Edinson Cavani tweemaal trefzeker op makkelijke avond voor PSG

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond weinig problemen gekend met Stade de Reims. De middenmoter kwam in het Parc des Princes nog wel verrassend op voorsprong, maar les Parisiens stelden al snel orde op zaken en namen uiteindelijk genoegen met een 4-1 overwinning. De voorsprong op nummer twee Olympique Lyon is daardoor na zeven speelronden alweer acht punten.

Xavier Chavalerin zette Reims na twee minuten al op voorsprong en even mochten de bezoekers dromen van een stunt in Parijs. Drie minuten later was het dankzij Edinson Cavani echter weer gelijk en Konan N’Clomande bood Neymar na ruim twintig minuten spelen vanaf de penaltystip de kans om PSG aan een voorsprong te helpen.

Daarmee was het nog niet gedaan voor de onderbreking, want Cavani tekende op slag van rust ook nog voor zijn tweede van de avond. Na de thee nam de thuisploeg wat gas terug en een treffer van Thomas Meunier met nog 35 minuten op de klok zorgde ervoor dat de wedstrijd beslist was. Cavani ging daarna in de slotminuut toch nog voor zijn derde van de avond, maar trof uit kansrijke positie de lat.

Denk jij dat iemand het Paris Saint-Germain dit seizoen nog moeilijk gaat maken in de Ligue 1?