Zaterdag, 21 April 2018

Messi moet ex-trainer volgen naar Arsenal

Luis Enrique wordt de opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal. De onderhandelingen met de momenteel clubloze trainer bevinden zich al in een vergevorderd stadium. (Daily Mail)
Sam Johnstone moet volgend seizoen als back-up van Hugo Lloris gaan fungeren bij Tottenham Hotspur. De doelman van Manchester United maakt momenteel op huurbasis indruk bij Aston Villa. (Daily Mirror)
/
Mocht Luis Enrique de nieuwe manager van Arsenal worden, dan mogen de supporters van de club een spectaculaire transferzomer verwachten. Lionel Messi moet de Spanjaard volgen naar het Emirates Stadium. (Express)
AC Milan is momenteel topfavoriet om Bernard los te weken bij Shakhtar Donetsk. Dat is een streep door de rekening voor Arsenal, dat de middenvelder al geruime tijd met veel belangstelling volgt. (Premium Sport)
Wenger verraste vrijdagochtend letterlijk iedereen door zijn vertrek bij Arsenal aan te kondigen. Spelers en trainers van de Londense club werden op dezelfde ochtend pas geïnformeerd. (The Sun)
De Fransman is overigens niet van plan om de voetbalwereld de rug toe te keren na zijn vertrek bij Arsenal. AS Monaco en Everton zouden graag met Wenger om de tafel gaan zitten. (The Telegraph)Poll

Zie jij Lionel Messi in de toekomst naar de Premier League verkassen?


30 reacties (laatste reactie door scepticus)

Messi naar Arsenal is niet eens wandelgangen nieuws meer, dat is iets dat m’n zoon van vier zou roepen zo ongeloofwaardig is dat Haha.

21 april 2018 om 09:10

Aan de ene kant mee eens, maar aan de andere kant is Arsenal wel een van de rijkste clubs ter wereld, vergis je daar niet in. Dat ze over het algemeen niet gigantisch veel geld uitgeven wil niet zeggen dat ze dat niet kunnen. Buiten dat geloof ik overigens ook niet dat Messi naar Arsenal zou gaan, maar meer omdat ik hem niet naar een andere club zie vertrekken dan Newell's.

21 april 2018 om 09:25

@bbl98

Je schrijft: "aan de ene kant mee eens, maar aan de andere kant is Arsenal wel een van de rijkste clubs ter wereld, vergis je daar niet in. Dat ze over het algemeen niet gigantisch veel geld uitgeven wil niet zeggen dat ze dat niet kunnen"

Arsenal is de rijkste club van de planeet en heeft meer eigen vermogen dat Bayern, Real en Barca samen. Maar voor de FFP regels is niet het eigen vermogen of de uitstaande schuld van belang, maar de begroting. Arsenal heeft een begroting van 468 miljoenn, terwijl Messi een afkoopsom in zijn contract heeft staan van 700 miljoen. Ik hoop dat je begrijpt dat als je 5000 Euro in je portemonnee hebt, je er ook maar 5000 kunt uitgeven en niet 7000. En al helemaal niet als je van die 5000 euro ook nog eens de maandelijkse aflossing van je hypotheek moet bekostigen.

De eigenaren van PSG hebben een investeringsfonds ter beschikking dat honderden miljarden dollars bevat. Die kunnen bij wijze van spreken de hele Premier League opkopen. Toch moet PSG door de aankoop van M'bappe en Neymar vrezen voor maatregelen van de Uefa omdat de club de FFP regels mogelijk heeft overtreden. Terwijl ze het bedrag dat daarmee is gemoeid bij wijze van spreken op een wekelijkse dag uitgeven aan de orgelman.

21 april 2018 om 10:23

De UEFA zal PSG echt geen noemenswaardige consequenties opleggen voor een eventuele overtreding van de FFP-regels, dat lot is voorbehouden voor kleine clubs. Dat is vaak genoeg aangetoond. De FFP is een wassenneus. On: Messi gaat echt niet naar Arsenal, al hadden ze hem kunnen kopen en betalen.

21 april 2018 om 11:03

Fijn dat je het even uitlegt Scepticus, ik wist niet dat het zo zat (ik ga er maar even vanuit dat je gelijkt hebt).

Beetje overbodig om dat verhaal van de 5000/7000 euro te benoemen, we zijn niet allemaal ezels die nog met knikkers spelen.

21 april 2018 om 14:06

@rutgerrr

Je schrijft: "beetje overbodig om dat verhaal van de 5000/7000 euro te benoemen, we zijn niet allemaal ezels die nog met knikkers spelen".

Iedereen weet inmiddels dat Ajax een begroting van 80 miljoen heeft. Iedereen weet ook dat de club al jaren geen meer heeft gespeeld en dat de begroting zonder CL deelname hooguit kostendekkend is. En toch vliegen de miljoenenaankopen je met enige regelmaat om de oren, zonder dat de mensen zich afvragen hoe dat moet worden betaald. Daaruit blijkt volgens mij dat men er kennelijk niet van is doordrongen dat het huishoudboekje van een voetbalclub, afgezien van de bedragen die er in omgaan, niet veel anders is dan het eigen huishoudboekje. En dus is wat mij betreft enige (simpele) uitleg op zijn plaats. Als jij dat niet nodig hebt, vind ik dat prima en is die uitleg niet voor jou bestemd. Maar er zijn ook mensen die minder goed zijn in boekhouden. Daarvan zie je op deze site dagelijks voldoende voorbeelden.

21 april 2018 om 16:58

Niet met je eens Gulliver. Dankzij Messi is Barça goed. Messi en Ronaldo zijn al ruim 10 jaar de beste spelers

21 april 2018 om 09:10

En ergste is dat hij blijkbaar weer zou willen samenwerken met LE. Als ik me nog goed kan herinneren, waren ze niet beste vrienden...

Even ter herinnering ,barca staat nu met twaalf punten los van atletico ,ik zie op vz geen een artikel hierover.barca is kampion voor de zoveelste keer in 10 jaar lang.maar Messi naar Arsenal datbia de grootste onzin die er is,

21 april 2018 om 09:50

Ze zijn nog geen kampioen, als ze de volgende wedstrijd winnen wel. (Of in ieder geval evenveel punten als atletico Madrid pakken in de volgende ronde).

Messi is op die moet nog een jaartje gaan cashen in China en daarna lekker van de wijn gaan genieten in Argentinie. In de PL zal alleen maar duidelijk worden dat hij jarenlang overschat is.

21 april 2018 om 09:59

Oke, viervoudig ballon d'or winnaar. Meerdere CL-titels, meerdere kampioenschappen, bekers. Hij heeft Argentinië 3x naar een finale op een groot toernooi geleid. Maar je hebt helemaal gelijk die jongen is overschat.

21 april 2018 om 10:16

Nooit een prijs gewonnen met Argentinie. Messi is het idool van de Playstation generatie die niet weten wat presteren inhoud.

21 april 2018 om 13:53

Waarom zou je uberhaupt reageren op zo'n reactie ozilkast? Zijn reactie is nog belachelijker dan het "gerucht" dat hij naar Arsenal zou gaan.

21 april 2018 om 10:37

In de Champions League heeft hij het toch vaak genoeg laten zien tegen Engelse ploegen?

21 april 2018 om 10:59

Heb jij ooit La Liga of de champions league wel gekeken? Wat zit je nou te zemelen.

21 april 2018 om 14:22

Messi overschat, mijn hemel zeg.. Ik dacht dat op VZ louter mensen zaten die van voetbal houden of het op z'n minst actief volgen. Als je zulke uitspraken doet twijfel ik daar toch ten zeerste over.. Je durft gewoon met droge ogen te beweren dat Messi niet weet wat presteren inhoudt?! Hahaha ongekend dit, doe ons een lol een post gewoon niets meer voortaan, vervuiling voor de site zulk soort reacties.

21 april 2018 om 17:52

Precies overschat. Ik vind het maar een matige speler als je naar zijn statistieken kijkt. 🤔😉

Luis Enrique zou ik een rare keuze vinden. heeft het aardig gedaan bij Barca maar meer ook niet maar daar had hij een van de beste selecties ter wereld waar hij mee mocht werken. ik ben niet zo onder de indruk van hem als coach en om Wenger op te kunnen vangen moet je toch wel wat speciaals in huis hebben

Heb al veel belachelijke geruchten voorbij zien komen, maar Messi naar Arsenal? HA HA! Nee dit gaat niet gebeuren. Waarom zou hij naar een subtopper gaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Karim El Ahmadi wilde graag zijn carrière afsluiten bij Feyenoord en zijn contract verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren