FC Emmen presenteert bekende van PSV: ‘Ga mijn stinkende best doen’

Donderdag, 7 juni 2018 om

FC Emmen heeft de eerste aanwinst voor het komende seizoen binnen. De promovendus meldt donderdagmiddag via de officiële kanalen dat Jason Bourdouxhe zijn krabbel heeft gezet onder een overeenkomst voor één seizoen, plus een optie voor een tweede seizoen bij de kersverse Eredivisionist. Bourdouxhe had een aflopend contract bij Helmond Sport en komt transfervrij over.

“Wij hadden Jason al enige tijd in beeld als versterking aan de linkerkant”, zegt Jan Korte, manager voetbalzaken, op de clubsite. “Het is een creatieve, behendige en zeer gemotiveerde speler. Jason heeft zowel als linksback als linkermiddenvelder gespeeld en is daardoor een completere voetballer geworden welke aanvallende impulsen aan het elftal geven, maar eveneens in defensief opzicht zijn mannetje staat.”

“Hij doorliep de gehele jeugdopleiding bij PSV en heeft inmiddels de nodige ervaring zodat wij hem met zijn kwaliteiten graag aan onze selectie toevoegen”, besluit Korte. Bourdouxhe zegt op de site van zijn nieuwe werkgever blij te zijn met zijn nieuwe avontuur: “FC Emmen heeft zich de laatste jaren in rap tempo ontwikkeld en maakt nu de stap naar de Eredivisie.”

“Het is mij een groot voorrecht dat Emmen deze stap samen met mij wenst te maken. Ik ga mijn stinkende best doen voor deze mooie club die momenteel volop in bloei staat. Voor mij is dit de kans om het maximale uit mijn carrière te halen”, aldus de 27-jarige Belg, die eerder ook onder meer uitkwam voor FC Eindhoven en VVV-Venlo.


Poll

Een goede aanwinst voor FC Emmen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door deschutter)

Ik vraag mij af dit een versterking gaat zijn voor Emmen. In de Jupiler League had het een leuke spelers geweest om erbij te hebben, maar zelfs daar niet als versterking. Ik vond het sowieso al vreemd dat het zo lang duurt voordat Emmen met zijn eerste versterking komt. Als dit het kaliber speler is waar ze naar op zoek zijn, dan is de kans op directe degradatie vrij groot. Hopelijk zit ik ernaast en komen ze heel snel met versterkingen waar je in de eredivisie mee aan kan komen. De vijver waar Emmen de speler uit moet halen is zeer beperkt en snel handelen is vereist, wat tot nu toe helaas niet het geval is..

Leuke voetballertje hoor, maar toen Helmond bij Eagles op bezoek kwam liet hij zien dat hij te kort komt voor de ed hij heeft totaal geen fysiek en afstandschot. Ik vind het tof dat Emmen eens in de ed zit, maar ben heel bang dat ze er weer net zo snel uit gaan.

Als dit het niveau spelers is dat Emmen gaat halen dan blijft Wildlands toch echt de grootste attractie van Emmen. Zulke spelers gaan je niet beter maken.

Ken de speler niet, maar de statistieken van hem geven aan dat het geen eredivisie waardige speler is.
Kom op FC Emmen, sla je slag en haal van Nieff op, transfervrij en wel een versterking voor onderin de eredivisie. Snap niet dat ze daar nog geen werk van hebben gemaakt.

7 juni 2018 om 15:42

Zijn ze wel al mee in gesprek.

7 juni 2018 om 18:52

Is daarover al meer bekend? Emmen moet echt de selectie versterken. Zijn er meer spelers waarvan je weet waarmee ze in gesprek zijn?

Haha leuk voor Jason, ken hem nog van mijn oude school! Weet echter niet of hij het niveau van de eredivisie wel aan kan.

Leuke breedte aankoop, maar potverdikke kom op Emmen ga eens wat harder aan de slag!!!
Er zijn bij zoveel clubs waar spelers op de bank of tribune zitten die te huur zijn.

Besef dat we dit jaar niet het clubje zijn die 6e staat in de Jupiler L
Maar we voetballen eredivisie.

Spelers kunnen Emmen nu als platform gebruiken voor hun carrière waar zij net te kort kwamen bij hun andere club

Rens van Eijden
Jordy Wijs
Dumic
Bel Hassani
Veldwijk
Friday
Castaignos
Slagveer
M Bergen
Cerny
Sinkgraven
Lammers
Achabar
Veijnovic
Nelom
Ritzmaaier
Kruiswijk
Anour Kali

Ik ben het echt volledig met je eens. Laat nou toch eens ambitie zien Emmen. Je hebt eindelijk de mogelijkheid om eredivisie te spelen en talent aan je te binden die normaal gesproken niet haalbaar is, maar dolgraag in de eredivisie wil spelen.

Ze hebben echt verdedigers nodig die de eredivisie aankunnen. Hopelijk zijn ze in staat om spelers als De Wijs, Van Nieff en Terry Lartey Sanniez te halen. Stabiliteit is echt belangrijk als je in de eredivisie wilt overleven. Dan heb ik het nog niet eens over een echt stabiele keeper(een must)

Qua middenvelders heeft PSV volgensmij nogal wat middenvelder over. Duarte, Dante Rigo en Rosario strijden allemaal voor de zelfde positie en zouden de eredivisie aankunnen. Andere middenvelders? Vlap, Marinus, Drost.

Ihopelijk kunnen ze ook nog aanvallers halen met diepte in hun spel, dat gaan ze wel nodig hebben volgend jaar.


7 juni 2018 om 22:13

Helemaal mee eens. Kom op Emmen. Weet dat het makkelijk praten is, maar grijp deze kans
om gebalanceerd alles uit de kast te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Emmen

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.FC Twente18-1
13.FC Emmen13-12
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina FC Emmen.

1 fan
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 13 november
Paris Saint-Germain ziet Antoine Griezmann als een interessante kandidaat om Kylian Mbappé in de toekomst op te volgen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren