Van Geel: ‘Uit dat oogpunt zou je hopen dat ze snel uit het WK liggen’

Woensdag, 13 juni 2018 om

Feyenoord vaardigt vijf spelers af naar het WK in Rusland. Technisch directeur Martin van Geel is trots op Renato Tapia, Sofyan Amrabat, Karim El Ahmadi, Nicolai Jorgensen en Brad Jones, vertelt hij aan de Volkskrant. "We weten wat ze ervoor hebben gedaan. Daarom vinden we het vooral schitterend voor die jongens."

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Welke Feyenoorder komt het verst op het WK?


Gerelateerd

15 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

Die liggen er allemaal naar 3 of 4 wedstrijden eruit. Je kan rustig slapen vannacht Martin.

Feyenoord zat natuurlijk in een hele andere situatie met Stefan de Vrij. De club was financieel niet gezond en had baat bij de verkoop van spelers. Begrijp me niet verkeerd, ik denk dat niemand het beter gedaan zou hebben dan van Geel, maar soms heb ik het idee dat van Geel wat mak overkomt. Hij moet juist zeggen dat spelers als een Tapia en een Jorgensen niet voor een laag bedrag over te nemen zijn, en dat bij het spelen van een goed WK clubs de hoofdprijs moeten betalen.

Wel opvallend dat je bij Feyenoord bijna niks hoort over de transferperiode. Als je dat toch vergelijkt met Ajax waar het een grote circus is doen ze dat dan toch goed. Althans verwacht ik wel dat Jorgensen en Vilhena gaan vertrekken.

13 juni 2018 om 17:42

In feite is Ayoub er natuurlijk al bij gekomen en het grootste transfertarget is een spits als Jorgensen vertrekt. Aangezien hij is er nog, is het dan ook vrij rustig. Want verder is de groep zo goed als compleet, met wellicht nog een verrassing.

Kan iemand mij uitleggen op basis van wat Jörgensen verkocht gaat worden? Welke club is zo gek om miljoenen te betalen voor een spits die na de winter 3 doelpunten heeft gemaakt?

13 juni 2018 om 17:43

Op basis van die anderhalf jaar ervoor, zijn interlands en Champions League optredens? Ja, na de winter was het mager helaas, maar een miskraam en misgelopen transfer hakten er toch flink in voor een periode.

13 juni 2018 om 18:34

@ruud; geen idee... misschien omdat hij kwalitatief momenteel nog steeds een stuk verder is dan bijv een Kluivert? Die schoot er ook maar 5 in en levert miljoenen op toch?

13 juni 2018 om 18:59

Niet te vergelijken natuurlijk. Het potentieel van Kluivert is 20 maal groter. Desondanks dat is Jorgenson een fantastische speler die moeilijk te behouden blijft voor Feyenoord denk ik.

13 juni 2018 om 19:07

Een vleugelspeler met een spits vergelijken... Het enige wat overeenkomt, is dat ze beiden in de voorste linie spelen..

14 juni 2018 om 14:20

En toch kun je prima van beiden inschatten wat hun waarde of bijdrage voor het team is...

Mbt tot de poll, laatste antwoord is onmogelijk. Ze kunnen er niet allemaal tegelijk uitliggen, want Jorgensen, Jones en Tapia zitten bij elkaar in de poule, dus een zal er altijd doorgaan.

13 juni 2018 om 18:31

Scherp!

Alsof er meer dan 10 miljoen gaat betalen voor een spits die 10 x scoort bij de nummer 3 van de eredivisie

13 juni 2018 om 18:55

Herstel nummer 4 nummer 3 was Az.😜

13 juni 2018 om 23:28

12x bij de Bekerwinnaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

Technisch directeur
28 fans
58 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 16 juli
Eintracht Frankfurt wacht geduldig af of Paris Saint-Germain tot de verkoop van Kevin Trapp wil overgaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren