‘Recidivist Bendtner slaat taxichauffeur in Kopenhagen een gebroken kaak’

Zondag, 9 september 2018 om

Nicklas Bendtner is aangeklaagd voor geweld tegen een taxichauffeur in Kopenhagen, zo meldt BT zondag. Het gaat om een chauffeur van Dantaxi. Het taxibedrijf bevestigt aan de krant dat een chauffeur een gebroken kaak heeft opgelopen na een 'serieuze aanval' van Bendtner en dat hij geopereerd moest worden.

De politie van Kopenhagen kreeg zaterdagnacht om 02.41 uur melding van een geweldsincident tegen een taxichauffeur. Politiechef Carsten Reenberg wil niets kwijt over de identiteit van de verdachte, maar woordvoerder Rasmus Krochin van Dantaxi bevestigt dat het gaat om Bendtner. De aanvaller staat onder contract bij het Noorse Rosenborg BK, maar is momenteel geblesseerd en vermoedelijk daarom in Denemarken.

De algemeen directeur van Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, zegt nog niet te kunnen reageren op de zaak. Hetzelfde geldt voor zaakwaarnemer Ivan Marko Benes. Het is niet de eerste keer dat Bendtner in opspraak komt vanwege een 'taxi-incident': in 2014, toen hij nog voor Arsenal speelde, zou hij een mannelijke taxichauffeur een 'kleine hoer' hebben genoemd, waarna hij zijn broek uitdeed en zijn geslachtsdeel tegen de zijkant van de auto wreef.Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door xyzz)

Hij leert het ook nooit.

Dat word een lekker schadevergoeding. Dat die gozer nog clubs vind die m willen hebben.. Vind en vond het nooit wat bijzonders en dan ook dat absurde gedrag er bij..

9 september 2018 om 15:27

Er schijnen mensen te zijn die dit een hele toffe gozer vinden en em Lord Bendtner noemen. Ik vind het een dodelijk vermoeiende gozer waarvan ik hoop dat ie de gevangenis ingaat als dit waar is.

9 september 2018 om 15:49

Gaat wel een beetje ver om iemand opsluiting toe te wensen. Bendtner heeft serieuze hulp nodig, er zit mentaal gewoon iets niet goed bij deze man. De gevangenis in gaan voor een maandje o.i.d. gaat hem echt niet beter maken wat dat betreft.

9 september 2018 om 15:52

De gevangenis is een straf voor het breken van iemands kaak.

9 september 2018 om 15:55

Ik wil je wel eens horen als die jouw vader of broertje een gebroken kaak slaat. Het gaat er niet om Bendter stabieler te maken, maar dat die moet boeten voor zijn daden. Zullen we dan ook moordenaars in een vijf sterren hotel stoppen om ze ''beter'' te maken?

9 september 2018 om 17:50

@El Fenomeno In Nederland werken we met de gedachte mensen "beter" te maken, evenals in Denemarken. Beide landen hebben een extreem lage murder rate. Ik weet niet of deze cijfers ook zo werken op geweldpleging, maar vermoed van wel. Als je dus begaan bent met je vader of broertje, is het waarschijnlijk geen gek idee.

9 september 2018 om 18:46

Straf is een essentieel onderdeel van dat proces.

Achter slot en grendel met deze mafketel, hij is gewoon een gevaar voor de samenleving. Wat mij betreft dient hij ook verplicht behandeld te worden door een psycholoog + een cursus 'anger management'.

Deze vent moet toch wel beter weten? Je hebt geld genoeg om zelf een privé chauffeur te nemen. Als Bendtner zo onvolwassen is moet hij misschien een tijdje in een cel zitten.

Gebroken kaak krijg je niet zomaar. Vind het ondertussen wel tijd voor een gevangenisstraf meneer Bendtner! En geef deze man een taxiverbod!

Heeft net zijn biografie uit... moet weer ff in de spotlights..

Ik denk dat Bendtner een persoonlijke issue heeft tegen taxichauffeurs. Klinkt als een jeugdtrauma. Zou hij wat aan moeten doen. Dit soort gedrag past natuurlijk niet bij een Lord.

Speler met grootsheid waanzin, vond zichzelf toch de beste speler vd weteld zonder enig cynisne in zn uitspraken. Alsnog weten we niet wat er gebeurt is, misschien is het wel zelfverdediging, lijkt me stug maar toch.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Denemarken

FIFA ranking: 14
29 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Denemarken.

30 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 17 oktober
Saúl Ñíguez is opnieuw op het verlanglijstje van Manchester United verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren