik. Barcelona is in mijn ogen niet alles, en die arrogantie die ze hebben stoort mij ook, maar het 'project' PSG bestaat alleen uit geld pompen en zou ik aan mij voorbij laten gaan als je ook naar Barca kan.

18 juni 2019 om 09:58

@twenteov

de club Barcelona bestaat ook alleen nog uit geld pompen. wat is het laatste jeugdproduct wat daar is doorgebroken? die Spaanse rechtsback geloof ik die ik niet heel speciaal vind en Messi en Pique die al een eeuwigheid geleden daar zijn doorgebroken.

ook heeft Barcelona al heel lang geen CL meer gewonnen en om kampioen te worden hoeft De Ligt niet perse naar Spanje. dat kan hij ook in Frankrijk worden

Barca koopt ook alles wat los en vast zit de laatste jaren en ze spelen veel minder leuk voetbal als Psg. het enige verschil is dat Barca dan een concurrent heeft in de competitie in de vorm van Real Madrid waar er in Frankrijk nog geen club is die met PSG kan concurreren

18 juni 2019 om 14:09

Japie_krekel

Wat betreft jeugd geef ik je deels gelijk, er wordt inderdaad door Barca ook kneiterveel met geld gesmeten. Echter: het laatste jeugdproduct is inderdaad even geleden, maar nog steeds staan er zo'n 4 basisspelers uit de jeugd in Barcelona 1. Zegt wel wat.

Verder heeft Barcelona in 2015(?) voor het laatste de CL gewonnen, inderdaad even geleden. PSG voor zover ik weet nog nooit gewonnen, en ik zie totaal niet in waarom PSG de CL binnen korte termijn eerder zou winnen dan Barcelona. Om kampioen te worden moet hij inderdaad naar Psg, dat is juist mijn punt, rukcompetitie en ik denk dat je met me eens bent dat de weerstand in de Spaanse competitie echt een stuk groter is. Begrijp me niet verkeerd: de Spaanse competitie kan me niet bekoren met al die vallende meisjes daar, maar het is in Spanje niet alleen Real, maar ook Sevilla, Valencia en natuurlijk Atletico. De subtop daar is een stuk beter dan die in Frankrijk. Ik mag hopen dat je met me eens bent dat de Spaanse competitie een stuk uitdagender is dan de Franse.

Barca koopt veel tegenwoordig en PSG ook, die strepen we tegen elkaar weg dus. Dat Barca minder leuk speelt dan PSG is subjectief, wat ik ervan zie niet. Bij mij wekken meerdere spelers van PSG irritatie op met Neymar als absolute uitblinker en bij Barca irriteert alleen Suarez me. Alleen Mbappe vind ik geweldig. Jij mag dat PSG leuker vinden spelen, ik niet, een mening en geen waarheid.

Blijft verder nog over dat ik Parijs een stinkende bak grijze ellende vind en Fransen op zijn zachtst gezegd niet erg sympathiek vind itt Spanjaarden en mijn(!) keuze was snel gemaakt. Slechts mijn waarheid.

18 juni 2019 om 23:43

Eindelijk iemand die eens goed onderbouwd zijn mening geeft, met daarbij de zelfreflectie dat het jouw mening is. Dank je wel, zouden meer mensen hier op het forum moeten doen.

18 juni 2019 om 10:12

@Geniale Mathijs kan veel beter naar PSG, Juve of City gaan. Lekker in een fysiekere competitie verder ontwikkelen bovendien spelen bovengenoemde ook a la Ajax: 433, dominant, hoog druk zettend en noem maar op. Ik snap die 'hij MOET naar Barca!' lobby totaal niet. Men redeneert alsof hij alleen bij Barca verder kan groeien, schei toch uit. Alles is vooruitgang voor hem. Barca is (ook) een ordinaire koopclub geworden. De laatste jeugdspeler die enigzins doorbrak was Sergi Roberto als ik me niet vergis. De rest allemaal gekocht. Het merk Barca is niet meer wat het was onder Pep of eerder met Ronaldinho Henry Xavi en co. dit heeft inderdaad voor een arrogante houding gezorgd 'iedereen wilt wel bij ons spelen'. Los van dit alles is Matta 19 (!!!) hij kan prima 2 a 3 jaar bij een PSG, City of Juve vertoeven om daarna solider naar de Spaanse top te gaan. En het mooie is dat ie dan pas 22/23 jaar is. Wat is toch de haast?

18 juni 2019 om 10:54

Snap dat zelf ook nooit waarom hij per se naar spanje moet. Hij moet gwn naar een club toe waar hij zeker is van een vaste basisplaats wat naar mijn inziens alleen united kan bieden gezien de andere clubs nog een aantal goede verdedigers hebben lopen die ook hun minuten moeten maken.

18 juni 2019 om 11:00

Is het project nog wel zo interessant dan? Het begint inmiddels wel een soort luchtkasteel te worden..

18 juni 2019 om 16:47

Ja hoor, ik denk dat ze zich rot zijn geschrokken van afgelopen jaar, Ze gaan Neymar van de hand doen en het team hervormen. Neymar was het grote probleem afgelopen seizoen, te vaak negatief in het nieuws. Pech in de de CL zorgde voor elimentatie maar ik denk dat er een dag komt dat PSG de CL beker omhoog gaat houden.

18 juni 2019 om 22:34

@geniale
Inderdaad een heel mooi project met een team wat prachtig voetbal speelt en in de CL twee keer door heel veel pech niet verder is gekomen. Het geld zal prima zijn en je kunt leven in een prachtige stad. Ik vind het bizar dat veel mensen dit een vreemde keuze van de Ligt vinden als hij dit zou doen.

Alles terzijde ''volgens De Telegraaf heeft vriendin Annekee Molenaar eerder deze maand met haar moeder een bliksembezoek gebracht aan Parijs om alvast naar woningen te kijken''. Ik geloof er niets van dat een 19-jarige jongen zijn keuze laat afhangen van zijn vriendin waarmee hij net een half jaar/jaartje samen is.

18 juni 2019 om 09:49

Misschien heeft hij haar juist wel gevraagd of ze even wil gaan kijken.

18 juni 2019 om 09:52

@limez

De Ligt zou iig erg weing ruggengraat hebben als hij zijn vriendin en Raiola zijn toekomst laat bepalen maar ik denk eerlijk gezegd dat die 20 miljoen die PSG hem aan salaris schijnt te bieden hem wel interessant in de oren klinkt. welke gozer van 19 jaar zou dat geld niet willen verdienen?

Blijf gewoon nog een jaartje bij Ajax en ga volgend jaar naar Barcelona.... Neem zelf de beslissing en laat die Riola dat nu niet doen. Die is alleen met Geld bezig en niet met de ontwikkeling van de Ligt.

18 juni 2019 om 13:31

Heb je concrete voorbeelden waaruit blijkt dat Raiola zijn eigen portemonnee belangrijker vindt, dan het (sportieve) pad die zijn clienten willen afleggen?

Welke spelers heeft Raiola met zijn gedrag gedupeerd?

Het feit dat De Ligt eerst zijn vakantie wil en pas daarna een keuze wil maken, zegt mij dat hij eerst zijn hoofd wil onttrekken aan het voetbalcircus waar hij natuurlijk in het middelpunt van stond. Dat lijkt me zeer verstandig. Als het werkelijk zo is, dan, dat Barca een betere keuze is dan PSG, dan denk ik daarom ook dat hij gewoon voor Barca zal kiezen. Of Barca werkelijk verstandiger is, dat weten wij natuurlijk niet. Ik bedoel, ik denk ook dat Barca verstandiger is, of andere ploegen in betere competities dan de Franse. Maar wij kennen de voorstellen niet, zaten niet bij de gesprekken, en kennen de kwaliteiten van De Ligt niet zoals hij die van zichzelf kent.

Pfff dit duurt zolang. Ik ben van Mino, maar De Ligt moet hem er nu wel gaan uitgooien. Neem dan een Rob Jansen ofzo. Mino maakt me moe. Hij duurt zo lang.

18 juni 2019 om 11:21

Het draait niet om jou ... beste Khalid. Mino haalt het onderste uit de kan en dat kost tijd. Wat is jouw haast? Je wordt moe van de berichtgeving ... kijk dat is een ander verhaal!

Nou de ligt als je echt bij barca wil spelen moet je nu toe slaan. Want als neymar dadelijk daadwerkelijk terug gaat naar barca heeft barca geen geld
Meer om jou transfer te betalen.

Persoonlijk hoop ik dat je naar PSG gaat want ik zie liever neymar bij barca.
Ja neymar is een vervelende kerel
Maar hij kan belachelijk goed voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

124 fans
Verdediger, 19 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 0 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
2016/2017 Jong Ajax 17 1 3 0
Laatste voetbalnieuws

Matthijs de Ligt: ‘Ineens was zelfs mijn vader te dik, kom op’

Het doet Matthijs de Ligt goed dat de transfersoap rond zijn persoon definitief voorbij is. De verdediger maakte deze maand de overstap van Ajax naar Juventus en debuteerde zondag in de...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 22 juli
Aron Winter is in beeld als assistent van John van ‘t Schip bij Griekenland, als laatstgenoemde daar wordt aangesteld als bondscoach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren